FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

E=mc2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la E=mc2 » 06 nov 2010, 01:13

Megamon je napisao/la:Nekako sam uvjeren da ce Jahovic odluciti utakmicu,Covjek zna fuliti nemoguce al' i kad ima svoj dan onda je najbolji napadac lige ;)
Neka ga zabije ko u Trnavi Spartaku 8-)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 nov 2010, 18:29

Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 06 nov 2010, 18:32

harry_90 je napisao/la:Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
to sto si citao neki dan nije ti tacno..naravno da idemo..po novu pobedu :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 nov 2010, 18:33

harry_90 je napisao/la:Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
Hoce,nismo mi "kukavice" tipe ovih selara iz listice koje ne smiju izaci iz svog sela

Stanica sva je u bordo bjelom i Horde krecu na daleki put,pjesme se ore i baklje gore surist cemo listicu

a za onoga sto kaze da ocekuje isti rasplet,vjerovatno misleci na zrtve nasih momaka rekao bih mu nesto al' strpicu se jer ne zelim ban.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 nov 2010, 18:36

@Megamon

Sta ces mu bezveze uzvracat,pa da dobijes ban,pa se ja nemam skim zahebavat na chatu :mrgreen: ma pusti ih na miru,nije im lahko,samo opusteno.Sretno vam u Sirokom ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

alibi

Post Postao/la alibi » 06 nov 2010, 18:37

Hehehe,sutra da je bod izvuci bio bih zadovoljan,s obzirom na malu poljuljanost u ekipi i padom samopouzdanja naseg golmana.Nadam se da ce igrati borbeno i sa velikom zeljom za pobjedom.Borac sa danasnja tri boda sigurno grabi ka jesenjoj tituli.Mi dolazimo da bodrimo svoj klub i da se smijemo ovima preko puta........SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.HZ.

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 06 nov 2010, 18:47

alibi je napisao/la:Hehehe,sutra da je bod izvuci bio bih zadovoljan,s obzirom na malu poljuljanost u ekipi i padom samopouzdanja naseg golmana.Nadam se da ce igrati borbeno i sa velikom zeljom za pobjedom.Borac sa danasnja tri boda sigurno grabi ka jesenjoj tituli.Mi dolazimo da bodrimo svoj klub i da se smijemo ovima preko puta........SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.HZ.
100 % sam siguran da uzimamo sutra

alibi

Post Postao/la alibi » 06 nov 2010, 18:53

theprodigy je napisao/la:
alibi je napisao/la:Hehehe,sutra da je bod izvuci bio bih zadovoljan,s obzirom na malu poljuljanost u ekipi i padom samopouzdanja naseg golmana.Nadam se da ce igrati borbeno i sa velikom zeljom za pobjedom.Borac sa danasnja tri boda sigurno grabi ka jesenjoj tituli.Mi dolazimo da bodrimo svoj klub i da se smijemo ovima preko puta........SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.HZ.
100 % sam siguran da uzimamo sutra
Iz tvojih usta u bozije usi.Samo borbeno i rezultat nece izostati.DOLAZIMO........HZ

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 nov 2010, 18:56

Megamon je napisao/la:
Hoce,nismo mi "kukavice" tipe ovih selara iz listice koje ne smiju izaci iz svog sela

Stanica sva je u bordo bjelom i Horde krecu na daleki put,pjesme se ore i baklje gore surist cemo listicu

a za onoga sto kaze da ocekuje isti rasplet,vjerovatno misleci na zrtve nasih momaka rekao bih mu nesto al' strpicu se jer ne zelim ban.
:roll: :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 06 nov 2010, 18:59

Megamon je napisao/la:

AJ nemojte rusit aj molim vas!!!!Necete jelde :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 nov 2010, 18:59

Kevin je napisao/la:
Megamon je napisao/la:

:roll: :roll:
Ne kolutaj ocima,ta je pjesma stariaj od vaseg "novoimenovanog" kluba,samo sto se mjenja ime grada u koji odlazimo

Za vas gostovanje je misaona imenica,haj zdravao,pripremei sutra crvene tepihe dolaze Age Sarajlije
Sutra vam je praznik
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 06 nov 2010, 19:02

fk sarajevo i hz zelim svu srecu u sirokom
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 nov 2010, 19:02

starigrad je napisao/la:fk sarajevo i hz zelim svu srecu u sirokom
Hvala prijatelju,takodjer

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 06 nov 2010, 19:54

Da li ce sutra braniti prvi golman ili opet Ibro il kako vec se zove?
Sretno sutra i da ih iznenadite, dovoljan je i bod ;)
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 06 nov 2010, 19:59

_karabaja_ je napisao/la:Da li ce sutra braniti prvi golman ili opet Ibro il kako vec se zove?
Sretno sutra i da ih iznenadite, dovoljan je i bod ;)
Branit ce Dino Hamzic. Danas je stigla maska ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 nov 2010, 20:01

Sretno vam sutra komšije i uništite ih !
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 nov 2010, 20:03

_karabaja_ je napisao/la: Sretno sutra i da ih iznenadite, dovoljan je i bod ;)
Iz tvojih usta u Božije uši ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 nov 2010, 20:08

Ma moramo ih dobiti,oni nemaju strast.Nemaju za sta igrati,vjestacka ekipa kao City.Oni jedino mogu igrati za sampon i deterdjent Mepas koji bi im Bevanda poklonio da se okupaju ako dobiju nas.
Dok sa druge strane nasi igraci imaju mali milion motiva da ostvare dobar rezultat.Navest cu samo jedan a to je VEDRAN PULJIC

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 06 nov 2010, 20:12

Koliko zadnjih utakmice niste dobili ove mepase :mrgreen:
1921-2011

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 nov 2010, 20:14

Esii TM87 je napisao/la:Koliko zadnjih utakmice niste dobili ove mepase :mrgreen:
Isto onoliko koliko vi niste dobili Auru :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Burberry46, dime i 49 gostiju.