Ako dole bude negativan rezultat, pu pu pu, možemo im se revanširati na Koševu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovakvi ce ti veceras bacati drvlje i kamenje ako izgubimonapoleon72 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:56E cuj qrac od ekipe "bili i ostali", ljudi obesmislili ligu prije par sezona, dobili AZa, Villa ih slomila u zadnjoj min na Villa Parku.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:45Tacno je da imaju protekciju, ali reci da su qurac, nema smisla. Veliku snagu imaju u svom pobjednickom mentalitetu.Rule_hz je napisao/la: ↑06 nov 2024, 11:35Svinjski je **** od ekipe. Uvijek bila i ostala, samo sto njima se redovno navlaci i niko ih ne dira za razliku od nase ekipe, gdje se ceka i minimalna sansa za nesto sto se treba svirati ili crveni karton ili bilo sta ..uzimajuci u obzir da im protivnici skidaju gace odmah![]()
![]()
Kako mrzim kad potcjenjujemo druge u svemu. Mi smo najjaci, najgledaniji, najtrofejniji, najposteniji, najljepse igramo...
ljubite brat najružnije cigare pušiš...Pendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 12:43Na njega sam totalno zaboravio, lik je nebitan skroz. Čak nam je i dobro što nema pravo nastupa.luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2024, 12:15Durakovića nema zbog 3 kartona.
kod mene je nervoza ozbiljna, ide lucky strike k'o djeca niz tobogan
Kod mene Chesterfield narandžasti kratki ide k'o djeca iz škole.![]()
![]()
Ja?juka55 je napisao/la: ↑06 nov 2024, 13:04ljubite brat najružnije cigare pušiš...Pendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 12:43Na njega sam totalno zaboravio, lik je nebitan skroz. Čak nam je i dobro što nema pravo nastupa.luckystrike je napisao/la: ↑06 nov 2024, 12:15
Durakovića nema zbog 3 kartona.
kod mene je nervoza ozbiljna, ide lucky strike k'o djeca niz tobogan
Kod mene Chesterfield narandžasti kratki ide k'o djeca iz škole.![]()
![]()
Vece sanse imamo da ih uzmemo dole nego na Kosevu
hahahaha ma šala mala svako puši šta mu odgovara... ja jednom mi neko dao taj česterfild kad umro nisam... ružno do bola... a svakako sam mišljenja da ih treba bacitiPendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 13:07Ja?
Nećeš vjerovati ali, volim kad cigara malo "ujede".![]()
Pušio sam sve od Drine obične, Drine Gold, Aure crvene, Aure light, Marlboro crveni pa gold. Sve su mi se "pokvarile" i nemaju isti šmek kakav su imale prije 10-15 godina.
Jedino ovaj Chesterfield "ujeda" kako treba. Kako god ga okreneš, smeće koje treba baciti čim prije.![]()
Necu nikad zaboraviti ovu utakmicu, kako je tad strasna tribina bila i imali smo odlicnu posjetu i strasna gostovanja, odmah poslije ove utakmice je ja mislim bilo ono gostovanje u Vitezu i velika invazija
Svaka cigara vala ima isti šmek što kažeš. Svaka isto smrdi.Pendulum je napisao/la: ↑06 nov 2024, 13:07Ja?
Nećeš vjerovati ali, volim kad cigara malo "ujede".![]()
Pušio sam sve od Drine obične, Drine Gold, Aure crvene, Aure light, Marlboro crveni pa gold. Sve su mi se "pokvarile" i nemaju isti šmek kakav su imale prije 10-15 godina.
Jedino ovaj Chesterfield "ujeda" kako treba. Kako god ga okreneš, smeće koje treba baciti čim prije.![]()
Na osnovu čega to?
ne igram kladaru, ali nisam mogao a da ne primjetim na rezultatima danas kako je visoka kvota na nas... isto da igraju Svinjski - Gošk.... nigdje veze
tesko ce se ikad ovako nesto ponovitiAtlanta je napisao/la: ↑06 nov 2024, 13:38Necu nikad zaboraviti ovu utakmicu, kako je tad strasna tribina bila i imali smo odlicnu posjetu i strasna gostovanja, odmah poslije ove utakmice je ja mislim bilo ono gostovanje u Vitezu i velika invazija
Kad ga je slozio Benko znao sam da konacno osvajamo titulu koju smo 8 godina cekali, jos je tad aktuelna bila ona fora kao uzeli titulu kad je drina marka bila
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, supervizor i 27 gostiju.