Ma kakvi to, naši če te jos vise ukopati, samo da se dokazu Srbima i Hrvatima kako su oni multikulti.diplomatija je napisao/la: ↑06 nov 2024, 15:10Ne bude li danas Sivac navlacio za Sarajevo treba mu **** mater prvi ko ga sretne u Sarajevu, Zrinjskom I Borcu se salju uvijek oni sto navlace za njih, a evo danas imamo postenog bosnjaka, pa cemo vidjeti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo luđačko slavlje Maradone je kumovalo, da poslije te utakmice u Bostonu, bude pozvan na doping kontrolu.Epilog: 15 mjeseci zabrane igranja i kraj ozbiljnog fudbala.
Rogić, Lulić, Soldo, Guliashvili, Kyeremeh, Đorđević, Jović, Bubanja, Beganović, Čelik, Đuričković
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Velika greska bez Renana/Turkesa igrati.
-
- Kontakt:
Opet je pogriješio sa sastavom. Iz aviona se vidi da ganja x. Fuj
-
- Kontakt:
Ne kontam gurao se godinu dana kad nije pogledao na gol 10 utakmica,zabije 2 gola sad na klupi
Mada ne sumnjam u odluke Zekica,bit ce ovo dobro aBd
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nisu im stoperi toliko brzi, vjerojatno zato Kyeremeh i Guliashvili
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Zrinjski: Marić; Ćorluka, Mašić, Šunjić, Tičinović; Savić, Suradnović, Ćavar, Topić, Ćuže i Mulahusejnović. Na klupi su: Karačić, Kiš, Mamić, Posavec, Malekinušić, Ramić, Ivančić, Jakovljević, Memija, Bilbija.
Sarajevo: Rogić; Soldo, Čelik, Đuričković; Beganović, Đorđević, Bubanja, Lulić, Jović; Kyeremeh i Guliashvili. Na klupi su: Mušija, Rockov, Mujkić, Mehmedović, Renan, Mustafić, Pavičić, Hamzić, Unušić, Kuprešak i Turkeš.
Sarajevo: Rogić; Soldo, Čelik, Đuričković; Beganović, Đorđević, Bubanja, Lulić, Jović; Kyeremeh i Guliashvili. Na klupi su: Mušija, Rockov, Mujkić, Mehmedović, Renan, Mustafić, Pavičić, Hamzić, Unušić, Kuprešak i Turkeš.
U INAT SVIMA
-
- Kontakt:
U gostima s jacim protivnicima igrao u napadu Francis,Guly .NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 nov 2024, 17:06Ne kontam gurao se godinu dana kad nije pogledao na gol 10 utakmica,zabije 2 gola sad na klupi
Aktobe,Borac itd .
100%
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- belosevic23
- Kontakt:
Stoperi su im najslabije tacke..treba to iskoristit. Ovaj Topic mladi im je bas dobar igrac, također Surdanovic.. fin osjecaj za veceras imam puca me euforija ko da je gradski derbi..sretno Rajvo
Valjda nas Đuričković neće koštati bodova.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nevjerovatno važna utakmica. Što kažeš Surdanović ima fin šut pokretan igrač, Ćavar znamo svi ko je, Topić isto fino igra. Iz igre samo šutevi izvan 16 i gađanje Mulahusejnovića. Iz prekida Mulahusejnović i Šunjić.belosevic23 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 17:15Stoperi su im najslabije tacke..treba to iskoristit. Ovaj Topic mladi im je bas dobar igrac, također Surdanovic.. fin osjecaj za veceras imam puca me euforija ko da je gradski derbi..sretno Rajvo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ma i njima je jak sastav nema sta.
Surdanovic Savic i Cavar VS Bubanja Djordjevic i Lulic tu će se tražiti prevaga.
Sigurno 2 najjače ekipe u ligi, moze otici i na jednu i na drugu stranu.
Surdanovic Savic i Cavar VS Bubanja Djordjevic i Lulic tu će se tražiti prevaga.
Sigurno 2 najjače ekipe u ligi, moze otici i na jednu i na drugu stranu.
X je odlican ako se potvrdi pobjedom na Hasetu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- luckystrike
- Kontakt:
Zamalo potpun pogodak. Mislio sam inicijalno zaista da će Kyeremeh startati, međutim golovi Renana u Tuzli me pokolebaše.luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2024, 15:24Nadam se 1:2
Moja postava bi bila:
..............Rogić
....Čelik Đuričković Soldo
Beganović ................Jović
...Đorđević Bubanja Lulić
.....Guliahsvili Oliveira
Zadovoljan sam svakako. Ovo nam i jeste najbolja postava pogotovo prema ovakvom protivniku.
Uz Božiju pomoć do konačnog cilja!
šta šta je, je*em ti
Pa zar nije Kyeremeh unutra a Renan na klupi?luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2024, 17:38Zamalo potpun pogodak. Mislio sam inicijalno zaista da će Kyeremeh startati, međutim golovi Renana u Tuzli me pokolebaše.luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2024, 15:24Nadam se 1:2
Moja postava bi bila:
..............Rogić
....Čelik Đuričković Soldo
Beganović ................Jović
...Đorđević Bubanja Lulić
.....Guliahsvili Oliveira
Zadovoljan sam svakako. Ovo nam i jeste najbolja postava pogotovo prema ovakvom protivniku.
Uz Božiju pomoć do konačnog cilja!
Haaaaaaaaaaaaaaaaajmooooo!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: adem993, broj6, Combattente87, Lekqqq1921, napoleon72, riki46, TribuneEst i 86 gostiju.