Ponistavaju nego sta, meni su ponistili, jer nema veze sto si polozio, nisi graficke predao. Ali opet provjeri sa asistentom ili profesorom tog predmeta.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Masinstvo UNTZ :
od 14.9 do 18.9 je upis na fakultet, a ja obnoviKad predam u studentskoj za upis, treba predati i index sta sam polozio, ali ima 2 predmeta gdje nisam graficke predao da se upise ocjena ( polozio zavrsne ) .. Jel mi se ponistavaju oni ili ih prijavljujem kao polozene ?
Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Studiranje
Mia San Mia
-
- Kontakt:
Super, nema spavanja narednih pet danaR32 je napisao/la:Ponistavaju nego sta, meni su ponistili, jer nema veze sto si polozio, nisi graficke predao. Ali opet provjeri sa asistentom ili profesorom tog predmeta.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Masinstvo UNTZ :
od 14.9 do 18.9 je upis na fakultet, a ja obnoviKad predam u studentskoj za upis, treba predati i index sta sam polozio, ali ima 2 predmeta gdje nisam graficke predao da se upise ocjena ( polozio zavrsne ) .. Jel mi se ponistavaju oni ili ih prijavljujem kao polozene ?

- theboss_RD07
- Kontakt:
Radi brate. Ja sam se tako zayebao za TD. Na socijali izasao a nisam predao graficke i polozio. I konstantno 3 dana radio. u ta 72h ja sam samo 2h spavao. Znaci 70h sam proveo tako sto sam samo crtao i jeo, i ono vrijeme sto odem na fakultet da probam predat a asistent me vrati.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Super, nema spavanja narednih pet danaR32 je napisao/la:Ponistavaju nego sta, meni su ponistili, jer nema veze sto si polozio, nisi graficke predao. Ali opet provjeri sa asistentom ili profesorom tog predmeta.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Masinstvo UNTZ :
Hvala na odgovoru
Znaci to mi je definitivno bilo najgore iskustvo u zivotu. Na kraju kad mi je covjek potpisao i uzeo graficke, ja dosao u sobu i samo pao na krevet. Onesvijestio se

Tebi je dobro eto, imas tih 5 dana, ja sam imao samo 2. I sreca ziva sto profesor nije dosao taj dan na fakultet pa sam imao i dodatni treci

⭐
Pisu sad, da ce se matis2 integralni i teorija radit isti dan..sad stvarno nema sanse da polozim
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kod nas ne možeš izać na ispit dok ne predaš grafičke. Nemamo takve probleme poput vas 

- theboss_RD07
- Kontakt:
jap. Vidio sam. Ma nije ti teorija pretjerano teska ba.ChaosX je napisao/la:Pisu sad, da ce se matis2 integralni i teorija radit isti dan..sad stvarno nema sanse da polozim
@Donnie Ne moze ni kod nas. A ja zamolio asistenta da me pusti jer sam bio uvjeren da znam i da mogu polozit. Ali uz nadu da ce mi dat roka nekih 7 dana da to predam. Frajer mi reko, i to POSLIJE ispita, imas dva dana da doneses graficke

⭐
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa jbg šta očekuješ, kod nas bi te pljunuli kad bi pitao da izađeš na drugu parcijalu bez da predaš, a kamoli integralnitheboss_RD07 je napisao/la:jap. Vidio sam. Ma nije ti teorija pretjerano teska ba.ChaosX je napisao/la:Pisu sad, da ce se matis2 integralni i teorija radit isti dan..sad stvarno nema sanse da polozim
@Donnie Ne moze ni kod nas. A ja zamolio asistenta da me pusti jer sam bio uvjeren da znam i da mogu polozit. Ali uz nadu da ce mi dat roka nekih 7 dana da to predam. Frajer mi reko, i to POSLIJE ispita, imas dva dana da doneses graficke

Postoje li ikakve sanse da senat usvoji prijedlog vlade o prosirenju liste?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- theboss_RD07
- Kontakt:
A jbg, ne moze se sve stic. Iz dva predmeta ukupno 18 grafickih ima da uradimo. Svaki ima po 4 hamera u prosjeku. Minimalno
⭐
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa generalno svako ko je polozio primjer ce biti primljen. Bitno je poloziti taj prijemni iako si ispod crte..AsharaK je napisao/la:Postoje li ikakve sanse da senat usvoji prijedlog vlade o prosirenju liste?
Re: Odg: RE: Re: Studiranje
Ma ne to, vec onaj prijedlog o 21+ da svako bude primljen, jer sam imao 23.tuzlak1987 je napisao/la:Pa generalno svako ko je polozio primjer ce biti primljen. Bitno je poloziti taj prijemni iako si ispod crte..AsharaK je napisao/la:Postoje li ikakve sanse da senat usvoji prijedlog vlade o prosirenju liste?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Ne zayebaji i reci mi istinuDex je napisao/la:Na kafu, poliklinika ne radi u 6Otelo je napisao/la:Hvala.JHam je napisao/la:Mozes izvaditi ljekarski naknadno ako dodjes 15., pa do 22. da doneses![]()
Poslije 22.09 ne smijem ništa donositi? I kad se plaća dom za septembar? Odmah ili negdje kasnije?
@Dex šta ću u 6 ujutro raditi kad stignem na stanicu? Prvo sa koferima po ljekarsko?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Idi na kafu, nemaš gdje do 8 ja msm 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Al' mogu valjda otići u dom, odnijeti stvari, odspavati i po ljekarski?Dex je napisao/la:Idi na kafu, nemaš gdje do 8 ja msm

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Baš i ne, neće ti dat da potpišeš ugovor bez ljekarskogOtelo je napisao/la:Al' mogu valjda otići u dom, odnijeti stvari, odspavati i po ljekarski?Dex je napisao/la:Idi na kafu, nemaš gdje do 8 ja msm

Ne vjerujem ti nešto previše 

Ja ću prvo po ljekarsko, ionako stvari donosim tek prvi dan faxa 

Ne da se meni vraćati u Cazin, to što dam za kartu mogu gore biti 10 dana
Kako mi je ovaj ljekarski pokvario sve planove

Nadji kakvu da ti pokaze grad od 6, do 8, ako dodjes npr. 19. u SA, taman ces nahvatati one sto se pjane vracaju iz klubova tad nekad pa mozda ti se i posreciOtelo je napisao/la:Ne da se meni vraćati u Cazin, to što dam za kartu mogu gore biti 10 dana![]()

Danas pričaš jedno, jučer drugo
Dosta je bilo vaših zayebavanja

Dosta je bilo vaših zayebavanja

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 17 gostiju.