NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Durant je caca
Ma dobro GOAT generalno odnosno najveci sto kazes je tesko oduzeti Jordanu.Kajzer10 je napisao/la:Ma ni oni sami ne vjeruju da je James najveci. Na silu guraju tu pricu o najvecem samo da bi se raspravljalo i ko biva odrzavala neka dilema ko je najveci. Providno i neozbiljno.
Al da je James najbolji igrac ikad to smatram bez neke rezerve.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:harden ne podsjeca na curryja nikako...alemsa je napisao/la:Sve vise podsjeca na @epovog miljenika mentalitetom otkako je u prime.

Dobar,dobar
Sta je ovo sad s Hardenom u toku jos malo ce ga nazivat GOATom, tačno ti se ogadi igrač kad počnes citat budalastine iako ga gotivis 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
82 points, 47 rebounds, 37 assist 7 turnover in 4 games. Overrated and unplayable in the play-off..
- Donnie Darko
- Kontakt:
loša serija, popušio dvije tekme kao drugi seed većJHam je napisao/la:82 points, 47 rebounds, 37 assist 7 turnover in 4 games. Overrated and unplayable in the play-off..
mada moram primjetit da je 3 asistencije udaljen od vrhunske, all-time playoff serije
Nije on nista losiji nego u sezoni, Murray je zakazao dvije utakmice, valjda sad nastavi gdje je stao a ne da se mora neko posrat po njemu da se on zainati.Donnie Darko je napisao/la:loša serija, popušio dvije tekme kao drugi seed većJHam je napisao/la:82 points, 47 rebounds, 37 assist 7 turnover in 4 games. Overrated and unplayable in the play-off..
mada moram primjetit da je 3 asistencije udaljen od vrhunske, all-time playoff serije
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pop ce pronaci lijek za Jokica u game 5,Malone ce naci nacin kako da jokic dominira u game 6,pa onda pop ponovo pronalazi lijek.Spurs in 7
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Tesko je pronaci lijek kad lik vidi sve zivo i reaguje na vrijeme. Sinoc 0 izgubljenih imao.BosniaBoston je napisao/la:Pop ce pronaci lijek za Jokica u game 5,Malone ce naci nacin kako da jokic dominira u game 6,pa onda pop ponovo pronalazi lijek.Spurs in 7
Al je bio potrebno agresivan i odlucan za razliku od prijasnjih utakmica. To je sigurno utjecalo i na samopouzdanje ostalih igraca i tako to rade lideri.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 21 apr 2019, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pop je juce dugo cekao da ubaci LMA, po mom mišljenju, kad je docekao tekma je vec bila izgubljena kao i Demar pa ga nije ni ubacio, da nije toliko cekao mozda bi ovo i zajebanije bilo juceBosniaBoston je napisao/la:Pop ce pronaci lijek za Jokica u game 5,Malone ce naci nacin kako da jokic dominira u game 6,pa onda pop ponovo pronalazi lijek.Spurs in 7
James I najveći ne idu u istu rečenicu!Ljudi miješaju te pojmove najveći i najbolji jer James realno jeste najbolji ikad ali najveći nikad neće bit.Kajzer10 je napisao/la:Ma ni oni sami ne vjeruju da je James najveci. Na silu guraju tu pricu o najvecem samo da bi se raspravljalo i ko biva odrzavala neka dilema ko je najveci. Providno i neozbiljno.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
- BosniaBoston
- Kontakt:
I to najbolji jako diskutabilno,da ne kazem netacno.Najveci ni u ludilu
#Punoljetstvo
Zasto ti smeta sto hvalimo trenutno najboljeg igraca lige? Niko ga nije nazvao GOATom ili napisao nesto slicno tome.bodi123 je napisao/la:Sta je ovo sad s Hardenom u toku jos malo ce ga nazivat GOATom, tačno ti se ogadi igrač kad počnes citat budalastine iako ga gotivis
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
James je uzeo sa Cle, vise mu vrijedi ona sa Cle nego 2 sa Miami, vazda ce ostat zapecaceno da je dobio 73-9 ekipu i to kako. Za 15 godina kad te bude neko pito kakav je bio Bron kao igrac, samo mu reci pogledaj finale '16.SF6 je napisao/la:Durantom se pokusava opravdati Lebronov picqasti potez od bronovi dicckridera.
Ono sto je uradio Durant jeste gore ali necemo od Lebrona praviti cvijecku te za njega govoriti da je najveci a durantu da ne pikamo titule uopste...
Normalno (figurativno) da ce Bradina titula ako uzmu ove sezone vrijedit vise nego KD ove 2. Posebno jer je KD bio na zapadu bruku sezona sa Okc, samo je jednom uspio izac a nije imao ni blizu prepreku jacine ovog Gsw. Simple
Ne smeta meni ni najmanje hvalisanje Hardena, i ja sam ga hvalio nebrojen broj puta ove sezone. Problem je pretjerivanje i smaranje u tome da bi se kao nametnulo javnosti tvoje misljenje, svaki drugi post babuka, clutcher, najbolji igrač lige, mudonja... podsjećate me na one Federerove fanove kad zaspu ATP temu s babukama pa operu boga oca.Justin je napisao/la:Zasto ti smeta sto hvalimo trenutno najboljeg igraca lige? Niko ga nije nazvao GOATom ili napisao nesto slicno tome.bodi123 je napisao/la:Sta je ovo sad s Hardenom u toku jos malo ce ga nazivat GOATom, tačno ti se ogadi igrač kad počnes citat budalastine iako ga gotivis
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vrati se pa vidi kako je pocelo. Jedva docekali da pljuju babuku, ne mozebodi123 je napisao/la:Ne smeta meni ni najmanje hvalisanje Hardena, i ja sam ga hvalio nebrojen broj puta ove sezone. Problem je pretjerivanje i smaranje u tome da bi se kao nametnulo javnosti tvoje misljenje, svaki drugi post babuka, clutcher, najbolji igrač lige, mudonja... podsjećate me na one Federerove fanove kad zaspu ATP temu s babukama pa operu boga oca.Justin je napisao/la:Zasto ti smeta sto hvalimo trenutno najboljeg igraca lige? Niko ga nije nazvao GOATom ili napisao nesto slicno tome.bodi123 je napisao/la:Sta je ovo sad s Hardenom u toku jos malo ce ga nazivat GOATom, tačno ti se ogadi igrač kad počnes citat budalastine iako ga gotivis

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sve po zaslugama

Lik je samo suterski imao losu tekmu, u svakom drugom aspektu je igrao na nivou, odbranu vrlo dobru s obzirom da je cijelu tekmu bio u problemima sa faulima (u prve dvije minute 2 faula, u drugoj cetvrtini dobio treci), passing lanes perfektno (6 ukradenih), playmaking na nivou s obzirom da su ove podeseli pa duplali pick igru. Jedino mu lopta nije htjela kroz obruc prve 3 cetvrtine, u 4om je i to rijesio.bombaysaphire je napisao/la:Mamba debilizam , klasika američka...
Lik šutirao 0-15 na utakmici i heroj na kraju...
Za razliku od Kobea , Harden asistira ...
Koji to superstar ne bi bio popljuvan da suta 0 od 15, ne smijem ni zamislit da Steph ima takve brojke, il KD, pa duplo gori cirkus bi bio realnoClutch je napisao/la: Vrati se pa vidi kako je pocelo. Jedva docekali da pljuju babuku, ne moze
Lik je oborio rekord jbt sad tek to vidim u promasenim pokusajima zaredom, moras ga kritikovat nije zlatan
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hahhahahahha da steph ima bilo bi svrsavanja na “off-ball kretnje” itd...KD bilo bi malo kritikovanja ali ne vrijedanjebodi123 je napisao/la:Koji to superstar ne bi bio popljuvan da suta 0 od 15, ne smijem ni zamislit da Steph ima takve brojke, il KD, pa duplo gori cirkus bi bio realnoClutch je napisao/la: Vrati se pa vidi kako je pocelo. Jedva docekali da pljuju babuku, ne moze
#Punoljetstvo
Daj bolan pa Stepha je upravo ovaj Greivis pljuvao ko nenormalan a lik igrao jednu od najjačih individualnih sezona ikad, ako je neko stalno omalovazavan na ovom forumu i pljuvan za svaku sitnicu to je Steph, pa i danas dan ljudi pisu gluposti samo jer je KD uzeo 2 X FMVPa muBosniaBoston je napisao/la:Hahhahahahha da steph ima bilo bi svrsavanja na “off-ball kretnje” itd...KD bilo bi malo kritikovanja ali ne vrijedanjebodi123 je napisao/la:Koji to superstar ne bi bio popljuvan da suta 0 od 15, ne smijem ni zamislit da Steph ima takve brojke, il KD, pa duplo gori cirkus bi bio realnoClutch je napisao/la: Vrati se pa vidi kako je pocelo. Jedva docekali da pljuju babuku, ne moze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.