FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Zbog slabog suđenja, posmatrač je sudiju ocijenio negativnom ocjenom, a Komitet za sudije i suđenje je donio odluku da Jakupović do kraja neće suditi utakmice u prvenstvu BiH"
Slaba utjeha...
Slaba utjeha...
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Isto sam odmah komentarisao. Strašne sudijske neznalice.Sabinho je napisao/la:Slazem se, siguran sam da Zeljo nema nista sa ovim, ni Siroki nista sa Skakicem zbog onog sto nam se dogodilo. Edis je sam pokazao sta misli o situaciji sa Stevanovicem kad ga je izvadio momentalno nakon onog starta. Ovo su grube sudijske greske koje se desavaju i to je to, nema tu neke urote.kanarinac je napisao/la:Ljudi mi smo pokazali da imamo bolju.ekipu ali nas ove godine nista ne ide I kad smo.bolji precke,stative,nesvirani penali,crveni,ovde prozivaju Zeljo sredio,ja vjerujem da uopste ljudi nemaju veze sa tim sto ovaj sudija nema muda I sto nezna ni osnovne stvari fudbala,zamislite najveci derbi u drzavi svirati a neznati d je ono indirektan udarac u 88.
Samo Saraj'vo.
Hvala na komplimentima, napusti temu!zeljo1974 je napisao/la:Samo nastavite pogrdnim imenoma nazivati fk zeljeznicar zasto niste psovalo sudije nakon utakmice sarajeo-sloboda,zrinjski sarajevo....vi ste sljam ne grada nego drzave stoko odvratna **** vam edis mulalic mater

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Sto ste se vi zalili protiv Sirokog, a sad se ne zalite seljacino? Odleprsaj sa temezeljo1974 je napisao/la:Samo nastavite pogrdnim imenoma nazivati fk zeljeznicar zasto niste psovalo sudije nakon utakmice sarajeo-sloboda,zrinjski sarajevo....vi ste sljam ne grada nego drzave stoko odvratna **** vam edis mulalic mater
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
ma meni ovo sa suspenzijom nije nikakva utjeha
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Doživotno ga treba suspendovati, papak će opet doći sljedeće sezone na Koševu, glavu mu onu seosku treba razbiti...
Ništa mi nismo dobili što je on suspendovan, i to čuj heeej do kraja sezone, ma doživoto te treba suspendovati ološu jedan...
Ništa mi nismo dobili što je on suspendovan, i to čuj heeej do kraja sezone, ma doživoto te treba suspendovati ološu jedan...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
I sta sad **** mu mater ovako javno kad znas da te pobijedio sudija,I to u najvecoj utakmici u sezoni I najvaznijoj.
Samo Sarajevo
Jesi se to opet kladio, nesreco jednauNbx je napisao/la:Još veća gorčina.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Prodao se za udio u trafici na Grbavici. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma znam. I ja sam rekao slaba više od neke muke. Ovako je jasno da je kriv lik, a nama nikakve odštete.
Suspendovan onaj u Lištici, ovaj u Sarajevu... a i jedni i drugi protiv nas bodove pišu, za 5 godina niko se neće pitati kada je koji sudija suspendovan, samo tabela će pokazivati stanje.
Pa majka mu stara kakve su to picajzlice službeni predstavnici FKS pa niko ne može vršiti pritisak da se makar normalno sudi.
A da ne pričamo da je jučer trebao biti isključen i sablja. Lik je 90% vremena proveo van markiranog prostora u jednom trenutku kod korner zastavice lik...
Suspendovan onaj u Lištici, ovaj u Sarajevu... a i jedni i drugi protiv nas bodove pišu, za 5 godina niko se neće pitati kada je koji sudija suspendovan, samo tabela će pokazivati stanje.
Pa majka mu stara kakve su to picajzlice službeni predstavnici FKS pa niko ne može vršiti pritisak da se makar normalno sudi.
A da ne pričamo da je jučer trebao biti isključen i sablja. Lik je 90% vremena proveo van markiranog prostora u jednom trenutku kod korner zastavice lik...

Samo Saraj'vo.
Jesam.Mokes je napisao/la:Jesi se to opet kladio, nesreco jednauNbx je napisao/la:Još veća gorčina.![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
I javno i tajno, i gdje čuo i ne čuo, pa sljedeći put kad bude sudio dobro će razmisliti i on i sva mafija iz saveza skupa papaka i neznalica...kanarinac je napisao/la:I sta sad **** mu mater ovako javno kad znas da te pobijedio sudija,I to u najvecoj utakmici u sezoni I najvaznijoj.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
I sta ja sad trebam rec mi smo u Evropi i otic na prazno Kosevo i sjedit cekat tekmu jer je **** sudija nas zajebo ocemo upisat 3 boda ? šaban liga mrtva
Nasim predstavnicima koji bi trebali da se bore protiv ovoga je bitnije da stadion bude pun policije i loza osigurana ko da je Obama u njoj, a to sto nas yebe ko gdje stigne, to njih ne dotice puno izgleda. Toliko propusta je jucer bilo, da se moze knjiga napisati. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Ništa to njemu ne znači. To je lik koji je bukvalno nekoliko puta izvlačio jedva živu glavu sa terena. Jednostavno takav je, a savez ga gura, jer je dobar za 'utakmice visokog rizika', da na sebe skrene pažnju, oni rahat, on dva-tri kola suspenzije (ako ikako) i to je to.ledesma je napisao/la:I javno i tajno, i gdje čuo i ne čuo, pa sljedeći put kad bude sudio dobro će razmisliti i on i sva mafija iz saveza skupa papaka i neznalica...kanarinac je napisao/la:I sta sad **** mu mater ovako javno kad znas da te pobijedio sudija,I to u najvecoj utakmici u sezoni I najvaznijoj.
Samo Saraj'vo.
Upravo ovo sam htio da napišem, da traže najoštrije kazne za sve sudionike ovog cirkusa, ako ne kod naše mafije u savezu, ima brate UEFA, imaju sudovi, yebi im majku za sva vremena, veće je Sarajevo i od saveza i od mafije sudijske, koji kroje ovu ligu, po nacionalnom i bratskom ključu..joker90 je napisao/la:Nasim predstavnicima koji bi trebali da se bore protiv ovoga je bitnije da stadion bude pun policije i loza osigurana ko da je Obama u njoj, a to sto nas yebe ko gdje stigne, to njih ne dotice puno izgleda. Toliko propusta je jucer bilo, da se moze knjiga napisati.
Bolje da si se kladio u bubreg, bolan bolan. 'vako zlostavljas oci svima nama. Eto, sto ti je trebao takav djetinjast potez?
Nadam se da ces se opametiti. I idi sad na njihovu temu, dok ti ne istekne, i dok te se nismo odrekli.
Ova suspenzija nije nikakva satisfakcija nama, ali dobra je zbog drugih da se prestanu praviti ludi, jer potvrdjuje cinjenice. Manjak srece i kasapljenje od strane BiscOnina je u konacnici dalo onakav rezultat. Idemo dobiti Velez kako znamo i umijemo i dici se na 4. mjesto, ako Bog da.

Ova suspenzija nije nikakva satisfakcija nama, ali dobra je zbog drugih da se prestanu praviti ludi, jer potvrdjuje cinjenice. Manjak srece i kasapljenje od strane BiscOnina je u konacnici dalo onakav rezultat. Idemo dobiti Velez kako znamo i umijemo i dici se na 4. mjesto, ako Bog da.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Da je to iole istina suspenzija nakon utakmice u Lištici bi bila još veći primjer. Ovaj je čak 4x manju kaznu dobio. Nikakve ni satisfakcije ni vajde od ovoga nema.rasavoje je napisao/la:Ova suspenzija nije nikakva satisfakcija nama, ali dobra je zbog drugih da se prestanu praviti ludi, jer potvrdjuje cinjenice.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.