Senijad Ibričić

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la LBJ MVP » 30 jul 2012, 11:20

aqarius,kladim se da si iz Krajine.
Zanimljivo kako se uzbudite kada vam neko dirne u Ibru :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 jul 2012, 11:24

LBJ MVP je napisao/la:aqarius,kladim se da si iz Krajine.
Ma naravno da je iz Krajine, Ibro je gore ko krava u Indiji.
Slazem se da je napravio 'nesto' to nesto je uspjeh u HNL-u, ali od tog nesto je trebalo biti svasta da je imao mozga i bio pametniji.
Da je seljak, jeste jer ga je zadovoljilo igranje u Hajduku i to sto je uzeo kes ni na sta od Lokomotiva.
Da je ufuran i to jeste, o tome govori ponaasnje na pripremama, psovanje navijaca i premlacivanje policajca u Krajini.
Da mu nije Cire, nikad u repci ne bi igrao znacajniju ulogu, jos mi je u sjecanju Bruno Alves u Portugalu kako mu utrcava iza ledja u petercu i postize gol, da smo bilo koga drugog imali tada, vjerovatno ne bi izgubili.
Da mu nije mjesto u reprezentaciji, hvala Bogu nije.
Nek vam je ziv i zdrav a ja mogu reci i nadati se da ce Krajina dati boljih igraca od vaseg Trupka.

Ono sto moram priznati je da je za U21 davao maksikum i bio jedan od najboljih igraca tamo u svim generacijama, nedostatak volje, ambicije i treninga ga je doveo da mjesto Spanije, Itailje i Njemacke igra po Turskoj.
U svakom slucaju sretno bilo.
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 30 jul 2012, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 jul 2012, 11:25

Meni se najlogičnijim izborom čini, pošto ni u Hajduk nemože, da se vrati u Podgrmeč i pokuša njih uvesti u prvu ligu federacije.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 jul 2012, 11:47

Ja nisam iz Krajine,ali ovdje forumasi dokazuju,koliko su SMECE i ODRON,pa i ne cude ovi zemljotresi. Jadan smo narod,koji ce umrijeti od ljubomore i zavisti,koji vise zeli tudje zlo ,nego li svoje dobro. Zato na nas i lete sve hebene nesrece ,jer zmo ZLI do miloga Boga!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 30 jul 2012, 11:51

Nisam drug iz Krajine... trenutno sam u Krajini....može se napisati normalan post..bez toga mrzim,prezirem,seljak, itd.Sve je to OK ,za igru,zalaganje-nezalaganje...tu je selektor da odluči ima li mjesta u repci..nekada je dobar nekada nije...ali de brate malo normale....pa nije baš Ibro tako zaštićen i poznat u Krajini ,jedan je normalan momak kao i svi...pa da ste imali priliku vidjeti našeg Džeksona kada se malo opusti..ništa nije ni manji ni veći seljak od Ibre...mada preovladava mišljenje da ako uspiješ nešto iz male sredine ..uvijek si seljak...šta god da uradiš.Slažem se i ja da trenutno nema mjjesta u repci...ima tu puno boljih od njega..ali rasprava i razgovor moraju teći u prema sportskim pitanjima...zalaganju,kvalitetu na terenu...a ne prema tome odakle je ,kako se počešljao,voli li se tući,guzit druge žene itd...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 30 jul 2012, 11:52

Batko je napisao/la:Meni se najlogičnijim izborom čini, pošto ni u Hajduk nemože, da se vrati u Podgrmeč i pokuša njih uvesti u prvu ligu federacije.
Za tvoju informaciju Podgrmeč je ušao u 1. federacije i bez Trupka :D

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 30 jul 2012, 13:11

On trenutno ne zasluzuje da igra u rep. to su cinjenice, mi krajisnici Ibru branimo jer znamo kakav je covjek i humanista za nas kraj! a ovdje na forumu mnogi njega mrze samo zato sto je krajisnik, sto je odbio ponude nasih "velikih" klubova kada je odlazio iz Podgrmeca itd itd!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 30 jul 2012, 13:17

:lol: :lol: :lol:

Čuj ljudi ga mrze što je krajišnik...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 jul 2012, 13:20

vrebac86 je napisao/la:On trenutno ne zasluzuje da igra u rep. to su cinjenice, mi krajisnici Ibru branimo jer znamo kakav je covjek i humanista za nas kraj! a ovdje na forumu mnogi njega mrze samo zato sto je krajisnik, sto je odbio ponude nasih "velikih" klubova kada je odlazio iz Podgrmeca itd itd!!
To je totalna glupost i ti to znas, vecina ovdje Ibru ne moze jer ga je Ciro forsiro naustrb Pjanica, sto je Ibro igrao sve i svasta samo da se proda.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 30 jul 2012, 13:20

Dajte ljudi molim vas. Pa covjek trenutno nije u formi i ne zasluzuje poziv u repku. Al to nije razlog da ga neko vrijedja ili omalovazava. Pore toga koliko ja znam on je iz Kotor Varosa, tako da nebih bas rekao da je Krajsnik.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 30 jul 2012, 14:14

bhsport je napisao/la:
Slazem se da je napravio 'nesto' to nesto je uspjeh u HNL-u, ali od tog nesto je trebalo biti svasta da je imao mozga i bio pametniji.
Da je seljak, jeste jer ga je zadovoljilo igranje u Hajduku i to sto je uzeo kes ni na sta od Lokomotiva.
Da je ufuran i to jeste, o tome govori ponaasnje na pripremama, psovanje navijaca i premlacivanje policajca u Krajini.
Da mu nije Cire, nikad u repci ne bi igrao znacajniju ulogu, jos mi je u sjecanju Bruno Alves u Portugalu kako mu utrcava iza ledja u petercu i postize gol, da smo bilo koga drugog imali tada, vjerovatno ne bi izgubili.
Nek vam je ziv i zdrav a ja mogu reci i nadati se da ce Krajina dati boljih igraca od vaseg Trupka.

Ono sto moram priznati je da je za U21 davao maksikum i bio jedan od najboljih igraca tamo u svim generacijama, nedostatak volje, ambicije i treninga ga je doveo da mjesto Spanije, Itailje i Njemacke igra po Turskoj.
hahahhah
svasta
Cuj Bruno Alves...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 jul 2012, 14:17

bhsport je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:On trenutno ne zasluzuje da igra u rep. to su cinjenice, mi krajisnici Ibru branimo jer znamo kakav je covjek i humanista za nas kraj! a ovdje na forumu mnogi njega mrze samo zato sto je krajisnik, sto je odbio ponude nasih "velikih" klubova kada je odlazio iz Podgrmeca itd itd!!
To je totalna glupost i ti to znas, vecina ovdje Ibru ne moze jer ga je Ciro forsiro naustrb Pjanica, sto je Ibro igrao sve i svasta samo da se proda.
Znaci ti ne podnosis Ibiricica,zato sto ga je CIRO forsiro ispred Pjanica?
I tebi je za to Ibricic kriv ,a ne Ciro?
(naravno i ostalim,koji ga ne podnose)

Svasta!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 jul 2012, 14:29

soko je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

hahahhah
svasta
Cuj Bruno Alves...
Jah Bruno Alves, 2009 godine, kada je pogodio za konacnih 1-0. Vjerovatno si tada vuko serpe ulicom.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 jul 2012, 14:29

soko je napisao/la:hahahhah
svasta
Cuj Bruno Alves.
Sad ne znam da l' se zajebavaš ili je nešto drugo u pitanju, jer je tačno da je u Portugalu (prva utakmica prvog baraža protiv Ronaldove družine) Alves utrčao i zabio gol.

Što se tiče Ibričića, on odavno nema mjesto u našoj reprezentaciji. Ko zna, možda počne trčati u Turskoj, al' sve su prilike da ćemo se njega sjećati samo po ulozi desnog beka u Ćirinom dobu i to je to. Frajer godinu dana nije šutnuo loptu, a ukoliko bude na klupi za rezervne igrače to je ravno premiji. Valjda to dovoljno govori o kakvom je (ne)radniku riječ. Kad ne može kod Bilića izboriti klupu, onda... :roll: Vjerovatno ga i on mrzi što je iz Krajine. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 jul 2012, 14:32

aqarius je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ako ikog prezirem u reprezentaciji onda je to ovaj ufurani seljak. Preodvratan je i drago mi je sto ga necu vise gledat u reprezentaciji (makar 2 godine dok ga neka budala opet ne pozove).
Kao prvo momak uopšte nije ufuran...to SELJAK -sve o sebi si rekao dok si to napisao.Dečko je prošao i mahovo i grahovo i nešto je postigao(ti možeš da crkneš od zavidnosti)... nit je mamin nit je tatin sin..sve svojim radom...100 puta se kao čovjek dokazao i dan dans se dokazuje-više je novca dao za liječenje bolesnih i siromašnih nego što će takvi kao ti vidjeti i na TV.I čuješ li ti samo sebe riječ PREZIREM pa šta ti momak mora uraditi da ga prezireš... Trupku sretno u Turskoj a ti se izjedaj od muke...,i još da kažem nema on nikakav sportski centar..kamo sreće da ima da omladinu skloni sa ulice..
Prvo ne mozes mene opisivat i pristavljat mi neke epitete a ne znas me. Ovo sto Ibriciceve osobine meni prepisujes je smijesno, ja sam suprotnost od njega. Znam kolko hoces ovdje ljudi koji su uspjeli svojim znojem ali cim su uspjeli umislili su se da su Messi, Jordan itd. Furanje, seljakljuk, frajerisanje i omalazavanje drugih im je postalo svakodnevnica. Drago mi je sto se raspada klan Hasagic, Spahic, Dzeko i Ibricic (klapa koja redovno ide ispijat se po kaficima prije najvaznije utakmice reprezentacije). Kad budemo imali vise momaka kao Pjanic, Begovic i Ibisevic (momci koji sinu ovdje odrasli, nazalost) mozemo ocekivati velika takmicenja. Znaci kod nas je glavni problem kultura, nekom tamo momku koji je talenat psujemo jer je napravio pogresno dodavanje, umjesto da mu se da podrska, psuje mu se familija i propadnes. Sam sam takav slucaj(da su mi psovali i to) i zato prezirem takve ljude, a Ibro jest takav jer dokazuju njegovi postupci i klipovi koji imaju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 30 jul 2012, 14:34

Nek ce onom retardiranom Bilicu hendikepirani Corluka biti pojacanje,a Ibricica ne mora ni pogledati kako igra...

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 30 jul 2012, 14:42

HzSM je napisao/la:Nek ce onom retardiranom Bilicu hendikepirani Corluka biti pojacanje,a Ibricica ne mora ni pogledati kako igra...
Bilic je retardiran,Ćorluka igrao u EPL najmanje 3 godine al je hendikepiran,a nas veliki Senijad je igracina iako ni kod jednog trenera se uopste nije naigrao..Bilicu odlazi!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 30 jul 2012, 14:42

BIHfan je napisao/la:
aqarius je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Ako ikog prezirem u reprezentaciji onda je to ovaj ufurani seljak. Preodvratan je i drago mi je sto ga necu vise gledat u reprezentaciji (makar 2 godine dok ga neka budala opet ne pozove).
Kao prvo momak uopšte nije ufuran...to SELJAK -sve o sebi si rekao dok si to napisao.Dečko je prošao i mahovo i grahovo i nešto je postigao(ti možeš da crkneš od zavidnosti)... nit je mamin nit je tatin sin..sve svojim radom...100 puta se kao čovjek dokazao i dan dans se dokazuje-više je novca dao za liječenje bolesnih i siromašnih nego što će takvi kao ti vidjeti i na TV.I čuješ li ti samo sebe riječ PREZIREM pa šta ti momak mora uraditi da ga prezireš... Trupku sretno u Turskoj a ti se izjedaj od muke...,i još da kažem nema on nikakav sportski centar..kamo sreće da ima da omladinu skloni sa ulice..
Prvo ne mozes mene opisivat i pristavljat mi neke epitete a ne znas me. Ovo sto Ibriciceve osobine meni prepisujes je smijesno, ja sam suprotnost od njega. Znam kolko hoces ovdje ljudi koji su uspjeli svojim znojem ali cim su uspjeli umislili su se da su Messi, Jordan itd. Furanje, seljakljuk, frajerisanje i omalazavanje drugih im je postalo svakodnevnica. Drago mi je sto se raspada klan Hasagic, Spahic, Dzeko i Ibricic (klapa koja redovno ide ispijat se po kaficima prije najvaznije utakmice reprezentacije). Kad budemo imali vise momaka kao Pjanic, Begovic i Ibisevic (momci koji sinu ovdje odrasli, nazalost) mozemo ocekivati velika takmicenja. Znaci kod nas je glavni problem kultura, nekom tamo momku koji je talenat psujemo jer je napravio pogresno dodavanje, umjesto da mu se da podrska, psuje mu se familija i propadnes. Sam sam takav slucaj(da su mi psovali i to) i zato prezirem takve ljude, a Ibro jest takav jer dokazuju njegovi postupci i klipovi koji imaju.

slikaslikaslikaslika
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 30 jul 2012, 14:46

jasko_juve je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Nek ce onom retardiranom Bilicu hendikepirani Corluka biti pojacanje,a Ibricica ne mora ni pogledati kako igra...
Bilic je retardiran,Ćorluka igrao u EPL najmanje 3 godine al je hendikepiran,a nas veliki Senijad je igracina iako ni kod jednog trenera se uopste nije naigrao..Bilicu odlazi!!!
Corluka da je tako dobar igrao bi u Engleskoj,a ne sveukupno dobijao 65 minuta i 23 sekunde po sezoni.Da je necemu vrijedio ne bi iz Engleske dosao u Rusiju,ali eto Bilic dovodi svoju bagru pa nek mu igraju.Ja mu zelim sto brzi bankrot,a Lokomotivu da sto prije propadne.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 jul 2012, 14:49

HzSM je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:
Corluka da je tako dobar igrao bi u Engleskoj,a ne sveukupno dobijao 65 minuta i 23 sekunde po sezoni.Da je necemu vrijedio ne bi iz Engleske dosao u Rusiju,ali eto Bilic dovodi svoju bagru pa nek mu igraju.Ja mu zelim sto brzi bankrot,a Lokomotivu da sto prije propadne.
Je li i prošli trener Lokomotive reterdiran,i kod njeg je Ibro bio bitna karika..gađao sudiju košpama iz prvog reda tribina :?
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 30 jul 2012, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.