21.06.2014. BIH - NIGERIJA

Svjetsko prvenstvo u fudbalu "Brazil 2014" - po prvi put u istoriji, reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na jednom velikom takmičenju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

BiH - Nigerija

Pobjeda
200
83%
Neriješeno
13
5%
Poraz
27
11%

Ukupno glasova: 240

Nerminovic
Kontakt:

Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA

Post Postao/la Nerminovic » 22 jun 2014, 06:57

let3 je napisao/la:
komax je napisao/la:Safet je jedini krivac i treba preuzeti odgovoronost ko čovjek.
u pravi su buraz, ali znaš i sam (a znamo i svi mi) da se to nece destiti ;) da se ne lažemo sad.

nikad on nece na sebe preuzeti krivicu, niti je to ikad uradio....radije ce pricati o lošem terenu, o lošim sudijama, o lošim uvijetima, o vrucinama, o nedostatku sreće, o kontelacijama zvijezda - nego reci jasno i glasno "Da, ja sam krivac , jer sam potpuno podbacio sa taktikom, sa formacijom, sa izborom igraca, sa izmjenama itd"....takav lik i vozdra

jbg, sinoc se ponovila Slovačka u Žilini ;) samo sinoc nije bilo Izeta da u prvom kontaktu sa loptom zavuce evrogol i spasi mu guzove ;) i to je sva prica....misim, bio je Izet koji se momacki trudio, ali nije to poenta.
Brate, Susic nije jedini krivac za poraz.
Nema veze koga da stavi u prvom postavi, narod ocekuje i nadamo se samo srce na terenu.
Ekipa je prodala utakmicu kad smo gubili 1-0 i jest sad da mu je sastav bio smijesan a nikad u zivotu sam vidio da reprezentacija ovako prodaje utakmicu kad je bilo vremena koliko hoces.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jun 2014, 07:01

Puuuu, ebemu i utakmicu i igrače i selektora i sviju. Džeki treba milijardu šansi za gol, npadač koji vrijedi 30 miliona da ne može da da yebeni gol u yewbenu mrežu. Idite svi u 3 pm. I ovo, sudiji yebem mater, yebem ti sve novozelandsko, da Bog da nikad više ne sudio!!!!!!!!! Čista krađa, čist gol nam poništi, faul nije svirao na Spahi, pustio da se ova đubrad iz Nigerije izležavaju a on samo šuti i smješka se. Da nam je priznao onaj gol, druga bi priča bila. Ali zašto uvijek na nama, zašto uvijek mi???????????????????

Sušić kriminalan, ne znam koji si qrac mijenjao išta nakon Argentine. Onda izmjene u 2. pol. malo je reći da su glupe ali malo reći.....
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 22 jun 2014, 07:14

bolje vam je da potpisujete ovo.
majku mu kriminalnu.

https://www.change.org/petitions/fifa-f ... -v-1#share" onclick="window.open(this.href);return false;
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jun 2014, 07:39

Nerminovic je napisao/la:bolje vam je da potpisujete ovo.
majku mu kriminalnu.

https://www.change.org/petitions/fifa-f ... -v-1#share" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta ćeš potpisivat kad Pape kaže bilo je uvijek grešaka. Umjesto da paljbu ospe a on brani sudiju.

Damir Dzumhur!!!!

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 07:41

Unofficialpage je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:bolje vam je da potpisujete ovo.
majku mu kriminalnu.

Šta ćeš potpisivat kad Pape kaže bilo je uvijek grešaka. Umjesto da paljbu ospe a on brani sudiju.
GENIJE **** GA....ESPN ANALIZIRAO POSLE TEKME I VIDI SE DA JE SVIRAO FAUL NA SPAHICU PA KAD JE VIDIO DA CE BITI GOL POVUKAO ODLUKU ILI :?

EVO NA KRAJU TEKME... ANALIZA
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... erzegovina" onclick="window.open(this.href);return false;

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 jun 2014, 07:44

Pjan sjeban bez sna sa suzama u ocima i bolom u prsima. Pa koji smo mi nesretnici yebo nas otac usta. Prvo da se najebem majke novozelandskim majmunima. A okle vas s fudbalom i sudjenjem usta vam se poserem zajedno s Platinijem i krovnom kucom fudbala. Drugo Pape. A idi sam vise neznalico grob te yebo sakatog zajedno sa Dzekom Amrom Tinom i Spahicem. Dzeko hoda dvije utakmice. Ko zadnji levat fula ono sto u Citiju ledjima daje halo bola ma daaaajjj. Spaha ma pusi qurac i ti. Dvi odlucujuce utakmice nas prodajes ko zadnji papak. Protiv Francuza sam ti oprostio ali ovo necu. Idite svi zajedno sa tinki vinkijem i njegovom porodicom. Neka igra klupa protiv Irana zajedno sa Pjanom Sunjicem i Besicem koji su poginuli sinoc. Joj kako sam puko,nervni slom,tuga odo se polit benzinom i zapalit yebo nas otac nestretni pehovski
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 jun 2014, 07:45

let3 je napisao/la:
komax je napisao/la:Safet je jedini krivac i treba preuzeti odgovoronost ko čovjek.
u pravi su buraz, ali znaš i sam (a znamo i svi mi) da se to nece destiti ;) da se ne lažemo sad.

nikad on nece na sebe preuzeti krivicu, niti je to ikad uradio....radije ce pricati o lošem terenu, o lošim sudijama, o lošim uvijetima, o vrucinama, o nedostatku sreće, o kontelacijama zvijezda - nego reci jasno i glasno "Da, ja sam krivac , jer sam potpuno podbacio sa taktikom, sa formacijom, sa izborom igraca, sa izmjenama itd"....takav lik i vozdra

jbg, sinoc se ponovila Slovačka u Žilini ;) samo sinoc nije bilo Izeta da u prvom kontaktu sa loptom zavuce evrogol i spasi mu guzove ;) i to je sva prica....misim, bio je Izet koji se momacki trudio, ali nije to poenta.
Safet jeste jedini krivac. On mjenja taktiku i ekipu na najvaznijoj tekmi.
Igraci su izgledali zbunjeni. Neuigrani. Kako nece bit neuigrani Medunjanin mjesto Kolasinca, a Miske na krilu. Pa ovu budalu od trenera treba otjerat iz drzave a ne samo iz repke. Taj konj ne zna OSNOVE svog posla. Da mu nije onih lizoguzaca sto ga promovisu nikad ne bi ni dosao na klupu repke. Nego "sarajevska legenda" pa mora. A covjek glup ko balvan. Odlican igrac nekad bio ali danas glupan od trenera.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 22 jun 2014, 07:50, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 jun 2014, 07:49

Ma bola odmah poslje Irana mu dat nogu. Bjezi Safete yebem te usta zajedno sa tinki vinkijem. Umjesto da Viscu ubaci momka koji je brz i za tinkija babangida on ubacuje familiju nebi li neki skaut snimio sakataju. Sve ih iz reprezentacije s noge na nogu. Mrs vise yebo vas otac nesposobni nije vam ovo babovina
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 07:50

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pjan sjeban bez sna sa suzama u ocima i bolom u prsima. Pa koji smo mi nesretnici yebo nas otac usta. Prvo da se najebem majke novozelandskim majmunima. A okle vas s fudbalom i sudjenjem usta vam se poserem zajedno s Platinijem i krovnom kucom fudbala. Drugo Pape. A idi sam vise neznalico grob te yebo sakatog zajedno sa Dzekom Amrom Tinom i Spahicem. Dzeko hoda dvije utakmice. Ko zadnji levat fula ono sto u Citiju ledjima daje halo bola ma daaaajjj. Spaha ma pusi qurac i ti. Dvi odlucujuce utakmice nas prodajes ko zadnji papak. Protiv Francuza sam ti oprostio ali ovo necu. Idite svi zajedno sa tinki vinkijem i njegovom porodicom. Neka igra klupa protiv Irana zajedno sa Pjanom Sunjicem i Besicem koji su poginuli sinoc. Joj kako sam puko,nervni slom,tuga odo se polit benzinom i zapalit yebo nas otac nestretni pehovski
Isti sam ti brate...**** nas...i onda ce reci FIFA nas mazi....jebu nas u du pe kad stignu...evo nama izmisli sudiju sa NOVOG ZELANDA....pa **** mu prvu tekmu sudi na SP i to u 2 kolu kad se zakuhalo :damn: koji smo mi..ali nije ovo ni slucajno nego jeli ono BLATER bio na tekmi :facepalm: pa **** kraj toliko sudija ovaj sudi 2 kolo kljucna tekma za 2mjesto jok ovo je 3 kolo samo onako reda radi da se odigra recimo tekma Kol-Japan sta ja znam pa sudi ovaj pokemon a vide kako ovim jacim odma u 2kolu sude mnogo jace sudije tj. sudije iz Europe..

Pogledaj kako je ESPN zoomirao sudiju glavnog koji je imao pistu svirao valjda faul i onda se povukao.. na drugom video imas posle tekme...
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... erzegovina" onclick="window.open(this.href);return false;

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 22 jun 2014, 07:53

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma bola odmah poslje Irana mu dat nogu. Bjezi Safete yebem te usta zajedno sa tinki vinkijem. Umjesto da Viscu ubaci momka koji je brz i za tinkija babangida on ubacuje familiju nebi li neki skaut snimio sakataju. Sve ih iz reprezentacije s noge na nogu. Mrs vise yebo vas otac nesposobni nije vam ovo babovina
Nakon Irana?
Ne. Sad odmah. Zasto cekat Iran? Dat mu jos jednu sansu da reklamira necaka?
Istjerat i njeg i familiju napolje. Nek Jagodic zavrsi tekmu i cim Alzir ispadne zvat Vahu ili Bajevica. Pa pustit strucnjacima da krenu ispocetka. A ovom amateru zabranit prilazak repki. A i familiji mu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jun 2014, 07:59

Ne znam koliko se može uradit da se promjeni rezultat. Ali, naravno, savez mora ovdje odreagovat, tužit sudiju i tražit da nam priznaju gol. Ali neće, jer su nesposobni. SP mi je završeno!

Damir Dzumhur!!!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 jun 2014, 08:00

MostaracVelezovac je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma bola odmah poslje Irana mu dat nogu. Bjezi Safete yebem te usta zajedno sa tinki vinkijem. Umjesto da Viscu ubaci momka koji je brz i za tinkija babangida on ubacuje familiju nebi li neki skaut snimio sakataju. Sve ih iz reprezentacije s noge na nogu. Mrs vise yebo vas otac nesposobni nije vam ovo babovina
Nakon Irana?
Ne. Sad odmah. Zasto cekat Iran? Dat mu jos jednu sansu da reklamira necaka?
Istjerat i njeg i familiju napolje. Nek Jagodic zavrsi tekmu i cim Alzir ispadne zvat Vahu ili Bajevica. Pa pustit strucnjacima da krenu ispocetka. A ovom amateru zabranit prilazak repki. A i familiji mu.
Nisam brato zelio kvarit atmosferu ali sam nakon tekme puko. Yebo familiju vise. Ma jasta odmah skinut drzavnu trenerku i opremu,razduzit ga i nikad vise ne pozvat. Cisti amaterizam,neprofesionalnost,gledanje licnih interesa,ne poznavanje motivacije igraca,taktike,skeniranja protivnika. Pa taj lik nista nema osim hajvanskog pogleda i ninapla izjava na konferencijama. Dajte nam Vahu ili Duska ovo je preslo sve granice
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 22 jun 2014, 08:01

Po meni najveci krivac za poraz je Safet a evo zbog cega:

1. Prvo i najglavnije jeste sto je bio upoznat sa igrom Nigerije bar bi trebao biti i znao je da ce nam Emenike najvise problema praviti i jedini koji ga je mogao zaustaviti jeste Kolasinac jer ko god je usao u duel s njim odbijali su se od njega zato nam je trebao Kolasinac da ga otrese koji put medjutim Safet stavlja na beka Lulica koji uopste nije igrao beka vec naprijed a i ako je bio pozadi kao da ga nije ni bilo a svi kritikuju Spahica koji je u svojim godinama morao da pokriva dvije pozicije i stopera i lijevog beka plus velike temperature plus cuvao onu grdosiju njihovu i sta ste ocekivali od Spahica

2. Po zna koji put se vidjelo kada igraju zajedno Pjanic, Misimovic i Medunjanin da jednostavno to neide i neide i neide ali Safet tjera svoje

3. Trece je kondicija neki kazu nemamo muda, mi nemamo kondicije do 60 minute igramo od 60 se vucemo po terenu i malo pred kraj damo gas, a nema ni Hajrovic kondicije da se nevaramo posto pojedini misle da bi nas on izvadio a opet je kriv Safet jer svaka ozbiljnija reprezentacija ima i dobre kondicione trenere pogotovo kada idu na veliko takmicenje cak tada neke reprezentacije povedu i dva kondiciona trenera

4. Odabir igraca za svjetsko - necu kometarisat jer svima je jasno cak ni Osim nije bio zadovoljan

5. Isprobavanje novih taktika i to na velikom takmicenju umjesto da je to radio u pripremnim utakmicama medjutim njemu se usladile pobjede u pripremama bolje da je isprobavao razne varijante u pripremama pa da smo i sve pripremne izgubili nego ovako izblamirao se

6. Izmjene - pogorsale igru umjesto da je poboljsaju

7. Safet treba da motivise igrace kada padnu da ih malo nalozi jer i to je njegov posao znale su i druge ekipe da padnu psihicki i to cim primjete treneri reaguju Safet ni to nezna

8. Slag na tortu je Tin Tin i sudija, a sto se tice Edina, Dzeko jeste se isfulo ali ne toliko koliko neki tvrde hiljadu prilika sto prilika, imo je nekoliko prilika dao je jedan go nije do njega sto go ponisten na kraj krajeva Argentina sa nakvim napadacima i to svi igraju prvu pa jedva dva gola dadose neracunajuci autogol Kolasinca Dzeko se kretao trosio se maksimalno ja opet tvrdim da je od pocetka igrao u tandemu sa Vedom pobjedili bi Nigeriju jer bi ga Vedo rasteretio, manje bi se umarao i bio bi vise skoncetrisan

Upozoravao je Osim na ovo medjutim pojedinci su odmah po Osimu kao sta on zna, on je zastario ovo je moderni nogomet Safet zna Osim pametuje Osim je pesimista pa eto koliko zna Safet ali imamo tim imamo dobre mlade igrace samo nam treba dobar strucnjak pa da napravimo dobar rezultat na evropskom za dvije godine :bih: :bih:
Zadnja izmjena: delpiero10, dana/u 22 jun 2014, 08:08, ukupno mijenjano 2 puta.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 22 jun 2014, 08:04

sudija nas jeste teško oštetio kod onog nepostojeceg ofsajda - tacno
poništio nam cist gol - tacno

Ali, to se desilo u 20 minutu, primili smo gol u 29 minutu i imali smo dobrih 60 minuta igre da barem izvucemo neriješeno i tako sacuvamo još jednu meč loptu protiv Irana u završnom kolu (s tim da Nigerija sad ne bi imala 4 boda).

moram i ovo napomenuti: sudije su u utakmici Mexico - Camerun (a ko je gledao ovo ce potvrditi) poništile dva cista gola mexikancima :!: ....i šta se onda dešava?? gle cuda, mexikanci i dalje napadaju :!: postižu i treci gol i pobjeđuju :!:

šta želim reci - kad imaš 100% pristup utakmici, kad ti je selektor dobro postavi igru i taktiku, kad su igraci naloženi, odlucni i motivisani da pobjede - ne može ni sudija toliko uticati i biti alibi za eventualni poraz.

budimo realni i priznajmo da su nigerijci (uprokos vodstvu) i dalje napadali nas, stvarali šanse, bili bolji u drugom poluvremenu i da nas je Begović vadio sa svojim intervencijama.

Nemoj da samo o sudijama sad pricamo (koji nas jesu zakinuli za gol) i da nam to bude vadiona, a da pri tome zanemarujemo katastrofalnu taktiku i formaciju Sušića koji se pokazao kao najveci amater i trenerska neznalica :oops: :facepalm: :facepalm:

nemoj da preko novozelandskih sudijskih kretena pravimo alibi za Safeta Sušića, trenerskog amatera koji nije poceo utakmicu sa lijevim bekom :o

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 22 jun 2014, 08:13

Treba kupit avionsku kartu Kemi Hafizovicu nek nas on vodi protiv Irana
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 08:14

Imamo mi srece sto smo dobili laganu grupu.

Nigerija, Iran :facepalm: sta kaze Safet.....posle Nigerije, jaci protivnik...logicno kad si ti panjina izjedao ga niger onaj :facepalm: koji....

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 22 jun 2014, 08:16

Poluraspadnuta Nigerija nam predavanja drži i jos nam se smiju!!!!

Sent from my Home using fingers

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 22 jun 2014, 08:16

Ljudi moji iz nocne sam a ne mogu da spavam,boli me zeludac,place mi se,volio bih da sam ovo usni pa da se sad probudim...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jun 2014, 08:18

Isti osječaj kao i prošle godine kad smo ispali sa Eurobasketa. U ovu sam pobjedu bio 99% siguran ali nas Pape i igrači zaebaše i to pošteno.

Damir Dzumhur!!!!

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 22 jun 2014, 08:20

Volio bi ija da igramo danas u 21h ali jok....sjebo bi to Safet opet protiv Nigerije...jaci su :lolno: mrsssssssss

Zaključano

Natrag na “Reprezentacija BiH na SP u Brazilu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.