Ma čisto sa rekao zbog problema sa povredama i pehova koji su nas pratili, 18 tamanChWilla je napisao/la:ma ni toliko. hebo kvantitet.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma čisto sa rekao zbog problema sa povredama i pehova koji su nas pratili, 18 tamanChWilla je napisao/la:ma ni toliko. hebo kvantitet.
Dupli program u Međugorju: Zrinjski sa Zadrom, Velež sa Željom
Sutra na terenima sportskog kompleksa SC “Circle International” u Međugorju odigrat će se dvije prijateljske utakmice.
Prvo će u 11 sati mostarski Zrinjski igrati protiv Zadra, a onda će u 15 sati snage odmjeriti Velež i sarajevski Željezničar.
Za mostarske klubove ovo će biti prva provjera otkako su krenuli s pripremama za nastavak sezone, no poklopilo se da igraju istog dana na istom mjestu. Kako ne bi došlo do eventualnog “bliskog kontakta” navijača mostarskih ekipa, organizatori su odlučili da utakmica Veleža i Željezničara bude zatvorenog karaktera.
Vlasnik objekta SC Circle International odlučio je da utakmica bude zatvorenog karaktera, bez prisustva navijača, te će osiguranje objekta uoči i tokom utakmice zatvoriti prilaz kampu, prenosi Veležova službena stranica.
Imal sta od stopera i tog drugog sto si rekao da ce mozda biti ?super je napisao/la:@dandy tvoja zelja za onim napadacem je ipak trenutno preskupa varijanta,300k km po sezoni
stoper je valjda došao(Uzelac), sad je na redu napadač..Minjore je napisao/la:Imal sta od stopera i tog drugog sto si rekao da ce mozda biti ?super je napisao/la:@dandy tvoja zelja za onim napadacem je ipak trenutno preskupa varijanta,300k km po sezoni
Po mom misljenju imamo vec dovoljno stopera: Kosoric, Bogdanovic, Asanovic, Uzelac, po potrebi Zeljkovic i E. Sadikovic.Minjore je napisao/la:Imal sta od stopera i tog drugog sto si rekao da ce mozda biti ?super je napisao/la:@dandy tvoja zelja za onim napadacem je ipak trenutno preskupa varijanta,300k km po sezoni
dosao uzelac,jos napadac i to je to (jedino ako ne uleti kakav dobar u medjuvremenu)Željooooo je napisao/la:stoper je valjda došao(Uzelac), sad je na redu napadač..Minjore je napisao/la:Imal sta od stopera i tog drugog sto si rekao da ce mozda biti ?super je napisao/la:@dandy tvoja zelja za onim napadacem je ipak trenutno preskupa varijanta,300k km po sezoni
plavipatriota je napisao/la:dzaba kvantitet kad nam odbrana nema kvalitet
lazar je napisao/la:Bekic raskinuo ugovor, eto lijevog krila.
barbarez je napisao/la:Ko i svaki navijac,volio bih da nas pojacaju i dolate kvalitetni igraci. Nekako svi pratimo te neke spektakularne najave,doce ovaj ili onaj,strpite se.
Na kraju ,kao i mnogo puta,nista ne bude od toga,vazda se.neato zakoplikuje u zadnjem trenu.
Ne optuzujem ja nikog,i ne sumnjam ni u @supera,pileta ili nekog,samo bi volio ,radi sviju nas da se ostvari nekad nesto. Stvarno sam strpljiv,niti koga moljakam na pp,niti patim da mi.jeko odredjuje jesam li podoban forumas,da bi dobio neku insajdersku informaciju,li vakat bi bio da se nesto i pogodi i ostvari,bar u tom smislu kvalitetnih igraca,ili ulagaca.
Ponavljam ,ne prozivam nikog,pogotovo ne supera il pileta,ali jebote ubi se od strpljenja.... Znam da je situacija teska,ali eto zelim da se te neke najave i ostvare konacno,pa ako se prica da bi se iznenadili ,da se vala i iznenadimo. Hehehe..
Nije lako i nije sve do nas,ali opet se jako dobro drzimo,s to je najvaznije,i nadam se da cemo brzo tamo gdje nam je mjesto.
Kontao sam ići dole sutra malo pogledati tekmu, kad vidim da je utakmica zatvorenog tipa, zbog utakmice Zrinjskog i kako eventualno ne bi došlo do sukoba. Pa j.... ti državu ovakvu kad ni prijateljsku utakmicu ne možeš otići gledat,a da ti glava nije u torbi zbog šake huligana koji dođu samo da prosipaju silu nekupile87 je napisao/la:Sutra u 15h protiv crvenih kmera gdje bi trebalo isprobati one igrace na koje ce se racunati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.