Prenos sa našeg stadiona je odrađen prije 14 dana, za razliku od nekih...jos bolji je napisao/la:da bi mogli da kupimo sudiju.Armaaa je napisao/la:Zašto se navijači nekadašnjeg drugoligaša ove države protive prenosu utakmice protiv Želje?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Pestonicu Republike Srpske u subotu očekuje nadam se kvalitetan sportski duel,u kojem ce ekipa malih plavih nakon dugog niza godina pokusati odnjeti bod(ove) iz Vladike Platona.Kako su krenuli sljedi im -razmontiravanje... 

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
zar se igra u Sarajevu?
kako ovo Aco dopustas ?VAM je napisao/la:Pestonicu Republike Srpske u subotu očekuje nadam se kvalitetan sportski duel,u kojem ce ekipa malih plavih nakon dugog niza godina pokusati odnjeti bod(ove) iz Vladike Platona.Kako su krenuli sljedi im -razmontiravanje...
NO PYRO NO PARTY
Uzastopno igramo dvije utakmice, jedna u kupu a druga u prvenstvu.Mi nećemo zapet u kupu jer i nemamo takve ambicije, a vi u Gradačcu u prvenstvu.Vama je kroz kup potrebno jer kroz prvenstvo niste sigurni za Europu, a nama u prvenstvu da bi popavili trenutnu poziciju.Naravno,vi ste prvi na potezu jer nakon prve kup utakmice slijede vam dvije u Gradačcu.Dođite u što većem broju u pitomi Gradačac i da u što većem broju na korektan način bodrite svoj klub.
Starc nema kalkulisanja,vama svaka čast,međutim iz susreta s vama koji će se odigrati u skorije vrijeme nas interesuju samo 3 pobjedezvjezdas je napisao/la:Uzastopno igramo dvije utakmice, jedna u kupu a druga u prvenstvu.Mi nećemo zapet u kupu jer i nemamo takve ambicije, a vi u Gradačcu u prvenstvu.Vama je kroz kup potrebno jer kroz prvenstvo niste sigurni za Europu, a nama u prvenstvu da bi popavili trenutnu poziciju.Naravno,vi ste prvi na potezu jer nakon prve kup utakmice slijede vam dvije u Gradačcu.Dođite u što većem broju u pitomi Gradačac i da u što većem broju na korektan način bodrite svoj klub.
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Onda vam slijede dva debakla u Gradačcu.
Prvo jako je ružno da pišeš da Velikan može doživjeti debakl(pogotovo u gradačcu),ipak vam dolaze šampioni,a drugo zar ti nije dovoljan primjer trećeplasiranih iz prošle sezone koji su stalno upucivali neke jalove prijetnje,pa sta im se desi?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Kako to da ne može doživit debakl, zar nismo dobili prosle sezone sampiona u GradačcuVAM je napisao/la:Prvo jako je ružno da pišeš da Velikan može doživjeti debakl(pogotovo u gradačcu),ipak vam dolaze šampioni,a drugo zar ti nije dovoljan primjer trećeplasiranih iz prošle sezone koji su stalno upucivali neke jalove prijetnje?

Dragon Town
to vam je mislim najveci uspjeh klubazmaj_Bosne je napisao/la:Kako to da ne može doživit debakl, zar nismo dobili prosle sezone sampiona u GradačcuVAM je napisao/la:Prvo jako je ružno da pišeš da Velikan može doživjeti debakl(pogotovo u gradačcu),ipak vam dolaze šampioni,a drugo zar ti nije dovoljan primjer trećeplasiranih iz prošle sezone koji su stalno upucivali neke jalove prijetnje?

Borac cijenim kao jednu od najkvalitetnijih ekipa lige,ali naša kvaliteta dolazi do izražaja baš protiv tkzv.VELIKIH,podsjetit ću te kada se vratite iz Gradačca pognutih glava i to na posten način jer kod nas svi tako sudjenje imaju.
Ok,,,,aleksandar_veliki je napisao/la:Pabizo, ukoliko nastavis sa trolovanjem bices trajno odstranjen sa foruma. Dakle, te price o Curguzu ovdje vise nemaju prolaza.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Jesu li svi igrači Borca u konkurenciji za utakmicu sa Željom, ima li povrijeđenih i suspendovanih? Kakva se posjeta očekuje?
Nema povrijedjenih,vratio se Markovic,ne znam da li ce zapoceti sa klupe ili u prvih 11,svi ostali su spremni.partibrejker1921 je napisao/la:Jesu li svi igrači Borca u konkurenciji za utakmicu sa Željom, ima li povrijeđenih i suspendovanih? Kakva se posjeta očekuje?
Pa s obzirom na termin i na to da ce biti fino vrijeme,ja ocekujem pun stadion,nema razloga da tako ne bude.
jubitubi je napisao/la:Nema povrijedjenih,vratio se Markovic,ne znam da li ce zapoceti sa klupe ili u prvih 11,svi ostali su spremni.partibrejker1921 je napisao/la:Jesu li svi igrači Borca u konkurenciji za utakmicu sa Željom, ima li povrijeđenih i suspendovanih? Kakva se posjeta očekuje?
Pa s obzirom na termin i na to da ce biti fino vrijeme,ja ocekujem pun stadion,nema razloga da tako ne bude.
Nije provokacija ali ja pun stadion u Banjaluci odkako se igra Premijer liga BiH nisam vidio.Sve iznad 7-8 hiljada je za vas plafon.Sto se tice tekme mislim da ce biti tvrda tekma, sa malo golova prednost dajem Borcu.
nije ni ovo provokacija,ali koji je to protivnik iz pl bih toliko atraktivan pa da napuni stadion?
nije ovo provokacija, al' vi koliko toliko napunite stadion jedino kad vam Veliki klubovi iz Sarajeva dolaze.. cinjenice 

Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
A kad ga vi napunite, joj svakavih ovdenije ovo provokacija, al' vi koliko toliko napunite stadion jedino kad vam Veliki klubovi iz Sarajeva dolaze.. cinjenice

vas je pun samo onda kad mi uzimamo titule na njemu500 je napisao/la:nije ovo provokacija, al' vi koliko toliko napunite stadion jedino kad vam Veliki klubovi iz Sarajeva dolaze.. cinjenice

Jok, 4,5 - 5000 pod uslovom da i šrumfova bude 1000 - 2000 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.