BiH - Wales / Kipar - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Rooney88
Kontakt:

Re: BiH - Wales / Kipar - BiH

Post Postao/la Rooney88 » 11 okt 2015, 00:20

JonSnow je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Mene interesuje samo jel bolje da Turska bude u barazu ili Holandija, pitanje je sad ?
Turska u svakom slučaju ne bi volio Holanđane pa makar nastavili biti ovako kriminalni.
Vjeruj mi da je bolje Nizozemsku. Turci su fanaticni, eksplozivni i u baraz ce uci s ogromnim nabojem i zeljom. Nizozemska je na koljenima, oni nisu sigurni vise ni protiv amaterskih selekcija. Nikakav strucnjak ih vodi, kljucni igraci za repku igraju preko one stvari, uzdanice setaju po terenu kao da ih neko puskom tjera da igraju, par mladica se bori lavovski ali nemaju nikakvog iskustva. Igraci su razbacani po pozicijama koje ne igraju u maticnih klubovima. Haoticno stanje koje ce iskoristiti sigurno iole dobra selekcija u barazu. Ne znam tacno koga mozemo dobiti ovako na prvu bez guglanja ali ako je, hipoteticki naravno, izbor na te dvije selekcije, iako zvuci malo :crazy: na prvu, ja radije biram Nizozemsku. Nisu ni Turci bauk da se razumijemo ali ono sto nas ne raduje bas je nasa igra generalno. Svejedno je, Turska ili Nizozemska ili pak neko treci ako budemo ovako igrali nama se ne pise ni u barazu dobro.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 11 okt 2015, 00:21

fukara87 je napisao/la:Mene interesuje samo jel bolje da Turska bude u barazu ili Holandija, pitanje je sad ?
Holandija jer bi 100 % nosioc, kao sto bi i mi bili ako se docepamo baraza :kafa:

Papke :oops: Papeljubci :oops:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 11 okt 2015, 00:22

storm_raider je napisao/la:Kako sam pogrijesio kada sam vidio da ulazi Djuric... Bravo Mesa majstore, odlicna izmjena i odlican tajming! Jeste Milan upisao gol i asistenciju, ali za mene je Lulic igrac utakmice. Koliko je samo pretrcao i trudio se, a jos rovit. Svaka cast majstore!
Svaka mu cast na borbenosti al je veceras svaku loptu upropastio! Nikad losiji !!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 11 okt 2015, 00:23

Prvo da napisem da me utakmica kostala par godina zivota. Igracima cestitka na trudu i zalaganju. BiH je makar duplo kvalitetnija od Walesa a to se na terenu i nije vidjelo. Pobijedili smo i bodovi se pisu a to je na kraju najvaznije. Bazdarevica je po meni pomazila sreca veceras i ne ocekivam od njega nista veliko ali hebi ga tu je i neka ga ali bojim se da je limitiran do bola. Ovi sto pisu da je Hadzic odigrao dobru utakmicu su mi skroz nejasni. Mi smo nocas pobijedili sa igracem manje. Cocalic je pokazao ono sto stalno pisem. Dobar igrac. Milan Djuric u Juventus modu veceras. Pjanic, Salihovic, Spahic, Zukanovic solidni. Ostatak los.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 11 okt 2015, 00:23

Donnie Darko je napisao/la:
Turska. Logično. Mislim bez uvrede, ali ovo je kao da pitaš šta je bolje, da ti neko čvoku opali, ili da ti neko zube polomi.
Pretpostavljam da bi u slucaju da prodju u baraz Holandjani bili nosioci kao i mi tako da smo ih u startu izbjegli a Turska kako ovdje neki pisu bi bila nenosioc tako da bi ih mi mogli izvuc, pa sta mislis sta je bolje da Holandija ili Turska budu u barazu? :D
This time next year we'll be millionaires.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 okt 2015, 00:26

Holandija :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 okt 2015, 00:27

MortemHz je napisao/la:Holandija :D
Znaci dijelimo isto misljenje :D Sta vam je ljudi, Turska ce bit nenosioc i ako bi njih dobili ne bi valjalo vjeruj te, jer Turska se polako dize.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 11 okt 2015, 00:27

Teska utakmica, teska.. igru brisi - rezultat pisi.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 okt 2015, 00:28

dubrovnik je napisao/la:Prvo da napisem da me utakmica kostala par godina zivota. Igracima cestitka na trudu i zalaganju. BiH je makar duplo kvalitetnija od Walesa a to se na terenu i nije vidjelo. Pobijedili smo i bodovi se pisu a to je na kraju najvaznije. Bazdarevica je po meni pomazila sreca veceras i ne ocekivam od njega nista veliko ali hebi ga tu je i neka ga ali bojim se da je limitiran do bola. Ovi sto pisu da je Hadzic odigrao dobru utakmicu su mi skroz nejasni. Mi smo nocas pobijedili sa igracem manje. Cocalic je pokazao ono sto stalno pisem. Dobar igrac. Milan Djuric u Juventus modu veceras. Pjanic, Salihovic, Spahic, Zukanovic solidni. Ostatak los.
Čekao sam kad ces nesto ovako komentarisati :lol: :lol: :lol:
Ti si kralj :tokralju:
Nad tobom sunce najljepše sja

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2015, 00:29

Turskoj treba bod na domaćem terenu protv Islanda, tako da ih već možemo upisati kao eventualnog protivnika u baražu.

Holandija će EP gledati na TV-u. Kakav potez Medunjanina... Bosna ispred Holandije :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 okt 2015, 00:30

fukara87 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Holandija :D
Znaci dijelimo isto misljenje :D Sta vam je ljudi, Turska ce bit nenosioc i ako bi njih dobili ne bi valjalo vjeruj te, jer Turska se polako dize.
Ma gdje ces na Tursku **** ga :roll: ako Holandjani izbore baraz mi njih svakako necemo dobiti...ima li neko da nam uradi otprilike kako bi izgledala lista nosioca i nenosioca?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 okt 2015, 00:31

storm_raider je napisao/la:Kako sam pogrijesio kada sam vidio da ulazi Djuric... Bravo Mesa majstore, odlicna izmjena i odlican tajming! Jeste Milan upisao gol i asistenciju, ali za mene je Lulic igrac utakmice. Koliko je samo pretrcao i trudio se, a jos rovit. Svaka cast majstore!
Ja ne znam, da li smo gledali ja i ti istu utakmicu. Lulic je bio jedan od najgorih veceras, lopte mu se odbijaju, nijedan prodor, slabe podaje, borbenost mu je jedino bila dobra ostalo :crazy:
Jedini za koje mozemo reci da su bili na nivou su stari lisac Salihovic, onda Bega, Sunjic i tu se zavrsava. Na Kipru to mora biti mnogo bolje i agilnije, jer su pokazali da nisu losa ekipa.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 okt 2015, 00:31

Molit boga da dobijemo Albance ili Slovence :hmmmmm:

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 11 okt 2015, 00:31

Bice u Kipru zahebano :roll: Ako uzmemo u obzir da ce Belgija igrati dobro da bi ostali prvi, Vels svakako pobjedjuje, Znaci paklena tekma izmedju nas i Kipra, jer ko god pobijedi ide u baraz. Nerijeseno njima ne odgovara, znaci idu u napad od pocetka, a mi moramo pametno odigrati i strpljivo, i koristiti svoje sanse. Samo da ih odcepimo u prvom poluvremenu, odmah ce biti lakse.

Bravo Zmajevi i sretno u Kipru pa da idemo u baraz aBd :bih:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 okt 2015, 00:32

fukara87 je napisao/la:Molit boga da dobijemo Albance ili Slovence :hmmmmm:
Pa nakon dva portugala jer red jednom jbmu da dobijemo i nesto lakse :D
=\_1921_/=

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 11 okt 2015, 00:32

Đurić i Ibišević clutcherski :kafa:
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2015, 00:32

MortemHz je napisao/la:ima li neko da nam uradi otprilike kako bi izgledala lista nosioca i nenosioca?
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1840

Vrlo vjerovatno će nam protivnici biti Slovenija, Turska, Albanija i Norveška.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 11 okt 2015, 00:33

Momciluk je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:
Turska. Logično. Mislim bez uvrede, ali ovo je kao da pitaš šta je bolje, da ti neko čvoku opali, ili da ti neko zube polomi.
Pretpostavljam da bi u slucaju da prodju u baraz Holandjani bili nosioci kao i mi tako da smo ih u startu izbjegli a Turska kako ovdje neki pisu bi bila nenosioc tako da bi ih mi mogli izvuc, pa sta mislis sta je bolje da Holandija ili Turska budu u barazu? :D
Holandija definitivno protivnik koji se moze lagano proci! Ko je gledao njihovu igru bit ce mu jasno!Limitirani do bola!!!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 okt 2015, 00:34

Nosioci u Barazu vjerovatno ce biti Ukrajina, Svedska, Bosna, Hrvatska ili ne znam ko vec 4

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 11 okt 2015, 00:34

Sto se tice baraza znam da je rano govorit jos o tome al mi je nejasno nesto vezano za Tursku.Jel se gledaju nosioci na osnovu rankinga sa pocetka kvalifikacija ili na kraju jer Turska sa pobjedom protiv Islanda bi bila ispred nas na FIFINOJ Rang listi :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, EdinjoBos, hurem, kakarut, Mow, ZmajOdBosne33 i 52 gosta.