Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ja se nadam samo da ih nece poderati ljudi jer ce tako otjerati publiku za naredne dvije domace utakmice i mediji ce ih osuti sto ce ljude odvratiti ..kobe24 je napisao/la:A majko mila kako me neka euforija dere, a objektivno gledano nemamo sanse ni 2% da dobijemo ovo. Ne smijem ni pomisliti kakav bi osjecaj bio cekati utakmicu tvoje reprezentacije na SP ili OI...
Gordić - Musa - Milošević - Halilović/Kikanović - Nurkićesprit24 je napisao/la:Ne mogu vjerovati koja doza pesimizma vlada na ovoj temi
Ybt grob ko da igramo sa igracima iz naseg prvenstva, a ne da u timu imamo NBA igraca, jednog prekaljenog ABA igraca Gordica, nadolazeceg Super stara Musu, dvojicu solidnih euro igraca kikana i minju milosevica
I bez zayebancije kao juce, koju petorku mozemo ocekivati??
U pravu si, zato samo ranije napisao da bih bio zadovoljan sa porazom manjim od deset poena razlike, mada mislim da ce Mejdan biti pun taman izgubili i 30 (a necemo aBd). Kad uzmes u obzir da smo ga napunili protiv Islanda koji ne znaci nista u svijetu kosarke, zasto ne bi s Rusima. Isto tako, kad skontam da Tusanj uglavnom bude pun protiv Zelje i Sarajeva, zasto ne bi napunili i jedan Mejdan, pogotovo sto cijeli kanton podrzava repku, za razliku od Slobode.tuzlak1987 je napisao/la:Ja se nadam samo da ih nece poderati ljudi jer ce tako otjerati publiku za naredne dvije domace utakmice i mediji ce ih osuti sto ce ljude odvratiti ..kobe24 je napisao/la:A majko mila kako me neka euforija dere, a objektivno gledano nemamo sanse ni 2% da dobijemo ovo. Ne smijem ni pomisliti kakav bi osjecaj bio cekati utakmicu tvoje reprezentacije na SP ili OI...
po 100-ti put danas , ima na BHT1solinas je napisao/la:Jel ima prenosa na BHT ili negdje
HvalaRokoko87 je napisao/la:Gordić - Musa - Milošević - Halilović/Kikanović - Nurkićesprit24 je napisao/la:Ne mogu vjerovati koja doza pesimizma vlada na ovoj temi
Ybt grob ko da igramo sa igracima iz naseg prvenstva, a ne da u timu imamo NBA igraca, jednog prekaljenog ABA igraca Gordica, nadolazeceg Super stara Musu, dvojicu solidnih euro igraca kikana i minju milosevica
Prelistaj stranicu-dvije, majka mu stara.solinas je napisao/la:Jel ima prenosa na BHT ili negdje
I meni druže, vjeruj mi, ali pokazao je Mula da mu vjeruje više od Sulejmanovića.esprit24 je napisao/la:HvalaRokoko87 je napisao/la:Gordić - Musa - Milošević - Halilović/Kikanović - Nurkićesprit24 je napisao/la:Ne mogu vjerovati koja doza pesimizma vlada na ovoj temi
Zlo mi dodje kad procitam ime Miralema Halilovica
kobe24 je napisao/la:Prelistaj stranicu-dvije, majka mu stara.solinas je napisao/la:Jel ima prenosa na BHT ili negdjeIma prenos na bht-u.
Neće. Rusi ne rade prenos. Ali nešto se šuška da je BHT poslo ekipu gore pa možda bude. Uglavnom 5 do 5 BHT 1 pa ćemo sve vidjeti.0oo0 je napisao/la:Hocel bit prenosa/streamova?
Neznam sto se mora na svaku nesto dodavatkobe24 je napisao/la:Prelistaj stranicu-dvije, majka mu stara.solinas je napisao/la:Jel ima prenosa na BHT ili negdjeIma prenos na bht-u.
Rokoko87 je napisao/la:Bečki pedagog i moralista!
Zezam se jarane, valjda je to jednostavno zakljuciti iz mog posta.solinas je napisao/la:Neznam sto se mora na svaku nesto dodavatkobe24 je napisao/la:Prelistaj stranicu-dvije, majka mu stara.solinas je napisao/la:Jel ima prenosa na BHT ili negdjeIma prenos na bht-u.
![]()
Mozda u datom momentu nisam imao vremena listati zadnjih dana bas aktivnu temu![]()
Ako hoces odg brate ako te mrzi ne moras.
Gledaj ovog retardosa dole,neznam fakat sta mu je toliko smijesno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.