AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Hajd makar nek uspije jedan od ove dvojice mladih sto su dosli bice dobro. Kolko sam skonto Saponara dolazi na ljeto a ovaj sad il je i on na ljeto.
- francobaresi
- Kontakt:
Mislim da ce ovaj doci vec sad , uglavnom Allegri je uspio , smanjo je broj igrača na 27 i to je dovoljno . Didaca i Carmonu ne brojim kao članove prvog tima . Prosjek god. tih 27 igrača je 26.8 ! Zaista puno bolje izgleda i zvuči nego prije par sezona kad je taj prosjek bio oko 30 god .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- _forzamilan_
- Kontakt:
Izgleda ništa od Kake a ne bi ga volio na ljeto vidjeti pošto je on kratkoročno riješenje. Ovaj Salamon kako se već zove čim mu je Raiola agent tu je nešto mutno uvalio ga je ćeli ko i Didaca Villu samo se nadam da će biti bolji nego španac koji iako je igrao za mladu špansku reprezentaciju nikad nije debitovao za Milan ako se ne varam? Šteta za Polija što ga ne dovedoše fali takav igrač itekako.
Sve u svemu dobar Mercato prije svega Pato zamjenjen Balotellijem to je veliki posao i najzvučnije pojačanje ovog prelaznog roka.
Sve u svemu dobar Mercato prije svega Pato zamjenjen Balotellijem to je veliki posao i najzvučnije pojačanje ovog prelaznog roka.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
ma bice nesto od ove djecurlije... uuu jbg nisam mogao ni zamisliti ovako mlad milan prije 2 godine heheh 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- _forzamilan_
- Kontakt:
Samo zaboravih napomenuti kapa dole ćeli možemo pljuvati po njemu koliko god hoćemo ali on uvijek napravi skoro najbolje što može sa limitiranim budžetom. Na kraju uvijek bude u pravu. Ćelo je bog i batina i Marotta i Branca su za njega ****. Čak se i Pazzo pokazao zasad kao dobar deal.
Za Silvu slažem se sa Francom greška je prodati onakvog igrača ali zapamtite Silva nikad neće više ponoviti partije iz Milana jer je zanat učio od velikog Neste pored kojeg je bio 50% bolji igrač. Igrač kalibra Neste nećemo više nikad vidjeti toliko je bio dobar i ja sam sretan što sam imao privilegiju da gledam stotine utakmica ovog najboljeg i najelegantnijeg stopera pošto Maldinija i Baresija ne smatram čistim stoperima.
Za Silvu slažem se sa Francom greška je prodati onakvog igrača ali zapamtite Silva nikad neće više ponoviti partije iz Milana jer je zanat učio od velikog Neste pored kojeg je bio 50% bolji igrač. Igrač kalibra Neste nećemo više nikad vidjeti toliko je bio dobar i ja sam sretan što sam imao privilegiju da gledam stotine utakmica ovog najboljeg i najelegantnijeg stopera pošto Maldinija i Baresija ne smatram čistim stoperima.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Gabriel lider gola ..
De Sciglio vođa zadnje linije ..
Za sredinu ne znam ..
Mastour - El Shaarawy - Niang - Balotelli ... šta reći na ovo ?

Grazie Signore Presidente, Galliani e Braida
De Sciglio vođa zadnje linije ..
Za sredinu ne znam ..
Mastour - El Shaarawy - Niang - Balotelli ... šta reći na ovo ?

Grazie Signore Presidente, Galliani e Braida

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ma kakav Gabriel, garant ce uc neki dil sa Genovo za Perina. Momak je klasa, dobro brani ove sezone.
Citam da je Paloshi prodan.Samo sam toliko procitao.Je l' moze neko da to malo provjeri?
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
5 miliona,od kojih je 3.5 otislo za Salomona.betton je napisao/la:Citam da je Paloshi prodan.Samo sam toliko procitao.Je l' moze neko da to malo provjeri?
[youtube][/youtube]
balonjin prvo gol u nasem drsu
i ja sam cuo da paloscija da je prodat izgleda oko 8 M mislim Chievu... evo spominje se da milan zeli pjanica.... bayern izgleda dao neku ponudu za Boatenga
balonjin prvo gol u nasem drsu
i ja sam cuo da paloscija da je prodat izgleda oko 8 M mislim Chievu... evo spominje se da milan zeli pjanica.... bayern izgleda dao neku ponudu za Boatenga
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Jedva čekam da vidim Balotellija u službenom .. prije svega mislim na odnos prema igri , dali će kao u City odmahivat rukama ili će bit borben
Sloboda Tuzla !!!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Prosto me zapanjuju ovi likovi što su do prije 48h bacali kamenja na Ćelu a sad ga radi jednog potpisa, (i ako ćemo realno, ne toliko bitnog kao klasični veznjak ili neko pozadi), dižu u nebesa.
Dakle, utvrdili smo da ovdje ima jako, jako mnogo djece ili druga varijanta, da je Ćelo u isto vrijeme anđeo i đavo
Bljak
Dakle, utvrdili smo da ovdje ima jako, jako mnogo djece ili druga varijanta, da je Ćelo u isto vrijeme anđeo i đavo

Bljak

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
prodano je pola ugovora za Paloschija Chievu, a pola je ostalo u vlasnistvu Milana, tako bar stoji na oficijelnoj stranici Milana, iako mi je odnekud u mislima da je Chievo vec imao pola ugovora od PaloschijaWarrick je napisao/la:5 miliona,od kojih je 3.5 otislo za Salomona.betton je napisao/la:Citam da je Paloshi prodan.Samo sam toliko procitao.Je l' moze neko da to malo provjeri?
FORZA MILAN!!!
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
- _forzamilan_
- Kontakt:
Titova-Juga je napisao/la:Prosto me zapanjuju ovi likovi što su do prije 48h bacali kamenja na Ćelu a sad ga radi jednog potpisa, (i ako ćemo realno, ne toliko bitnog kao klasični veznjak ili neko pozadi), dižu u nebesa.
Dakle, utvrdili smo da ovdje ima jako, jako mnogo djece ili druga varijanta, da je Ćelo u isto vrijeme anđeo i đavo![]()
Bljak

Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!

Jedva cekam nedjelju da vidim kako ce njih troje i u praksi izgledati, danas Balo na treningu gol i par asistencija,kako sam vidio vrlo dobro odigrano i ono najvaznije, dobro se slaze sa faraonom.
Samo pamet u glavu i bit ce od njega pravi igrac

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Ovo nije vezano za Milan , ali zaista ne mogu da vjerujem da je Willian otišao u Anzhi
Glupi paroljubac .

Glupi paroljubac .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
UFFICIALE A.C. Milan comunica di aver acquisito a titolo definitivo Bartosz Salamon dal Brescia Calcio. Il calciatore ha firmato un contratto fino al 30 giugno 2017.
Inoltre, è stata ceduta all'A.C. Chievo Verona la compartecipazione di Alberto Paloschi.
[youtube][/youtube]
Inoltre, è stata ceduta all'A.C. Chievo Verona la compartecipazione di Alberto Paloschi.
[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
To je to po pitanju aktivnosti Milana u ovom prelaznom roku.
Pa et,i ne ispade toliko lose,idemo na Udine po 3 boda

Pa et,i ne ispade toliko lose,idemo na Udine po 3 boda

pa sta bi nedodze Kaka nam , stvarno sam ocekivao i njega ali eto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.