FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobro rekose, nas nisu pobjedili samo oni koji nisu zeljeli...
Glupo mi pricati o nekoj borbenosti igraca, kad onakvom zelji nismp mogli presing praviti, ljudi se gubili u prvih 30 min...
Kalas od kad je dosao ja ga nenormalno gotivim, i mnogo mi je drag igrac...
Glupo mi pricati o nekoj borbenosti igraca, kad onakvom zelji nismp mogli presing praviti, ljudi se gubili u prvih 30 min...
Kalas od kad je dosao ja ga nenormalno gotivim, i mnogo mi je drag igrac...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 25 apr 2016, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
VivaLasVegas je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/edis-k ... /140126023
Kako se za jednu godinu moze promjeniti toliko stvari.
Mali Mihojevic nasa buducnost
Dobro je ovo rekao, samo nam nije objasnio da ce to biti radost navijacima drugih klubova.Edis Kusturica: Stvorit ćemo jako Sarajevo koje će donijeti puno radosti navijačima
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la:VivaLasVegas je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/edis-k ... /140126023
Mali Mihojevic nasa buducnostDobro je ovo rekao, samo nam nije objasnio da ce to biti radost navijacima drugih klubova.Edis Kusturica: Stvorit ćemo jako Sarajevo koje će donijeti puno radosti navijačima

sabinho mojne bogati

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ja bih volio Cezara vidjeti.
U 2/3 utakmice koje je odigrao nije imao niti jednu pravu priliku da postigne gol. Vidjelo se da se dobro snalazi, ali onda nikako nije mogao sam.
U 2/3 utakmice koje je odigrao nije imao niti jednu pravu priliku da postigne gol. Vidjelo se da se dobro snalazi, ali onda nikako nije mogao sam.
Amer Dupovac!
Jah, drugi se radovali nasem kupu i tituli, play off-u Evropske lige.Rinuka je napisao/la:VivaLasVegas je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/edis-k ... /140126023
Mali Mihojevic nasa buducnostDobro je ovo rekao, samo nam nije objasnio da ce to biti radost navijacima drugih klubova.Edis Kusturica: Stvorit ćemo jako Sarajevo koje će donijeti puno radosti navijačima
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa yebemu belaj da mi bi docekat ovako ko navijaci mađara , kad povedes 1 -0 znas da ga do kraja neces primit nema šanse . MI kod tri nula kosu čupamo.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Yes ocmBesic je napisao/la:Pa yebemu belaj da mi bi docekat ovako ko navijaci mađara , kad povedes 1 -0 znas da ga do kraja neces primit nema šanse . MI kod tri nula kosu čupamo.

DAPitarBordo je napisao/la:Sve i da je tako, jesmo li mi to toliko kao klub naivni da dođe neko i osigurava sebi evropu na našem stadionu, protiv nas i to tako što će je nama izbiti?DBR1987 je napisao/la:Vi mislite sta hocete al ja sam uvjeren da je ovo maslo kona jer oni MORAJU izborit evropu po svaku cijenu ....
Zasto mislis da to nije moguce - mozda nasa uprava ulijeva strah drugim igracima i savezu ?

Pa nakon njihovih poteza niko normalan (osim Majkla) ih ne moze uzeti za ozbiljno. Kakav imaju uticaj i respekt ?
Pogotovo od onih koji to godinama rade a usput je i njima zicagu na liniji.
- PitarBordo
- Kontakt:
Chill out, dijelimo mišljenje.kengur je napisao/la:DAPitarBordo je napisao/la:Sve i da je tako, jesmo li mi to toliko kao klub naivni da dođe neko i osigurava sebi evropu na našem stadionu, protiv nas i to tako što će je nama izbiti?DBR1987 je napisao/la:Vi mislite sta hocete al ja sam uvjeren da je ovo maslo kona jer oni MORAJU izborit evropu po svaku cijenu ....
Zasto mislis da to nije moguce - mozda nasa uprava ulijeva strah drugim igracima i savezu ?![]()
![]()
Pa nakon njihovih poteza niko normalan (osim Majkla) ih ne moze uzeti za ozbiljno. Kakav imaju uticaj i respekt ?
Pogotovo od onih koji to godinama rade a usput je i njima zicagu na liniji.
Samo Saraj'vo.
Kada bi imali priliku da tjerate koga bi prvog ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kompletan UO skupa sa Dinom.Besic je napisao/la:Kada bi imali priliku da tjerate koga bi prvog ?
Kusturica Edis neka ostane, nije on neka fela
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Toliko za Jakupovića, sve mu yebemQUARESMA 18<<< je napisao/la:Nakon ove utakmice ocekujem zabranu prilaska stadionu Kosevo za Jakupovica, ako mu ovo ne bude zadnja utakmica koju bude sudio Sarajvu, nece nikad onda.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Ne smije se amnestirati Edisova šutnja, taman da ništa nije radio. Ćao i njemu.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma cao svima
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa nije sutio, lozio nas je za stadion redovno 

Neko hvali Kovačevića, al onaj prekršaj iz kojeg smo gol primili je bez potrebe napravio, plus je ispao jednom naivno kad je Stevanović ubacio Memiji. Ništa posebno nije odigrao. Bekić Amer u FK Sarajevu može biti igrač koji će ući s klupe da proba nešto na fizičku spremu izvući 10-15 min i koji će biti starter u utakmicama gdje je očajan teren, blato i sl. Da dodam, jučer nam je svojim nepromišljenim potezom skratio utakmicu za desetak miunuta.
Ovako da se sudi na AFH Sarajevu, ovo još nismo doživili. Nisam nešto star, ali ne pamtim ovako suđenje na derbiju. Ono je između ostalog posljedica ovih priča i afera o FK Sarajevo, znali su to i štrumfovi i mediji na koje imaju uticaj. Sad kad su ispred nas na tabeli apsolutno gube interes za takve stvari - živi bili pa vidjeli. E neko je trebao zaštiti dignitet Sarajeva u čitavoj toj medijskoj halabuci, a mi smo reagovali blago i normalno da će svi gledat da ne sviraju slučajno nešto za Sarajevo da ih se ne bi dovodilo u kontekst 'namiještanja'. I ne pišem nešto jer sam protiv uprave. Imam poštovanje prema djelu Kusturice i Dine ali Sarajevo mora bolje s ovim ili nekim drugim ljudima nije mi bitno.
Ovako da se sudi na AFH Sarajevu, ovo još nismo doživili. Nisam nešto star, ali ne pamtim ovako suđenje na derbiju. Ono je između ostalog posljedica ovih priča i afera o FK Sarajevo, znali su to i štrumfovi i mediji na koje imaju uticaj. Sad kad su ispred nas na tabeli apsolutno gube interes za takve stvari - živi bili pa vidjeli. E neko je trebao zaštiti dignitet Sarajeva u čitavoj toj medijskoj halabuci, a mi smo reagovali blago i normalno da će svi gledat da ne sviraju slučajno nešto za Sarajevo da ih se ne bi dovodilo u kontekst 'namiještanja'. I ne pišem nešto jer sam protiv uprave. Imam poštovanje prema djelu Kusturice i Dine ali Sarajevo mora bolje s ovim ili nekim drugim ljudima nije mi bitno.
Zadnja izmjena: Tele33, dana/u 25 apr 2016, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Samo naprijed Saraj'vo!
Ja sam prvi branio ovu upravu ,i nije mi zao.
Ne zato sto me boli ona stvar za Dinom,Kusturicom,ili nekim trecim vec zbog mira u kuci.I zbog atmosfere oko kluba naravno negativne, koja se namjerno stvarala.I evo to nam se osvetilo u derbiju,Jakupovic nas je iskasapio.I sad se kao mi nesto bunimo.Posto je to uradio na stetu Sarajeva dobi ce par tekmi kazne, i gotova stvar.Da je radio na stetu kona,a posle afere punac, dobio bi dozivotnu robiju.Maleni su to iskoristili, i na tome im svaka cast.Ni poceo derbi nije on su vec pisali kako ce naša lopovska uprava potkupiti sudije,vrsili pritisak na sve srane,jer njihova postena uprava na celu sa Misimovicem (privodila ga SIPA) samo zeli fer pley.Pa koji ce sudija posle onakve medijske hajke svirati i jedan faul u korist Sarajeva.Nista bolje nismo ni zasluzili.
Svaka cast vama komsije, i sretno u Evropi.
Ne zato sto me boli ona stvar za Dinom,Kusturicom,ili nekim trecim vec zbog mira u kuci.I zbog atmosfere oko kluba naravno negativne, koja se namjerno stvarala.I evo to nam se osvetilo u derbiju,Jakupovic nas je iskasapio.I sad se kao mi nesto bunimo.Posto je to uradio na stetu Sarajeva dobi ce par tekmi kazne, i gotova stvar.Da je radio na stetu kona,a posle afere punac, dobio bi dozivotnu robiju.Maleni su to iskoristili, i na tome im svaka cast.Ni poceo derbi nije on su vec pisali kako ce naša lopovska uprava potkupiti sudije,vrsili pritisak na sve srane,jer njihova postena uprava na celu sa Misimovicem (privodila ga SIPA) samo zeli fer pley.Pa koji ce sudija posle onakve medijske hajke svirati i jedan faul u korist Sarajeva.Nista bolje nismo ni zasluzili.
Svaka cast vama komsije, i sretno u Evropi.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Odlazak uhljeba iz kluba, i kofercic od amidze je jedino sto nas spasava .
Tele33 je napisao/la:Neko hvali Kovačevića, al onaj prekršaj iz kojeg smo gol primili je bez potrebe napravio, plus je ispao jednom naivno kad je Stevanović ubacio Memiji. Ništa posebno nije odigrao. Bekić Amer u FK Sarajevu može biti igrač koji će ući s klupe da proba nešto na fizičku spremu izvući 10-15 min i koji će biti starter u utakmicama gdje je očajan teren, blato i sl. Da dodam, jučer nam je svojim nepromišljenim potezom skratio utakmicu za desetak miunuta.

"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], James1987, Majestic-12 [Bot], misstianopenaldo, OzmoodPinglewood, robertkosar, TheTruth34, zagorski i 49 gostiju.