ovaj ima jedan samoDARE_DEVIL_SA je napisao/la:hoshafka je napisao/la:Glavni grad jedne države je tako mali da ima samo jedan semafor. Koja je to država, i koji je njen glavni grad
Thimphu glavni grad Bhutan-a nema nijedan semafor

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ovaj ima jedan samoDARE_DEVIL_SA je napisao/la:hoshafka je napisao/la:Glavni grad jedne države je tako mali da ima samo jedan semafor. Koja je to država, i koji je njen glavni grad
Eh to je vec problemhoshafka je napisao/la:ovaj ima jedan samoDARE_DEVIL_SA je napisao/la:hoshafka je napisao/la:Glavni grad jedne države je tako mali da ima samo jedan semafor. Koja je to država, i koji je njen glavni grad
znam i jaiVar je napisao/la:Ja znam koji je to grad!![]()
Evo odgovor...hoshafka je napisao/la:znam i jaiVar je napisao/la:Ja znam koji je to grad!![]()
![]()
![]()
Tesanjhoshafka je napisao/la:Glavni grad jedne države je tako mali da ima samo jedan semafor. Koja je to država, i koji je njen glavni grad
i Kladanj ima samo jedan semafor, al nažalost nije glavni gradBelminM23 je napisao/la:Tesanjhoshafka je napisao/la:Glavni grad jedne države je tako mali da ima samo jedan semafor. Koja je to država, i koji je njen glavni grad
to zbog semafora
ako misliš u svijetu, nije, ima i manjih.Sheyi je napisao/la:Pa je li ujedno i najmanji glani grad?
evo našao sam i na netu, da ne bude da sam izmisliohoshafka je napisao/la:Viktorija, glavni grad Sejšela ima samo jedan semafor. Ne znam može li se izguglat, gledao ja neku emisiju o Sejšelima i baš to spominju. Hajmo dalje
ima pitanje, postavio @SheyiOtelo je napisao/la:Haj dalje pitaj
Kenija i TanzanijaOtelo je napisao/la:Izmedju koje dvije africke drzave se nalazi "nicija zemlja" ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kraljttbvb i 66 gostiju.