Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Edin.-
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Edin.- » 20 sep 2011, 22:45

Ne treba ih dizat u zvijezde, ali vazda pobjeda.

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 20 sep 2011, 22:46

bega_afc je napisao/la:@ bosco sto je to tebe realnost toliko pogodila,daj ba malo,idemo se veselit
Velika radost..Uspjeli ste dati 3 gola Shrewsbury T. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .. Salim se .. Ovo je dobro sto ste pobjedili da se igracima da samopouzdanje valjda bude bolje za Arsenal kasnije .. Tuzno je vidjeti Arsenal koji je bio konkurent prosle sezone za titulu a sada 16 (koji vec)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 20 sep 2011, 22:46

bega_afc je napisao/la:@ bosco sto je to tebe realnost toliko pogodila,daj ba malo,idemo se veselit
Čemu da se veselim ? Što smo nikad gori, što u zadnjih 16 ligaških utakmica imamo 3 pobjede, što se Blackburn izivljava nad nama, što Man Utd nabija gol razliku na nama. Pa ovu ekipu bi i Sarajevo pobijedilo na Koševu glat.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 20 sep 2011, 22:50

Bosco je napisao/la:
Čemu da se veselim ? Što smo nikad gori, što u zadnjih 16 ligaških utakmica imamo 3 pobjede, što se Blackburn izivljava nad nama, što Man Utd nabija gol razliku na nama. Pa ovu ekipu bi i Sarajevo pobijedilo na Koševu glat.
sto smo zivi,zdravi i pametni :D svjesni smo mi svega toga,al jbs ba pesimizam,nikad covjek nebi naprijed kreno,idemo gledat optimisticno,znamo mi svi koja je nasa realna cijena,svjesni smo,al ne kukamo,idemo gledat naprijed lagano i uzivat
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 20 sep 2011, 22:51

cuj Blackburn se izzivljava... dosta si reko! znam da si isfrustriran, ali objektivno smo ubili brasnu u Blackburnu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 sep 2011, 22:52

Čestitke na prolazu u narednu rundu. Dominirali ste.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 sep 2011, 22:52

Sta znamo??? Osim sto ti u prvih jedanaest igraju tri igraca sto su dosla prije 20 dana, te nema 2 najbolja igraca Arsenala, igraju odlicno, da mi je znati sta je on ocekivao, da dodje Arteta,Per Santos i da odmah na prvu deru kao sto su to radili Nasri i Cesc, pa ljudi nije ovo Manager, ne moze to tako, trebaju se navici jedni na druge, uostalom ovo sad je jos vec pobjeda ako znas da neki igraju prvi put zajedno.. Ima li u BiH ikad sredine?? Il smo najbolji il najgori..
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 20 sep 2011, 22:55

Bio sam optimističan prema Wengeru i njegovoj dječurliji 6 god. , vjerovao sam da Wenger zna najbolje, da je samo pitanje vremena kad ćemo osvojiti šta, to je bilo kao što već pomenuo tokom 6 zadnjih sezona. Sad sam samo realan. Nešto mi se i ne raduje pobjedi protiv ekipe koju bi većina bh premierligaša dobila.
Profesor je napisao/la:cuj Blackburn se izzivljava... dosta si reko! znam da si isfrustriran, ali objektivno smo ubili brasnu u Blackburnu.
Rezultat je ono što je bitno, rezultat. Zayebi i 100 šuteva u okvir gola i 80& posjed kada protivnik ima 3 šuta na gol, a dadne ti 4. Veličanstveno smo ubili brasno u njima, evo me pucam od oduševljenja.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 sep 2011, 22:58

Varas se ako mislis da je to realizam, nije to realizam to je nesto sto nije realno..
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 20 sep 2011, 22:59

AllGunsBlazing je napisao/la:Varas se ako mislis da je to realizam, nije to realizam to je nesto sto nije realno..
Itzvini zaboravio sam da je realno da je ova ekipa najbolja ikada i da ćemo osvojiti prvo mjesto i da ćemo biti ispred Čelzija. Eto sad sam realan.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 20 sep 2011, 23:01

AllGunsBlazing je napisao/la:Sta znamo??? Osim sto ti u prvih jedanaest igraju tri igraca sto su dosla prije 20 dana, te nema 2 najbolja igraca Arsenala, igraju odlicno, da mi je znati sta je on ocekivao, da dodje Arteta,Per Santos i da odmah na prvu deru kao sto su to radili Nasri i Cesc, pa ljudi nije ovo Manager, ne moze to tako, trebaju se navici jedni na druge, uostalom ovo sad je jos vec pobjeda ako znas da neki igraju prvi put zajedno.. Ima li u BiH ikad sredine?? Il smo najbolji il najgori..
Neki ljudi očigledno ne znaju gledati tabelu, jer vide samo ono što piše "pts". :roll:

Ovaj Arsenal raste, kako kojim danom sve je jači i kad uhvati formu otiće daleko, siguran sam.Dosta je bilo padova na kraju sezone, vakat je da bude i na početku. :)

Mogu misliti šta su navijači MUFC govorili prošlih godina na početku, a ovde se pjevalo. :roll:

Ipak ima ona "ko se zadnji smije,najsladje se smije". :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 20 sep 2011, 23:01

AllGunsBlazing je napisao/la:Varas se ako mislis da je to realizam, nije to realizam to je nesto sto nije realno..
izgleda da je depresija :D @ bosco bezze se nerviras,znas da mi tu nista ne mozemo promijenit,mozemo ih samo podrzat,kakvi su takvi su,nasi su
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 sep 2011, 23:03

Bosco je napisao/la:
Itzvini zaboravio sam da je realno da je ova ekipa najbolja ikada i da ćemo osvojiti prvo mjesto i da ćemo biti ispred Čelzija. Eto sad sam realan.
Nije ni to realizam. Niko ne kaze da to moras reci, ali hajd realno jesi ocekivao da nakon sto dodje 5 novih igraca Arsenal dere kao sto je to radio svake godine na pocetku??? Mozda je ovako i bolje, jer svake godine an pocetku uvale 5-6 komada u 2-3 utakmice i onda useru na kraju, ovo je drugacije, ova ekipa nije tehnicki dobra kao proslogodisnja, ali je borbenija, i siguran sam da ce ostvariti bolji plasman nego prosle godine.. Uostalom kad spominjes utakmicu protiv Blackburna spomeni tu neuigranost, spomeni i sudiju, nemoj samo srati bezveze.. Ne moras ti govoriti Arsenal je najbolji, ali nemoj govoriti Arsenal je najgori kad zans da to nije istina, prvo zato sto ne moze biti gori od onog Arsenal prije dolaska Arshavina, zato je i Shava i dosao jer je onaj Arsenal bio i bez igre i bez rezultata, a ovo je samo neuigrani Arsenal bez dva vrlo vazna igraca..
Celik!3,2,2.

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 20 sep 2011, 23:09

dobroje kad smo pobedili valjda ce nas krenut samo dok se arsenal razigra nece znat za poraz jos dok venger dovede u januaru nova pojacanja ima da gazimo sve pred sobom tek je pocetak sezone bice bolje :P

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 20 sep 2011, 23:10

Ima malo istine u ovome sto Bosco govori, za nas koji odavno navijamo, bas je vise **** ovo oko mladih igrača, al meni će Wenger i Arsenal uvijek ostati najbolji, i dobro je Arnelinho reko da ova ekipa raste jer fakat je tako, samo nam ostaje da vidimo hoce li dovesti koga u januaru... :)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 sep 2011, 23:28

Ma kakav pojačanja u Januaru, šta vam je. Ne vjeruejm da će iko doći. Što će nam ?! :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 20 sep 2011, 23:34

kakav je bio ovaj sto vam grb ljubi :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 20 sep 2011, 23:43

FCUM je napisao/la:kakav je bio ovaj sto vam grb ljubi :D
odlican

slika

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 20 sep 2011, 23:56

Tip je sin od bivšeg reprezentativca Engleske, kaže da sa ćaletom redovno trenira i da mu je želja prestić oca po broju nastupa u repki i naravno biti bolji nogometaš. :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 20 sep 2011, 23:59

golovi: http://yfrog.com/eudtlz" onclick="window.open(this.href);return false;

bolje ista, nego nista

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.