Provjerena informacija, kako?
Mislim ne branim ga. Zaboli me k za Klafa.
Nego ovo napadanje mi lici na napad je najbolja odbrana?
Da ne talasamo? taj zadatak imamo?
Provjerena informacija, kako?
Pa to nije više nikakva tajna. Iz Uprave je direkt informacija da je pregovarao iza leđa. Nažalost, nema prepreke da to treneri ne mogu raditi. I Dudić je isto uradio sa Sarajevom.
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:10Sta ono pise u komentarima na objavu dolaska Canadjija kako je u karijeri cetri puta AEK izvrno![]()
![]()
Malo skontaj kralju, cista logika. Ovi iz TSC imaju para ko blata. Nisu mu sigurno ponudili kad je završio sa nama, nego se sigurno ponuda desila puno ranije, pa je radio sta, je radio dok nije pukao film(sto mu je i u interesu bilo) Kad je bio u Mostaru nakon toga, bio je presretan jer je očigledno ispunio cilj. Ne može mu se zamjeriti jer će svak otići gdje mu ponude vise, bio igrač ili trener. Da je neku posebnu ljubav razvio za godinu dana i nije, nije Dudic nakon puno vise, sto bi on.. Da mu zelim sreću i ne zelim bas, ko **** klošara. Idemo mi dalje pa sta god bude, neka nam je sa srecom i zajedno do cilja!
Ma gledaj ovo. Ne kazem da ne vjerujem. Nego kazem da moze biti istina jednako kao i prica za Kevelja i Bulica koji ga vec duzi period ucjenjuje kako bi se uvukao u klub i mesetario sa igracima. Branit Velez u svako doba ali lagat i krasti za Kevelja ili bilo koga drugog zbog radi ja dobar sa njima, imam privilegije neke? Ne gumo. Tako isto ne mogu drvljem i kamenjem na Klafurica jer nije sto posto sigurno da je bas taj scenarij bio. Prosto kao pasulj. Nemojte nametat pricu masi, ne gotivim to i uvijek cu dici svoj glas protiv toga. Postoje menadzeri i onog dana kada je Klaf rekao svome da je raskinuo saradnju on ga je mogao staviti u kontakt sa TSC ili bilo kojim drugim klubom koji je u potrazi za trenerom. To tako funkcionise u tom svijetu i nije nenormalno da je isti dan Klaf usao u kontakt sa njima.mozak je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:43Pa to nije više nikakva tajna. Iz Uprave je direkt informacija da je pregovarao iza leđa. Nažalost, nema prepreke da to treneri ne mogu raditi. I Dudić je isto uradio sa Sarajevom.
Ako već nevjeruješ, otkud onda u istom danu u razmaku od par sati, vijest da Klafurić traži sporazumnini raskid i vijest da TSC traži Klafurića?
Ti radis po hajvanskoj naredbi. Nije novcana korist jedina korist kojom se kupuje usluga, stvar itd.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:45![]()
![]()
Evo sacekaj sad cu ti ja nesto dokazivat na javnom forumu![]()
Svi smo dobili po 3 naredbe danas, cvaja po odradjenoj naredbi. Hoces nam se prikljucit, povecat ce Kevelj iznos?![]()
Malo si mlada generacija sto se vidi po pisanju, pa ti ne uzimam za zlo sto si malo i naivan. Niko ti se kralju od njih ne veze emocionalno, njihove su emocije lova. Evo ja da ti kazem iz prve ruke da sam vidio Klafa tih par dana sto je bio i da je lik bio presretan. Misliš da bi bio tako sretan da je bio emocionalan ko lafo nesto za Velez. Došao je da potpise papire, vrati auto i uzme stvari.Gr0hot je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:54Ti radis po hajvanskoj naredbi. Nije novcana korist jedina korist kojom se kupuje usluga, stvar itd.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:45![]()
![]()
Svi smo dobili po 3 naredbe danas, cvaja po odradjenoj naredbi. Hoces nam se prikljucit, povecat ce Kevelj iznos?![]()
Klaf je bio deset dana u Mostaru vrtio se nakon raskida??
Emocionalno se vezao i to se vidilo na Grbavici ko je bio
Zato ne serite zivota vam.
Fedja je dokazano supacki otisao. Ovaj po ovome dosad vidjenom i nije bas. Ali eto vama dovoljna koska jedna malena pa da zagrizete ko hajvani i sirite tu pricu okolo
Ako ti je ovo misljenje da sam ja mladji onda slabo procjenjujes. Ako ti je da me ponizis onda ti je nisko.1981oldschool je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:04Malo si mlada generacija sto se vidi po pisanju, pa ti ne uzimam za zlo sto si malo i naivan. Niko ti se kralju od njih ne veze emocionalno, njihove su emocije lova. Evo ja da ti kazem iz prve ruke da sam vidio Klafa tih par dana sto je bio i da je lik bio presretan. Misliš da bi bio tako sretan da je bio emocionalan ko lafo nesto za Velez. Došao je da potpise papire, vrati auto i uzme stvari.Gr0hot je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:54Ti radis po hajvanskoj naredbi. Nije novcana korist jedina korist kojom se kupuje usluga, stvar itd.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:45![]()
![]()
Fedja je dokazano supacki otisao. Ovaj po ovome dosad vidjenom i nije bas. Ali eto vama dovoljna koska jedna malena pa da zagrizete ko hajvani i sirite tu pricu okolo
Nije mi bilo ni najmanje da te ponizim, čak suprotno. Slabo sam procjenio, moja greška.Gr0hot je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:12Ako ti je ovo misljenje da sam ja mladji onda slabo procjenjujes. Ako ti je da me ponizis onda ti je nisko.1981oldschool je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:04Malo si mlada generacija sto se vidi po pisanju, pa ti ne uzimam za zlo sto si malo i naivan. Niko ti se kralju od njih ne veze emocionalno, njihove su emocije lova. Evo ja da ti kazem iz prve ruke da sam vidio Klafa tih par dana sto je bio i da je lik bio presretan. Misliš da bi bio tako sretan da je bio emocionalan ko lafo nesto za Velez. Došao je da potpise papire, vrati auto i uzme stvari.Gr0hot je napisao/la: ↑27 jun 2024, 19:54
Ti radis po hajvanskoj naredbi. Nije novcana korist jedina korist kojom se kupuje usluga, stvar itd.
Vezao se koliko se vezao. Znalo se uvijek da ce ici jednog dana al u to doba je bio po meni iskren, profesionalan i sasvim ok. Sve ostalo nebitno.
Ne treba ti deset dana da vratis auto i pokupis stvari?
Da ovo zaboravim uvijek napisati. Bas taj tekst i datum izlaska istog dokazuje da ova prica robotska tj hajvanska nema logike.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:06Kako je postalo mucno citati vas. Covjek daje intervju na odmoru pred pripreme za Konferencijsku ligu gdje je odusevljen stanjem u klubu, da bi nakon par dana doslo do raskida ugovora. Nemam nista protiv bilo koje od teza, ali smatram da neke teze o losem karakteru Klafurica ne stoje.
Pravljenje bilo kakvih grupa i izolacija (pod tim mislim na telegram, viber, whatsap i sl. grupe) ne dovodi ni do cega dobrog i sam pojam grupa, dovodi do izolacije u nove grupe u okviru dosadasnje grupe (citaj navijaca Veleza). Ukoliko se ne slazemo sa necijim stavom, to ne znaci da moramo da bjezimo od nekoga da ne bismo citali drugu stranu. Isto tako, ne treba da pljujemo nekoga koga, (vrlo vjerovatno) ne poznajemo privatno.
Internet i ovaj forum (kao i bilo kakav forum) bi trebalo da bude virtualno okupljaliste ljudi koji dijele isti interes i koji na normalan, civilizovan nacin komentarisu i razmjenjuju misljenja. Velika je vjerovatnoca da bi ovdje najglasniji bili najtisi kada bi se susreli sa ljudima sa kojima dijelimo virtuelni prostor ovdje.
Konsolidujte svoje "redove", pregledajte se protiv narcisoidnosti i egoizma prije nego izbacite post na ovom podforumu.
Nije problem1981oldschool je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:16Nije mi bilo ni najmanje da te ponizim, čak suprotno. Slabo sam procjenio, moja greška.Gr0hot je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:12Ako ti je ovo misljenje da sam ja mladji onda slabo procjenjujes. Ako ti je da me ponizis onda ti je nisko.1981oldschool je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:04
Malo si mlada generacija sto se vidi po pisanju, pa ti ne uzimam za zlo sto si malo i naivan. Niko ti se kralju od njih ne veze emocionalno, njihove su emocije lova. Evo ja da ti kazem iz prve ruke da sam vidio Klafa tih par dana sto je bio i da je lik bio presretan. Misliš da bi bio tako sretan da je bio emocionalan ko lafo nesto za Velez. Došao je da potpise papire, vrati auto i uzme stvari.
Vezao se koliko se vezao. Znalo se uvijek da ce ici jednog dana al u to doba je bio po meni iskren, profesionalan i sasvim ok. Sve ostalo nebitno.
Ne treba ti deset dana da vratis auto i pokupis stvari?
Uglavnom bilo sta je bilo, svak ima svoje mišljenje.
Volio bi samo da smo svi najsretniji i da nam Velez podere ligu kad počne.
Živi, zdravi i sretni bili!
Pravljenje grupe je nesto najboje sto se moglo uraditi, a ponukani raznim dezinformacijama koje su se plele jedna za drugom oko našeg Veleža.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:06Kako je postalo mucno citati vas. Covjek daje intervju na odmoru pred pripreme za Konferencijsku ligu gdje je odusevljen stanjem u klubu, da bi nakon par dana doslo do raskida ugovora. Nemam nista protiv bilo koje od teza, ali smatram da neke teze o losem karakteru Klafurica ne stoje.
Pravljenje bilo kakvih grupa i izolacija (pod tim mislim na telegram, viber, whatsap i sl. grupe) ne dovodi ni do cega dobrog i sam pojam grupa, dovodi do izolacije u nove grupe u okviru dosadasnje grupe (citaj navijaca Veleza). Ukoliko se ne slazemo sa necijim stavom, to ne znaci da moramo da bjezimo od nekoga da ne bismo citali drugu stranu. Isto tako, ne treba da pljujemo nekoga koga, (vrlo vjerovatno) ne poznajemo privatno.
Internet i ovaj forum (kao i bilo kakav forum) bi trebalo da bude virtualno okupljaliste ljudi koji dijele isti interes i koji na normalan, civilizovan nacin komentarisu i razmjenjuju misljenja. Velika je vjerovatnoca da bi ovdje najglasniji bili najtisi kada bi se susreli sa ljudima sa kojima dijelimo virtuelni prostor ovdje.
Konsolidujte svoje "redove", pregledajte se protiv narcisoidnosti i egoizma prije nego izbacite post na ovom podforumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.