Da si bio na tekmi i da dolazis na tekmu,mogo bi pricati sa mnom.Ti nemas pravo nikog kritikovati.Evander je napisao/la:Dok su ovi tvoji gore, nece me biti.Majkl je napisao/la:Dodi na utakmicu nekad pa pametuj.Evander je napisao/la:Sad ce nam Majkl doci da objasno kako jos imamo sansi za titulu i kako Sloboda nece dobiti licencu.
Nego, reci nam nesto o utakmici i o cijeloj ovoj sezoni?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: FK Sarajevo
Evo ja sam bio na svakoj utakmici Sarajeva Majkl pa mozes li mi objasniti ovo sto Evander trazi?
- PitarBordo
- Kontakt:
Evo ja bio na tekmi, čak šta više bio na stadionu 5 sati, a i svaku prije te sam tu. Možeš li meni nešto reći o ovoj utakmici i svim zlatnim potezima ove sezone? Gdje su padale tradicije stare 10-20-30 godina?Majkl je napisao/la:Da si bio na tekmi i da dolazis na tekmu,mogo bi pricati sa mnom.Ti nemas pravo nikog kritikovati.Evander je napisao/la:Dok su ovi tvoji gore, nece me biti.Majkl je napisao/la: Dodi na utakmicu nekad pa pametuj.
Nego, reci nam nesto o utakmici i o cijeloj ovoj sezoni?
Samo Saraj'vo.
Tradicije su tu da se ruše i ja vjerujem da ćemo mi u skorijoj budućnosti pobjediti na Pecari, Bilinom (u ligi).
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahaha, tradicije su tu da se ruše a? To je opravdanje za ovu sezonu? To išli ciljano je l' da se riješimo pritiska činjenice da Sloboda nije mogla 30 godina ovdje da pobjedi ili to da u gradskom derbiju kada je Željezničar prekucavao ligu, a mi bili na viršlicama nisu nas mogli dobiti na Koševu? Stvarno Hilmo ja kontao ti malo objektivniji. Nije tu sve do tradicije, ali neću s tobom da ulazim dalje jer jasno je iz tog komentara kako će ta rasprava završiti.hilmo je napisao/la:Tradicije su tu da se ruše i ja vjerujem da ćemo mi u skorijoj budućnosti pobjediti na Pecari, Bilinom (u ligi).

Kako se preskoči cijelo pitanje i uhvati samo za jedan dio konteksta... Mene bi bilo sram, ali ja ipak volim FKS, a ne ljude koji su tu trenutno ili bili prije.
Samo Saraj'vo.
Re: Odg: FK Sarajevo
Vidi brate, nakon poraza u Kaknju vidjelo se da to nije to što smo očekivali, pokušavali smo se izvući ali nismo uspjeli. Ovo je sezona za zaborav, i vjerovatno će neke promjene na kraju biti, možda će biti kasno.
Osvrnuo sam se samo na to da nikad ne znaš kada će neka tradicija dobra ili loša po nas biti prekinuta. Nama se nažalost desilo da nekoliko naših dobrih tradicija prekinuto ove sezone. Fudbal je takav, nepredvidiv, zato je i interesantan.
Osvrnuo sam se samo na to da nikad ne znaš kada će neka tradicija dobra ili loša po nas biti prekinuta. Nama se nažalost desilo da nekoliko naših dobrih tradicija prekinuto ove sezone. Fudbal je takav, nepredvidiv, zato je i interesantan.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kad skontam da su ovdje neki govorili kako je dobro što Jakupović sudi. A čovjek monstruozan sudija koji svede utakmicu na trećerazredni horor film.
Ovo ako nije barem za žuti karton, onda ne znam.
Ovo ako nije barem za žuti karton, onda ne znam.
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Koja katastrofa od sezone yebo te. Ne da se obistinilo ono na šta se upozoravalo, već, nažalost, i gore...
Al' neka, šuti, ne talasaj. Samo nek' ne puca.
Mene stid i terena i tribina

1946
- molotovljev
Tako je... uz napomenu da upravo Željezničar evropske utakmice igra grubo i na granici kartona. Ili, bar je igrao neke od njih.HeraklitMracni je napisao/la:Pitanje svi pitanja zasto nasi klubovi ne igraju grubo u evropi kao danas zeljo ... jer jednoszavno sudije pocaste to kartonima i nema price i igra se smiri ... dok kod nas sudija se upusti u desavanja i belaj nastaje ...
Rekao sam to nakon prošlog derbija, pa ponoviću i sada; pogledati i uporediti kako igru Željezničara tako i suđenje sa ove
utakmice i utakmice Maribor-Željezničar! Identična igra plavih, međutim daleko od toga da je suđenje identično, ma ni blizu...
Rijetko kada komentarišem suđenje i često puta sam znao stati 'na stranu' sudije, jer mislim da i oni imaju pravo na grešku,
međutim jučerašnje suđenje ne mogu da ne komentarišem i skrenem pažnju na užas koji nam je priredio glavni sudija.
Ovako loše vođenje utakmice odavno nisam vidio... možda zvuči kao da želim da kažem da je sudija oštetio samo Sarajevo,
ne, oštetio je on i Željezničar, jer sa psihološkog aspekta plavi će ovako igrati sve veće i jače utakmice pa i one evropske,
što znači da će utakmicu vjerovatno završiti sa dva igrača manje uz 7 žutih kartona... baš kao i ona utakmice protiv Maribora
i još neke. Ne želim stvarno da umanjujem pobjedu komšija, jbg dali su taj jedan gol, mi nismo na našu žalost, međutim
glavni sudija ovog meča nije dorastao da vodi ovakve utakmice i realno bi bilo da ga disciplinska komisija pošalje na hlađenje
kao primjer drugima... ako želimo da gledamo bolji fudbal i da nam klubovi budu psihološki spremni za evropske utakmice
moramo udaljiti sa naših terena sudije poput Jakupovića. Ako je neko zaslužio crveni karton u derbiju to je svakako Jakupović!!!
F.K.SARAJEVO
fico iskuliraj jarane. Govorim ti samo sta se desilo kad je dosao onaj srbijanski kosmonaut. Imao je Klokotnica oraha u dzepu, to ne sporim ali dok je bilo njega bar smo bili u prici oko titule i kupa a vid' nas sad....fico je napisao/la:Koliki ti je HONORAR kod seljacine? Dabogda i njemu i Dini i svima za lijeka trebala svaka marka koju su ukrali iz svetinje.Honorar je napisao/la:Mozemo pricati sta hocemo ali kako otjerasmo Koklotnicu stvar krenu nezeljenim tokom...
Ma dobro, porazi su sastavni dio u ciklusu navijaca. Ljudi su pobjedili i to je to, nece te niko pitati za 2 godine kakvo je bilo sudjenje, sta si fulio sve nego se samo gleda rezultat. I mi smo prosle sezone protiv Zrinjskog kuci bili u podredjenom polozaju, oni fulali a mi osvojili 3 boda, to je jedino bitno. Treba se znati nositi sa porazom koliko god to nama bilo tesko. Hurticu i ekipi nemam sta zamjeriti, los igracki kadar je plod lose transfer politike Jesica i onih koji su aminovali da Jesic dodje. Hurta je izvukao maksimum i pretpostavljam da nije odstranjen da Jesic dodje da bi sad sigurno bili u borbi za titulu a u ekipi bi imali i neke igrace koje je bespotrebno otjerao Jesic. Sto se tice evrope ne znam ni sta da mislim. Ipak je tu dosta love u igri, sponzori, UEFA, TV prava, ulaznice, ne bi bilo dobro da se ne plasiramo.
- PitarBordo
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Koja katastrofa od sezone yebo te. Ne da se obistinilo ono na šta se upozoravalo, već, nažalost, i gore...
Meni se sinoć haver javlja kaže "Bi ti u pravu za sve"... A meni brate teško, ocam volio bih da sam ja ispao samo pljuvač i da su me svi prozivali, a da ova sezona nije ovolika katastrofa.

Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sarajevo - Željezničar gledalaca: 14.000
.......... Zamalo da bude pola:pola jučer.
.......... Zamalo da bude pola:pola jučer.
Samo Saraj'vo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma ja nisam imao snage ni na forum da uđem poslije svega, a kamoli da više nešto pišem... Da nisam na poslu pa ubijam vrijeme ne bi posta ni napisao. Ne znam, baš sam syeban poslije svega. Ova sezona je mučnija od one prošle, iako sam mislio da teško može biti, bez obzira na titulu.PitarBordo je napisao/la:BitiSrcemVezan je napisao/la:Koja katastrofa od sezone yebo te. Ne da se obistinilo ono na šta se upozoravalo, već, nažalost, i gore...
Meni se sinoć haver javlja kaže "Bi ti u pravu za sve"... A meni brate teško, ocam volio bih da sam ja ispao samo pljuvač i da su me svi prozivali, a da ova sezona nije ovolika katastrofa.
1946
-
- Kontakt:
Precka, stativa, dva puta prazan go fulamo, joa par prilika, sudija mrtvi im trebao pokazati bar jedan crveni, dva penala, jedan u prvom na Benki, drugi kad Kosoric izbija loptu rukom sa linije, i onda oni iz jedine poluprilike zabiju za pobjedu.
Yebem im sve mrtvo sretno vise. Nema sretnije ekipe na svijetu. Milijardu utakmica sam gledao, ali da ekipa koja uopste nema zelju za pobjedom, da pobjedi ovako sretno to nisam vidio.
Jakupovica yebem ti pleme umrlo!!!
Yebem im sve mrtvo sretno vise. Nema sretnije ekipe na svijetu. Milijardu utakmica sam gledao, ali da ekipa koja uopste nema zelju za pobjedom, da pobjedi ovako sretno to nisam vidio.
Jakupovica yebem ti pleme umrlo!!!
[/quote]
Evo ja bio na tekmi, čak šta više bio na stadionu 5 sati, a i svaku prije te sam tu. Možeš li meni nešto reći o ovoj utakmici i svim zlatnim potezima ove sezone? Gdje su padale tradicije stare 10-20-30 godina?[/quote]
Brate ,mogu samo fa kazem fudbal je to i ne mozes nista unaprijed znati.Mi moramo da budemo svjesni i da su porazi sastavni dio igre.Probati izboriti Evropu i uz jedno dva tri igraca slijedece sezone nesto napraviti.Tesko mi je brate ,samo da znas kako
Evo ja bio na tekmi, čak šta više bio na stadionu 5 sati, a i svaku prije te sam tu. Možeš li meni nešto reći o ovoj utakmici i svim zlatnim potezima ove sezone? Gdje su padale tradicije stare 10-20-30 godina?[/quote]
Brate ,mogu samo fa kazem fudbal je to i ne mozes nista unaprijed znati.Mi moramo da budemo svjesni i da su porazi sastavni dio igre.Probati izboriti Evropu i uz jedno dva tri igraca slijedece sezone nesto napraviti.Tesko mi je brate ,samo da znas kako
ŠTA SE OVO DEŠAVA

ŠTA SE OVO DEŠAVA
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Haj sad yebi ga, evo zijanismo i titulu i kup, i evropu, i oba derbija...
Al' mene je zaista strah šta iduće sezone, evo pod predpostavkom i da ode ova uprava, šta dalje... Nakon koliko godina ni feninga od evrope nećemo imati, nisam siguran da je Tan spreman upumpavati pare u klub, put Barbarića, a vjerovatno i Delača a možda i Benke se već zna... Eh dokle sebe dovedosmo, strah me i razmišljati
Mogla bi nam ovo biti himna i na ljeto, tugo moja 
Al' mene je zaista strah šta iduće sezone, evo pod predpostavkom i da ode ova uprava, šta dalje... Nakon koliko godina ni feninga od evrope nećemo imati, nisam siguran da je Tan spreman upumpavati pare u klub, put Barbarića, a vjerovatno i Delača a možda i Benke se već zna... Eh dokle sebe dovedosmo, strah me i razmišljati

Malo je reć' da je joker ubo s ovom!joker90 je napisao/la:Evo ova, pred nastavak sezone staaaaah meeee!!
[youtube][/youtube]

1946
- prdimahovina
- Kontakt:
Momcima mogu samo jednu stvar zamjeriti a to je da im odavno u derbijima fali fakinluka.Sve ostalo je ok i podržavam ih ali u derbi utakmicama se ne može igrati na "finjaka".Ne mogu se sjetiti kad su nas gurbeti dobili na neku finu i lijepu igru već je to uvijek nekakvo valjanje i svađanje sa svima.
Mislim da je to jedna od stvari koje se trebaju usaditi igračima u glavu: I UDARI I PLJUNI I FOLIRAJ I SVAĐAJ SE AKO TREBA.
Podržavam i Hurtića ali je i do njega što ih nije pripremio da se postave KAO FAKINI.
Srce su pokazali,znanja koliko imaju su pokazali ali treba i ono nešto što smo imali prošle sezone i previše : SREĆA.
Krivi smo i mi navijači koji smo nestrpljivi pa nam nakon jednog pogrešnog pasa ne valja niko.....Miloša otjerasmo ? Dobro se sjećam da se i Cimiju **** sve po spisku....Krste ode jer smo mi bili ubjeđeni da mu se ne igra.....
Nije ni naše maslo za Ramazana a o dešavanjima na sjeveru neću jer nisam toliko upućen u iste ali znam da se njihove ideje i postupci odavno ne slažu sa mojim.
Nije apokalipsa ako ne odemo u evropu mada još ništa nije gotovo.Možda nam i dobro dođe da snažno krenemo u sljedećoj sezoni jer htjeli to priznati ili ne ta ista evropa nas u prvih 5-6 kola košta 3-4 ili više neplanirano izgubljenih bodova što za posljedicu ima da od početka ganjamo nekoga.....Pogotovo što od sljedeće sezone od 11 gostovanja imaš minimum 7 teških i to do doigravanja.
Mislim da je to jedna od stvari koje se trebaju usaditi igračima u glavu: I UDARI I PLJUNI I FOLIRAJ I SVAĐAJ SE AKO TREBA.
Podržavam i Hurtića ali je i do njega što ih nije pripremio da se postave KAO FAKINI.
Srce su pokazali,znanja koliko imaju su pokazali ali treba i ono nešto što smo imali prošle sezone i previše : SREĆA.
Krivi smo i mi navijači koji smo nestrpljivi pa nam nakon jednog pogrešnog pasa ne valja niko.....Miloša otjerasmo ? Dobro se sjećam da se i Cimiju **** sve po spisku....Krste ode jer smo mi bili ubjeđeni da mu se ne igra.....
Nije ni naše maslo za Ramazana a o dešavanjima na sjeveru neću jer nisam toliko upućen u iste ali znam da se njihove ideje i postupci odavno ne slažu sa mojim.
Nije apokalipsa ako ne odemo u evropu mada još ništa nije gotovo.Možda nam i dobro dođe da snažno krenemo u sljedećoj sezoni jer htjeli to priznati ili ne ta ista evropa nas u prvih 5-6 kola košta 3-4 ili više neplanirano izgubljenih bodova što za posljedicu ima da od početka ganjamo nekoga.....Pogotovo što od sljedeće sezone od 11 gostovanja imaš minimum 7 teških i to do doigravanja.
" srce na teren i pamet u glavu "
Ajte vi koji se malo bolje razumite u ovu tehnologiju uzmite izdvojite sve situacije svih startova od 5 min i penala nad benkom,2 uzastopna starta Blagojevica gdje ne dobiva zuti faulovi Kosorica gdje ne dobija zuti,crveni Stevanovica,faul Benke nad Kosoricem,igranje rukom Kosorica na liniji,i psovanje Bogicevica sudiji mater usta,jer Alesandar Veliki nema muda da sve to objavi.
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, SamoDaKazeem i 55 gostiju.