Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Tribalian
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Tribalian » 11 okt 2011, 23:18

MaGiCa je napisao/la:
sasagmp je napisao/la:Nije Siskauskas kriv za poraz,kriv je vo koji je slusao Bugarina Icu i na njegove sugestije odabrao golmana.Za odabir vola je kriv Tole,pa i za drvljenje kurca "ultimatuma" iz Manchestera.Izvedi jos jedan penal,ajde dajte mu da se igra...Alal vera Kolarovu i Ivanovicu jedini momci istinski ginu za ovu reprezentaciju i ne stede se ma koliko god igrali u velikim klubovima i bili zvezde.Dokle god nama budu igrali invalidi poput Milijasa(0 minuta u sezoni za klub),Petrovica,Krasica(kriv mu Konte),Jovanovica(aj dont give komentar),Pantelica,Mrdje,Siskauskasa na golu(nije kriv decko ponavljam) necemo se mi radovati fudbalskoj reprezentaciji.
Sad lepo neka neuracunljivi Bugarin opet razmase svoje bicepse sa sve fantomkom na glavi i neka optuzi Mustafu za sve ovo,nije fora da samo Tole bude kriv.Tuzna li si fudbalska Srbijo
slika
:!: :!: :!:

Tako je @ Magica brate :!:

A ti @ Sasha GMP-Grobari PPK il nisi tacan il nas za*ebavas namerno il si mnogo "u pet kod ringispila" :!:

Fudbalski saveze ti si bruka zemlje Srbije :!: :!: :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 23:19

Devil je napisao/la: Sve ti svece... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ovo je izaslo i iz okvira gluposti.
slika

slika

slika

[youtube][/youtube]

:lol: :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 okt 2011, 23:22

[youtube][/youtube]

:!: :!: :!:

[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 okt 2011, 23:24

Nemojte biti tako surovi prema Toletu,ipak je prekinuta duga tradicija neresenih rezultata protiv Slovenije,i to je vidan napredak. :oops: :evil:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 23:28

Devil je napisao/la:Nemojte biti tako surovi prema Toletu,ipak je prekinuta duga tradicija neresenih rezultata protiv Slovenije,i to je vidan napredak. :oops: :evil:
Oce Sale da nam se rastuzi, sto mu prozivamo preTsednika. :cry:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 23:32

Samo da pitam: gde je gospodin @alen kardec :?:
Imamo malo da popricamo, jer se sigurno seca ovih mojih reci:

Super. Videcemo ovu postavku igre protiv Italijana i Slovenaca, pa cemo onda da sudimo o njoj. Ali, da posle tih tekmi budes ovde i da branis Pizona, jer ti je ova nasa kritika sada "bez osnove".

[youtube][/youtube]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 okt 2011, 23:33

MaGiCa je napisao/la:
Devil je napisao/la:Nemojte biti tako surovi prema Toletu,ipak je prekinuta duga tradicija neresenih rezultata protiv Slovenije,i to je vidan napredak. :oops: :evil:
Oce Sale da nam se rastuzi, sto mu prozivamo preTsednika. :cry:
Brate mozda on nije Sale,mozda je to forumas @ Tole :mrgreen: krije se iza tudjeg imena na forumu,ne verujem da neko makar polu normalan moze da brani Karadzica u ovom trenutku :!:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 okt 2011, 23:38

**** se meni za Toleta,on je vas izgovor za neuspehe ne moj.
Nego mi niste jasni...vama je za SVE Tole kriv...da to nije malo smesno?
Pravdate postupak Ice Bugarina?
Ja ponavljam jeste Tole kriv jer je Pizdru postavio za selektora,ali da li je njegova krivica sto retardi na terenu(cast izuzetcima) ne mogu nikoga pobediti?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 okt 2011, 23:40

sasagmp je napisao/la:**** se meni za Toleta,on je vas izgovor za neuspehe ne moj.
Ja ponavljam jeste Tole kriv jer je Pizdru postavio za selektora,ali da li je njegova krivica sto retardi na terenu(cast izuzetcima) ne mogu nikoga pobediti?
Obozavam pitanja gde se odgovor da u istom,da ne moram ja odgovarati. ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 okt 2011, 23:41

Kriv je Pizon, a koliko znam nije Pizon Antica otjerao i sam sebe postavio za selektora. Vrijeme je da jednom za neuspjehe odgovaraju oni koji su zaista odgovorni za njih.

Kad pocne sad navala postera na Vukajliji :lol:

slika
Zadnja izmjena: braoolyo, dana/u 11 okt 2011, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 okt 2011, 23:45

Pokusavate nametnuti kao da ja pricam da je Tole Sv.Petar licno.
Ponovicu KRIV JE,ali ne treba snositi odgovnornost samo on.Mars cela garnitura penzionera iz saveza,mars debil sa klupe,mars debili iz reprezentacije.
Vi(navijaci komsinice) niste sigurno zbog neuspeha reprezentacije i zbog blagonaklonosti prema Radomiru(**** isto jer nije preuzeo krivicu za neuspeh na SP-u) poceli da skandirate Rosavom,nego iz opravdanja prema vasih klupskim neuspesima.Ne kazem da bi Stojkovic danas odbranio ono,ali je smesno kad ti navijaci diktiraju sastav selektore.Smesno je kad igras sa brdo debila na terenu medju kojima ima i igraca Partizana!!!
Ako se sece dajte jednom da secemo do korena,a ne samo da kresemo grancice.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 11 okt 2011, 23:48

sasagmp je napisao/la: Ponovicu KRIV JE,ali ne treba snositi odgovnornost samo on.Mars cela garnitura penzionera iz saveza,mars debil sa klupe,mars debili iz reprezentacije.
Pa to je misljenje svih nas, samo ga mi manifestujemo jednostavno kroz Teleta. :) Naravno da nam nista nece znaciti ako Tele ode, a ostanu Djora, Curkovic i ekipa.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 23:49

sasagmp je napisao/la:**** se meni za Toleta,on je vas izgovor za neuspehe ne moj.
Ne menjaj teze. Teleca glava je smenila Antica (pre toga ga rusivsi 2 meseca), a dovela ovog mentola nepismenog za trenera. Zasto :?: Jer je g0vno mafijasko i hoce da zaradjuje pare na prodajama raznih pulena Stojica, Ramadanija, Bozovica, Stojadinovica i ostalih mesetara. A polupismeni idiot ne ume da sastavi tim bez minimum 2 zadnja vezna, ne razume moderan fudbal, ne ume da sastavi prostoprosirenu recenicu. Eto zasto je Teleca glava kriva.

[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 23:51

sasagmp je napisao/la:Pokusavate nametnuti kao da ja pricam da je Tole Sv.Petar licno.
Ponovicu KRIV JE,ali ne treba snositi odgovnornost samo on.Mars cela garnitura penzionera iz saveza,mars debil sa klupe,mars debili iz reprezentacije.
Vi(navijaci komsinice) niste sigurno zbog neuspeha reprezentacije i zbog blagonaklonosti prema Radomiru(**** isto jer nije preuzeo krivicu za neuspeh na SP-u) poceli da skandirate Rosavom,nego iz opravdanja prema vasih klupskim neuspesima.Ne kazem da bi Stojkovic danas odbranio ono,ali je smesno kad ti navijaci diktiraju sastav selektore.Smesno je kad igras sa brdo debila na terenu medju kojima ima i igraca Partizana!!!
Ako se sece dajte jednom da secemo do korena,a ne samo da kresemo grancice.

Jedini koji unosi ovde klupske boje si TI, a znamo i zasto.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 okt 2011, 23:51

@ Magica
Jel ti mislis da ga je Ica rusio u Djenovi zbog Antica?dajmo malo objektivnosti.
Kazem i sam da je rosavi i rukama mafije koja putem menadzerisanja i reprezentacije gura igrace u 30oj godini u inostranstvo.
Antic se po meni nista ne razlikuje od Toleta jer i jedan i drugi cuvaju svoje guzice nemaju grama odgvornosti za neuspehe ucinjene.
Zasto unosim navijace strasti prosvetli me Magica molim te?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 okt 2011, 23:52

Sada ce ispasti da samo navijaci Zvezde traze smenu Toleta,naravno to je tako jer tako kazu navijaci Partizana koji osim svog "jedinog" Partizana prate i igre komsinice.A to sta ostale grupe pevaju,kakvi se transparentni vidjaju,sta govore tzv.kospicari,sta govore ljudi koji vec odavno ne idu na stadione to nista ne znaci,kampanja Delija koji su prema recima tih Grobara i zapoceli "Hocemo Calciopoli u srpskom fudbalu" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: u mnogme je izaprala mozgove svima,samo su jos oni ostali netaknuti i jos oni jedino podrzavaju svestenstvo zvano Tole.Naravno vidim jos uvek traje to da su Delije u sopstvenoj reziji organizovale nerede u Genovi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:,jbt vise mi ni poraz u Sloveniji ne moze pokvariti raspolozenje kada procitam postove ovde.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 okt 2011, 23:56

Rekorder po broju nastupa u reprezentaciji Srbije Dejan Stanković odlučio je da mu meč u Mariboru protiv Slovenije bude poslednji u dresu nacionalnog tima kada je reč o takmičarskim utakmicama.

Njegovim stopama će krenuti, kako sada stvari stoje i Nemanja Vidić.
Eto ga. :(

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 11 okt 2011, 23:56

Ovde je rec o reprezentaciji....ne o fudbalskoj ligi Srbije koja je by the way "vlasnistvo" zajednice superligasa gde vedri i oblaci vas kadar Babarogic ili ne?
Kakav crni Calcopoli manite se toga...pricamo o odgovornosti sto se tice reprezentacije

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 okt 2011, 23:57

sasagmp je napisao/la:@ Magica
Jel ti mislis da ga je Ica rusio u Djenovi zbog Antica?dajmo malo objektivnosti.
Kazem i sam da je rosavi i rukama mafije koja putem menadzerisanja i reprezentacije gura igrace u 30oj godini u inostranstvo.
Antic se po meni nista ne razlikuje od Toleta jer i jedan i drugi cuvaju svoje guzice nemaju grama odgvornosti za neuspehe ucinjene.

[youtube][/youtube]

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 11 okt 2011, 23:57

sasagmp je napisao/la:@ Magica
Pa valjda to ti treba da vidis, ali izgleda da ne umes: "komsinica", Stojkovic koji je sada #1, a pre je bio "grejac klupe", "debil iz reprezentacije" a on kapiten Manchestera i sl. Providno ides glodarskom politikom.
Ako je trebalo Antic da se smeni (a trebalo je), onda je ta promena trebala da ide na bolje, a ne na gore - po principu sa konja na magarca. To je sustina problema.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.