Glavni Sudac Kazlagić Mirza Cazin
1.Međašni Huskić Almir Bugojno
2. Međašni Zjakić Edin Bihać
Četvrti Sudac Kasupović Adnan Bihać
Delegat: Badić Seadin (Cazin)
Posmatrač: Bureković Muamer (Zenica)
Moderator/ica: GracanicaAA
Ovaj, Mensur Dedić ,ne Mirsad.Hitman22 je napisao/la:Dakle, Uskrs će nekome biti dole nekome gore.
Dedić svakako nema veze sa životom i dok je bio u Slobodi svojim mahalanjem je uvjek držao atmosferu na dnu.
Ovi igrači vaši ga ne yebu stručno svakako, da je šta znao nebi pusti Hamzabegovica a doveo nekog ljevaka.
Helem teška ti je odluka u subotu sloboda 72. Dal poslasticu starih znanaca Slobode i Čelik askera ili da gledaš biti ili ne biti od shekspira u Simonome han
Mislim da je "to be or not to be" na Tušnju.Baška je opstanak, pa jel tako?sloboda72 je napisao/la:Ovaj Mensur Dedić ,ne Mirsad.Hitman22 je napisao/la:Dakle, Uskrs će nekome biti dole nekome gore.
Dedić svakako nema veze sa životom i dok je bio u Slobodi svojim mahalanjem je uvjek držao atmosferu na dnu.
Ovi igrači vaši ga ne yebu stručno svakako, da je šta znao nebi pusti Hamzabegovica a doveo nekog ljevaka.
Helem teška ti je odluka u subotu sloboda 72. Dal poslasticu starih znanaca Slobode i Čelik askera ili da gledaš biti ili ne biti od shekspira u Simonome han
Ja o ovom Mensuru ne znam ništa.Nikad čuo.Mislio sam da je greška na Transfermarktu.Hitman22 je napisao/la:Aaaaa gluho bilo, nisam imao pojma da ima Dedić još neki a ja bas kontam jel to Azmir pomahnitao
Je li samo Uskrs ili je i Vaskrs.Hitman22 je napisao/la:Dakle, Uskrs će nekome biti dole nekome gore.
Samo POTURALIĆ U21sloboda72 je napisao/la:...........................................................
.
....................................................LALIĆ.......................................TRENER:MENSUR DEDIĆ
......EFENDIĆ................KOJIĆ...................KOSTIĆ..............HRELJA
...........................STJEPANOVIĆ..............BOŠNJAK
...... .. JAZVIN..........................MILAKOVIĆ..................STOKIĆ
................................................POTURALIĆ
..........................................................................................................................
............................................M.KARIĆ
............TATAR.......................ZEBA....................KOVAČ
........................BIBIĆ............................ALEŠEVIĆ
....D.STOJANOVIĆ........JUSIĆ................ČIZMIĆ.............BLAIĆ
...............................................HODŽIĆ
.............................................................................................TRENER: HAJRUDIN ĐURBUZOVIĆ
...................................................................
Igro je za Slogu i posle osto da radi kao trener.Pomocni je jos od kad je Milenko bio,a radi i u Sloginom omladinskom pogonu.sloboda72 je napisao/la:Ja o ovom Mensuru ne znam ništa.Nikad čuo.Mislio sam da je greška na Transfermarktu.Hitman22 je napisao/la:Aaaaa gluho bilo, nisam imao pojma da ima Dedić još neki a ja bas kontam jel to Azmir pomahnitao
Problem su menažderi koji kroje sastav sloge https://www.transfermarkt.co.uk/bsatm/b ... rater/3600 jer nema igrača U21 pa zbog toga nemaš uigranu ekipu što se odrazilo na igru u Bihaću.Hitman22 je napisao/la:Poturalic pretprostavljam treba još pola sezone da se navikne na sredinu. Iz iste je lige ali očekivao sam dominaciju
To je ta agencija sto spominjete danima ovdje ???GEC je napisao/la:Problem su menažderi koji kroje sastav sloge https://www.transfermarkt.co.uk/bsatm/b ... rater/3600 jer nema igrača U21 pa zbog toga nemaš uigranu ekipu što se odrazilo na igru u Bihaću.Hitman22 je napisao/la:Poturalic pretprostavljam treba još pola sezone da se navikne na sredinu. Iz iste je lige ali očekivao sam dominaciju
Druže Mahmutović je propao k'o žeton, nema od njega ništa....Hitman22 je napisao/la:To je ta agencija sto spominjete danima ovdje ???GEC je napisao/la:Problem su menažderi koji kroje sastav sloge https://www.transfermarkt.co.uk/bsatm/b ... rater/3600 jer nema igrača U21 pa zbog toga nemaš uigranu ekipu što se odrazilo na igru u Bihaću.Hitman22 je napisao/la:Poturalic pretprostavljam treba još pola sezone da se navikne na sredinu. Iz iste je lige ali očekivao sam dominaciju
Osim Mahmutovica ovdje nema igrača ni za lijeka mada je i njegovo prošlo ali eto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.