BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Kao sto rekoh iskustvo je na Francuzovoj strani,a nas neigra cesto na ovim podlogama.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
klocina, pa lik nema nijednog winnera
[/quote]
vrati se malo pa procitaj sta sam piso o toj statistici.

vrati se malo pa procitaj sta sam piso o toj statistici.
Odem da pogledam rezultate i slučajno ugledam Džumhura. Uze break momentalno 

Dobro je, cim ga ove sarajlije nazivaju klocom ima da bude medju boljim igracima svijeta 

Dva seta zaredom servira za 5:5, ko da gledam da ce opet izgubit svoj gemSamoTZ je napisao/la:Odem da pogledam rezultate i slučajno ugledam Džumhura. Uze break momentalno
bravo mozgu, ne mogu se suzdrzat, PA BOLJE DA JE IZGUBIO 6:0 6:0 NEGO OVO yebemu umne celije
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ja ti preporucujem da okacis reke o klin i da se prihvatis skole, dok jos imas vremena, jer od tebe nikad tenisera

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nažalost, u pravu si!fanatic je napisao/la:Dobro je, cim ga ove sarajlije nazivaju klocom ima da bude medju boljim igracima svijeta
Dva seta zaredom servira za 5:5, ko da gledam da ce opet izgubit svoj gemSamoTZ je napisao/la:Odem da pogledam rezultate i slučajno ugledam Džumhura. Uze break momentalno
Pa dokle ovako Damire, dokle ??? 

Pocinjem da mislim da vise ne zna da igra tenis! Sedmi poraz zaredom! Koga vise moze pobjedit?
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Citav zivot ce ostati na onome samo talenat, i veliki potencijal.Nikad od njeg tenisera.
Nista od njega nece biti, nema servis i bit ce tu negdje oko 100-150 mjesta, vrtiti se po CH.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Donalda Youngalikma23 je napisao/la:Pocinjem da mislim da vise ne zna da igra tenis! Sedmi poraz zaredom! Koga vise moze pobjedit?

Roger Federer the greatest of all time!
Edin TM87 je napisao/la:Donalda Youngalikma23 je napisao/la:Pocinjem da mislim da vise ne zna da igra tenis! Sedmi poraz zaredom! Koga vise moze pobjedit?![]()
![]()

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Nešto što sam shvatio nakon prvog odgledanog meča Damira Džmhura vama je trebalo sedam poraza zaredom
Samo kad se sjetim neki su govorili TOP10 igrač
Edine pazi šta pišeš, vidim malog likme što se naljutio a čak je Damketa stavljao kao osvajača WB ili US Opena ove godine

Samo kad se sjetim neki su govorili TOP10 igrač

Edine pazi šta pišeš, vidim malog likme što se naljutio a čak je Damketa stavljao kao osvajača WB ili US Opena ove godine

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Bio me je pravo naljutio, ali sta cu kad imam kratak fitilj odmah planemlegenda reala je napisao/la:Nešto što sam shvatio nakon prvog odgledanog meča Damira Džmhura vama je trebalo sedam poraza zaredom![]()
![]()
Samo kad se sjetim neki su govorili TOP10 igrač![]()
![]()
Edine pazi šta pišeš, vidim malog likme što se naljutio a čak je Damketa stavljao kao osvajača WB ili US Opena ove godine![]()

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Dobar je Damke, pravu vrijednost cemo vidjeti dogodine aBd, ali cinjenica je da treba promijeniti trenera.
Ovdje vec treba popraviti servis, kretanje, snagu, udarce, ali za prvu sezonu nije lose.
Ipak napokon imamo domaceg igraca kojeg pratimo u kvalama za velike turnire.
Ovdje vec treba popraviti servis, kretanje, snagu, udarce, ali za prvu sezonu nije lose.
Ipak napokon imamo domaceg igraca kojeg pratimo u kvalama za velike turnire.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vinkovci: Setkic i Brkic prosli prvo kolko rutinerski, kao i svi ostali nositelji.
- el-fighter
- Kontakt:
Ocekivao sam pobjedu protiv Francuza, ali stari pokazao da je jos uvijek tvrd orah. Damir fino krenuo u mec, uzeo prvi set i onda mu se ponovo desilo da se mora vaditi iz vanago. Izgubio je drugi set, a u trecem je nedostajalo upravo to iskustvo koje je protivnik imao. Polako ljudi, tek mu je 20 godina. Ni Djokovic nije postao prvi reket svijeta tako mlad.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Mirza Basic lagano pobjedio 6-1 6-3 u drugom kolu, te ce danas u cetvrtfinalu igrrati protiv Giroginija kojeg je dobio prosle sedmice.
Setkic i Brkic su se plasirali u 1/4 finale turnira u Vinkovcima. Ponovo sa laganih 2-0.
Zanimljivo da u prva 2 kola nijedan nositelj nije ispao.
Zanimljivo da u prva 2 kola nijedan nositelj nije ispao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.