Zasto si primitivanBorčevac je napisao/la:Napisa čovjek ladno i naguli čim sam ga pitao primjetio sam da ovdje ljudi često lažu zato sam namjerno pitao iako me baš briga u koliko sati igraju

Zasto si primitivanBorčevac je napisao/la:Napisa čovjek ladno i naguli čim sam ga pitao primjetio sam da ovdje ljudi često lažu zato sam namjerno pitao iako me baš briga u koliko sati igraju
Ja primitivan jel?Sutra sa svinjskim je u 18:00 a u subotu 20:15 slavija...gledajte i uvjerite se u nasu snagu
???Esii TM87 je napisao/la:Zasto si primitivanBorčevac je napisao/la:Napisa čovjek ladno i naguli čim sam ga pitao primjetio sam da ovdje ljudi često lažu zato sam namjerno pitao iako me baš briga u koliko sati igraju![]()
![]()
aj sto ovo mrzim pa sto se vise ne pomirite sa tim da je sarajevo najbolji bh klub svih vremena to je i dokazanoMukiol je napisao/la:Red je vise da vidimo Želju na tv. najbolji klub, to zaslužuje
šta to lupi pa osta živ!e moj komšija treba tebe uputiti na pravi put dok nije prekasnodenza_hordas je napisao/la:aj sto ovo mrzim pa sto se vise ne pomirite sa tim da je sarajevo najbolji bh klub svih vremena to je i dokazanoMukiol je napisao/la:Red je vise da vidimo Želju na tv. najbolji klub, to zaslužuje
on racuna proslu godinuTMovac je napisao/la:šta to lupi pa osta živ!e moj komšija treba tebe uputiti na pravi put dok nije prekasnodenza_hordas je napisao/la:aj sto ovo mrzim pa sto se vise ne pomirite sa tim da je sarajevo najbolji bh klub svih vremena to je i dokazanoMukiol je napisao/la:Red je vise da vidimo Želju na tv. najbolji klub, to zaslužuje![]()
![]()
denza_hordas je napisao/la:hahah sto ste smijesni majko mila racunato je sve i komso moj dobri ja sam na pravom putu hvala bogu al mislim da vas treba uputit na pravi put
denza_hordas je napisao/la:aj sto ovo mrzim pa sto se vise ne pomirite sa tim da je sarajevo najbolji bh klub svih vremena to je i dokazanoMukiol je napisao/la:Red je vise da vidimo Želju na tv. najbolji klub, to zaslužuje
nisu tema uspjesi klubova nego PL BiH prijenos na TV...znam da ste vi Pitari inace zaostali u mentalnom razvoju ali ovo je stvarno prevrsilo sve granice inace cuo sam da u subotu Sarajevo prenosedenza_hordas je napisao/la:samo vas molim da napisete te svoje silne uspjehe po cemu ste najbolji klub u bih pa smjesni ste
Hamo je napisao/la:nisu tema uspjesi klubova nego PL BiH prijenos na TV...znam da ste vi Pitari inace zaostali u mentalnom razvoju ali ovo je stvarno prevrsilo sve granice inace cuo sam da u subotu Sarajevo prenosedenza_hordas je napisao/la:samo vas molim da napisete te svoje silne uspjehe po cemu ste najbolji klub u bih pa smjesni ste
pa biButmiran je napisao/la:Hamo je napisao/la:nisu tema uspjesi klubova nego PL BiH prijenos na TV...znam da ste vi Pitari inace zaostali u mentalnom razvoju ali ovo je stvarno prevrsilo sve granice inace cuo sam da u subotu Sarajevo prenosedenza_hordas je napisao/la:samo vas molim da napisete te svoje silne uspjehe po cemu ste najbolji klub u bih pa smjesni ste
Prenosice i vas protiv Travnika, sigurno.
a znam ja to i bez tebeButmiran je napisao/la:Sta's kad ste sila, jbg.
Pa eto, bas lijepo.Hamo je napisao/la:a znam ja to i bez tebeButmiran je napisao/la:Sta's kad ste sila, jbg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.