JonSnow je napisao/la:fukara87 je napisao/la:Mene interesuje samo jel bolje da Turska bude u barazu ili Holandija, pitanje je sad ?
Turska u svakom slučaju ne bi volio Holanđane pa makar nastavili biti ovako kriminalni.
Vjeruj mi da je bolje Nizozemsku. Turci su fanaticni, eksplozivni i u baraz ce uci s ogromnim nabojem i zeljom. Nizozemska je na koljenima, oni nisu sigurni vise ni protiv amaterskih selekcija. Nikakav strucnjak ih vodi, kljucni igraci za repku igraju preko one stvari, uzdanice setaju po terenu kao da ih neko puskom tjera da igraju, par mladica se bori lavovski ali nemaju nikakvog iskustva. Igraci su razbacani po pozicijama koje ne igraju u maticnih klubovima. Haoticno stanje koje ce iskoristiti sigurno iole dobra selekcija u barazu. Ne znam tacno koga mozemo dobiti ovako na prvu bez
guglanja ali ako je, hipoteticki naravno, izbor na te dvije selekcije, iako zvuci malo

na prvu, ja radije biram Nizozemsku. Nisu ni Turci bauk da se razumijemo ali ono sto nas ne raduje bas je nasa igra generalno. Svejedno je, Turska ili Nizozemska ili pak neko treci ako budemo ovako igrali nama se ne pise ni u barazu dobro.