FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 apr 2016, 21:10

ojjjj zemljo otvori se, kad te onakav ussran željo dobije, i to nafakaškim golom da ga neće zabiti takvog u narednih 10 godina

a naši drže yebenu loptu po 10 dodira, UŠLI U UTAKMICU BEZ SREDINE!

Duljević puca 2 puta sa 3 metara i ni jedna ne ide u gol, bezveze napucavanje lopte prema napadačima, krila nemamo, bekovi nam trče do veznih krila.

nemam pojma više, nisam pametan, isfrustriran sam jako

pa kako je sudija mogao dopustiti onome majmunu mulaliću da ide sam po loptu ? i to bar 2 puta se ista situacija ponavljala u prvom poluvremenu

također, kao što sam i rekao, jakupović će nas koštati, i koštao je, ja njega ne želim vidjeti da u buduće bilo kakvu utakmicu sudi na koševu, pa makar ona humanitarna bila

Almir Hurtić ruke u džepove, a sjetili se sudiji prigovoriti kad je utkamica završila.

Pa Bože dragi, usrani željo nas preteče na tabeli.

još su mi sa na qrac popeli što selfijaju po 1000slika kad god sa sjevera krene neka koreografija ili bakljada

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 apr 2016, 21:11

Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]

:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2016, 21:12

slika

Sa kakvim smo mi uslovima lošiji od perioda bez marke..... Koliko autogolova ove szone... Pa jao... Kakva tuga.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 24 apr 2016, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 apr 2016, 21:13

I kada teško je
Kad te željo yebaye
Pjesma sa sjevera
Nikad ne počinje
:mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 apr 2016, 21:15

Zip je napisao/la:
BordoArmy88 je napisao/la:Evo još jednom sumirano sa drugog foruma:

1. dogovaranje ješića u maju
2. ispadanje od Lecha bez suta na gol
3. zajebancija igraca po svlacionici
4. dovođenje ješića, tjeranje stepanova
5. dovođenje simeunovica, kramara, cezara
6. dinino dovođenje HARBE
7. nakon toliko godina dobije nas sloboda
8. nakon toliko godina dobije nas zeljeznicar
9. nakon toliko godina dobije nas borac
10. ispadamo iz borbe za titulu 5 kola prije kraja
11. ispadamo iz kupa
12. tesko i evropa
13. sramocenje od slobode na kosevu

SVE U OVOJ SEZONI!!!!! SVE U OVOJ SEZONI I NEMA OVDJE MAHALSKIH NEGO CINJENICE!!!!

UPRAVA NAPOLJE!!!!
Joj ako te @koktel cuje, yebo si jeza...

Kad smo kod yebanja, da yebem Dini mater feminiziranu...
Odlazite!!!
Nabijem i poltrona šefove mu koje brani i stavlja ispred kluba, takve treba sa noge na nogu i što dalje od kluba otjerati. Vidi samo sramote koju su nam priredili, sve im ****, UPRAVA NAPOLJE!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 24 apr 2016, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 apr 2016, 21:15

PitarBordo je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Sta vidim pricate nesto o sjeveru kome se god sjever ne svidja bujrum neka ide ! , a igra na derbiju ne znam sta da kazem u ovom trenutku previse sam nervozan. :|

Gdje ba da ide? Šta pričaš ti? Danas je taj sjever koji je isključivo navijačka tribina podbacio, ja sam tačno između obje tribine bio - jug se nije "gasio" cijelu tekmu, samo na trenutke sam čuo sjever. To je činjenica. :salut:
Uredu ti imas svoje misljenje i ja ga postujem necu se uposte raspravljati sa tobom drug ja idem na sjever od 2006 i ici cu nema te ekipe koja grmi 90 min istim intezitetom zivio ti meni. ;) :P
04.10.2009 !!

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 24 apr 2016, 21:18

Mozemo pricati sta hocemo ali kako otjerasmo Koklotnicu stvar krenu nezeljenim tokom...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2016, 21:19

sarajlija je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Sta vidim pricate nesto o sjeveru kome se god sjever ne svidja bujrum neka ide ! , a igra na derbiju ne znam sta da kazem u ovom trenutku previse sam nervozan. :|

Gdje ba da ide? Šta pričaš ti? Danas je taj sjever koji je isključivo navijačka tribina podbacio, ja sam tačno između obje tribine bio - jug se nije "gasio" cijelu tekmu, samo na trenutke sam čuo sjever. To je činjenica. :salut:
Uredu ti imas svoje misljenje i ja ga postujem necu se uposte raspravljati sa tobom drug ja idem na sjever od 2006 i ici cu nema te ekipe koja grmi 90 min istim intezitetom zivio ti meni. ;) :P
Kume, sa centra zapadne tribine se jedva čuo sjever. Jug ni u jednom trenutku nije bio nadglasan. Nema tu mnogo matematike, duša me moja boli - ali tako je.
Samo Saraj'vo.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 apr 2016, 21:20

Honorar je napisao/la:Mozemo pricati sta hocemo ali kako otjerasmo Koklotnicu stvar krenu nezeljenim tokom...
Ciji si ti mali?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 apr 2016, 21:21

Gledam Zrinjski kod kuće u ligi niji izgubio ravno tri godine. TRI GODINE... nas ove sezone tuk'o ko je htio na Hasetu... Kako loša sezona od samog starta, od prvog poteza ljetos... :(
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 apr 2016, 21:23

Kakav je Okic bio prvo poluvrijeme , citam na live vrlo aktivan.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 apr 2016, 21:23

Honorar je napisao/la:Mozemo pricati sta hocemo ali kako otjerasmo Koklotnicu stvar krenu nezeljenim tokom...
Pa ovo sve ti je posljedica rada tog gospodina i ostatka ekipice iz uprave. Doslo je sve na naplatu, ne moze se od istine bjezati nigdje!
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 24 apr 2016, 21:23

Besic je napisao/la:Kakav je Okic bio prvo poluvrijeme , citam na live vrlo aktivan.
Prva krampa tima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 apr 2016, 21:23

@Pitar Bordo skontao sam pasa sve :)
04.10.2009 !!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 apr 2016, 21:25

High je napisao/la:
Besic je napisao/la:Kakav je Okic bio prvo poluvrijeme , citam na live vrlo aktivan.
Prva krampa tima.
E jbg sad...
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 24 apr 2016, 21:25

Tuga, od onakvog protivnika izgubiti kod kuce i to poslije 12 godina. Al' neka, kad ne mozes jedan beep gol u 90+ minuta dati, onda nek' se svi dobro zapitaju. Mene najvise boli sto ce nasi igraci svi mirno spavati nocas, a mi, ko nas beep. Dobise nas dvaput u godinu dana. Harba kriminalan, ne moze lik jedan na jedan ne'a sanse. Po mom misljenju bolji smo bili mozda za pola nijanse. Znala sam da oni promasaji na pocetku nece izaci na dobro i tako i bi. Kakvi smo mi prokleti baksuzi da i okvir gola igra u njihovu korist. Njih su vile pronosale danas dosta puta. BARBARIC NAJJACI lik na terenu, 'naci sta im lik radi, da zines i gledas. On sto je danas povuk'o to niko nije. Ocekivala sam izjednacujuci gol, iz prekida, upravo od njega. Leon, igrac koji ima sve kvalitete ali sta ce kad ga luzeri okruzuju. Reis kad gadja, 'naci gadja covjeka u trepavicu, kad je on us'o opet smo poceli napadati. Dulja, sta reci, osim sjesti i plakati, eto. Lik se nije sastavio sa loptom, znaci SASTAVIO. Kad je izlazio Sevko, djeca negoduju, odmah mi pade onaj @Besic na pamet. :rol: Sjever, koreografije dobre, navijanje i nije nesto, ali s obzirom na igru i rezultat, sve mi je jasno. BihOc ocekivano kriminalan. Bjelica k'o flamingo trci po terenu. Kisobrani su se mogli unijeti, i skoro nikako nije padala kisa, nista kabanice, ali zimnoce Allahu dragi, kad god odem na Kosevo ja se smrznem, bez obzira koje je godisnje doba. Nadam se da cemo im ovo zapamtiti i iduce godine vratiti sa kamatom.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

BordoArmy88
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 apr 2016, 21:26

joker90 je napisao/la:
Pa ovo sve ti je posljedica rada tog gospodina i ostatka ekipice iz uprave. Doslo je sve na naplatu, ne moze se od istine bjezati nigdje!
Što je najgore, dobojski prevarant je koliko znam još tu, mota se oko kluba...ali naravno da će poltroni pokušavati na sve načine okrenuti mlin na svoju stranu...

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 24 apr 2016, 21:30

joker90 je napisao/la:
Prva osoba koja je stradala kada je mijanmarski strucnjak dosao je bio upravo Abdulah.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 24 apr 2016, 21:32

rasavoje je napisao/la: Kad je izlazio Sevko, djeca negoduju, odmah mi pade onaj @Besic na pamet. :rol: .
Ovo se meni nesto indirektno poručuje ? :mrgreen: :mrgreen:

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 24 apr 2016, 21:32

igračima se nema šta zamjeriti osim što je Harba mogao pokazati više, taktika je bila dobra i najveća tuga je izgubiti od onakve ekipe. Sjever je i u ovakvoj situaciji dobro navijao samo što je Istok zakazao i molim Vas bez svađa u našim redovima da se ždrumfovi naslađuju.

svi mi volimo SARAJEVO
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], napoleon72, plisek i 40 gostiju.