AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la L'Avvocato » 01 feb 2013, 00:28

francobaresi je napisao/la:Ovo nije vezano za Milan , ali zaista ne mogu da vjerujem da je Willian otišao u Anzhi :shock:
Glupi paroljubac .
Brazilac brate dragi, takvi su svi. Samo na pare gledaju, jer ih je 99% odraslo u favelama.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 feb 2013, 15:14

Danas u 19:00 je službeno predstavljanje Balotellia u Milanu .
Očekuje se oko 130 akreditovanih novinara , to samo svjedoči koliko je Balo popularan i kakav je magnet za medije .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 feb 2013, 15:18

Nije mi jasna jedna stvar. Kako je moguće da Balo ne može nositi 9-ku jer je Pato nosio ove sezone a u Interu nakon Sneijdera desetku prepuštaju Kovačiću ili sam ja nešto pobrkao? :?
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 feb 2013, 15:35

Navodno pravilo je da dva igrača , ne mogu nositi isti broj tokom sezone . Ali to kao da samo važi za Milan , a za ostale ne :lol: Jer eto Kovačić je uzeo 10-ku , i ako ju je omaleni Holanđanin već nosio tokom sezone .
-Rui Costa-

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 01 feb 2013, 15:41

francobaresi@ Ma druze to su prodane duse hej covjek otisao u Anzhi :lol: :lol: pare pare :oops: :oops:

Druze daj mi iskreno reci sta ti ocekujes od Balonje tj kakav ce utjecaj imati na ekipu i naravno na atmosferu svi znamo zbog cega
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 01 feb 2013, 15:44

_forzamilan_ je napisao/la:Nije mi jasna jedna stvar. Kako je moguće da Balo ne može nositi 9-ku jer je Pato nosio ove sezone a u Interu nakon Sneijdera desetku prepuštaju Kovačiću ili sam ja nešto pobrkao? :?
sto bi rekle zebrice iz torina, to je neko Moratijevo maslo :mrgreen:
prvi put cujem za ovo, stvarno nigdje veze
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 feb 2013, 15:57

Yucca je napisao/la:francobaresi@ Ma druze to su prodane duse hej covjek otisao u Anzhi :lol: :lol: pare pare :oops: :oops:

Druze daj mi iskreno reci sta ti ocekujes od Balonje tj kakav ce utjecaj imati na ekipu i naravno na atmosferu svi znamo zbog cega
Iskreno brate da li iko od nas može reći kakv će Balo da bude ? :D
Ne znam šta više da kažem po tom pitanju , prema ovim prvim izjavama i prvim danima u Milanu , Balotelli zaista djeluje ozbiljan u namjeri da se "smiri" . Svi smo itekako upoznati sa njegovim talentom i mogućnostima , ali svi znamo i njegovu lošu stranu . Vremena je sve manje i za njega , WC se približava , ako želi biti dio njega Mario se mora posvetiti samo fudbalu i ničemu drugom' .
Svakako vjerujem da je ekipa sad više motivisana dolaskom Maria , ali i samim rezultatima u zadnje vrijeme .
Vidjet' ćemo šta će da bude , ja se nadam onom' najboljem od Maria , ali tanka je nit između ludaka i genija , između pokajnika i pokojnika a Balotelli zaista hoda po njoj . Ali to je nekako i odlika svih "velikih" ličnosti . :D
-Rui Costa-

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 feb 2013, 16:02

7 out of the 28 players (25%) in Milan's squad are born in the '90's: Gabriel, Salamon, De Sciglio, Balotelli, Bojan, Niang and El Shaarawy.

The CL clubs have to send their squad list for the KO stage to UEFA before midnight. Salamon, Zaccardo and Niang will be included

Probable line-up vs. Udinese (4-3-3): Abbiati; Abate-Bonera-Zapata-Constant; Flamini-Montolivo-Boateng; Niang-Pazzini-El Shaarawy.

Bartosz Salamon will wear no. 14
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 01 feb 2013, 16:22

gdje je Mexes u ovom sastavu a i balonje nema :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 01 feb 2013, 16:44

Kakav ba bonera ..a u p.icku materinu i alegri :S taman mislim da je dosao pameti kad gle :oops:
Sloboda Tuzla !!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 feb 2013, 16:50

[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 01 feb 2013, 16:53

pesmaster je napisao/la:Kakav ba bonera ..a u p.icku materinu i alegri :S taman mislim da je dosao pameti kad gle :oops:
Ma ne nerviraj se brate , ne vjeruj svemu što mediji napišu ili objave . Pa ni sam trener ne zna ko će mu biti u prvih 11 , dva dana prije utakmice . O tome se odlučuje na posljednjem treningu najčešće ili čak par sati pred samu utakmicu :D

Nego preporučio bi' svima da pogledate ovaj kratki video , ja sam se naježio , stvarno prejak video .

[youtube][/youtube]
-Rui Costa-

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 feb 2013, 17:03

a gdje vam je Muntari nisam ga vidio ne pamtim? :)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 01 feb 2013, 17:04

Muntari trenira već neko vrijeme , treba ga uskoro očekivati u rotaciji
Sloboda Tuzla !!!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 01 feb 2013, 17:04

Ja se nadam da ce Muntari zaigrati umjesto kloca Falminia. Vezni red Muntari-Montolivo-Boateng neizgleda loše, sasvim solidno uz ovaj napadacki potencijal. Uz ovaj vezni red i napad ni Barsi nece biti lako, al cim je tu Falmini sve nekako pada u vodu!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 01 feb 2013, 17:10

francobaresi je napisao/la:
pesmaster je napisao/la:Kakav ba bonera ..a u p.icku materinu i alegri :S taman mislim da je dosao pameti kad gle :oops:
Ma ne nerviraj se brate , ne vjeruj svemu što mediji napišu ili objave . Pa ni sam trener ne zna ko će mu biti u prvih 11 , dva dana prije utakmice . O tome se odlučuje na posljednjem treningu najčešće ili čak par sati pred samu utakmicu :D

Nego preporučio bi' svima da pogledate ovaj kratki video , ja sam se naježio , stvarno prejak video .

[youtube][/youtube]
Kako bi bilo fino kada bi Allegri pustio ovaj video igracima pred tekmu s Barcom ,i to bas naglasio ovaj dio :"this is your time ,their time is done,it is over " :D

Samo sto je daleko od toga da je vrijeme Barce proslo, jos su oni veoma jaki ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 01 feb 2013, 17:22

wooow :D

[youtube][/youtube]

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 01 feb 2013, 17:29

zna i on nekad napravit frizuru kao trojac u napadu :D
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 01 feb 2013, 17:30

LegendKiller je napisao/la:Ja se nadam da ce Muntari zaigrati umjesto kloca Falminia. Vezni red Muntari-Montolivo-Boateng neizgleda loše, sasvim solidno uz ovaj napadacki potencijal. Uz ovaj vezni red i napad ni Barsi nece biti lako, al cim je tu Falmini sve nekako pada u vodu!
Flamini je zadnju utakmicu bio jedan od boljih.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 01 feb 2013, 17:52

Džaba, ni meni Flamini nije nesto posebno bio drag jer je uvijek igrao po sistemu toplo-hladno ..

Muntarija volim ko brata i ISKRENO SE NADAM DA ĆE MI ALLEGRI ISPUNITI ŽELJU TE STAVITI MUNTARIJA DA IGRA PROTIV BARCELONE.

Čovjek uvijek ostavlja srce na teren i krade lopte ako treba rukama,trepavicama i ledjima 8-)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, enzo777, galia95, muxa i 11 gostiju.