Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tarikhordas
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Igrali ko SAMP mozda ;D ?
Sent from my GT-S5570I using Tapatalk
Sent from my GT-S5570I using Tapatalk
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

e ovako treba mi pomoc, skinuo sam COD2 i hocu da igram online, skinuo xfire (napravio tamo racun), skinuo patch 1,3 sve kako treba, kad udjem na neki server nakon nekoliko sekundi izbaci mei ovo pise:

odmah da kazem u multiplayer opcijama je upaljen ovaj punkbuster
trazio sam po netu i skinuo sam neki punkbuster serrvice setup i ev na njemu mi izbacilo ove dvije greske ostalo sve uredu

pomocu tog programcica sam uradio update punkbuster tako da ni to nije problem, brisao i ponovo instalisao igru mali milion puta, opet sve isto, zna li ko u cemu je problem i sta treba da uradim ?????'

odmah da kazem u multiplayer opcijama je upaljen ovaj punkbuster
trazio sam po netu i skinuo sam neki punkbuster serrvice setup i ev na njemu mi izbacilo ove dvije greske ostalo sve uredu

pomocu tog programcica sam uradio update punkbuster tako da ni to nije problem, brisao i ponovo instalisao igru mali milion puta, opet sve isto, zna li ko u cemu je problem i sta treba da uradim ?????'
a jesi u igri stavio pb na yes?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
jesam i opet neceOtelo je napisao/la:a jesi u igri stavio pb na yes?

a jes skinuo ovo i uradio ovako kao sto je na stranici http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php" onclick="window.open(this.href);return false;
(imas u tabeli download linkove)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
skinut davno ovaj PBSetup i uradjen update, i opet sve isto.......Otelo je napisao/la:a jes skinuo ovo i uradio ovako kao sto je na stranici http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php" onclick="window.open(this.href);return false;

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
udji tamo u folder gdje ti je instaliran cod2 i nadji folder od PB, i u njemu sve izbrisi, onda tek preko tog PBupdatera, updateuj PB
ma i to sve radjeno i nece, nista ostaje mi samo da oborim sistem pa da vidim hoce li onda mociQUARESMA 18<<< je napisao/la:udji tamo u folder gdje ti je instaliran cod2 i nadji folder od PB, i u njemu sve izbrisi, onda tek preko tog PBupdatera, updateuj PB

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
morat cu i ja krenuti igrati cos
trese nostalgija
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
trese nostalgija

ma zbog nostalgije sam i ja kontao krenut, ali mi se et nedaQUARESMA 18<<< je napisao/la:morat cu i ja krenuti igrati cos
trese nostalgija

Ova instalacija assassin's creeda će me u grob otjerati.
Ovaj uplay mi tačno vadi sve živce,kako me samo nervira,nikako da namjestim,a baš mi se igra.
Ovaj uplay mi tačno vadi sve živce,kako me samo nervira,nikako da namjestim,a baš mi se igra.
Danas skidam Skyrim a sutra cu da igram
@Narin jel moze AC3 na moj E1280 proceses od 2GHz(dual core)?
Teško.Možda i može,ali sumnjam.Otelo je napisao/la:Danas skidam Skyrim a sutra cu da igram
Fazon je što ja ne mogu da instaliram,uveo ovaj ubisoft ovaj uplay,da zaustavi pirateriju,pa bez koda ne možes igrati,ali fazon je što sam ja prije pola godine igrao Assassin's creed i moglo mi je,a sada ne mogu da namjestim,a ne znam kako.

Meni jaran uspio srediti,rekao mi kako,ja uradim tako i opet mi ne može.
A ne znam šta da igram,ubih se od dosade,a baš mi se ac igrao. :/
prebacis uplay na offline i ne trazi ti kodNarin je napisao/la:Teško.Možda i može,ali sumnjam.Otelo je napisao/la:Danas skidam Skyrim a sutra cu da igram
Fazon je što ja ne mogu da instaliram,uveo ovaj ubisoft ovaj uplay,da zaustavi pirateriju,pa bez koda ne možes igrati,ali fazon je što sam ja prije pola godine igrao Assassin's creed i moglo mi je,a sada ne mogu da namjestim,a ne znam kako.
Meni jaran uspio srediti,rekao mi kako,ja uradim tako i opet mi ne može.
A ne znam šta da igram,ubih se od dosade,a baš mi se ac igrao. :/
You are someone else I am still right here
ljudi pomagajišite ..Pes 6,do neki dan sve normalno,odjednom uspori mi,al većinom kad sam u šesnestercu
ozbiljno,ne znam šta je ovo,de ako ko ima kakvu ideju nek pripomogne ako nije šta..da vas Allah nagradi ..unaprijed

ozbiljno,ne znam šta je ovo,de ako ko ima kakvu ideju nek pripomogne ako nije šta..da vas Allah nagradi ..unaprijed
:P
E onda mi siva igra i piše you need to go online to start the game,a kada odem online,onda kod traži.
Haajte ba ljudi..pa taman počeo igrati onaj shollym patchEsoKimba je napisao/la:ljudi pomagajišite ..Pes 6,do neki dan sve normalno,odjednom uspori mi,al većinom kad sam u šesnestercu![]()

:P
probaj smanjti graficke zahtjeve tj.stavi ih na low(ako je medium trenutacno) il na medium ako su sad na highEsoKimba je napisao/la:Haajte ba ljudi..pa taman počeo igrati onaj shollym patchEsoKimba je napisao/la:ljudi pomagajišite ..Pes 6,do neki dan sve normalno,odjednom uspori mi,al većinom kad sam u šesnestercu![]()
nemogu pokrenuti instalacju COD2 na windows 7 ev sta mi izbacuje:

iko imao slican problem ili zna kako da ovo rijesim ???????????????????

iko imao slican problem ili zna kako da ovo rijesim ???????????????????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.