FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ojjjj zemljo otvori se, kad te onakav ussran željo dobije, i to nafakaškim golom da ga neće zabiti takvog u narednih 10 godina
a naši drže yebenu loptu po 10 dodira, UŠLI U UTAKMICU BEZ SREDINE!
Duljević puca 2 puta sa 3 metara i ni jedna ne ide u gol, bezveze napucavanje lopte prema napadačima, krila nemamo, bekovi nam trče do veznih krila.
nemam pojma više, nisam pametan, isfrustriran sam jako
pa kako je sudija mogao dopustiti onome majmunu mulaliću da ide sam po loptu ? i to bar 2 puta se ista situacija ponavljala u prvom poluvremenu
također, kao što sam i rekao, jakupović će nas koštati, i koštao je, ja njega ne želim vidjeti da u buduće bilo kakvu utakmicu sudi na koševu, pa makar ona humanitarna bila
Almir Hurtić ruke u džepove, a sjetili se sudiji prigovoriti kad je utkamica završila.
Pa Bože dragi, usrani željo nas preteče na tabeli.
još su mi sa na qrac popeli što selfijaju po 1000slika kad god sa sjevera krene neka koreografija ili bakljada
a naši drže yebenu loptu po 10 dodira, UŠLI U UTAKMICU BEZ SREDINE!
Duljević puca 2 puta sa 3 metara i ni jedna ne ide u gol, bezveze napucavanje lopte prema napadačima, krila nemamo, bekovi nam trče do veznih krila.
nemam pojma više, nisam pametan, isfrustriran sam jako
pa kako je sudija mogao dopustiti onome majmunu mulaliću da ide sam po loptu ? i to bar 2 puta se ista situacija ponavljala u prvom poluvremenu
također, kao što sam i rekao, jakupović će nas koštati, i koštao je, ja njega ne želim vidjeti da u buduće bilo kakvu utakmicu sudi na koševu, pa makar ona humanitarna bila
Almir Hurtić ruke u džepove, a sjetili se sudiji prigovoriti kad je utkamica završila.
Pa Bože dragi, usrani željo nas preteče na tabeli.
još su mi sa na qrac popeli što selfijaju po 1000slika kad god sa sjevera krene neka koreografija ili bakljada
Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- PitarBordo
- Kontakt:

Sa kakvim smo mi uslovima lošiji od perioda bez marke..... Koliko autogolova ove szone... Pa jao... Kakva tuga.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 24 apr 2016, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
I kada teško je
Kad te željo yebaye
Pjesma sa sjevera
Nikad ne počinje

Kad te željo yebaye
Pjesma sa sjevera
Nikad ne počinje

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Nabijem i poltrona šefove mu koje brani i stavlja ispred kluba, takve treba sa noge na nogu i što dalje od kluba otjerati. Vidi samo sramote koju su nam priredili, sve im ****, UPRAVA NAPOLJE!!!Zip je napisao/la:Joj ako te @koktel cuje, yebo si jeza...BordoArmy88 je napisao/la:Evo još jednom sumirano sa drugog foruma:
1. dogovaranje ješića u maju
2. ispadanje od Lecha bez suta na gol
3. zajebancija igraca po svlacionici
4. dovođenje ješića, tjeranje stepanova
5. dovođenje simeunovica, kramara, cezara
6. dinino dovođenje HARBE
7. nakon toliko godina dobije nas sloboda
8. nakon toliko godina dobije nas zeljeznicar
9. nakon toliko godina dobije nas borac
10. ispadamo iz borbe za titulu 5 kola prije kraja
11. ispadamo iz kupa
12. tesko i evropa
13. sramocenje od slobode na kosevu
SVE U OVOJ SEZONI!!!!! SVE U OVOJ SEZONI I NEMA OVDJE MAHALSKIH NEGO CINJENICE!!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!!
Kad smo kod yebanja, da yebem Dini mater feminiziranu...
Odlazite!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 24 apr 2016, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Uredu ti imas svoje misljenje i ja ga postujem necu se uposte raspravljati sa tobom drug ja idem na sjever od 2006 i ici cu nema te ekipe koja grmi 90 min istim intezitetom zivio ti meni.PitarBordo je napisao/la:sarajlija je napisao/la:Sta vidim pricate nesto o sjeveru kome se god sjever ne svidja bujrum neka ide ! , a igra na derbiju ne znam sta da kazem u ovom trenutku previse sam nervozan.
Gdje ba da ide? Šta pričaš ti? Danas je taj sjever koji je isključivo navijačka tribina podbacio, ja sam tačno između obje tribine bio - jug se nije "gasio" cijelu tekmu, samo na trenutke sam čuo sjever. To je činjenica.

04.10.2009 !!
Mozemo pricati sta hocemo ali kako otjerasmo Koklotnicu stvar krenu nezeljenim tokom...
- PitarBordo
- Kontakt:
Kume, sa centra zapadne tribine se jedva čuo sjever. Jug ni u jednom trenutku nije bio nadglasan. Nema tu mnogo matematike, duša me moja boli - ali tako je.sarajlija je napisao/la:Uredu ti imas svoje misljenje i ja ga postujem necu se uposte raspravljati sa tobom drug ja idem na sjever od 2006 i ici cu nema te ekipe koja grmi 90 min istim intezitetom zivio ti meni.PitarBordo je napisao/la:sarajlija je napisao/la:Sta vidim pricate nesto o sjeveru kome se god sjever ne svidja bujrum neka ide ! , a igra na derbiju ne znam sta da kazem u ovom trenutku previse sam nervozan.
Gdje ba da ide? Šta pričaš ti? Danas je taj sjever koji je isključivo navijačka tribina podbacio, ja sam tačno između obje tribine bio - jug se nije "gasio" cijelu tekmu, samo na trenutke sam čuo sjever. To je činjenica.![]()
Samo Saraj'vo.
Ciji si ti mali?Honorar je napisao/la:Mozemo pricati sta hocemo ali kako otjerasmo Koklotnicu stvar krenu nezeljenim tokom...
- PitarBordo
- Kontakt:
Gledam Zrinjski kod kuće u ligi niji izgubio ravno tri godine. TRI GODINE... nas ove sezone tuk'o ko je htio na Hasetu... Kako loša sezona od samog starta, od prvog poteza ljetos... 

Samo Saraj'vo.
Kakav je Okic bio prvo poluvrijeme , citam na live vrlo aktivan.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Pa ovo sve ti je posljedica rada tog gospodina i ostatka ekipice iz uprave. Doslo je sve na naplatu, ne moze se od istine bjezati nigdje!Honorar je napisao/la:Mozemo pricati sta hocemo ali kako otjerasmo Koklotnicu stvar krenu nezeljenim tokom...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Prva krampa tima.Besic je napisao/la:Kakav je Okic bio prvo poluvrijeme , citam na live vrlo aktivan.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E jbg sad...High je napisao/la:Prva krampa tima.Besic je napisao/la:Kakav je Okic bio prvo poluvrijeme , citam na live vrlo aktivan.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Tuga, od onakvog protivnika izgubiti kod kuce i to poslije 12 godina. Al' neka, kad ne mozes jedan beep gol u 90+ minuta dati, onda nek' se svi dobro zapitaju. Mene najvise boli sto ce nasi igraci svi mirno spavati nocas, a mi, ko nas beep. Dobise nas dvaput u godinu dana. Harba kriminalan, ne moze lik jedan na jedan ne'a sanse. Po mom misljenju bolji smo bili mozda za pola nijanse. Znala sam da oni promasaji na pocetku nece izaci na dobro i tako i bi. Kakvi smo mi prokleti baksuzi da i okvir gola igra u njihovu korist. Njih su vile pronosale danas dosta puta. BARBARIC NAJJACI lik na terenu, 'naci sta im lik radi, da zines i gledas. On sto je danas povuk'o to niko nije. Ocekivala sam izjednacujuci gol, iz prekida, upravo od njega. Leon, igrac koji ima sve kvalitete ali sta ce kad ga luzeri okruzuju. Reis kad gadja, 'naci gadja covjeka u trepavicu, kad je on us'o opet smo poceli napadati. Dulja, sta reci, osim sjesti i plakati, eto. Lik se nije sastavio sa loptom, znaci SASTAVIO. Kad je izlazio Sevko, djeca negoduju, odmah mi pade onaj @Besic na pamet.
Sjever, koreografije dobre, navijanje i nije nesto, ali s obzirom na igru i rezultat, sve mi je jasno. BihOc ocekivano kriminalan. Bjelica k'o flamingo trci po terenu. Kisobrani su se mogli unijeti, i skoro nikako nije padala kisa, nista kabanice, ali zimnoce Allahu dragi, kad god odem na Kosevo ja se smrznem, bez obzira koje je godisnje doba. Nadam se da cemo im ovo zapamtiti i iduce godine vratiti sa kamatom.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Što je najgore, dobojski prevarant je koliko znam još tu, mota se oko kluba...ali naravno da će poltroni pokušavati na sve načine okrenuti mlin na svoju stranu...joker90 je napisao/la:Pa ovo sve ti je posljedica rada tog gospodina i ostatka ekipice iz uprave. Doslo je sve na naplatu, ne moze se od istine bjezati nigdje!Honorar je napisao/la:Mozemo pricati sta hocemo ali kako otjerasmo Koklotnicu stvar krenu nezeljenim tokom...
Prva osoba koja je stradala kada je mijanmarski strucnjak dosao je bio upravo Abdulah.joker90 je napisao/la:Pa ovo sve ti je posljedica rada tog gospodina i ostatka ekipice iz uprave. Doslo je sve na naplatu, ne moze se od istine bjezati nigdje!Honorar je napisao/la:Mozemo pricati sta hocemo ali kako otjerasmo Koklotnicu stvar krenu nezeljenim tokom...
Ovo se meni nesto indirektno poručuje ?rasavoje je napisao/la: Kad je izlazio Sevko, djeca negoduju, odmah mi pade onaj @Besic na pamet..

- HzHercegovac
- Kontakt:
igračima se nema šta zamjeriti osim što je Harba mogao pokazati više, taktika je bila dobra i najveća tuga je izgubiti od onakve ekipe. Sjever je i u ovakvoj situaciji dobro navijao samo što je Istok zakazao i molim Vas bez svađa u našim redovima da se ždrumfovi naslađuju.
svi mi volimo SARAJEVO
svi mi volimo SARAJEVO
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], napoleon72, plisek i 40 gostiju.