Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne treba ih dizat u zvijezde, ali vazda pobjeda.
Velika radost..Uspjeli ste dati 3 gola Shrewsbury T.bega_afc je napisao/la:@ bosco sto je to tebe realnost toliko pogodila,daj ba malo,idemo se veselit

Čemu da se veselim ? Što smo nikad gori, što u zadnjih 16 ligaških utakmica imamo 3 pobjede, što se Blackburn izivljava nad nama, što Man Utd nabija gol razliku na nama. Pa ovu ekipu bi i Sarajevo pobijedilo na Koševu glat.bega_afc je napisao/la:@ bosco sto je to tebe realnost toliko pogodila,daj ba malo,idemo se veselit
sto smo zivi,zdravi i pametniBosco je napisao/la:Čemu da se veselim ? Što smo nikad gori, što u zadnjih 16 ligaških utakmica imamo 3 pobjede, što se Blackburn izivljava nad nama, što Man Utd nabija gol razliku na nama. Pa ovu ekipu bi i Sarajevo pobijedilo na Koševu glat.bega_afc je napisao/la:@ bosco sto je to tebe realnost toliko pogodila,daj ba malo,idemo se veselit

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
cuj Blackburn se izzivljava... dosta si reko! znam da si isfrustriran, ali objektivno smo ubili brasnu u Blackburnu.
Čestitke na prolazu u narednu rundu. Dominirali ste.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sta znamo??? Osim sto ti u prvih jedanaest igraju tri igraca sto su dosla prije 20 dana, te nema 2 najbolja igraca Arsenala, igraju odlicno, da mi je znati sta je on ocekivao, da dodje Arteta,Per Santos i da odmah na prvu deru kao sto su to radili Nasri i Cesc, pa ljudi nije ovo Manager, ne moze to tako, trebaju se navici jedni na druge, uostalom ovo sad je jos vec pobjeda ako znas da neki igraju prvi put zajedno.. Ima li u BiH ikad sredine?? Il smo najbolji il najgori..
Celik!3,2,2.
Bio sam optimističan prema Wengeru i njegovoj dječurliji 6 god. , vjerovao sam da Wenger zna najbolje, da je samo pitanje vremena kad ćemo osvojiti šta, to je bilo kao što već pomenuo tokom 6 zadnjih sezona. Sad sam samo realan. Nešto mi se i ne raduje pobjedi protiv ekipe koju bi većina bh premierligaša dobila.
Rezultat je ono što je bitno, rezultat. Zayebi i 100 šuteva u okvir gola i 80& posjed kada protivnik ima 3 šuta na gol, a dadne ti 4. Veličanstveno smo ubili brasno u njima, evo me pucam od oduševljenja.Profesor je napisao/la:cuj Blackburn se izzivljava... dosta si reko! znam da si isfrustriran, ali objektivno smo ubili brasnu u Blackburnu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Varas se ako mislis da je to realizam, nije to realizam to je nesto sto nije realno..
Celik!3,2,2.
Itzvini zaboravio sam da je realno da je ova ekipa najbolja ikada i da ćemo osvojiti prvo mjesto i da ćemo biti ispred Čelzija. Eto sad sam realan.AllGunsBlazing je napisao/la:Varas se ako mislis da je to realizam, nije to realizam to je nesto sto nije realno..
Neki ljudi očigledno ne znaju gledati tabelu, jer vide samo ono što piše "pts".AllGunsBlazing je napisao/la:Sta znamo??? Osim sto ti u prvih jedanaest igraju tri igraca sto su dosla prije 20 dana, te nema 2 najbolja igraca Arsenala, igraju odlicno, da mi je znati sta je on ocekivao, da dodje Arteta,Per Santos i da odmah na prvu deru kao sto su to radili Nasri i Cesc, pa ljudi nije ovo Manager, ne moze to tako, trebaju se navici jedni na druge, uostalom ovo sad je jos vec pobjeda ako znas da neki igraju prvi put zajedno.. Ima li u BiH ikad sredine?? Il smo najbolji il najgori..

Ovaj Arsenal raste, kako kojim danom sve je jači i kad uhvati formu otiće daleko, siguran sam.Dosta je bilo padova na kraju sezone, vakat je da bude i na početku.

Mogu misliti šta su navijači MUFC govorili prošlih godina na početku, a ovde se pjevalo.

Ipak ima ona "ko se zadnji smije,najsladje se smije".

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
izgleda da je depresijaAllGunsBlazing je napisao/la:Varas se ako mislis da je to realizam, nije to realizam to je nesto sto nije realno..

#Voajeroljupci na respiratorima.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Nije ni to realizam. Niko ne kaze da to moras reci, ali hajd realno jesi ocekivao da nakon sto dodje 5 novih igraca Arsenal dere kao sto je to radio svake godine na pocetku??? Mozda je ovako i bolje, jer svake godine an pocetku uvale 5-6 komada u 2-3 utakmice i onda useru na kraju, ovo je drugacije, ova ekipa nije tehnicki dobra kao proslogodisnja, ali je borbenija, i siguran sam da ce ostvariti bolji plasman nego prosle godine.. Uostalom kad spominjes utakmicu protiv Blackburna spomeni tu neuigranost, spomeni i sudiju, nemoj samo srati bezveze.. Ne moras ti govoriti Arsenal je najbolji, ali nemoj govoriti Arsenal je najgori kad zans da to nije istina, prvo zato sto ne moze biti gori od onog Arsenal prije dolaska Arshavina, zato je i Shava i dosao jer je onaj Arsenal bio i bez igre i bez rezultata, a ovo je samo neuigrani Arsenal bez dva vrlo vazna igraca..Bosco je napisao/la:Itzvini zaboravio sam da je realno da je ova ekipa najbolja ikada i da ćemo osvojiti prvo mjesto i da ćemo biti ispred Čelzija. Eto sad sam realan.AllGunsBlazing je napisao/la:Varas se ako mislis da je to realizam, nije to realizam to je nesto sto nije realno..
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
dobroje kad smo pobedili valjda ce nas krenut samo dok se arsenal razigra nece znat za poraz jos dok venger dovede u januaru nova pojacanja ima da gazimo sve pred sobom tek je pocetak sezone bice bolje 

- vedofeelgood
- Kontakt:
Ima malo istine u ovome sto Bosco govori, za nas koji odavno navijamo, bas je vise **** ovo oko mladih igrača, al meni će Wenger i Arsenal uvijek ostati najbolji, i dobro je Arnelinho reko da ova ekipa raste jer fakat je tako, samo nam ostaje da vidimo hoce li dovesti koga u januaru... 

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Ma kakav pojačanja u Januaru, šta vam je. Ne vjeruejm da će iko doći. Što će nam ?!

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
kakav je bio ovaj sto vam grb ljubi 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
odlicanFCUM je napisao/la:kakav je bio ovaj sto vam grb ljubi

Tip je sin od bivšeg reprezentativca Engleske, kaže da sa ćaletom redovno trenira i da mu je želja prestić oca po broju nastupa u repki i naravno biti bolji nogometaš. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
golovi: http://yfrog.com/eudtlz" onclick="window.open(this.href);return false;
bolje ista, nego nista
bolje ista, nego nista
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.