BUUUUUMMMMtm8782 je napisao/la:Hmmm...zatisje...nigdje nikoga, niko nista ne spominje...
Edit:
Dejan Uzelac koji je u protekloj polusezoni nastupao za Drinu a igra na pozciji štopera stigao je u Međugorje gdje se priključio ekipi Željezničara. Uslovi oko ugovora dogovoreni su sa Uzelcem prije nekoliko dana, tako da je potpis ugovora stvar formalnosti i on će biti realizovan kada se Plavi vrate u Sarajevo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Izgleda neki iskusni brazilac nam dolazi.Da nije Ronaldinho 
Samo nek je iskusanroleeee je napisao/la:Izgleda neki iskusni brazilac nam dolazi.Da nije Ronaldinho
Nemoj samo da je iskusan ko Sejo Bučan, nadam se da je prije svega kvalitetan..pile87 je napisao/la:Samo nek je iskusanroleeee je napisao/la:Izgleda neki iskusni brazilac nam dolazi.Da nije Ronaldinho
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Pile nemoj da pocnemo sumnjati u tvoje s.. opredjeljenjepile87 je napisao/la:Samo nek je iskusanroleeee je napisao/la:Izgleda neki iskusni brazilac nam dolazi.Da nije Ronaldinho
Edit:
@roleeee imas pp...
- zeljeznicar1
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Samo nek je iskusanroleeee je napisao/la:Izgleda neki iskusni brazilac nam dolazi.Da nije Ronaldinho

Da nije mozda ovaj ,rekose neki dan da bi mogao da se vrati
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Pa jb te zamislite samo taj napad Brazilac i Argentinac, ko Barca
, da je jos samo kakvog Urugvajca da ujeda gdje bi nam kraj bio...

Ma prijatelju vjeruj mi nemoj ocekivati puno od toga, sve je to dobro upakovano, vjeruj mi...Minjore je napisao/la:A evo opet zapleta u vezi utakmice Radnik-Olimpik, mozda docekamo proljece na 4.om mjestu
Upravu si 100%tm8782 je napisao/la:Ma prijatelju vjeruj mi nemoj ocekivati puno od toga, sve je to dobro upakovano, vjeruj mi...Minjore je napisao/la:A evo opet zapleta u vezi utakmice Radnik-Olimpik, mozda docekamo proljece na 4.om mjestu
P.S. Da nije Adriano
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Kako istina nezvanicno saznajemo fudbalski klub Željezničar je u pregovorima sa Leite Ribeirom poznatijim kao Adriano. Ovu informaciju za naš portal potvrdio je i direktor tima sa Grbavice, gospodin Mirsad Šiljak. Da, istina je da pregovaramo sa Adrianom ali još ništa nije dogovoreno, više informacija znacete u narednim danima. Ovaj sjajni fudbaler, koji je važio za jednog od najvećih talenata na svijetu, karijeru je zapoceo u Flamengu iz kojeg je 2001. godine otišao u slavni milanski Inter. Nakon odlaska iz Intera njegova karijera je u laganom padu prvenstveno zbog njegovog načina života. Njegov posljednji klub bio je francuski Le Havre, ali samo mjesec dana nakon potpisivanja ugovora, Adriano se vratio starim navikama te je francuski klub odlucio da ga otpusti.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- plavipatriota
- Kontakt:
njemu bi isplaćivali u kilogramima, gramima... 
-
mukitmovac
- Kontakt:
Adriano
To je to cudo o kojem je super pisao
Sta li je sa onim Amanakom , bio je sila 
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- bistrikboy
- Kontakt:
Ocigledno Oda mijenja poziciju Bajicu cim trazi napadaca.Nadam se da ako vec neko dođe da ce biti stvarno dobar,bas dobar i onda jednog da rastereti Tomu prema naprijed ili nazad i idemo pred vjecnu u Maju

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
ili rahmetli sokrates.
TONI ovaj put kod nasChWilla je napisao/la:ili rahmetli sokrates.
Covjek svasta napise i prezivi...maloprije sam napisao da smo se usutili kad ono bas explozija, nisam trebo nista reci (napisat)

DobroDosao Adriano u pravu raju, Bosansku. :DDDD
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Bice cuge za sveAsharaK je napisao/la:DobroDosao Adriano u pravu raju, Bosansku. :DDDD
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.