English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nedovoljno se naglasava koliko je tema otisla u qurac
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A sve bi se ovo moglo rješiti uz svega par klikova.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Otisla je svaka tema u qrac jer moderatora ovaj forum nema
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ako vam zafali para, javite se meni, pogurat ću. Ne kontam ovoliku zabrinutost za finanisje kluba poput Liverpoola. Fakat ne kontam.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Sta fali da i mi jednom pogrijesimo? svi grijese u transferima pa sto ne bi i mi, opet nece bit onda 100+ ako pogrijesimo vec 75 m sto je i podnosljivoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 jun 2022, 00:46Ako bude flop, bar će vas koštati samo 80 milijuna

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Al najjače mi je što će Liverpool biti u plusu ako ne dođe više niko.
Mane - 35 miliona funti
Minamino - 17 miliona
Neco - 15 miliona
Ox - 15 miliona
Philipps - 15 miliona
------------------------------
Carvalho - 8 miliona
Nunez - 65
Ramsey - 10
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nebitno je failo ili ne, ako trofeji dodju niko nece pitat za pare.
Samo, rastrosan postade klopp a svabe su poslovicno stedljivi i proracunati. Mora da je analitika za darwina bila bas bas dobra i da je istina da ga je i dijk naFalio.
CPOJ
Realno vrhunski transfer za Liverpool. Klopu je postalo jasno da Jota nema kvalitet da bude prvi spic ekipe koja napada najvece stvari - odlicen kao zamjena i dopuna, da rastereti ekipu ali to mu je plafon. Dok od Darwina ocekujem da za 3-4 godine dostigne novi Suareza ili Toresa kada su igrali za Liverpool (znaci da postane jedan od najboljih napadaca lige).
- HuseinKapetan9
60 miliona eurafukara87 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:07Sta fali da i mi jednom pogrijesimo? svi grijese u transferima pa sto ne bi i miCipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 jun 2022, 00:46Ako bude flop, bar će vas koštati samo 80 milijuna

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Moze se prodat za 40 m sto opet ne bi bili u minusu velikomHuseinKapetan9 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 10:2860 miliona eurafukara87 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 09:07Sta fali da i mi jednom pogrijesimo? svi grijese u transferima pa sto ne bi i miCipiripiblicblic je napisao/la: ↑13 jun 2022, 00:46Ako bude flop, bar će vas koštati samo 80 milijuna![]()
![]()

- Pensioner26
- Kontakt:
Kome će te prodati Keitu za 40 m, živo me zanima.
Ako Barca može tražiti preko 70 miliona za De Jonga, može i Liverpool 40 za Keitu.
Nije Keita grozan , imao je sjajne partije. Ali je staklen i nekonzistentan. Možda će mu igranje u nekom klubu van fokusa javnosti dobro doći jer sigurno ima kvalitet za mid table tim u Premijer ligi. Ali, rizik je to jer se može uvijek povrijediti.
Najgore što neće otići iz kluba, nego će mu produžiti ugovor. Par glavnih novinara Liverpoola je spominjalo to.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Svrake će to platiti i 50 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Potvrdili Erlinga na isti dana kada su i Alfiea, zato se čekalo ovoliko. Prejaka fora 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- HuseinKapetan9
Liverpool je platio 60 miliona eura za KeituOtelo je napisao/la: ↑13 jun 2022, 11:05Ako Barca može tražiti preko 70 miliona za De Jonga, može i Liverpool 40 za Keitu.
Nije Keita grozan , imao je sjajne partije. Ali je staklen i nekonzistentan. Možda će mu igranje u nekom klubu van fokusa javnosti dobro doći jer sigurno ima kvalitet za mid table tim u Premijer ligi. Ali, rizik je to jer se može uvijek povrijediti.
Najgore što neće otići iz kluba, nego će mu produžiti ugovor. Par glavnih novinara Liverpoola je spominjalo to.
Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Newcastle bi platioo i 50 m za ovakvog igraca, zato tisu