KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
A i koji vam je qrc trebalo da idete na produzetke,.
Bamberg se nudio Partizan nije iskoristio!Steta,ali cestitke i Bambergu.Realno iz ove grupe je trebalo prvih 5 dalje.
-
- Kontakt:
ja drame, opet niste imali sreće u produžecima,šteta jbg, četiri takve utakmice i gubite sve četiri....
Sve su imali 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sudije, sudije oj sudije, ali opet nisu oni mašili 10 slobodnih, i izgubili 20 lopti...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ne znam ko je gori bio ili sudije ili napad Partizana
ja ne znam kako su uspjeli ubaciti 90 pojena stvarno.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Partizan po meni nije zaslužio posle svega viđenog poslednje mjesto u grupi... Ovo praktično znači da će ukoliko se plasiraju u Evroligu naredne godine vjerovatno biti u poslednjem šeširu pri izvlačenju grupa?!
To kako se određuju šeširi ne zna niko živ, pogotovo ne oni koji to rade... Stalno nešto mijenjaju... Kako bi Španci bili zadovoljni...samoradnik je napisao/la:Partizan po meni nije zaslužio posle svega viđenog poslednje mjesto u grupi... Ovo praktično znači da će ukoliko se plasiraju u Evroligu naredne godine vjerovatno biti u poslednjem šeširu pri izvlačenju grupa?!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Paraglajder
- Kontakt:
Opet neiskustvo, realno. Svaku guravu završnicu je KKP izgubio zbog neiksustva. Za nadati se da će ostati na okupu ista ekipa i uz dobrog pleja moći tražiti nešto više. Ovogodišnja epizoda u euroligi je velika škola za igrače, znaće to Dule iskoristiti.
YNWA
Kako bi Kecman ovo rutinski riješio... veeelika greška njegovo puštanje.
-
- Kontakt:
Otprilike se vode logikom kad se radi o ekipama iz tzv. manjih država tako što gledaju na kom mjestu su završili prethodne sezone,nema koeficijenata i ničeg sličnog. Svakim danom Bartomeu i kompanija rade na ubijanju košarke, novac je postao primaran element takmičenja,ko ima veći budžet,jača tv prava,veću halu postaje bitan,svi ostali po svemu moraju gaziti preko trnja.... Ako ništa ostao vam je jedan front trenutno,dok ćemo mi igrati na dva i itekako biti umorniji...DANTES je napisao/la:To kako se određuju šeširi ne zna niko živ, pogotovo ne oni koji to rade... Stalno nešto mijenjaju... Kako bi Španci bili zadovoljni...samoradnik je napisao/la:Partizan po meni nije zaslužio posle svega viđenog poslednje mjesto u grupi... Ovo praktično znači da će ukoliko se plasiraju u Evroligu naredne godine vjerovatno biti u poslednjem šeširu pri izvlačenju grupa?!
Ja sam ga pominjao večeras, siguran sam da bi imali najmanje tri pobjede više da je ostao.... Velika greška je puštanje... Ovako mladoj ekipi je trebao jedan iskusan basketaš...braoolyo je napisao/la:Kako bi Kecman ovo rutinski riješio... veeelika greška njegovo puštanje.
@samoradnik šta da ti kažem... Partizan ne davno trebao dobiti A licencu, ali nema para da je kupi...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Srećo gdje si!!!!Bože,ima li te????
...Četvrtu utakmicu gubim na ovaj način,a mogla nas je sreća bar jednom pogledati....Sudije kriminalne,ali ipak smo na kraju imali sve u svojim rukama,ali Milosavljević maši
Šteta velika...Gordon odigrao lavovski,Lučić kapitenski,a i Vesterman dobar,mada je imao 4 izgubljene lopte...ipak premoren,40 minuta igrao..Gordić,htjeli mi priznati ili ne,nije rješenje na poziciji pleja,bar ne za nivo kao što je EL....u ABA će to štimati nekako...Neiskustvo i sudije su nam došle glave...neko je ovde pomenuo Kecmana....trebao ga je Dule ostaviti još ovu sezonu,pa nek odigra 5 min,mnogo bi značilo...a mogao se i Raško zadržati,pa da igra centra sa Milutinovim i Musilijem....Gagić je taraba teška i nije za Partizan......Opet mi je nejasno što čakarević i Anđušić ne igraju?????
Ne može me niko ubjediti da nisu mogli dobiti svoje minute u ovako iscrpljujućoj utakmici.....2-8 na oko izgleda loše,ali ja sam poprilično zadovoljan kako se ovaj mladi tim nosio sa protivnicima u grupi,naročito Barselonom i CSKA.....dobra škola za njih,treba ostati kostur ekipe,dovesti se jedan dobar centar i plej,i naredne sezone će to izgledati bar 30% bolje......Možda je ovo i dobra stvar,zbog ABA lige,jer će se tim sada fokusirati samo na te mečeve,a ja ne sumnjam u EL i naredne godine
.............I kada ne budeš prvi ti,i kada se čuju zvižduci,i tada ću Partizane znaj,da te volim ja!

Mens sana in corpore sano.
-
- Kontakt:
Ma Kecman je Bog.On da je igrao pa kakav Navaro i Lorbek iz Barce ili Teodosic iz CSKA...a onaj poraz od Bamberga u Beogradu se sigurno ne bi desio jednostavno to je presudilo proslih sezona pobijede a ovih jednostavno nema rutinera.
- djoleprijedor
- Kontakt:
merdanovic je napisao/la:Ma Kecman je Bog.On da je igrao pa kakav Navaro i Lorbek iz Barce ili Teodosic iz CSKA...a onaj poraz od Bamberga u Beogradu se sigurno ne bi desio jednostavno to je presudilo proslih sezona pobijede a ovih jednostavno nema rutinera.
Mi smo propustili TOP 16 u Beogradu,protiv Njemaca....imali smo sve,10 razlike vodili i izgubili....Nije ni bilo realno da se ovo dobije...

-
- Kontakt:
Leo vam je u totalnom padu forme....
Toliko bi toga mogao napisati,ali necu svoj bes i tugu da ispoljavam kroz tastaturu.
Samo cu reci "glavu gore sampioni,idemo dalje...".
Lako je biti general i iz fotelje govoriti bilo bi dobro da imamo boljeg pleja,da imamo Kecmana i slicno.Ja vam na to kazem bilo bi dobro da imamo para...
Ne zanosite se previse vec pruzite podrsku timu cija je prosecna starost 21 godinu!!!Tako mladi oni podrsku trebaju,da bi se pravilno razvijali i napredovali,pa ako Bog da sledece godine sa vise iskustva da odigramo EL.
Vratice se ovo negde,mora tako.
Samo cu reci "glavu gore sampioni,idemo dalje...".
Lako je biti general i iz fotelje govoriti bilo bi dobro da imamo boljeg pleja,da imamo Kecmana i slicno.Ja vam na to kazem bilo bi dobro da imamo para...
Ne zanosite se previse vec pruzite podrsku timu cija je prosecna starost 21 godinu!!!Tako mladi oni podrsku trebaju,da bi se pravilno razvijali i napredovali,pa ako Bog da sledece godine sa vise iskustva da odigramo EL.
Vratice se ovo negde,mora tako.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Suma sumarum,što se tiče EL ove sezone,statistički gledano 2 najbolja naša igrača su kapiten Lučić(13.7 pp,4.8 sk i 0.6 ass),koji je i u tom parametru napredovao nego prošle sezone...te Dru Gordon(9.1 pp,7.5sk,1.5 ass,1.1 blk)....Vrijedi istaći još Vestremana(9.6 pp,2.6 sk,4.1 ass) koji je uz gore pomenute najviše minuta provodio na terenu....te Milosavljevića( 9.9 pp,2.8sk,1.2 ass) i Muslija(9.5 sk,4.9 sk,1.0 ass)....Statistke koje su veoma solidne za ovako mlade igrače....To su bili neki nosioci ige u EL,a dobar dopinos su dali i Bertrans(6.6 p,2.3sk,0.7 ass) i Bogdanović(5.o pp,1.6sk,1.0 ass)....Mnogo više sam očekivao,koji ima koliko toliko pristojnu statstiku( 5.7 pp,3.3 sk) i od Gordića koji nije baš dokazao da može mnogo da pomogne Partizanu u EL...čak što više imam utisak da je Tomas bio bolji....Milutinov,koji još nije napunio 18.god,imao sjajnu minutažu za svoj uzrast od skoro 8 minuta po meču uz prosjek od (3.3 pp,1.4 sk)....čakarević I Anđušić malo(nimalo) igrali i njih doprinos je minoran..
P.S. Očekujem Lučića,Muslija i Milosavljevića na Dudinom spisku za Sloveniju...teško će Danilo dobiti poziv,ukoliko ne počne igrati,i uđe u formu..teško..volio bih ali...
P.S. Očekujem Lučića,Muslija i Milosavljevića na Dudinom spisku za Sloveniju...teško će Danilo dobiti poziv,ukoliko ne počne igrati,i uđe u formu..teško..volio bih ali...
- el-fighter
- Kontakt:
Nikada prije nisam pratio Partizan tako cesto kao sada u Euroligi. Pogledao sam skoro sve utakmice ove sezone u EL i mogu vam reci da imate jedan zaista sjajan mladi tim, odlicne navijace i da se ne brinete zbog ovog ispadanja. Vase vrijeme i vrijeme ovih momaka tek dolazi i uz pravilan rad predvidjam vam vaznu ulogu u Evropskoj kosarci. Posebno je bila uzbudljiva ona utakmica protiv Barcelone u Pioniru, kada je utakmica otisla u produzetak. Tada sam skako na svaki poen Partizana, a psovao na svaki poen Barce.
Ipak na kraju, kako to obicno biva sa balkanskim ekipama, bili ste tako blizu, a tako daleko. SAMO NAPRIJED!!
Ipak na kraju, kako to obicno biva sa balkanskim ekipama, bili ste tako blizu, a tako daleko. SAMO NAPRIJED!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.