FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: FK Partizan
Onaj Ivanov u odbrani čista katastrofa, muka mi da ga gledam kako se vuče po terenu.
Diara sebičan, Partizan mogao vodit već 2-0 glat ali su fulali nemoguće. I zvezda je imala priliku preko kasalice al stojković odbrani majstorski. odlično poluvrijeme.
Diara sebičan, Partizan mogao vodit već 2-0 glat ali su fulali nemoguće. I zvezda je imala priliku preko kasalice al stojković odbrani majstorski. odlično poluvrijeme.
Ivanov je odlican stoper sigurno ali se nekako gubi protiv Zvezde, nije mu ovo prvi put. Brzi igraci su izgleda njegova boljka. Lazovic ga pretrci kako hoce i kad` hoce. Doduse mislim da je on i stigao omesti istog igraca kod one sanse za Zvezdu.frankqqqqq je napisao/la:Onaj Ivanov u odbrani čista katastrofa, muka mi da ga gledam kako se vuče po terenu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Giallorossi
- Kontakt:
Ovo je nevjerovatno.....dosad neviđeno u mom životu...2 tekme na isti fazon....koja sila pronosa zvezdaše da mi je znati......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Do nekog sireg opisa same utakmice upotrebicu jednu komsijsku parolu koja ce oslikati igru igraca Partizana veceras,a ona glasi: GOMILA NELOGICNIH POTEZA.
PS. Cestitke na zasluzenom prolasku u finale.
PS. Cestitke na zasluzenom prolasku u finale.
DANTES je napisao/la:Ovo je nevjerovatno.....dosad neviđeno u mom životu...2 tekme na isti fazon....koja sila pronosa zvezdaše da mi je znati......
Ista ona koja je vas gurala zadnje 3 godine = kvalitet.
Dobro,valjda je sad svima jasno da kad je suđenje ok ,kad nema jedno 10-15 faulova u zoni šuta(oko 16 metara)kad nema crvenih kartona,kad nema penala... da Partizan teško koju iole ozbiljniju ekipu može dobiti.
"Indija,Pakistan..."
Ne blamiraj se.
sam Bog zna da ste imali više sreće nego pameti, ali šta da se radi...takav je fudbal......soba 39 je napisao/la:A i sam znaš da je takosasagmp je napisao/la:Ne blamiraj se.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ma da....samo što na tim tekmama koje spominješ zvezda nije imala ukupno svega kad se sve sabere tri šuta na gol......ugursuz je napisao/la:DANTES je napisao/la:Ovo je nevjerovatno.....dosad neviđeno u mom životu...2 tekme na isti fazon....koja sila pronosa zvezdaše da mi je znati......
Ista ona koja je vas gurala zadnje 3 godine = kvalitet.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Borha je u zadnjih X derbija imao desetak cistih mrtvih sansi pa nije dao gol. Kaludjerovic skoro toliko. Treba dodati i Jevtica - taj je tek masio.
Vas je Shamrock otreso kao zrelu slinu - toliko o vasem kvalitetu.
- alan_kardec
- Kontakt:
u pravu si. borja prošle godine u polufinaolu kupa bio najbolji grobarski igrač. u obje utakmice je fulio odlične šanse.ugursuz je napisao/la:Borha je u zadnjih X derbija imao desetak cistih mrtvih sansi pa nije dao gol. Kaludjerovic skoro toliko. Treba dodati i Jevtica - taj je tek masio.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Znam da,Danilo Grujic i ostali Grobari iz Cokota su svaki derbi svirali penale i slobodnjake....soba 39 je napisao/la:A i sam znaš da je takosasagmp je napisao/la:Ne blamiraj se.
Lepo si rekao u X(10) derbija 10ak cistih sansi=sansa po derbiju.U ovom dvoboju i ove dve utakmice ih je bilo isto toliko.Borha je u zadnjih X derbija imao desetak cistih mrtvih sansi pa nije dao gol. Kaludjerovic skoro toliko. Treba dodati i Jevtica - taj je tek masio.
Prvi derbi(Dijara 4 sanse,Ilic 1,)
Revans(Ivanov stativa,Markovic 1 na 1,Babovic glavom(intervencija u stilu rasnog stopera umesto lagana realizacija),Dijara 1 na 1,sut u prvom gde je ispao sebican,Babovic sa penala traljavo sutira a bio je sam...ne racunam 10 nelogicnih poteza u 16 metara gde su komplikovali umesto da sutiraju).
A sto se tice Samroka....mi ga nadigrasmo,on nas izbaci.Kad vec svrljas budi malo realniji i priseti se te utakmice.Sto svakako nije opravdano ispasti od amatera,ali budi realan iako si cigan.Da vi imate uspeha u toj Jevropi pa da i imas prava nesto reci.Sipmaticno je gledati vas kako ste skocili,puna vam usta juce i danas....pazite da se ne ujedete za jezik samo.Vasa je sreca u nasoj rusilackoj upravi,da je cika Stanoje ostao ista bi se igra igrala,ali jbga nije u interesu Partizana da uzme bas svaki trofej kako kaze jedan tatin sin

Ponovicu i jos jednom da ste zasluzeno prosli,bili ste pametniji i konkretniji(pogotovo u drugoj) gde je Prosinecki nadmudrio Granta(sto i nije tako tesko),plus je nama jako,ali bas jako falio Eduardo.No ne treba kukati za izgubljenim glava gore i idemo dalje.Cestitke jos jednom i mala molba da pojedinci svoje frustracije umire-dobili ste sta sad penite,slavite.
- alan_kardec
- Kontakt:
sasagmp je napisao/la:Revans(Ivanov stativa,Markovic 1 na 1,Babovic glavom(intervencija u stilu rasnog stopera umesto lagana realizacija),Dijara 1 na 1,sut u prvom gde je ispao sebican,Babovic sa penala traljavo sutira a bio je sam...ne racunam 10 nelogicnih poteza u 16 metara gde su komplikovali umesto da sutiraju).
Vi ste svoje šanse za finale sveli na minimum u prvoj utakmici, gdje ste, realno, bili dosta bolji, imali ste mnogo više šansi od nas, ni jednu od njih nekoliko niste iskoristili i to je bio kraj. Robi je sinoć odlično postavio taktiku, tako da ste vi mogli i četiri gola da zabijete, ali vam ne bi bilo dovoljno. Veliko čudo bi bilo da je partizan prošao, jer, koliko god vi mislili da ste superiorniji, ni pod razno, niste bolji toliko da nas nabijete 3:0.
Čemu ova glupa konstatacija? Jel to ne treba likovati nakon pobjede u derbiju?sasagmp je napisao/la:Sipmaticno je gledati vas kako ste skocili,puna vam usta juce i danas....pazite da se ne ujedete za jezik samo.
Što se tiče prvog dijela, hvala toj vašoj rušilačkoj upravi ako je ona glavni krivac za naš prolaz, ko što ti pokušavaš da kažeš. Ipak i da je ostao stanoje, vrlo je moguće da bi mi prošli jer smo se zimus pojačali i proljetos smo jači bar za 30% u odnosu na jesenas. pa sa onom slabijom ekipom smo vas imali u šaci prošle godine u polufinalu kad ste se provukli. stanoje se u revanšu ko vagina povukao na svoju polovinu (doduše ima pravo na to), šuta niste imali, i poslije izjavljivao gluposti. borja je tada fulao mnogo toga, sad je dijelio asistencije i pogađao. sve da ste na klupi imali murinja a ne stanoja ne očekuješ valjda da bi dobili svaki derbi? po zakonu vjerovatnoće to je nemoguće.sasagmp je napisao/la:Vasa je sreca u nasoj rusilackoj upravi,da je cika Stanoje ostao ista bi se igra igrala,ali jbga nije u interesu Partizana da uzme bas svaki trofej kako kaze jedan tatin sin![]()
Mi tih rušilačkih uprava nismo imali zadnjih godina? vi kao niste bili srećni zbog toga.... **** umire...za vrijeme tih naših rušilačkih uprava vi ste napravili dominaciju koja nažalost i traje i danas, ali ne još zadugo.
Što se tiče drugog dijela, kao partizanu nije u interesu da sad osvoji duplu krunu, a prethodnih godina je kao bilo u interesu

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Čemu ova glupa konstatacija? Jel to ne treba likovati nakon pobjede u derbiju?
Glup si ti ako mislis da se post odnosi na likovanje,naprotiv odnosi se na nebuloze izrecene od "neiskompleksiranih" Zvezdasa upucene nama "iskompleksiranim" Grobarima.(Neces biti veci Delija,ako pises Partizan,Grobari itd malim slovom,bojim se da ces ispasti samo nepismen "u drustvu").Gospodin covek treba biti i u porazu i u pobedi.
Ne pokusavam,nego govorim jasno i citko.Zna se kako se igrao pod Stanojevicem koji je specijalista za Robijevu Zvezdu,a videlo se kako se igra pod palicom stranca.Cinjenice govore umesto mene,nema potrebe da te ubedjujem.....Što se tiče prvog dijela, hvala toj vašoj rušilačkoj upravi ako je ona glavni krivac za naš prolaz, ko što ti pokušavaš da kažeš. Ipak i da je ostao stanoje, vrlo je moguće da bi mi prošli jer smo se zimus pojačali i proljetos smo jači bar za 30% u odnosu na jesenas. pa sa onom slabijom ekipom smo vas imali u šaci prošle godine u polufinalu kad ste se provukli. stanoje se u revanšu ko vagina povukao na svoju polovinu (doduše ima pravo na to), šuta niste imali, i poslije izjavljivao gluposti. borja je tada fulao mnogo toga, sad je dijelio asistencije i pogađao. sve da ste na klupi imali murinja a ne stanoja ne očekuješ valjda da bi dobili svaki derbi? po zakonu vjerovatnoće to je nemoguće.
Mi tih rušilačkih uprava nismo imali zadnjih godina? vi kao niste bili srećni zbog toga.... **** umire...za vrijeme tih naših rušilačkih uprava vi ste napravili dominaciju koja nažalost i traje i danas, ali ne još zadugo.
Što se tiče drugog dijela, kao partizanu nije u interesu da sad osvoji duplu krunu, a prethodnih godina je kao bilo u interesu , ta priča samo može proći u nekom vrtiću ili predškolskoj ustanovi.
Vas ruse vase legende,a nas politicari...postoji razlika zar ne?Kad mene Savo bude ojadio za 20 miliona i vise onda cu moci da pricam.I ne znam kakvu dominaciju najavljujes,kada ce ovi vasi morati da prodaju Lazovica,Tosica,Mikica skoro sigurno na leto,a zamene je malo tesko naci u drzavi Srbiji plus dug.
A sto se tice vrtica....pa znas kako ni tu ti ne treba neka posebna pamet da bi skapirao nesto.Izborne godine se uvek razlikuju od "obicnih",a narod ne sme biti nezadovoljan(u ovom slucaju veci deo tog naroda)....pa ce za taj glas i dupe dati samo da ga imaju.Jel treba nabrajati postupke i ustupke?
Poseta Borhana Marakani-davanje kredita da bi igrali Jevropu i zelje da se Partizan i Zvezda smenjuju na celu(cudno zar ne?moze se reci licemerno)
Jeremic-Ucinicemo sve da pomognemo da Partizan ne bude sampion bla bla...
Smena Stanojevica-Krstajica zbog protivljenja lopovluku i licnom interesu pojedinaca.Plus uvaljivanje u dugove Partizana sto vise mozes pre odlaska.Tejgo-ogromna lova(Miskovic menadzer),Grant(basnoslovna plata za nase uslove-ucinak se vidi),para od LS i transfera nigde(doduse vidljive su,SPS bas zahuhtao kampanju) itd itd....Pa sad ove kazne bez publike bez ikakvog razloga skoro svaka druga domaca utakmica...Sve je to nalog od vrhuske kojoj ne odgovara da se peva politicarima,funkcionerima itd.Mi se nismo umirili za razliku od vas.
Naivan si ako mislis da sve ide po nekoj pravdi i zasluzi.Drzava Srbija rodjace-Balkan.
Zadnja izmjena: sasagmp, dana/u 13 apr 2012, 05:27, ukupno mijenjano 1 put.
Razocarao me Partizan sinoc,tacnije razocarao me jutros,posto mi je sinoc bilo drago da je tako odigrao.
Nakon odgledanog snimka vidim da Partizan nista nije odigrao.Sve ozbiljnije sto ste napravili bilo je nakon nasih izuzetno glupih gresaka koje nas na srecu nisu kostale.Kada je kod vas lopta bila u postavljenoj akciji nista niste mogli jer je Robi strasno postavio taktiku,totalno umrtvio vezni red sa izuzetno gustim rasporedom na sredini i neutralisao napadace,pogotovo Markovica koga je Mladenovic strpao u dzep.I sinoc je izaslo na povrsinu to sto Partizan nema brzog playa kakav je to nekada bio Moreira.Nema Vukic taj osecaj za tempo,da zna kada treba ubrzati a kada usporiti igru,kod njega sve to nekako ide jednosmerno i uvek poprilicno sporo i iz toga ne moze da se izrodi akcija.Babovic je takodje posebna prica,kod njega to sve ide ubrzanim rasporedom ali u vecini slucajeva pogresnim tonom.
Poprilicno me iznenadila sebicnost Diarre,da je onde dao loptu Tomicu ko zna sta bi bilo,ali izgleda da on gori u zelji da mu u Partizanu ponude ugovor na leto pa vise igra za taj ugovor nego sto stvarno misli na ekipu.Ali svakako mislim da oni zvizduci do juce miljeniku svih navijaca Partizana svakako nisu opravdani.
Ono sto mi je zasmetalo je sto se ova dva klinca previse prave sabani,bojim se da im to ne zasmeta da naprave velike karijere za kakve imaju perspektivu.Tu mislim na Aksentijevica i Ninkovica.Pogotovo ovoga drugog,pa on na jedan cisti prekrsaj onako reaguje i jos se unosi u facu i hoce da se tuce.Ma daj.Znam da ti je tek pocetak karijere da zelis pobedu nad vecitim rivalom ali ne radi se to tako.Nije bio takav u omladinskim kategorijama.Pokazao mu je Mladenovic kako se to radi,zakasnis sa startom dobijes zuti,ali pridjes Aksentijevicu i izljubis ga jer si svestan sta si uradio tim startom.
Kljuc Partizanovog poraza lezi u prvoj utakmici,gde su nas prosto ubili prilikama ali nisu postigli gol,bas kao mi prosle sezone u kupu.Da je tu pao bar jedan gol Partizan bi prosao.Ovako ne postoji apsolutno niti jedan argument da je Partizan zasluzio pobedu sinoc i da se broje situacije jer sinoc ih je i Zvezda imala jos osim golova.Moje misljenje je da je Zvezda apsolutno zasluzeno prosla i da zasluzeno izlazi na duel Borcu.Partizanu ostaje nova titula sampiona i to je to.

Nakon odgledanog snimka vidim da Partizan nista nije odigrao.Sve ozbiljnije sto ste napravili bilo je nakon nasih izuzetno glupih gresaka koje nas na srecu nisu kostale.Kada je kod vas lopta bila u postavljenoj akciji nista niste mogli jer je Robi strasno postavio taktiku,totalno umrtvio vezni red sa izuzetno gustim rasporedom na sredini i neutralisao napadace,pogotovo Markovica koga je Mladenovic strpao u dzep.I sinoc je izaslo na povrsinu to sto Partizan nema brzog playa kakav je to nekada bio Moreira.Nema Vukic taj osecaj za tempo,da zna kada treba ubrzati a kada usporiti igru,kod njega sve to nekako ide jednosmerno i uvek poprilicno sporo i iz toga ne moze da se izrodi akcija.Babovic je takodje posebna prica,kod njega to sve ide ubrzanim rasporedom ali u vecini slucajeva pogresnim tonom.
Poprilicno me iznenadila sebicnost Diarre,da je onde dao loptu Tomicu ko zna sta bi bilo,ali izgleda da on gori u zelji da mu u Partizanu ponude ugovor na leto pa vise igra za taj ugovor nego sto stvarno misli na ekipu.Ali svakako mislim da oni zvizduci do juce miljeniku svih navijaca Partizana svakako nisu opravdani.
Ono sto mi je zasmetalo je sto se ova dva klinca previse prave sabani,bojim se da im to ne zasmeta da naprave velike karijere za kakve imaju perspektivu.Tu mislim na Aksentijevica i Ninkovica.Pogotovo ovoga drugog,pa on na jedan cisti prekrsaj onako reaguje i jos se unosi u facu i hoce da se tuce.Ma daj.Znam da ti je tek pocetak karijere da zelis pobedu nad vecitim rivalom ali ne radi se to tako.Nije bio takav u omladinskim kategorijama.Pokazao mu je Mladenovic kako se to radi,zakasnis sa startom dobijes zuti,ali pridjes Aksentijevicu i izljubis ga jer si svestan sta si uradio tim startom.
Kljuc Partizanovog poraza lezi u prvoj utakmici,gde su nas prosto ubili prilikama ali nisu postigli gol,bas kao mi prosle sezone u kupu.Da je tu pao bar jedan gol Partizan bi prosao.Ovako ne postoji apsolutno niti jedan argument da je Partizan zasluzio pobedu sinoc i da se broje situacije jer sinoc ih je i Zvezda imala jos osim golova.Moje misljenje je da je Zvezda apsolutno zasluzeno prosla i da zasluzeno izlazi na duel Borcu.Partizanu ostaje nova titula sampiona i to je to.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Al' pazi brate koja slucajnost: Dobije Zvezda = sudjenje odlicno! Dobije Partizan = sudija pokrao Zvezdu!soba 39 je napisao/la:Dobro,valjda je sad svima jasno da kad je suđenje ok ,kad nema jedno 10-15 faulova u zoni šuta(oko 16 metara)kad nema crvenih kartona,kad nema penala... da Partizan teško koju iole ozbiljniju ekipu može dobiti.
Cestitam na kupu, ali......u Humskoj ce se slaviti titula, a komsijama svaki kup dodje kao ulazak u Ligu Sampiona.

I da, znamo da nam je Tole sredio titulu, ne morate da smarate sa tim.

A zar suđenje nije bilo dobro ?NukeR_G1970 je napisao/la:Al' pazi brate koja slucajnost: Dobije Zvezda = sudjenje odlicno! Dobije Partizan = sudija pokrao Zvezdu!soba 39 je napisao/la:Dobro,valjda je sad svima jasno da kad je suđenje ok ,kad nema jedno 10-15 faulova u zoni šuta(oko 16 metara)kad nema crvenih kartona,kad nema penala... da Partizan teško koju iole ozbiljniju ekipu može dobiti.
Cestitam na kupu, ali......u Humskoj ce se slaviti titula, a komsijama svaki kup dodje kao ulazak u Ligu Sampiona.![]()
I da, znamo da nam je Tole sredio titulu, ne morate da smarate sa tim.

"Indija,Pakistan..."
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ne zanima me sudjenje, samo znam da mi nismo zasluzili da prodjemo i to je to...
Nego mi je interesantno to...
Nego mi je interesantno to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.