AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
[youtube][/youtube]

urby je otisao na posudbu u fulham do kraja sezone

urby je otisao na posudbu u fulham do kraja sezone
- LegendKiller
- Kontakt:
Pazzini je solidan ove sezone, odrađuje dobro svoj posao gradi se gura čupa trci navlaci stopere na sebe i otvara prostor ostalih igracima, mislim da su ove sezone 3 crvena kartona dobili protivnicki igraci nad njemu. Meni je zao što ce preseliti na klupu dolaskom Balotelija ( osim ako me Alegri ne obraduje pa Nianga pošalje na klupu a balotelija desno). Ima dobar osjecaj za gol gdje se lopta odbija tu je i on. Solidno iskoristava šanse, ono malo što ih dobije jer mu u milanu nema ko napraviti šansu! Vama bi bio sigurno pjacanje pogotovo uz Pirla bi se nadavao golova! Sve u svemu nadam se da vas necemo pocastiti opet, dosta što smo vam pirla dali!IlCapitano je napisao/la:Ma nikakve uvrede ne dolaze u obzir, i ja sam bolji realizator od ovih bogalja.francobaresi je napisao/la:Realno , nisam njegov fan ili tako nešto , ali da momak zna svoj posao i da zna iskoristiti šansu to stoji . 11 golova u svim takmičenjima je dobra brojka , ono što mu se ponudi to najčešće i iskoristi , igrač 16 metaraIlCapitano je napisao/la:Spominje se da bi mogao Pazzini doći na posudbu u Juve. Milanisti, kakav je vaš dojam o njemu, objektivno? Jeste li zadovoljni odnosom šansi u kojima se našao i procentom realiziranja istih?![]()
Bez uvrede , ali bolji je realizator od bilo kojeg vašeg napadača .
- IlPrincipe
- Kontakt:
oj komšija dragi što ti nagruha teksta i izmelje a sve u prazno čini mi se...anton 1983 je napisao/la:![]()
Moram se malo nasmijati nakon nekih upisa ovdje!![]()
Najprije da kažem da je ovaj potez dobar za Milan. Kasnije u postu ću dosta toga "negativnog" reći, no to opet neće pobiti činjenicu da je Milan napravio dobar posao.
Milan je sada doveo igrača koji je dobar, samo je problem što mu prijeti sudbina Adrijana i to je sve. Kojim putem će krenuti karijera Balotellia, niko ne zna, no ja smatram da će na kraju Milan sa Ballotelijem biti zadovoljan. Još jedan plus za Milan je činjenica da su oni korz nedavnu povijest imali jako puno kretena u ekipi poput "Bale" i na kraju je to funkcioniralo. Valjda to funkcionira po principu, kada je više "kretena" u ekipi, jedan drugog pobiju i niko se neistače sa glupostima. Tu mislim na Cassana, Ibru, Boatenga itd...
Zašto je ovaj transfer još dobar? Pa Milan je ipak u stanju dati 20 miljona eura za igrača i dati mu ogromnu plaču! Da ta plača je ipak ogromna, makar nije u domeni jednog Ibre, no treba imati na umu da je ovo puno siromašniji Milan.
E sad da se dotaknem onih koji se pujaju kako je Milan po pitanju Ballotelija nešto EXTRA dobro prošao. Mene uopće čudi činjenica da je MC dobio TOLIKO PUNO NOVACA za igrača kojeg niko nije htio zbog njegove naravi. Na kraju su izvukli 20 miljona od onih koji nisu mogli bolje dovesti. Milan je, kolko god to nekima nepaše, doveo igrača kojeg niko nije htio jer je "mačak u vreći". A ona sranja kako su njega uzeli na rate!Pa tu bračo pucam od smijeha! Nema tog transfera danas koji se neuzima na rate!!!
Svaki ali dosloFce svaki **** transfer danas klubovi ostvaruju tako da plačaju u ratama. Tu i tamo dogodi se neki bez rata, ali to je u večini slučajeva rijetkost...Bayern je recimo kupio Gomeza na način da ga je otplatio u 3 rate, 12+12+OSTATAK u 3 godine. No mi koji to znamo zbog takvih stvari se neveselimo
![]()
Neki su ovdje govorili kako je napoli ponudio 30 milja za Sharawaya. Ako je to tako zašto onda nisu otišli po Balu? Pa nisu iz razloga što ne žele toliko riskirati, a Milan je zbog šugavosti kadra i pošto više nije privlačan toliko zvijezdama bio primoran uzeti nešto, samo da se kupi i da se pokaže svijetu da su još uvijek tu. Na kraju su pokazali! Onda postoje oni koji govore kako bi ga svaki klub u SERIJI A htio imati...Inter ga iz dobrio poznatih razloga ne može imati, dok ga Juve nije htio imati. Pa niko mi nemre reči da Juve nije tražio napadača, da mu cijena od Bale + plača neodgovaraju. Zašto ga nisu pokušali dovesti? Pa iz istog raloga kao i Napoli, rizik koji se njima neisplati....
Eto toliko, ali da još jenput velim:
Ovaj potez je dobar za Milan.
čak i da se slažem sa tvojim postom, kaži ti meni šta bi uradio sa 20 i kusur miliona, doveo Anelku ko oni mrtvaci, Drogbu?Lorentea?Lisandra? nemam pojma ni ja koga više.
meni je drago zbog dolaska Balotelija mada se bojim kako će sve to ispasti na kraju, nadati se uspješnoj kombinaciji, u ovim okolnostima radovao bi me bilo kakav dobar transfer, da se pokaže da Milan ipak nije neka 3. liga kako su nas već prekrstili, mada ja lični nebih ni kupovao napadača ali eto...
mogo se onaj čupo Wilian iz Šahtara dovest za 20-ak do 25 miliona, ili nekoga manje atraktivnog u sredinu uz neko jako ime u odbrani, ali ljudi su odlučili ovako i nadati se da će biti sve OK
Undici stelle - ACM 1899
Galiani je nas Del Boy, samo nek se "valja" uz poznatu devizu who dares, wins.
- francobaresi
- Kontakt:
Čitam ove izjave koje je dao Mario , i zaista djeluju zrelo i obećavajuće .
Da li je zaista skontao da nema više prostora za djetinjasto ponašanje, ili je ovo samo neki paravam za daljnje "nestašluke " .
Nadam se da je ovo prvo , valjda je skontao da su mu sljedećih 18 mjeseci odlučujući za karijeru . Naime na ljeto je kup Konfederacija , prvi veliki ispit za Italijane i tu će se odrediti jedan dio potencijalnih putnika za Brazil , i naravno WC je 2014 god . a vjerujem da Mario želi biti na tom takmičenju , ali neće tu dospjeti ako nastavi po starom.
Iz ovih razloga vjerujem u nekog novog Maria , koji će napokon pokazati svijetu svoj talenat .
Da li je zaista skontao da nema više prostora za djetinjasto ponašanje, ili je ovo samo neki paravam za daljnje "nestašluke " .
Nadam se da je ovo prvo , valjda je skontao da su mu sljedećih 18 mjeseci odlučujući za karijeru . Naime na ljeto je kup Konfederacija , prvi veliki ispit za Italijane i tu će se odrediti jedan dio potencijalnih putnika za Brazil , i naravno WC je 2014 god . a vjerujem da Mario želi biti na tom takmičenju , ali neće tu dospjeti ako nastavi po starom.
Iz ovih razloga vjerujem u nekog novog Maria , koji će napokon pokazati svijetu svoj talenat .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Balotelli je najbolji Italijanski napadač i svakako će u budućnosti uz El-Shaarawya biti strah i trepet za ostale reprezentacije u napadu a da je zreo je pokazao na Euru prošle godine ..francobaresi je napisao/la: Nadam se da je ovo prvo , valjda je skontao da su mu sljedećih 18 mjeseci odlučujući za karijeru . Naime na ljeto je kup Konfederacija , prvi veliki ispit za Italijane i tu će se odrediti jedan dio potencijalnih putnika za Brazil , i naravno WC je 2014 god . a vjerujem da Mario želi biti na tom takmičenju , ali neće tu dospjeti ako nastavi po starom.

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlPrincipe
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
- _forzamilan_
- Kontakt:
Balotelli has decided to sell his camouflaged Bentley. The money will go to charity. #GrandeBalotelli #SuperMarioBalotelli

[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Sad imamo igraca sposobnog da izvodi prekide u zoni suta, iako sam ja misljenja da bi to El Sharaawy dobro radio. Sa penalima je dobro izlazio na kraj Pazzo ali Balotelli ne znam da je kad profulo penal
.

- muha milanez
- Kontakt:
Balotelli i nije nikad promasio penal, al ja bih opet da Sharawy izvodi penale da bude najbolji strijelac ove sezone
Mogu reci da se optimizam polako vraca, vidjet cemo u nedelju protiv Udinesea kako ce to izgledat, nadam se da ce i tribine napokon biti malo bolje ispunjene.. FORZA MILAN !!

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- francobaresi
- Kontakt:
[youtube][/youtube] Kakav doček
Fantastičan posao za Milan , sa marketinške strane gledano , nadam se da će i na sportskom planu biti također ovako uspješan .

Fantastičan posao za Milan , sa marketinške strane gledano , nadam se da će i na sportskom planu biti također ovako uspješan .

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Balo teli is the king...Odlican posao Galianija 

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ovo treba zaliti
[youtube][/youtube]
Malo je i izamklo kontroli
http://video.repubblica.it/edizione/mil ... 867/116330" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]
Malo je i izamklo kontroli

http://video.repubblica.it/edizione/mil ... 867/116330" onclick="window.open(this.href);return false;
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- muha milanez
- Kontakt:
Mora malo

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
uhhh jedva cekam tekmu i da vidim balonju na djelu
off topic: zna li neko gdje ima dijelova od fiata stila, nebitno dal su novi ili polovni, nemogu nigdje da nadjem lajsnu od desni vrata
off topic: zna li neko gdje ima dijelova od fiata stila, nebitno dal su novi ili polovni, nemogu nigdje da nadjem lajsnu od desni vrata

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Titova-Juga
- Kontakt:
Znači posudba.
Acerbi signs for Chievo Verona
By: (Football Italia)
Francesco Acerbi is back at Chievo Verona just six months after leaving the club for Milan, via Genoa.
The centre-back caught the eye of the Diavolo at the Bentegodi last term and they subsequently signed a 50 per cent share in him from parent club Genoa.
However, after making just six League appearances for the San Siro side, Milan sold their half in him back to Genoa on January 26.
The defender has today put pen to paper on a loan deal with the Flying Donkeys.
Acerbi signs for Chievo Verona
By: (Football Italia)
Francesco Acerbi is back at Chievo Verona just six months after leaving the club for Milan, via Genoa.
The centre-back caught the eye of the Diavolo at the Bentegodi last term and they subsequently signed a 50 per cent share in him from parent club Genoa.
However, after making just six League appearances for the San Siro side, Milan sold their half in him back to Genoa on January 26.
The defender has today put pen to paper on a loan deal with the Flying Donkeys.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.