Kako znas da nece biti znacajnih pojacanja na ljeto? Fin mi kostur imamo sa tim mladim igracima koje si nabrojao, 2-3 kapitalca dodati tu i bilo bi to fino.Evander je napisao/la:Situacija je slijedeca.
Barbaric je vec prodan. Pare su te vec unaprijed potrosene.
Benko stariji za godinu ce biti sijedece sezone. Delac odlazi.
Duljevic stagnira i manje, vise svima je jasno da on nikad nece dogurati dalje od prosjeka ova saban lige.
Znacajnih pojacanja zasigurno
nece biti ni na ljeto.
Koja nam je perspektiva?
Mislim da nije presvijetla. Slijedeca sezona ce biti teza nego ova.
Klub ostaje na plecima Radovca, Kadusica, Mihojevica, Rustemovica, Kovacevica i jos par juniora iz akademije.
Slijedece sezone ce biti uspjeh ako se plasiramo u ligu za prvaka, znaci medju prvih 6.
Na zalost, sve moje najcrnje sumnje i strahovi se ostvaruju.
Popusili smo strasnu foru i suplju sa Tanom i Bordo Prijateljima.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Duljevica je jedino znao iskoristiti gospodin Meho Kodro.High je napisao/la:Duljeviću je teret ova kapitenska traka. Grohnuo je ko kakva drolja.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Jakupovicu mamicu ti
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Pa zar nije najavljeno da ce se forsirati akademci?joker90 je napisao/la:Kako znas da nece biti znacajnih pojacanja na ljeto? Fin mi kostur imamo sa tim mladim igracima koje si nabrojao, 2-3 kapitalca dodati tu i bilo bi to fino.Evander je napisao/la:Situacija je slijedeca.
Duljevic stagnira i manje, vise svima je jasno da on nikad nece dogurati dalje od prosjeka ova saban lige.
nece biti ni na ljeto.
Koja nam je perspektiva?
Klub ostaje na plecima Radovca, Kadusica, Mihojevica, Rustemovica, Kovacevica i jos par juniora iz akademije.
Slijedece sezone ce biti uspjeh ako se plasiramo u ligu za prvaka, znaci medju prvih 6.
Para nema, Tan sigurno nece upumpavati nove pare. Ako se neko i dovede, to ce biti nidje veze igraci.
Ovo ljeto ce pokazati sta nam buducnost nosi. Da li cemo biti klub koji sluzi za proizvodnju igraca, ili je jos nekome ipak i do rezultata stalo i da ce uloziti koju crkavicu u prvi tim.
Mislim da i ti i ja znamo unaprijed odgovor.
Ako smo proslo ljeto probili budzet, kad smo fine pare od Europe uzeli i prodali jos Cimirota, sta onda ocekivati ove godine?
Naravno, klupa i sansa zadnjih pola sata.Evolution87 je napisao/la:Duljevica je jedino znao iskoristiti gospodin Meho Kodro.High je napisao/la:Duljeviću je teret ova kapitenska traka. Grohnuo je ko kakva drolja.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A sjećam se ataka kad smo prije ove polusezone pisali da ćemo biti 4. ili 5. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sad se svi trebamo vratiti na postove iz januara mjeseca i vidjeti sta smo svi pisali. Onda mozemo zakljuciti koliko je svako od nas bio realan i objektivan u ocekivanjima.
Ja sam prvi vjerovao Jesicu i mislio sam da zna sta radi. Tu sam se zestoko zahebao. Ostalo sam sve predvidio i pogodio.
Ja sam prvi vjerovao Jesicu i mislio sam da zna sta radi. Tu sam se zestoko zahebao. Ostalo sam sve predvidio i pogodio.
- Evolution87
- Kontakt:
Tad je i donosio prevagu svjezinom i dugim korakom, ovako ga nema ni na mapi.Sabinho je napisao/la:Naravno, klupa i sansa zadnjih pola sata.
Može li neko objasniti navodne srpske zastave na sjeveru ?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ja sam tad obiljezen kao pljuvac, ma da ni ja nisam predviđao da cemo zavrsiti na petom mjestu, samo sam rekao da od titule nema nista. Ali tad je bilo "sta ti znas o fudbalu"..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- napisano u februaru.High je napisao/la:Čuvati peto mjesto.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja mislim da ne mora niko upumpavati pare,da se može iznaći novca za par kvalitetnih pojačanja,ali baš kvalitetnih. Jer osim Tana imaju i sponzori i novci od transfera... Bilo je i do sada finih para samo što su se pare spičkale kako ne treba,a neće niko finansirati nečije nesposobnosti i malverzacije.Evander je napisao/la:Pa zar nije najavljeno da ce se forsirati akademci?joker90 je napisao/la:Kako znas da nece biti znacajnih pojacanja na ljeto? Fin mi kostur imamo sa tim mladim igracima koje si nabrojao, 2-3 kapitalca dodati tu i bilo bi to fino.Evander je napisao/la:Situacija je slijedeca.
nece biti ni na ljeto.
Koja nam je perspektiva?
Para nema, Tan sigurno nece upumpavati nove pare. Ako se neko i dovede, to ce biti nidje veze igraci.
Ovo ljeto ce pokazati sta nam buducnost nosi. Da li cemo biti klub koji sluzi za proizvodnju igraca, ili je jos nekome ipak i do rezultata stalo i da ce uloziti koju crkavicu u prvi tim.
Mislim da i ti i ja znamo unaprijed odgovor.
Ako smo proslo ljeto probili budzet, kad smo fine pare od Europe uzeli i prodali jos Cimirota, sta onda ocekivati ove godine?
Puno toga će biti jasnije na ljeto.
Ima jedna opasnost veca i od samog ne habitovanja u Europi na ljeto(sto je gotovo sto percentno sigurno)
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
o cemu ti majstoreneurofunk je napisao/la:Može li neko objasniti navodne srpske zastave na sjeveru ?
sad mi priča jedan štrumf, kao dvije srpske zastave na sjeveru danas vidjeli.bordobijeli je napisao/la:o cemu ti majstoreneurofunk je napisao/la:Može li neko objasniti navodne srpske zastave na sjeveru ?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ako izgubimo plasman u Europu , koliko love okvirno gubimo ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nakon ove polusezone, Duljevic vrijedi manje nego sto su kone provocirale.. Svi znamo sta i ko je bio Said Huseinović i za koliko je para otisao i to u Hrvatsku.. Pripisivati Duljeviću neke milione van svake pameti... Prodace se iskljucivo zbog repke, ali ni blizu cifri koju ocekujemo. I to vjerovatno u Tursku ligu, RIzespor, eventualno Gencerbirligi.Sabinho je napisao/la:Naravno, klupa i sansa zadnjih pola sata.Evolution87 je napisao/la:Duljevica je jedino znao iskoristiti gospodin Meho Kodro.High je napisao/la:Duljeviću je teret ova kapitenska traka. Grohnuo je ko kakva drolja.
IDEMO PONOVO!
- Evolution87
- Kontakt:
nek ti on i objasni kad ih je vidioneurofunk je napisao/la:sad mi priča jedan štrumf, kao dvije srpske zastave na sjeveru danas vidjeli.bordobijeli je napisao/la:o cemu ti majstoreneurofunk je napisao/la:Može li neko objasniti navodne srpske zastave na sjeveru ?

Pa bar milion maraka minimum. Plus sto ce i igraci izgubiti na vrijednosti.Besic je napisao/la:Ako izgubimo plasman u Europu , koliko love okvirno gubimo ?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
vjerovatno onaj vidio što je hitna došla po njegaEvolution87 je napisao/la: nek ti on i objasni kad ih je vidio![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fks74, Google Adsense [Bot], rimljanin90 i 50 gostiju.