Neka ga zabije ko u Trnavi SpartakuMegamon je napisao/la:Nekako sam uvjeren da ce Jahovic odluciti utakmicu,Covjek zna fuliti nemoguce al' i kad ima svoj dan onda je najbolji napadac lige

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Neka ga zabije ko u Trnavi SpartakuMegamon je napisao/la:Nekako sam uvjeren da ce Jahovic odluciti utakmicu,Covjek zna fuliti nemoguce al' i kad ima svoj dan onda je najbolji napadac lige
to sto si citao neki dan nije ti tacno..naravno da idemo..po novu pobeduharry_90 je napisao/la:Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
Hoce,nismo mi "kukavice" tipe ovih selara iz listice koje ne smiju izaci iz svog selaharry_90 je napisao/la:Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
100 % sam siguran da uzimamo sutraalibi je napisao/la:Hehehe,sutra da je bod izvuci bio bih zadovoljan,s obzirom na malu poljuljanost u ekipi i padom samopouzdanja naseg golmana.Nadam se da ce igrati borbeno i sa velikom zeljom za pobjedom.Borac sa danasnja tri boda sigurno grabi ka jesenjoj tituli.Mi dolazimo da bodrimo svoj klub i da se smijemo ovima preko puta........SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.HZ.
Iz tvojih usta u bozije usi.Samo borbeno i rezultat nece izostati.DOLAZIMO........HZtheprodigy je napisao/la:100 % sam siguran da uzimamo sutraalibi je napisao/la:Hehehe,sutra da je bod izvuci bio bih zadovoljan,s obzirom na malu poljuljanost u ekipi i padom samopouzdanja naseg golmana.Nadam se da ce igrati borbeno i sa velikom zeljom za pobjedom.Borac sa danasnja tri boda sigurno grabi ka jesenjoj tituli.Mi dolazimo da bodrimo svoj klub i da se smijemo ovima preko puta........SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.HZ.
Megamon je napisao/la:Hoce,nismo mi "kukavice" tipe ovih selara iz listice koje ne smiju izaci iz svog selaharry_90 je napisao/la:Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
Stanica sva je u bordo bjelom i Horde krecu na daleki put,pjesme se ore i baklje gore surist cemo listicu
a za onoga sto kaze da ocekuje isti rasplet,vjerovatno misleci na zrtve nasih momaka rekao bih mu nesto al' strpicu se jer ne zelim ban.
AJ nemojte rusit aj molim vas!!!!Necete jeldeMegamon je napisao/la:Hoce,nismo mi "kukavice" tipe ovih selara iz listice koje ne smiju izaci iz svog selaharry_90 je napisao/la:Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
Stanica sva je u bordo bjelom i Horde krecu na daleki put,pjesme se ore i baklje gore surist cemo listicu
a za onoga sto kaze da ocekuje isti rasplet,vjerovatno misleci na zrtve nasih momaka rekao bih mu nesto al' strpicu se jer ne zelim ban.
Ne kolutaj ocima,ta je pjesma stariaj od vaseg "novoimenovanog" kluba,samo sto se mjenja ime grada u koji odlazimoKevin je napisao/la:Megamon je napisao/la:Hoce,nismo mi "kukavice" tipe ovih selara iz listice koje ne smiju izaci iz svog selaharry_90 je napisao/la:Hoce li ici navijaci Sarajeva na ovaj mec,neki dan sam citao da nece,jel se sta promjenilo ?
a za onoga sto kaze da ocekuje isti rasplet,vjerovatno misleci na zrtve nasih momaka rekao bih mu nesto al' strpicu se jer ne zelim ban.![]()
Hvala prijatelju,takodjerstarigrad je napisao/la:fk sarajevo i hz zelim svu srecu u sirokom
Branit ce Dino Hamzic. Danas je stigla maska_karabaja_ je napisao/la:Da li ce sutra braniti prvi golman ili opet Ibro il kako vec se zove?
Sretno sutra i da ih iznenadite, dovoljan je i bod
Iz tvojih usta u Božije uši_karabaja_ je napisao/la: Sretno sutra i da ih iznenadite, dovoljan je i bod
Isto onoliko koliko vi niste dobili AuruEsii TM87 je napisao/la:Koliko zadnjih utakmice niste dobili ove mepase
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Burberry46, dime i 49 gostiju.