Jarane, protiv Mallorce sudija jeste pogriješio, nije bilo offsidea, ali brate, vidiš li ti da on nije bio ni na pola terena, pa kako možeš garantovati da ga neki od stopera reala ne bi stigao i uzeo mu loptu?bparena je napisao/la:@Sveti
Ma uopste mi nije cilj da osporim Realovo osvajanje titule u prosloj sezoni jer svi znamo kako je to bilo. No bilo i proslo. Ne ulazi u istoriju jer mi to nije bio cilj. Govorim samo o prosloj sezoni i nesvirane penale protiv Reala (Valensija 92 min) i nesviranje ocite penale za Barcelonu (Pedro). Sudija "nije vidio", a vidi sta je vidio u utakmici Mallorca:Real kod rezultata 1:0 za Mallorcu. Da je priznat cist gol i da je bilo 2:0 ne bi Real okrenuo tekmu i ostali bi bez pobjede. Ovdje "vidi" sudija i pravi duplu gresku. Svira ofside a igrac uopste nije u ofsideu sto vidis na kraju snimka i ovoj slici (0:46). Druga greska - nema ofsidea ako je igrac na svom dijelu terena, sto je ovaj i bio. No bilo kako bilo - jedan od nacina kako je Mou "svrgno veliku Barcelonu s trona".
" onclick="window.open(this.href);return false;
Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ako si vidjeo snimak - vidjeo si da su pokusali ali ga niko nije stigao i da je covjek dao cist gol.
p.s. a sto je jos gore bio na svom djelu terena, te nakon ovog poklona ste preokrenulli utakmicu i uzeli 3 boda...
Da se ne ponavlja polemika i svi oni penali koji nisu svirani protiv Reala i cisti peneli koji nisu svirani za Barsu, toliko o strucnjaku za pritisak na sudije i njegovom maestralnom "svrgavanju" Barcelone prosle godine...
p.s. a sto je jos gore bio na svom djelu terena, te nakon ovog poklona ste preokrenulli utakmicu i uzeli 3 boda...

Da se ne ponavlja polemika i svi oni penali koji nisu svirani protiv Reala i cisti peneli koji nisu svirani za Barsu, toliko o strucnjaku za pritisak na sudije i njegovom maestralnom "svrgavanju" Barcelone prosle godine...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- LarryDavid
- Kontakt:
raul-zakon je napisao/la:
@Larry David
Ne kontam te nikako. Znaći, ako je golman sklon greškama(tj. stalno griješi), to je nešto pozitivno?
nisam to rekao, ali duga je to prica mozda nekad detaljnije objasnim kad budem imao inspiraciju, takodjer ne znam da Viktor stalno grijesi? btw ne moze se vrijednost nekog igraca procjenjivati po par velikih gresaka koje napravi...bacanje drvlja i kamenja na Viktora je djetinjasto....

vidjeli smo koliko je samo grohnuo posjed i dominacija barce kad je viktor poceo nabijati loptu jer se Tito prepao kriticara...ja bi radije da se hegemonija i veliki posjed nastavi pa makar nista ne osvojili( a nema sanse da nista ne osvoje)....nacin na koji je Barca izdominirala svoje protivnike za mene je nesto sto se pamti i pokazuje ogromnu moc...NIKAD VIDJENO....a uvijek ce biti ekipa koje ce osvajati prvenstva i titule....jer neko mora osvojiti ...kupis igrace dovedes najboljeg trenera uigravas i osvojices nekad..... al ova Barca koja onako dominira i glavne konkurente oastavlja na posjedu ispod 30% na njihovom terenu to je najbolji fudbas svih vremena bez obzira na rezultat i trofeje...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Hahahaha portugalski firauni gube od Luxemburga 1:0 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Me,Myself and arena 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Kazem ti ja portugalski firaunimadridist je napisao/la:Me,Myself and arena

p.s. u biti ce ti to svaki Bosanac nakon onih baraza reci

-
- Kontakt:
mislis to ce reci svaki isfrustrirani i iskompleksirani bosanac koji ne moze da prihvati cinjenicu da nas je Portugal rastavio na proste faktore i da su za nas druga galaksija.bparena je napisao/la:Kazem ti ja portugalski firaunimadridist je napisao/la:Me,Myself and arena![]()
p.s. u biti ce ti to svaki Bosanac nakon onih baraza reci
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
@BigBigBang
Mislim na onoliku kolicinu mrznje prema nasoj domovini i gradu Zenici. Nema to veze s rezultatom.
Spanija je u Zenici dobila Bosnu 5:2 pa je citav stadion aplaudirao Furijama bez trunka frustracije.
Gospoda je igrala sportski a ne ko ovi firauni.
Mi u Zenici znamo o cemu je rijec...
Mislim na onoliku kolicinu mrznje prema nasoj domovini i gradu Zenici. Nema to veze s rezultatom.
Spanija je u Zenici dobila Bosnu 5:2 pa je citav stadion aplaudirao Furijama bez trunka frustracije.
Gospoda je igrala sportski a ne ko ovi firauni.

-
- Kontakt:
Kakvom ba respektu cobani im ispred hotela cijelu noc zvizde, sirene, topovski udari, teren u 21 vijeku oranica ko da je korida a ne mec baraza, usred zime u svlacionicama elektricne grijalice iz super ponude interexa pa ronaldo i portugalci su jos ispali gospoda.bparena je napisao/la:@BigBigBang
Gospoda je igrala sportski a ne ko ovi firauni.Mi u Zenici znamo o cemu je rijec...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
@BigBigBang
Nisu cobani vec Zenicani - cobane
zasto se nije sve to radilo Spancima ??? Ako likujes s Ronaldom nad Bosnom bujrum ti nije frka, samo nemoj glumiti realnog tipa. Jasan si mi ko vedar dan.
dz
Nisu cobani vec Zenicani - cobane

dz

Od svojih posljednjih 3666 postova, u njih 3662 si spomenuo Real, na ovaj ili onaj nacin. Jos gore od toga je to sto si rekao na temi Real vs Barca da reprezentacija Portugala, gubi od Luksemburga, a kada su dobili zacepio si.bparena je napisao/la:@BigBigBang
Nisu cobani vec Zenicani - cobanezasto se nije sve to radilo Spancima ??? Ako likujes s Ronaldom nad Bosnom bujrum ti nije frka, samo nemoj glumiti realnog tipa. Jasan si mi ko vedar dan.
Sto se to Spaniji nije radilo? Pa mozda zato jer je ta utakmica sa Spanijom bila potpuno nebitna, i za nas i za njih. Spanija je u toj utakmici igrala bez pola standardnih igraca, nabili su nas. Vidio bi da je baraz bio.
U redu sve to, Spanija nam je dala gol u 98 minuti, 1-1 u Zenici odigrali, super sve. Ali ja opet ne znam zasto ti mislis da su Portugalci u krivu sa tim izjavama prije utakmice sa Bosnom. Pobogu, u pitanje su ogromne pare i plasman na Euro, nece valjda dopustiti da ispadnu zbog jednog busnja na onoj ledini od Bilinog polja. A da, bas Ronaldo i Nani imaju razloga mrziti Bosnu i Zenicu za cije ime grada su prvi put culi u zivotu

Ja sam gora budala sto pisem sve ovo kada znam da neces shvatiti nista, niti pokusati nego goniti svoje, makar znas da nisi u pravu.
6-2 u uzvratu, i to je bilo zbog nekog tamo petog faktora. Valjda je sudija mrzio Zenicu jel.
Sad idi u zeljezaru i kupi gvoždža.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
I onda kažu da je BBB nerealan i da trola 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ja ne mogu da vjerujem kako ste uspjeli na ovu temu ubaciti repku Portugala, Zenicu, B.Polje, baraž i šta sve ne
Pravi je podvig sve to uvezati
al fakat
....ova tema je valjda previđena da navijaci ili simpatizeri Reala i Barce šukaju i spuštaju jednu drugima, da se ujedamo oko toga, oko igraca, oko klubova i tome slicno....a ne ove price
nidje veze

Pravi je podvig sve to uvezati

Sve to ima svoje
Ali ako moderator obrise ove postove i to je ok.

Ali ako moderator obrise ove postove i to je ok.

Pa vas pajdas je sve poceo. Pogledaj prvi post u vezi toga.ripper je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem kako ste uspjeli na ovu temu ubaciti repku Portugala, Zenicu, B.Polje, baraž i šta sve ne![]()
Pravi je podvig sve to uvezati![]()
![]()
al fakat
....ova tema je valjda previđena da navijaci ili simpatizeri Reala i Barce šukaju i spuštaju jednu drugima, da se ujedamo oko toga, oko igraca, oko klubova i tome slicno....a ne ove price
nidje veze
Eeeeej, na temi Reala i Barce, on napise da Portugal gubi od Luksemburga. Ne, ne, ne, ne ide mi to u glavu nikako.bparena je napisao/la:Hahahaha portugalski firauni gube od Luxemburga 1:0
U redu, sa vama, vecinom ostalih culesa ova podjebavanja imaju svoj smisao. Ali ovaj stvarno lupa, nenormalno lupa, prica gluposti koje mentalno zdrava osoba ne moze reci. Aj da on trola, razumijem, ali on stvarno tako misli, zivi u nekom svom svijetu, izvrce cinjenice, uvjerava sebe u nesto sto nema smisla. Da znam da ne bi dobio ban, rekao bi mu da je mentalno zaostao, ali necu ajde. Sve kontam da mu ne odgovaram, al opet ne mozes ostat imun na toliku kolicinu gluposti u samo par recenica.
Da se za pisanje gluposti moze dobiti ban, rerna bi bio tri puta trajno banovan.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Portillo znas ti ko tebi najivse smeta i sad pozivas ko i Mou navlake na crveni bparene hahahahahahha
p.s. mislim da si i procitan. Sto se tice te tekme skoro pa pola Reala se mucilo sa Luxemburgom. Ukljucis vijuge i skontas od kud ovi postovi ovdje.
p.s. mislim da si i procitan. Sto se tice te tekme skoro pa pola Reala se mucilo sa Luxemburgom. Ukljucis vijuge i skontas od kud ovi postovi ovdje.

Tri igraca su doista pola Portugala.
il ako hoces da je Real - Lux 2:1,Real - Barcelona 2 :1..nastavi niz..

il ako hoces da je Real - Lux 2:1,Real - Barcelona 2 :1..nastavi niz..

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
3 od 11 nije ni skoro pola. Neka me neko ispravi ako grijesim.
Mislim da nisi vise vrijedan ni sekunde mog dragocjenog vremena. Adios.
Mislim da nisi vise vrijedan ni sekunde mog dragocjenog vremena. Adios.
- Nail for Real
- Kontakt:
Vala se napatismo sa ovim Luksemburgom.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.