FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

uNbx
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la uNbx » 25 apr 2016, 12:42

rasavoje je napisao/la:Bolje da si se kladio u bubreg, bolan bolan. 'vako zlostavljas oci svima nama. Eto, sto ti je trebao takav djetinjast potez? slika Nadam se da ces se opametiti. I idi sad na njihovu temu, dok ti ne istekne, i dok te se nismo odrekli. :nedam:
Taman kad me je uhvatio verbalni proljev, ti bi mi zabranila da pišem. :plac: Hajde de, žrtvujem se za tvoje oči i za dobrobit bordo forumaša, pa ću malo smanjit. :silent:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 25 apr 2016, 12:55

molotovljev je napisao/la:
HeraklitMracni je napisao/la:Pitanje svi pitanja zasto nasi klubovi ne igraju grubo u evropi kao danas zeljo ... jer jednoszavno sudije pocaste to kartonima i nema price i igra se smiri ... dok kod nas sudija se upusti u desavanja i belaj nastaje ...
Tako je... uz napomenu da upravo Željezničar evropske utakmice igra grubo i na granici kartona. Ili, bar je igrao neke od njih.
Rekao sam to nakon prošlog derbija, pa ponoviću i sada; pogledati i uporediti kako igru Željezničara tako i suđenje sa ove
utakmice i utakmice Maribor-Željezničar! Identična igra plavih, međutim daleko od toga da je suđenje identično, ma ni blizu...
Rijetko kada komentarišem suđenje i često puta sam znao stati 'na stranu' sudije, jer mislim da i oni imaju pravo na grešku,
međutim jučerašnje suđenje ne mogu da ne komentarišem i skrenem pažnju na užas koji nam je priredio glavni sudija.
Ovako loše vođenje utakmice odavno nisam vidio... možda zvuči kao da želim da kažem da je sudija oštetio samo Sarajevo,
ne, oštetio je on i Željezničar, jer sa psihološkog aspekta plavi će ovako igrati sve veće i jače utakmice pa i one evropske,
što znači da će utakmicu vjerovatno završiti sa dva igrača manje uz 7 žutih kartona... baš kao i ona utakmice protiv Maribora
i još neke. Ne želim stvarno da umanjujem pobjedu komšija, jbg dali su taj jedan gol, mi nismo na našu žalost, međutim
glavni sudija ovog meča nije dorastao da vodi ovakve utakmice i realno bi bilo da ga disciplinska komisija pošalje na hlađenje
kao primjer drugima... ako želimo da gledamo bolji fudbal i da nam klubovi budu psihološki spremni za evropske utakmice
moramo udaljiti sa naših terena sudije poput Jakupovića. Ako je neko zaslužio crveni karton u derbiju to je svakako Jakupović!!!
Ne govorim samo za zelju i nasi su tukli , recimo u drugom poluvremenu kod istoka dulja udara sa ledja rukama njihovog igraca , kontam vidi budale dobit ce crveni , al ocigledno sudija navikao na njihove gruposti pa mu postalo sasvim normalno udaranje igraca sa ledja ili start stevanovica u stomak ...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 apr 2016, 12:57

Nešto mi ovi branioci i heroji menadžmenta FKS izbjegavaju da iznesu stav nakon jučerašnje utakmice, koja je krunisala jednu historijski užasnu sezonu i to više nije ni predviđanje.
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 apr 2016, 12:59

Prvo dva posta s drugog foruma .
Ovdje se par likova po starom pitarskom obicaju svezalo Okica
I "poslusa" vas Hurtic i uvede Harbu, frajer lopata
Odgovor
A đe bio pozicioni playmaker za kojeg su apsolutno svi molili i kumili danima prije utakmice? Radovac ili Emerson bi sasvim pristojno odigrali na toj poziciji, usuđujem se reći da bismo ih dobili.

Očigledno Hurtić želi imati igrača 'lutalicu' na poziciji desetke, samo su njegove lutalice zalutale u fudbal.

Samo debil nije vidio da Harba ne može hodati, a da je Okić rahljav na ovoj poziciji. Vidljivo bilo i u Vitezu i u svim ranijim utakmicama. To što Hurta nije vidio da su Radovac i Emerson trenutno u duplo boljoj formi od ove dvojice i da im je ta pozicija prirodnija, njegov problem.
slika
Zeleno tačni passovi , crveno pogrešni. OMG pa ko nama igra šta je ovo , latentna desetka , neki polušpic smetalo na terenu koje igra sve pozicije za 48 minuta utakmice napravi 7 dodavanja od toga 4 tačna , ja mislim da se to nikada nije desilo u ovoj ligi . Pregledao sam ovo što je on smetao terenu u detalje i ovo nije humano koliko nas neko kastrira s njegovom pojavom na terenu , a još tužnije je to što će to isto smetalo 99,99 % igrati naredne dvije utakmice od početka , a i možda u Tuzli ako se ne vrati Amer

Evo detaljnije još :

3 skoka sva tri izgubljena

31' uzima loptu na našoj polovini čeka gleda negdje , izbija mu loptu Stevanović iz nogu novi napad za kone
47' 25 metara od našeg gola ponovo ima loptu 5 metara oko njega nema igrača , čeka nešto i ponovo mu izbijaju loptu novi napada za kone .

Pa ja ću napravit takvo slavlje kad nas on napusti da će world media u kompletu pisati u tome . Pa kakva propast zauzima juniorima mjesto Allahu dragi , Veladžić ubacuje lopte , a on igra (odnosno smeta ) pa šta je ono :evil: :evil:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 25 apr 2016, 13:11

Sarajevo jedno je, umro bih zbog tebe... u zivotu si mi sve , tebe volim najvise... Pristao bih ja na sve , samo da sam uz tebe.. u srcu mome je , na Kosevu stanuje... VOLIM TE SARAJEVO , BUDIMO UZ KLUB KAD JE NAJTEZE!
orde del male

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 25 apr 2016, 13:14

PitarBordo je napisao/la: Da je to iole istina suspenzija nakon utakmice u Lištici bi bila još veći primjer. Ovaj je čak 4x manju kaznu dobio. Nikakve ni satisfakcije ni vajde od ovoga nema.
Pa nisam ni rekla suprotno. Sa suspenzijom ili bez suspenzije, na isto ga dodje na kraju, sve je meni jasno, nema nikakvog pozitivnog feedback-a od suspenzije, ona bude i prodje, ali bar kroz pricu imas argument, a to je ova suspenzija, koja potvrdjuje cinjenice. Da nije suspendovan, mi bi mogli do sutra vaziti kako nas je on zakin'o, ali ne bi imali nikakve potvrde toga, vec samo sud realnog sagledavanja cjelokupne situacije, a kad smo vec kod realnog sagledavanja situacija, znamo kako se navijaci drugih klubova prave (ne)realni citaj ludi. U sustini, dok je svijeta i vijeka tako ce uvijek biti, samo ce se klubovi smjenjivati. Meni bi gore bilo da su oni nas raskovali na Kosevu svojim kvalitetom, ovako mi je bar malo lakse jer znam da su se nafakaski provukli kroz iglene usi.
uNbx je napisao/la: Taman kad me je uhvatio verbalni proljev, ti bi mi zabranila da pišem. :plac: Hajde de, žrtvujem se za tvoje oči i za dobrobit bordo forumaša, pa ću malo smanjit. :silent:
:shhh:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 25 apr 2016, 13:23

@Besic
I da se čovjek zapita kako je moguće da neko takav igra u prvoj postavi na derbiju koji vjerovatno odlučuje putnika za Evropu...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 apr 2016, 13:23

Sabinho je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Ljudi mi smo pokazali da imamo bolju.ekipu ali nas ove godine nista ne ide I kad smo.bolji precke,stative,nesvirani penali,crveni,ovde prozivaju Zeljo sredio,ja vjerujem da uopste ljudi nemaju veze sa tim sto ovaj sudija nema muda I sto nezna ni osnovne stvari fudbala,zamislite najveci derbi u drzavi svirati a neznati d je ono indirektan udarac u 88.
Slazem se, siguran sam da Zeljo nema nista sa ovim, ni Siroki nista sa Skakicem zbog onog sto nam se dogodilo. Edis je sam pokazao sta misli o situaciji sa Stevanovicem kad ga je izvadio momentalno nakon onog starta. Ovo su grube sudijske greske koje se desavaju i to je to, nema tu neke urote.
Mozda Seljo stvarno nema nista sa ovim,ALI ja ne vidjeh da su oni ista znacajno osteceni juce. I to nesto govori zar ne!?
Ja ipak mislim da oni jednostavno moraju u Evropu ove godine,tolika ulaganja i u ekipu i u stadion... I tu se ne biraju sredstva!

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 25 apr 2016, 13:33

Dino i Elvir ponudili svoje ostavke, Edis nije...vidjecemo sta ce biti...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 25 apr 2016, 13:40

ReufHerco je napisao/la:Dino i Elvir ponudili svoje ostavke, Edis nije...vidjecemo sta ce biti...
Izvor?
Samo Saraj'vo.

homer1
Kontakt:

Post Postao/la homer1 » 25 apr 2016, 13:41

pregled

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 25 apr 2016, 13:43

Ma nek sve ide u 100 **** materina!! Ovog Dinu razbojnika i sportsku neznalicu što prije najuriti iz kluba al totalno..Svaki iskreni navijač ili dobronamjeran čovjek bi dao neopozivu ostavku poslije 7 poraza a nije ni kraj sezone,biće makar još jedan poraz do kraja,SELIMOVIĆ DINE,IBRAKOVIĆ SENADINA i njihovih talđija. U protekle zadnje tri sezone smo imali ukupno 10 poraza od kojih nas je široki dobio 4 puta.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 apr 2016, 13:44

Ima li neko upucen da zna je li istina da Ibrakovic se petlja oko ovih nasih akademaca, on ih preuzima kao menadzer neki, sa njim potpisuju nesto?? Nadam se da ovo nije istina.
Bahati, bahati Željkan!
1946

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 25 apr 2016, 13:46

Edis medijska ku'rva, tog samo na tabutu mogu iznijeti iz kluba!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 25 apr 2016, 13:47

PitarBordo je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:Dino i Elvir ponudili svoje ostavke, Edis nije...vidjecemo sta ce biti...
Izvor?
osoba bliska klubu...znat ce se vjerovatno vise uskoro

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 25 apr 2016, 13:52

Honorar je napisao/la:
fico je napisao/la:
Honorar je napisao/la:Mozemo pricati sta hocemo ali kako otjerasmo Koklotnicu stvar krenu nezeljenim tokom...
Koliki ti je HONORAR kod seljacine? Dabogda i njemu i Dini i svima za lijeka trebala svaka marka koju su ukrali iz svetinje.
fico iskuliraj jarane. Govorim ti samo sta se desilo kad je dosao onaj srbijanski kosmonaut. Imao je Klokotnica oraha u dzepu, to ne sporim ali dok je bilo njega bar smo bili u prici oko titule i kupa a vid' nas sad....
Upravo se klokotnica zalagao da ješić dođe u Sarajevo. Dabogda obojici za lijeka trebala svaka marka koju su uzeli iz FKS.
SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 25 apr 2016, 13:55

"Na sjednici Upravnog odbora FK Sarajevo, koja je održana u četvrtak 21. aprila tekuće godine, donešena je odluka o datumu sazivanja sjednice Skupštine kluba. Ista će se održati 10. juna 2016. godine u Sarajevu.

Na predstojećoj redovnoj sjednici Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo, pored usvajanja pozitivnog finansijskog izvještaja, bit će razmatran prijedlog i modaliteti upravljanja klubom, s ciljem povećanja efikasnosti rada klupskih struktura, u skladu sa korporativnim principima upravljanja."

Evo fino najaviše da će biti promjena u upravljanju kluba. Kakvih? Znat ćemo za mjesec i pol.
Ne treba ništa na brzinu, sve treba dobro analizirati i vidjeti šta je najbolje.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 25 apr 2016, 14:02

Mi imamo problem sa ekipama koje igraju ko jucer zeljo i jos kad sudija dopusti,grubu igru.Zeljo nas je dva puta tako dobio,znaci udaranje i nabijanje lopte .Tako su nas dobili dva puta,tako nas je dobila Slavija,Mladost i Sloboda tamo u kupu itd.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 25 apr 2016, 14:06

Pa jucer su im navijaci bili u lozi i na press konferenciji i trazili ostavke, a oni su fino rekli da nece podnijeti ostavke jer nema razloga za takvo nesto.
Tako da cisto sumnjam da je ovo istina.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 25 apr 2016, 14:09

ultrasegamega je napisao/la:
Pa jucer su im navijaci bili u lozi i na press konferenciji i trazili ostavke, a oni su fino rekli da nece podnijeti ostavke jer nema razloga za takvo nesto.
Tako da cisto sumnjam da je ovo istina.
Jutro je pametnije od noci :) ...juce je Dino urlao da nece ponuditi ostavku sa kordonom policije ispred sebe...al valjda popustio do jutros adrenalin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Amazon [Bot], Amidzaa, bvsic, Haksss, Kaunas, keli, Lecler, makron, riki46, Rodman i 92 gosta.