FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 24 apr 2016, 22:57

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Zasto je sjever okrenuo leđa nasim igracima kad su poginuli na terenu? Jesu li to zasluzili danas Kadusic, Rustemovic, Benko?? Međusobna tuca opet, navijanje nikakvo, brukanje sa parolama nepismenim. Jesam li ja dusman sto me ovo boli i sto mi je zalosno gledati onakav sjever ili treba sutiti i gledati onaj cemer?
Odi i reci im to u lice.
Evo samo da kosicu svezem i odoh, a ponijet cu i ovo u ruci, vidio sam da se koristi cesto kao pomagalo u pregovorima i diskusijama na sjeveru. Bas u zadnjoj utakmici koju sam ispratio sa sjevera se rijesila diskusija sa ovim sredstvom. :salut:

slika
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 24 apr 2016, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 24 apr 2016, 22:58

U 23:15 na BHT-u ima snimak utakmice.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2016, 23:00

JavierBosnia je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
miden je napisao/la:Hurta me isto razocarao. Znao je taktiku Mulalica, a postavio se kao prava pic.kica. Hajde što su nas bukvalno prebili na Grbavici, ali sve to ponoviše na Koševu.
I sta sad? Trebao Hurtic narediti da se tuku i staviti Dzemu i jos jednog kostolomca? Hurtic je odlicno vodio utakmicu, promasili smo mrtve zicere i zbog toga izgubili.
Sudija je osoba zaduzena da onemoguci "prebijanje" a ne Hurtic.
Zasto Emerson ne pocinje utakmice? Sto je podcjenjen odkako je onaj celo otisao? Covjek je trenutno najjaci nas igrac u vezi i ja to sigurno tvrdim.
Cezar mora dobiti priliku posebno nakon crvenog Bekica, neka protiv Veleza zaigra malo.
Prizeljkivao sm ja Reisa odmah umjesto Okica ali jbg.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 apr 2016, 23:00

Sabinho je napisao/la:
miden je napisao/la:Hurta me isto razocarao. Znao je taktiku Mulalica, a postavio se kao prava pic.kica. Hajde što su nas bukvalno prebili na Grbavici, ali sve to ponoviše na Koševu.
I sta sad? Trebao Hurtic narediti da se tuku i staviti Dzemu i jos jednog kostolomca? Hurtic je odlicno vodio utakmicu, promasili smo mrtve zicere i zbog toga izgubili.
E baš to je trebao uraditi. Dobro zna kako smo prošli na Grbavici i opet se ista greška pravi. Udari i ti njega, pa cas vidjeti hoce li opet. Ljudi prije 2 ili 3 dana imali tekmu i opet ih istukli, sramota.
Das Ist Walter

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 24 apr 2016, 23:02

Sabinho je napisao/la:
Čim izgubimo, počnu kritike na skoro svakog igrača, trenera.
Hurtić došao da vodi ekipu do kraja prvenstva, naslijedio igrače takve kakvi su, izgubili uz svesrdnu pomoć sudije i sad paljba i po igračima i treneru.

Nit' su momci to zaslužili, nit' trener.

Na kraju sezone podvući liniju, i započeti novi, po ko zna koji put, remont ekipe, stručnog štaba i, po svemu sudeći, Uprave.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 apr 2016, 23:02

Ovu gay ikonu na lomacu treba! Nadam se da ce nasi odreagovati i nece dopustiti da se pređe tek tako preko suđenja ovog hermafrodita!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

fundament
Kontakt:

Post Postao/la fundament » 24 apr 2016, 23:04

joker90 je napisao/la:Ovu gay ikonu na lomacu treba! Nadam se da ce nasi odreagovati i nece dopustiti da se pređe tek tako preko suđenja ovog hermafrodita!

slika
brate neodoljiuvo podsjeca na Jokera :D

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 24 apr 2016, 23:05

joker90 je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ja vise ne vjerujem da bilo koji trener moze nesto napraviti ili neka promjena da ce biti u upravi na kraju sezone. Jarane kad jedan momak ko Dino koji je proguran iz navijaca te ovako syebe, sta da ocekujes od drugih? I koga da dovedes? Prokleti smo ko narod i skloni toj korupciji i ciganluku, zato i jesmo tu gdje smo. Proklet bio dan kad je dosao Vincent i kad sam se ponadao da ce biti nesto vrijedno paznje, da cemo biti projekat koji ce ispuniti ocekivanja navijaca. Sad se vidi da od toga nema nista, samo smo izgubili i onu dusu koju smo imali, bolje da smo ostali sirotinja na virslama koja voli klub, nego ovo sad sve nesto na silu. :?
Samo ti gledaj i kritikuj sjever picko jedna, momci poginuli da bi ono sve danas bilo na istoku i sjeveru i ti se pravi pametan tu umjesto da si zahvalan, da ti je sjever najveci problem sad debilcino
Necu ti zamjeriti ove uvrede, ali uđi na forum kad te pusti ta losa roba sa sjevera danas, pa cemo nastaviti ovaj razgovor. Zasto je sjever okrenuo leđa igracima na kraju i popisao ih tako, kad su momci izginuli na terenu?
Kakva bolan losa roba? Nisam ti ja nikakav narkoman, tad sam izasao, ne posrzavam ni ja neke stvari, al ti i jos nekoliko njih jedva cekate te lose stvari da popljujete cijeli sjever
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2016, 23:06

miden je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
E baš to je trebao uraditi. Dobro zna kako smo prošli na Grbavici i opet se ista greška pravi. Udari i ti njega, pa cas vidjeti hoce li opet. Ljudi prije 2 ili 3 dana imali tekmu i opet ih istukli, sramota.
Nemoj brate, neka nas ovakvih. Evo ovaj je utvrdio da je Stwvanovic morao crveni dobiti.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 apr 2016, 23:06

fundament je napisao/la: brate neodoljiuvo podsjeca na Jokera :D
Kakvog li si ti Jokera gledao? :)

@zlo, procitaj gore sta sam pisao i vidi je li to zasluzuje kritiku ili treba sutiti dok se sramotimo?
Bahati, bahati Željkan!
1946

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 24 apr 2016, 23:12

joker90 je napisao/la:Ovu gay ikonu na lomacu treba! Nadam se da ce nasi odreagovati i nece dopustiti da se pređe tek tako preko suđenja ovog hermafrodita!

slika
Pi.cka mu materina! Kako bih ga volio pljunut u ovu odvratnu facu :puke:
ZZ

High

Post Postao/la High » 24 apr 2016, 23:14

Sad će snimak. Živo me zanima onaj svirani faul koji je, navodno, napravio Benko.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 apr 2016, 23:15

Sad gledam na BHT start Stevanovica, cist zuti, tj. drugi zuti i crveni karton !!! Seljak iz Bihaca!!!
Nadalje, i 8ekic je zasluzio crveni.
Penal nije bio, ono sa rukom Kosorica.
I ono sto je Kjosevski prebacio Benko nekad pred kraj...govorim jaranu, ne smije to, on mi se smije :D Bio sam u pravu.
Sudija unistio utakmicu, i nece biti ljepse igre dok se ne zastite SVI igraci od grubih startova. Kad dobijes karton na pocetku (ako ides bas jako), onda ces sljedeci put pustiti igraca (ako vec ne znas uzeti loptu cisto), pa mozemo ocekivati i vise igre, a ne samo pas, dva, pa faul.
Mali Mihojevic - kakav igrac !!!
Ne kontam zasto drzi Harbu na krilu, on je prespor, ali zato zna podvaliti loptu, i treba igrati iza napadaca...Dulja tanko danas...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 apr 2016, 23:17

kako nas je Jakupovic razvalio jao jao ako ovo klizanje stevanovica nije drugi zutio ja ne znam sta je . ne pokazase ono povlacenje na Leonu s pocetka utakmice ,golman dva puta igra loptom nije indirekt :crazy: :crazy: pa i ova lopta sto je isla u gol na liniji u ruku ga je pogodila nije nakjerno al neprirodan polozaj i jos mnogo toga

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 24 apr 2016, 23:23

Besic je napisao/la: Ovo se meni nesto indirektno poručuje ? :mrgreen: :mrgreen:
Shvati kako hoces. :mrgreen:

Kako vam je Duljevic bio dobar, ba? (vidim neki ga hvale) Nista pokazao nije, osim katastrofalne frizure. Nije mogao da primi loptu, a i sto primi odmah izgubi. Ne moze da se zadrzi na nogama 13 sekundi odmah biva srusen. Danas, a i inace, me on bas razocarao, jer je vazio za igraca koji moze sam napraviti nesto vise. Sevko ima 'vakvu frizuru -> / samo na suprotnu stranu. :mrgreen: Ne spomenuh Kadusica maloprije, dobar je bio on, kako puhlja dijete, zamijao me. A jes' mi krenula neka losina u posljednje vrijeme, kako u zivotu tako i 'van' zivota. :cry:

'naci samo jos jednom da kazem BARBARIC! :bih:
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 24 apr 2016, 23:36

slika
Ako još večeras ne traže izuzeće ove čkepi koja kontinuirano sudi protiv nas, nisu nimalo pitari, niti štite Sarajevo, mislim na upravu dakako!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 apr 2016, 23:42

Na kraju dodjosmo do zakljucka da oni koji najvise dizu hajku zbog sudjenja na nas, SB i Zeljo, u medjusobnim mecevima kuci pjevajuci. To tako inace ide.
Sarajevo - SB cist penal, hvatanje rukom u 16m.
SB - Sarajevo crveni karton Sesaru - nista.
Sarajevo - Zeljeznicar evo vidjeli ste.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 apr 2016, 23:44

Sabinho je napisao/la:Na kraju dodjosmo do zakljucka da oni koji najvise dizu hajku zbog sudjenja na nas, SB i Zeljo, u medjusobnim mecevima kuci pjevajuci. To tako inace ide.
Sarajevo - SB cist penal, hvatanje rukom u 16m.
SB - Sarajevo crveni karton Sesaru - nista.
Sarajevo - Zeljeznicar evo vidjeli ste.
A šta se može...

Gledati naprijed, privesti sezonu kraju pa šta bude.
EDIT.
Marko, Adnan i Advan su danas odigrali odlično, a ni ostalim se nema šta mnogo zamjeriti, sreća nam je okrenula leđa.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 apr 2016, 23:49

emerson dobar

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 apr 2016, 23:49

Emerson kuća
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.