Ta se igrala u Čitluku čini mi se (ili koji je već zamjenski teren bio) dok se njima radio travnjak.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pa i zadnja nasa pobjeda u Mostaru je bila 2:3 kao što kaže kolega iznad, par dana nakon play-offa sa Celticom.Pendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 14:35Ta se igrala u Čitluku čini mi se (ili koji je već zamjenski teren bio) dok se njima radio travnjak.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
jest zabio Hebibović gol, nekako ja mislim poslije povrede prva utakmica
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Da, Anel Hebibović još kod nas igrao i dao gol za pobjedu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Znas da kladiomice tako navlace da se kladis. Njima je stalo da izgubis a ne da dobijes.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Sve je to normala kad uzmes u obzir da nemas zastitu,da imaju savez iza ledja itd
Fun fact. Zaboravio sam. Nije ni čudo, kad je bila prije 4 godine.

Izvinjavam se kolegi.

Što se tiče rezultata, bod je sasvim dobar i definitivno ne bih bio nezadovoljan remijem. Ali hoću da napadnemo, da igramo na pobjedu, pa šta bude, ko koga nadjača. I vjerujem da slično i Zekić razmišlja.
Ipak ne treba zaboraviti da nam dolaze za 20 dana i da tu utakmicu moramo pobijediti, bit će veći pritisak. 4 boda iz ovog dvomeča sa Zrinjskim bi bila fenomenalna.
Ipak ne treba zaboraviti da nam dolaze za 20 dana i da tu utakmicu moramo pobijediti, bit će veći pritisak. 4 boda iz ovog dvomeča sa Zrinjskim bi bila fenomenalna.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- diplomatija
- Kontakt:
Ne bude li danas Sivac navlacio za Sarajevo treba mu **** mater prvi ko ga sretne u Sarajevu, Zrinjskom I Borcu se salju uvijek oni sto navlace za njih, a evo danas imamo postenog bosnjaka, pa cemo vidjeti.
Sto ste pesimisti jbt. Ja imam osjecaj da cemo ovo rutinski odraditi 0:2
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Da bas na tu mislim 2020. Ako se dobro sjecam, Hebib treci zabio pa se pjevalo tebi je zivot dao sve a meni Anel Hebib je

Izdribla odbranu Zrinjskog ko maksume.FKSDoGroba je napisao/la: ↑06 nov 2024, 15:12Da bas na tu mislim 2020. Ako se dobro sjecam, Hebib treci zabio pa se pjevalo tebi je zivot dao sve a meni Anel Hebib je![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kakve veze ima što je Sivac "bošnjak"? Eno protiv Veleža ti je bio cazinski ljepotan, "bošnjak", pa nas je počastio sa crvenim i kritičnim suđenjem dibidus.diplomatija je napisao/la: ↑06 nov 2024, 15:10Ne bude li danas Sivac navlacio za Sarajevo treba mu **** mater prvi ko ga sretne u Sarajevu, Zrinjskom I Borcu se salju uvijek oni sto navlace za njih, a evo danas imamo postenog bosnjaka, pa cemo vidjeti.
Ja se nadam da ćemo dole imati pošteno suđenje pa neka pobjedi ko je bolji u datom trenutku a ne da se o sudijama, odlukama sudijskim i ostalim glupostima piše.

-
- Kontakt:
Mislim da nece sudjenje biti problem jer Vici ne odgovara da ovi nastave niz.diplomatija je napisao/la: ↑06 nov 2024, 15:10Ne bude li danas Sivac navlacio za Sarajevo treba mu **** mater prvi ko ga sretne u Sarajevu, Zrinjskom I Borcu se salju uvijek oni sto navlace za njih, a evo danas imamo postenog bosnjaka, pa cemo vidjeti.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nirton je napisao/la: ↑06 nov 2024, 15:18Izdribla odbranu Zrinjskog ko maksume.FKSDoGroba je napisao/la: ↑06 nov 2024, 15:12Da bas na tu mislim 2020. Ako se dobro sjecam, Hebib treci zabio pa se pjevalo tebi je zivot dao sve a meni Anel Hebib je![]()
![]()

Niko nije gledao prošle godine 2:3 i demonstraciju moći Dala I Renana pod palicom Mirze Varešanovića?!FKSDoGroba je napisao/la: ↑06 nov 2024, 15:12Da bas na tu mislim 2020. Ako se dobro sjecam, Hebib treci zabio pa se pjevalo tebi je zivot dao sve a meni Anel Hebib je![]()

Ja sam iznenadjen..
- luckystrike
- Kontakt:
Nadam se 1:2
Moja postava bi bila:
..............Rogić
....Čelik Đuričković Soldo
Beganović ................Jović
...Đorđević Bubanja Lulić
.....Guliahsvili Oliveira
Moja postava bi bila:
..............Rogić
....Čelik Đuričković Soldo
Beganović ................Jović
...Đorđević Bubanja Lulić
.....Guliahsvili Oliveira
šta šta je, je*em ti
- napoleon72
- Kontakt:
Proslavio ga vristeci u kameru kao Maradona protiv Grcke 1994.H8Z7 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 14:47Da, Anel Hebibović još kod nas igrao i dao gol za pobjedu.

Diego Armando Hebibovic

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- FKSDoGroba
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 15:30Proslavio ga vristeci u kameru kao Maradona protiv Grcke 1994.![]()
Diego Armando Hebibovic![]()
-
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 15:30Proslavio ga vristeci u kameru kao Maradona protiv Grcke 1994.![]()
Diego Armando Hebibovic![]()

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️