nikakav optimista nisam, samo sam realista, vidjeces veceras masakriranje, ako ima kakve djece kod tebe odvedi ih u drugu sobuAndres je napisao/la:Romaarioo kume ti si veci optimista nego li ijedan strucnjak.Dobro je to , ali malo previse...Romariooo je napisao/la:ma kakvih 2 0, bice masakriranje, zato ce i biti snimak utakmice od ponoci kad djeca spavaju, bice to roditeljska paznja sigurnoScof1eld je napisao/la:2 0 ko' hljeb veceras
Pobjeda ne smije doci pod upitnik ali pitanje je kojim rezultatom.Opet ponavljam Ukrainci nisu bezazlena ekipa.Oni su tacnije ekipa koje Barca "ne voli" trvdi a jaki u svim segmentima.Nece ovo biti lahko , ja zadovoljan i sa 1:0
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ako ce biti toliki masakr bolje mu je da ne gleda utakmicu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Veceras nece biti nimalo lagano,ali siguran sam u igrace i da ce dati sve od sebe..

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
andres je pravi navijac i naravno da ce gledati utakmicu, nagledao se on masakrariranja svakakvih, u cemu se istice posebno ekipa reala, tako da se andresu nece desiti nista lose kad veceras odgleda utakmicu u kojoj barca daje 4-5 komadaNail for Real je napisao/la:Ako ce biti toliki masakr bolje mu je da ne gleda utakmicu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Naravno da prizeljkujem masakr, ali ja sam zadovoljan i sa pristojnom pobjedom.Romariooo je napisao/la:andres je pravi navijac i naravno da ce gledati utakmicu, nagledao se on masakrariranja svakakvih, u cemu se istice posebno ekipa reala, tako da se andresu nece desiti nista lose kad veceras odgleda utakmicu u kojoj barca daje 4-5 komadaNail for Real je napisao/la:Ako ce biti toliki masakr bolje mu je da ne gleda utakmicu.
Lopta je okrugla.
- Donnie Darko
- Kontakt:
samo da ga ne prime veceras, pa nek i 0:0 zavrsi ja zadovoljan. iako ne sumnjam u pobjedu.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Ne znam ali mislim da se u prvih 20 minuta nista nece desiti... Kad Barca da jedan gol onda krece " trpanje " 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jbg bio bih zadovoljan i sa 1:0 samo da ne primimo gol.Ne mislim da ćemo nešto utrpat golova tako da i minimalna pobijeda je super! 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Srcem do pobjede ! Ja imam neki osjecaj da ce igraci zapet do daske i da ce sve rijesit u prvoj utakmici kako bi se rahat pripremali za nastavak prvenstva i mec sa realom ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
ev tek sad vidim da ce HRT 2 prenosit barcelonu. vise mi je dosadilo gledanje na netu.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
a hebat i njih kad blokiraju signal na kablovskojkivi je napisao/la:ev tek sad vidim da ce HRT 2 prenosit barcelonu. vise mi je dosadilo gledanje na netu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
kod nas ne blokirajuRomariooo je napisao/la:a hebat i njih kad blokiraju signal na kablovskojkivi je napisao/la:ev tek sad vidim da ce HRT 2 prenosit barcelonu. vise mi je dosadilo gledanje na netu.

treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Donnie Darko
- Kontakt:
mislim da ne blokiraju hrt, blokiraju samo novu. al nisam siguran. protiv arsenala sam na hrtu gledo.Romariooo je napisao/la:a hebat i njih kad blokiraju signal na kablovskojkivi je napisao/la:ev tek sad vidim da ce HRT 2 prenosit barcelonu. vise mi je dosadilo gledanje na netu.
bilo bi mi draze da igra thiago, ali ni ovo nije losemiky_hz je napisao/la:

treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
jbg vama je dobro, na htv odgledas, pa onda na bht reprizu polakokivi je napisao/la:kod nas ne blokirajuRomariooo je napisao/la:a hebat i njih kad blokiraju signal na kablovskojkivi je napisao/la:ev tek sad vidim da ce HRT 2 prenosit barcelonu. vise mi je dosadilo gledanje na netu.![]()
![]()
![]()
izgleda da ce pep veceras ipak nesto defanzivnije poceti, izgleda pedro nije spreman potpuno, nadam se tiagu veceras barem u drugom poluvremenu, da zamijeni keitu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sergio Roberto 1992Portillo je napisao/la:http://www.defensacentral.com/real_madr ... gi-roberto
Ko je taj?
Odlican je,ima odlicnu kontrolu,igra sredinu a moze i kao poluspic.
Da nema Thiaga,imao bi svetlu buducnost u barci.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Ne gine im petica 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.