Brazilac brate dragi, takvi su svi. Samo na pare gledaju, jer ih je 99% odraslo u favelama.francobaresi je napisao/la:Ovo nije vezano za Milan , ali zaista ne mogu da vjerujem da je Willian otišao u Anzhi![]()
Glupi paroljubac .
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: AC Milan
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- francobaresi
- Kontakt:
Danas u 19:00 je službeno predstavljanje Balotellia u Milanu .
Očekuje se oko 130 akreditovanih novinara , to samo svjedoči koliko je Balo popularan i kakav je magnet za medije .
Očekuje se oko 130 akreditovanih novinara , to samo svjedoči koliko je Balo popularan i kakav je magnet za medije .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Nije mi jasna jedna stvar. Kako je moguće da Balo ne može nositi 9-ku jer je Pato nosio ove sezone a u Interu nakon Sneijdera desetku prepuštaju Kovačiću ili sam ja nešto pobrkao? 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Navodno pravilo je da dva igrača , ne mogu nositi isti broj tokom sezone . Ali to kao da samo važi za Milan , a za ostale ne
Jer eto Kovačić je uzeo 10-ku , i ako ju je omaleni Holanđanin već nosio tokom sezone .

-Rui Costa-
-Rui Costa-
francobaresi@ Ma druze to su prodane duse hej covjek otisao u Anzhi
pare pare
Druze daj mi iskreno reci sta ti ocekujes od Balonje tj kakav ce utjecaj imati na ekipu i naravno na atmosferu svi znamo zbog cega

Druze daj mi iskreno reci sta ti ocekujes od Balonje tj kakav ce utjecaj imati na ekipu i naravno na atmosferu svi znamo zbog cega
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
sto bi rekle zebrice iz torina, to je neko Moratijevo maslo_forzamilan_ je napisao/la:Nije mi jasna jedna stvar. Kako je moguće da Balo ne može nositi 9-ku jer je Pato nosio ove sezone a u Interu nakon Sneijdera desetku prepuštaju Kovačiću ili sam ja nešto pobrkao?

prvi put cujem za ovo, stvarno nigdje veze
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- francobaresi
- Kontakt:
Iskreno brate da li iko od nas može reći kakv će Balo da bude ?Yucca je napisao/la:francobaresi@ Ma druze to su prodane duse hej covjek otisao u Anzhi![]()
pare pare
![]()
![]()

Ne znam šta više da kažem po tom pitanju , prema ovim prvim izjavama i prvim danima u Milanu , Balotelli zaista djeluje ozbiljan u namjeri da se "smiri" . Svi smo itekako upoznati sa njegovim talentom i mogućnostima , ali svi znamo i njegovu lošu stranu . Vremena je sve manje i za njega , WC se približava , ako želi biti dio njega Mario se mora posvetiti samo fudbalu i ničemu drugom' .
Svakako vjerujem da je ekipa sad više motivisana dolaskom Maria , ali i samim rezultatima u zadnje vrijeme .
Vidjet' ćemo šta će da bude , ja se nadam onom' najboljem od Maria , ali tanka je nit između ludaka i genija , između pokajnika i pokojnika a Balotelli zaista hoda po njoj . Ali to je nekako i odlika svih "velikih" ličnosti .

-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
7 out of the 28 players (25%) in Milan's squad are born in the '90's: Gabriel, Salamon, De Sciglio, Balotelli, Bojan, Niang and El Shaarawy.
The CL clubs have to send their squad list for the KO stage to UEFA before midnight. Salamon, Zaccardo and Niang will be included
Probable line-up vs. Udinese (4-3-3): Abbiati; Abate-Bonera-Zapata-Constant; Flamini-Montolivo-Boateng; Niang-Pazzini-El Shaarawy.
Bartosz Salamon will wear no. 14
The CL clubs have to send their squad list for the KO stage to UEFA before midnight. Salamon, Zaccardo and Niang will be included
Probable line-up vs. Udinese (4-3-3): Abbiati; Abate-Bonera-Zapata-Constant; Flamini-Montolivo-Boateng; Niang-Pazzini-El Shaarawy.
Bartosz Salamon will wear no. 14
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
gdje je Mexes u ovom sastavu a i balonje nema 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kakav ba bonera ..a u p.icku materinu i alegri :S taman mislim da je dosao pameti kad gle 

Sloboda Tuzla !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- francobaresi
- Kontakt:
Ma ne nerviraj se brate , ne vjeruj svemu što mediji napišu ili objave . Pa ni sam trener ne zna ko će mu biti u prvih 11 , dva dana prije utakmice . O tome se odlučuje na posljednjem treningu najčešće ili čak par sati pred samu utakmicupesmaster je napisao/la:Kakav ba bonera ..a u p.icku materinu i alegri :S taman mislim da je dosao pameti kad gle

Nego preporučio bi' svima da pogledate ovaj kratki video , ja sam se naježio , stvarno prejak video .
[youtube][/youtube]
-Rui Costa-
-Rui Costa-
a gdje vam je Muntari nisam ga vidio ne pamtim? 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Muntari trenira već neko vrijeme , treba ga uskoro očekivati u rotaciji
Sloboda Tuzla !!!
- LegendKiller
- Kontakt:
Ja se nadam da ce Muntari zaigrati umjesto kloca Falminia. Vezni red Muntari-Montolivo-Boateng neizgleda loše, sasvim solidno uz ovaj napadacki potencijal. Uz ovaj vezni red i napad ni Barsi nece biti lako, al cim je tu Falmini sve nekako pada u vodu!
Kako bi bilo fino kada bi Allegri pustio ovaj video igracima pred tekmu s Barcom ,i to bas naglasio ovaj dio :"this is your time ,their time is done,it is over "francobaresi je napisao/la:Ma ne nerviraj se brate , ne vjeruj svemu što mediji napišu ili objave . Pa ni sam trener ne zna ko će mu biti u prvih 11 , dva dana prije utakmice . O tome se odlučuje na posljednjem treningu najčešće ili čak par sati pred samu utakmicupesmaster je napisao/la:Kakav ba bonera ..a u p.icku materinu i alegri :S taman mislim da je dosao pameti kad gle
Nego preporučio bi' svima da pogledate ovaj kratki video , ja sam se naježio , stvarno prejak video .
[youtube][/youtube]

Samo sto je daleko od toga da je vrijeme Barce proslo, jos su oni veoma jaki

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
wooow
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
zna i on nekad napravit frizuru kao trojac u napadu 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- _forzamilan_
- Kontakt:
Flamini je zadnju utakmicu bio jedan od boljih.LegendKiller je napisao/la:Ja se nadam da ce Muntari zaigrati umjesto kloca Falminia. Vezni red Muntari-Montolivo-Boateng neizgleda loše, sasvim solidno uz ovaj napadacki potencijal. Uz ovaj vezni red i napad ni Barsi nece biti lako, al cim je tu Falmini sve nekako pada u vodu!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Džaba, ni meni Flamini nije nesto posebno bio drag jer je uvijek igrao po sistemu toplo-hladno ..
Muntarija volim ko brata i ISKRENO SE NADAM DA ĆE MI ALLEGRI ISPUNITI ŽELJU TE STAVITI MUNTARIJA DA IGRA PROTIV BARCELONE.
Čovjek uvijek ostavlja srce na teren i krade lopte ako treba rukama,trepavicama i ledjima
Muntarija volim ko brata i ISKRENO SE NADAM DA ĆE MI ALLEGRI ISPUNITI ŽELJU TE STAVITI MUNTARIJA DA IGRA PROTIV BARCELONE.
Čovjek uvijek ostavlja srce na teren i krade lopte ako treba rukama,trepavicama i ledjima

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !