FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

High

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la High » 26 apr 2016, 09:57

Imamo dovoljno zalihe. Peta pozicija je naša.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 apr 2016, 10:11

High je napisao/la:Imamo dovoljno zalihe. Peta pozicija je naša.
Da je neko to rekao pozitivcima na ovoj temi na zimskoj pauzi, pa bio bi ubijen na kucnom pragu! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 26 apr 2016, 10:13

joker90 je napisao/la:
High je napisao/la:Imamo dovoljno zalihe. Peta pozicija je naša.
Da je neko to rekao pozitivcima na ovoj temi na zimskoj pauzi, pa bio bi ubijen na kucnom pragu! :kafa:
Intelektualni pesimizam je čudo. Predvodi ga V. Petković Dis, @joker90 i moja malenkost. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 apr 2016, 10:16

Ja mislim da je ovo taktika uprave i struke da zavaramo protivnike :think:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 apr 2016, 10:17

Punac got this. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 apr 2016, 10:19

We WELL be back suckers :bih:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 26 apr 2016, 10:21

High je napisao/la:Ali čuj 5. na tabeli. :lol:
Nevjerovatno...
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 apr 2016, 10:26

Zip je napisao/la:We WELL be back suckers :bih:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Jak je slani.

Slijedeće sezone ako sve gostujuće utakmice bude prenosila MojaTV treba nas je8at'. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 apr 2016, 10:38

E ajmo malo raspravljati o prelaznom roku...
Ovo do kraja nekako odraditi, pa kako god zavrsilo.. Svakako Evropu dalje od Jula necemo vidjeti i ako je izborimo, dakle nasa realnost je PLBiH koja bi trebala slj godine biti najteza do sada.
http://www.fksarajevo.ba/bs/prvi-tim
To je trenutno nas sastav..
Od golmana ostaviti Pavlovica i ovog mladog Trifkovica(njemu il pruziti priliku il dovesti novog golmana) Delac svakako nece vise biti kod nas
Desni bekovi: Tu zadrzati Kadusica i Kallasija
Lijevi Bekovi: Almir Bekic zadrzati i dovesti rezervnog beka
Centralna odbrana: Kovacevic, Novi igrac, Novi igrac
Defanzivni vezni: Mihojevic, Novi igrac,
Centralno vezni: Rustemovic, Novi igrac
Ofanzivni vezni: Radovac, Sta raditi sa Emersonom? sta god uradili nama treba klasni igrac na 10-ki
Krila lijeva i desna strana: Dovesti 4 igraca koja mogu igrati lijevo i desno.. Duljevica prodati..
Napad: Benko, ako ostane, Novi igrac.. ako benko ode to znaci dovesti 2 klasna napadaca..

Otjerati: Plakala, Kramar, Beberovic penzija, Barbaric ide svakako, Harba, Simeunovic, Okic, Cezar?, Amer Bekić..

Kad dovedemo te igrace, ostalo popuniti akademcima..
Znaci nama treba yebeno 13 novih igraca.. Pa sunce ti poljubim, sta nam je Jesic ucinioo..

Mozda Radovca da prodamo takodjer...
E sad ko ce dovesti te silne kvalitetne igrace, ko ce biti na celu tima? Ko ce biti trener, ko ce ciniti strucni stab? Da li cemo imati para za pojacanja, za raskide ugovora?
Et braco u kakvoj smo trenutno poziciji...

Molimo boga da neko uzme Duljevica i Radovca pa i Bekica za milion i po KM do 2 .. S tim bi mogli pokriti troskove novih igraca...

Uz ovo treba ici NAPOMENA: Da nijednog igraca ne dovedemo prije nego izaberemo trenera i streucni stab, koji ce ostati minimum 2 godi..
Najzaljivije mi je sto cemo ostati bez evrope, a svi smo mogli halaliti evropu i titulu da se stvari posloze.. a mi ni evrope a ni stvari nam nisu poslozene.. :(

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 apr 2016, 10:44

Da se ne razbacujem sa imenima, ali i dalje tvrdim da se samo treba okrenuti domaćoj ligi prije svih. Radnik, Čelik.. u većini ekipa ima barem jedan koji se ističe, a ja vam garantujem da će ekipa sastavljen od igrača koji su se istakli u ovoj ligi deset puta biti jeftinija i isto toliko puta prije osvojiti nešto nego ekipa sastavljena od half retired has beens.

Isto važi i za trenera, neko ko se dokazao da može da osvoji nešto u ovoj ligi, a ne neko ko pet klubova ne zna nabrojati. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 apr 2016, 10:47

Ja garantujem, da bude Zivkovic SD i Kodro trener, i da smo njih dvojica odlucuju o sportskom dijelu, igracima, novim starim.. 100% sve u njihovim rukama, da bi mi bili mirni i mogli ocekivati velike stvari..
To su momci s karijerama, pogledajte sta je Krstajic uradio, on nije tu da krade iz Radnika.. zeli da sebi izgradi karijeru..
Il ako nista pokusati mozda cak i Krstajica dovesti..
Nas najveci problem su ljudi u klubu i to i ptice na svijetu znaju

@veliki upravo to zelim da pokazem, da mi ako sad ljetni prelazni rok ne odradimo kako treba, bojim se da nama ni 10 TAN -OVA nece pomoci..
Halalit ovu seznu, i okrenut se pravljenju i stvaranju nove ekipe.. Dok je vrijeme
Da me hoce TAN zaposlite da se brinem o FKS, imali bi najcistiji tim :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Forum bi zaposlio kao svoje pomagace, il kako ono politicari vole da kazu STRUCNE :mrgreen: SAVJETNIKE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 apr 2016, 10:52

Titulu smo mnogi bili spremni halaliti kako bi se stvari posložile i krenulo konačno naprijed što se tiče sportskog ustrojstva kluba, ali ostati bez Evrope... :crazy: To bi bilo pogibeljno, sramotno i ne znam ni ja više šta. :damn:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 apr 2016, 10:55

Zip je napisao/la:Forum bi zaposlio kao svoje pomagace, il kako ono politicari vole da kazu STRUCNE :mrgreen: SAVJETNIKE
MOSA REFERENT. :kafa:

slika
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 apr 2016, 11:01

PitarBordo je napisao/la:
Zip je napisao/la:Forum bi zaposlio kao svoje pomagace, il kako ono politicari vole da kazu STRUCNE :mrgreen: SAVJETNIKE
MOSA REFERENT. :kafa:

slika
Zato mi nismo politicari :mrgreen:
Vi bi za mene radili zbog ljubavi prema klubu :mrgreen:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 apr 2016, 11:03

@zip
ja bih ipak doveo prvo trenera i ekipu oko njega, pa onda njima pustio da vide ko im treba - a ko ne treba.
Moje misljenje, od postojecih bi prodao Dulju, jer mu idu godine a on i ne napreduje bas..razlog ne znam. Samira drzati jos jednu sezonu, i prodati. Treba nam LB, CB i DM obavezno, ko god da dodje za trenera, jer nemamo nikog na LB, Barba ode sa CB i nemamo DM osim Rustema.
U subotu ocekujem pobjedu, ali nista lagano..Pavlovic, Kadusic, Barba, Kova, Bekic2, Harba, Miho, Samke, Dulja, Okano, Catak.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 26 apr 2016, 11:06

Dulju prodat na kraju sezone, ako bi uzeli love za njega kao sto smo uzeli za Cimirota, puna kapa :)
ZZ

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 26 apr 2016, 11:10

moj uzor-S.G je napisao/la:Dulju prodat na kraju sezone, ako bi uzeli love za njega kao sto smo uzeli za Cimirota, puna kapa :)
Preko 1 mil eura? Daj Boze! Mozemo dobiti sigurno oko 500k eura, za vise - ne vidim kako. Jedina nada je repka, ali za repku mora biti najbolji u ligi...a vala na proljece i nije nesto.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 26 apr 2016, 11:35

Nije da nije nešto, nego je katastrofalan. Klupa je za njega pencilin, zadnjih pola sata igre i on bi procvjet'o. Ali nema Hurta muda da to uradi.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 26 apr 2016, 11:59

aleksandar_veliki je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ja garantujem, da bude Zivkovic SD i Kodro trener, i da smo njih dvojica odlucuju o sportskom dijelu, igracima, novim starim.. 100% sve u njihovim rukama, da bi mi bili mirni i mogli ocekivati velike stvari..
To su momci s karijerama, pogledajte sta je Krstajic uradio, on nije tu da krade iz Radnika.. zeli da sebi izgradi karijeru..
Il ako nista pokusati mozda cak i Krstajica dovesti..
Nas najveci problem su ljudi u klubu i to i ptice na svijetu znaju

@veliki upravo to zelim da pokazem, da mi ako sad ljetni prelazni rok ne odradimo kako treba, bojim se da nama ni 10 TAN -OVA nece pomoci..
Halalit ovu seznu, i okrenut se pravljenju i stvaranju nove ekipe.. Dok je vrijeme
Da me hoce TAN zaposlite da se brinem o FKS, imali bi najcistiji tim :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Forum bi zaposlio kao svoje pomagace, il kako ono politicari vole da kazu STRUCNE :mrgreen: SAVJETNIKE
Klubovi, pa tako i Sarajevo, po meni moraju konacno investirati u pojacanja. Malo rizikovati, platiti koji eura manjim klubovima na ime obestecenja, a ne samo traziti slobodne igrace. Takodje, trebali bi se malo vise pratiti igraci iz manjih klubova. Mislim da veci klubovi mogu dovesti dobra pojacanja iz manjih klubova, tako da ih nazovemo.
Slažem se 1/1. :salut:
Samo Saraj'vo.

saskend444
Kontakt:

Post Postao/la saskend444 » 26 apr 2016, 12:34

Sramota.

[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], UltraNorth i 30 gostiju.