FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
@Geronimo vidim i čudim se
....ko ne bi volio rušitelja Klinsmanovog rekorda u Bayernu.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A zašto ti(kad se praviš tako važan), ne bi iznjeo svoje želje(znamo da ih imaš), vrli Geronimo.

Ako ništa, da vidimo, možeš li biti zabavniji od ovih svojih prethodnika.geronimo je napisao/la:'Ajde nastavite, baš ste zabavni.
Svakog trenutka sam čekao kad će me neko to pitatiKlare je napisao/la:A zašto ti(kad se praviš tako važan), ne bi iznjeo svoje želje(znamo da ih imaš), vrli Geronimo.![]()
I opet nisam spremio odgovor.
Ja kojeg javašluka
Nisam zabavan po tom pitanju, do čega je - presudi sam!Klare je napisao/la: Ako ništa, da vidimo, možeš li biti zabavniji od ovih svojih prethodnika.
Vom Jäger zum Gejagten
Falcao je igrač, otiću tako daleko i reći da nema boljeg egzekutora u današnjem fudbalu. Nešto kao Makaay u prve dvije sezone, ne postoji propuštena prilika, i centimetar prostora je dovoljan.
Hulk
, treba li nam takav igrač, dribler, voli da čuva loptu, igrač koji stiče autoritet preko svojih mišića
. Niti je kvalitetan, niti zadovoljava moje ukuse, tako da su to uzaludne želje.
Kaka, Diego, Tevez. Ko vidi tu neki kvalitet. To je poodavno izblijedilo.
Hulk
Kaka, Diego, Tevez. Ko vidi tu neki kvalitet. To je poodavno izblijedilo.
hihihihiiiiiiiiiiiiOmerbavarac je napisao/la:Ponukan iskustvom, nece me iznenaditi ako ugrabe neku masineriju, jer Ulli je vazda bio masina za pregovaranje.
upishkio sam se od smijeha
uli(debil) je poznat po tome sto druge klubove cisti od otpada.
da, on je rado vidjen gost jer gdje god da se pojavi ljudi znaju da ce se za dobre pare rijesiti neke propalice.
fuuuuuuuuuj
daj ba, mani se sra-nja i prodavanja lafine nego fino priznaj da ti je shupce capcalo kad si procitao onaj clanak u kojem se govori o bayinom interesu za nasrija.geronimo je napisao/la:'Ajde nastavite, baš ste zabavni.
ja se nadam da cete dovesti boatenga jer boateng = bojten
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''
danas je punih 10 godina od finala u Milanu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Thomas Müller - Fußballgott
10 godina od osvajanja klempe.

Elber se prisjeća tih događaja.
http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 53790.html
@burza

Elber se prisjeća tih događaja.
http://www.tz-online.de/sport/fussball/ ... 53790.html
@burza
Vom Jäger zum Gejagten
Prođe 10 godina, kao da je jučer bilo. Nevjerovatna je činjenica da smo u tom razdoblju samo jednom primirisali ovom trofeju. 
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Već je prošlo toliko godina, a osjećaj kao da je bilo finale jučer. Jer sjećanja od toga finala su ko jučer!
Šta više napisati nego FC BAYERN MUNCHEN FUR IMMER
Šta više napisati nego FC BAYERN MUNCHEN FUR IMMER
S04 ponudio novi ugovor Neueru 7 mil po sezoni Tönnies ne želi pustiti Manua u Bayern. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
sada smo definitvo iako je jos malo bilo nade da ce ove nasi **** lopovi dovesti coentra sada je def.da nista od toga nema real nas je porazio mali prelazi u real bit ce predstavljen 22 jula tako nesto nemam rijeci kako su poceli ja mislim da bi mogfli jos zavrsiti sa jos bva pojacanjea tipa petersena i to je to , a ligu prvaka samo sanjati sramota po meni bajern je vec odvano dokazao da oni ma kolko sam rajnije mislio da imaju ali skrtare jednostavno nemaju pare za velike igrace ma koliko god se pricalo oni u 3 sezone dovedu igraca max do 25 ,miliona kaa najboljeg vrh.pojacnaje i jos dva po 10 mil. i to je i naredne tri se ceka da se ponovo izgube titule i onda jovo na novo izuzetak je bio mario.g 30 mil.mislim da se taj rekord nece dugo vremena uspjeti srusiti garant su digli kredu da bi ga kupili.ne znam jednostavno sam isfrustriran politikom uprave bajerna njihovom transfer politikom promjenit se nista ne moze samo cekati da oni odu ali i to je upitno.sramota drugi kupuju odma dok je sve frisko i dok ima se kupiti kvalite i ako jos nije prijelazni rok zvanicno poceo vec pikiraju najbolje . igrace a oni cekaju kraj kada svi pokupe kajmak i nama sta ostane i da stim pretendiramo za tiulu l.p smijesni i zalosno http://balkanbayern.****/2011/0 ... ci-za.html

- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Pardon @qualix što je meni ovoliko trebalo da odgovorim na poruku. Prošlo je 10 dana a već je 16 stranica ispisano.
Ali mislim da ova situacija ( poraz od Intera ) ipak nije toliko ozbiljna. Treba odbaciti ovaj poraz i izaći iz njega još jači. Mora da se pojačamo mnogo. Ako to ne učinimo jao si ga nama iduće sezone u ligi prvaka.
Radi odličan posao. No ipak ima i on grešku. Recimo, kad je uvidio da mu je ekipa na granici izdržljivosti onda je barem mogao postaviti defanzivnu taktiku a ne da je Bayern u u 180 minuta imao 15 zicera protiv jedne talijanske ekipe koja je osvojila prošle godine upravo obrambenom filozofijom ligu prvaka.
Dobro ajde mogu mu oprostiti još tekmu protiv Bayerna.
Ali onda slijedi show kakav nismo dugo vidjeli. U prvoj utakmici 2-5 i u drugoj 1-3 protiv Schalkea. Znači, ovaj trener je zelen i to dobrano. Morao je vidjeti da igraju previše otvoreno već protiv Bayerna. Morao je zatvoreno igrati i protiv Schalkea. Jer zna/m/š mu je ekipa istrošena.
Tu nam se mišljenja razlikuju kod Švajnia. Ne vidim razlog zašto ti taj igrač nije tako dobar. Slobodno napiši jer se ne sjećam tvojih razloga zaš' ti nije dobar.
Za Gomeza se slažem ali mislim da dok god toliko zabija ja sretan. Jer treba i te zabiti.
Imaš odlično zapažanje. Moram priznati da na tu opciju ja nisam pomislio. Mislim, Klopp je odličan trener i svako bi ga želio ali nisam pomislio na tu opciju za 2013. godinu kada im se ističu ugovori.
Gaal -> moguće no znaš da novinari takve jedva čekaju.
ps. samo da kažem da sam iz Hrvatske a ne iz Bosne.
Apsolutno shvaćam i slažem se s tim.qualix je napisao/la:naravno, tako bi trebalo, problem je sto postoje stvari koje se ne zaboravljaju ili da kazem da ostavljaju trajne oziljke. sad, da ne razvlacimo i da ne uzimamo prostor pisuci o stvarima koje su iza nas.
Ali mislim da ova situacija ( poraz od Intera ) ipak nije toliko ozbiljna. Treba odbaciti ovaj poraz i izaći iz njega još jači. Mora da se pojačamo mnogo. Ako to ne učinimo jao si ga nama iduće sezone u ligi prvaka.
Ne podcjenjuje se. No i sad vjerujem da smo jači od njih. Kakav je to poraz bio.....qualix je napisao/la:cuj, ne podcjenjuje se tada aktuelni prvak italije i evrope, ali nakon dobre partije u italiji...hm...
sta da ti kazem, cvrsto sam vjerovao u prolaz. razocarenje je tim vece nakon sto ih je salke razbio 5:2
kad smo vec tu red je da napisem koju recenicu o interu.
leonardo je radio i radi odlican posao. malo je onih koji znaju da je covjek do sudbonosne utakmice sa gradskim rivalom u prosjeku osvajao 2 i po´ bodaproblem je sto njegova stara i istrosena ekipa nije mogla izdrzati taj yebeni tempo. nemam vremena da ulazim u detalje, al´ to je to-barem ugrubo.
Radi odličan posao. No ipak ima i on grešku. Recimo, kad je uvidio da mu je ekipa na granici izdržljivosti onda je barem mogao postaviti defanzivnu taktiku a ne da je Bayern u u 180 minuta imao 15 zicera protiv jedne talijanske ekipe koja je osvojila prošle godine upravo obrambenom filozofijom ligu prvaka.
Dobro ajde mogu mu oprostiti još tekmu protiv Bayerna.
Ali onda slijedi show kakav nismo dugo vidjeli. U prvoj utakmici 2-5 i u drugoj 1-3 protiv Schalkea. Znači, ovaj trener je zelen i to dobrano. Morao je vidjeti da igraju previše otvoreno već protiv Bayerna. Morao je zatvoreno igrati i protiv Schalkea. Jer zna/m/š mu je ekipa istrošena.
Daleko od toga da je smješan trener ili da nema pojma. Nikad to nisam rekao. Jednostavno, nije se mogao promjeniti ( svoje zamisli ) za uspjeh kluba.qualix je napisao/la:istina, covjek je tvrdoglav ali ne mozemo reci da nema pojma te da se ne razumije u osnove fudbala.
on je dobro znao sta ima u gomezu i svajniju samo sto nije imao dovoljno ´snage´ da do kraja izgura sve sto je naumio. yebo gomezove golove pa tamam da ih je i 100 kad je covjek koji je upropastio najvise stopostotnih.
berbatov je prvi tobdzija eng. lige pa opet gledaju da ga smaknu, tj. uvale nekome i izvuku koju kintu.
to sto je na kraju zaigrao nije nista do pokusaj kompromisa.
svajni i njegovi blekauti
Tu nam se mišljenja razlikuju kod Švajnia. Ne vidim razlog zašto ti taj igrač nije tako dobar. Slobodno napiši jer se ne sjećam tvojih razloga zaš' ti nije dobar.
Za Gomeza se slažem ali mislim da dok god toliko zabija ja sretan. Jer treba i te zabiti.
Kako li se slažem da bi bilo dobro da dođe Klopp.qualix je napisao/la:jup je samo prelazno rjesenje. ja sam ubjedjen da oni cekaju jürgena ali ne klinsmanakoji ima ugovor do 2013. godine - zbog toga je i jupi dobio ugovor na dvije godine. ako se to stvarno obistini onda su povukli odlican potez. sto se tice galonje, mislim da je nj. nepoznavanje njemackog jezika bila nepremostiva barijera koju su najvise koristili novinari vazda gladni senzacija izvodeci i lansirajuci naslove i tekstove koji precesto nisu imali veze s onim sto bi gaal rekao.
Imaš odlično zapažanje. Moram priznati da na tu opciju ja nisam pomislio. Mislim, Klopp je odličan trener i svako bi ga želio ali nisam pomislio na tu opciju za 2013. godinu kada im se ističu ugovori.
ps. samo da kažem da sam iz Hrvatske a ne iz Bosne.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
E moj care, taman kad sam prije 10 dana vidio tu vijest pomislih sve gotovo. Dolazi Coentrao!JetSetHantraga je napisao/la:Eeej sto volim (miris kamiona) ovakva pojacanja. Ulozis malo, probas, pa ako ide - ide, ako ne - ne. Prodas ga za isto koliko si ga i kupio i laganica. Nadam se da ce biti nesto od ovog momka, pa nam se visestruko isplati ovo ulaganje.
Haman izaslanici iz Portugala idu put Minkena, a zadatak su pregovori oko onog momka sto reklamira Coca Colu.
Pocetna cijena je (kao sto vec znamo) 30 miliona, pa cemo vidjeti dokle ce nasa uprava uspjeti sniziti tu sumu.
Kad sada, bilo je to samo razgledavanje Munchena od strane čelnika benfice.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Hvala!qualix je napisao/la:od srca vam zelim da ne dodje koentrao nego da se ´pojacate´ olandskim reprezentativcem
uli i kompanija su to i zasluzili
Koji su to debili u upravi kad za jednog igrača kao što je Coentrao ne žele dati 25+ milijuna!!!!!!!!!!!!!
Jbt, nude 20. Pa daj onda još tih 10 i imaš vrhunskog igrača. Kakav fail uprave. Ne mogu vjerovati da nismo doveli ponajboljeg igrača te pozicije na svijetu!
Baš sam razočaran. I to jako. Ovo mi ne ide u glavu.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Slažem se!isakovich je napisao/la:muler mora imati mjesto u timu pa makar kao CF,,, quälix tako fino zbori o bayernu kao da je pravi navijac i trebao bi da govori NAM umjesto VAM,,,,,,
Dakako da Muller bude igrao, teško je očekivati da će doći Nasri jer to onda znači - Muller na klupu.
Ekipa se ne pojačava, misli se s ovim kadrom ući u novu sezonu. Novi trener je tu, kvaliteta ima i previše, od ranije je poznato, pa će se uz prave taktičke postavke ići na titulu Lige prvaka, ili ti na sva tri trofeja.
Biće još koji talenat do kraja prelaznog roka, čisto da se napravi širi kadar u slučaju povreda. Eto samo ono da ima ko igrati, da ne ulazimo sa desetoricom(ili manje) na teren, i tako.
Šta više da vam pričam. Coentrao je otet, Neuer se predomišlja, nude mu veću platu, sada je Schalke njegov omiljeni klub, tu se rodio, i tako...Petersen je došao na jedvite jade, čak i sa drugoligašem se cjenkalo oko nekoliko eurića, a zamislite Bochum zamalo da nam i njega preotme... Šta dalje, aha onaj rez
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GALu care, milina mi je čitati tvoje postove.
Koliko izraženih emocija, nevjerovatno. 
Geronimo, želje na sunce, krajnje je vrijeme, ne budi tako tajanstven. Obećavam, nećemo se smijati
Biće još koji talenat do kraja prelaznog roka, čisto da se napravi širi kadar u slučaju povreda. Eto samo ono da ima ko igrati, da ne ulazimo sa desetoricom(ili manje) na teren, i tako.
Šta više da vam pričam. Coentrao je otet, Neuer se predomišlja, nude mu veću platu, sada je Schalke njegov omiljeni klub, tu se rodio, i tako...Petersen je došao na jedvite jade, čak i sa drugoligašem se cjenkalo oko nekoliko eurića, a zamislite Bochum zamalo da nam i njega preotme... Šta dalje, aha onaj rez
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GALu care, milina mi je čitati tvoje postove.
Geronimo, želje na sunce, krajnje je vrijeme, ne budi tako tajanstven. Obećavam, nećemo se smijati
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 23 maj 2011, 22:57, ukupno mijenjano 8 puta.
jedna je stvar istinita a to je da imamo **** u upravi i to treba cerat odmah oni jesu odrzali istitna bajern u finacijskom plusu ali na ustrb epike koje je cistog prosjeka u poredjenju sa ekipama barce man utd,reala itd...i koje svakih 10 do 15 godina osvoji l.p i to ako im se posreci dok barca , man utd,real.m ,liverpool, milan oni osvajaju a mi gledamo i parimo oci stid ih bilo i sram njih ne interesju misljenje navijaca sramota mi smo pola bajerna ali ocigledno da to zidovi **** majku im **** svima odreda ne uvazavaju.
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 23 maj 2011, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Potpis!qualix je napisao/la:kroos je bio bolji od ozila barem dok je ovaj potonji kikao u bremenu. ozil je napredovao jer je presao kod najboljeg trenera dok je krooso stagnirao. igra ´desetku´ a to je yebena pozicija, igrac kojeg je najteze integrisati.
kroos je genijalan. ima onaj zadnji pas kakav sam vidio kod misketa, sneidera i barcinih delegata.
osim toga, primjecujem da kroso ima 5-6 kila viska koje mora istopiti ako zeli da se nametne. on mora iskoristiti ´ljetni raspust´ i trenirati, trenirati i samo trenirati da bi vec na pocetku priprema bio u prednosti nad ostalim igracima. dolazak novog trenera znaci i novu sansu tako da
dakle, prije svega momak mora smrsati i pripremiti se. u utakmicama mora trcati i samo trcati. ako bude u stanju da iz utakmice u utakmicu pretrcava 12+ km znaj da ga niko nece istjerati iz prvih 11.
Ovo je najbolji opis Kroosa! Tako i ja mislim i to već dugo.
Ne može igrač koji je prije 3 godine imao takav pas, tehniku i pregled igre samo tako pasti. Fali mu u plućima ali to se barem malo ( nikad ne potpuno ) da izvuči sa iznimno teškim treningima.
Zao mi je sto cu vas razocarat ali Klopp ima ugovor do 30 juna 2014. Zao mi je sto vam se planovi ne poklapaju.qualix je napisao/la:jup je samo prelazno rjesenje. ja sam ubjedjen da oni cekaju jürgena ali ne klinsmanakoji ima ugovor do 2013. godine - zbog toga je i jupi dobio ugovor na dvije godine. ako se to stvarno obistini onda su povukli odlican potez. sto se tice galonje, mislim da je nj. nepoznavanje njemackog jezika bila nepremostiva barijera koju su najvise koristili novinari vazda gladni senzacija izvodeci i lansirajuci naslove i tekstove koji precesto nisu imali veze s onim sto bi gaal rekao
Kako li se slažem da bi bilo dobro da dođe Klopp.![]()
![]()
![]()
Imaš odlično zapažanje. Moram priznati da na tu opciju ja nisam pomislio. Mislim, Klopp je odličan trener i svako bi ga želio ali nisam pomislio na tu opciju za 2013. godinu kada im se ističu ugovori.![]()
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Kako li nas samo ovaj majstor prati!!! Šta, skautiraš nas?
Zezam se hvala na info!
Zezam se hvala na info!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.