NK Zvijezda Gradačac

FliX
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la FliX » 14 avg 2013, 01:02

Ljudi moji, ne predaji te se, tek je pocetak sezone. Jako mnogo bodova je u igri.
Pozz iz Zenice ;)

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 avg 2013, 07:28

Ne brinite,neće Nurdo tek tako lahko okrenuti leđa klubu.Istina je da je on većim dijelom održava u najvisem rangu,ali ima neko ko je doveo do najviseg ranga,odrzavao i jos odrzava.Općina ima veliki interes da se promovise kroz najviši rang.Dosta je para uloženo kako u infrastrukturu,tako i u igrače.Biti glavni sponzor nije isto kao dječija igra,kada hoću ja ću se igrati kada neću ja odo.Preozbiljna je ovo situacija da bi tek tako neko bio nonšalantan.Zato mislim,da će svi ohladiti glave,povući najpametnije poteze i na kraju naći zajednički jezik za dobrobit kluba. ;) ;)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 avg 2013, 08:07

Bosanski zmaj je napisao/la:Ako Nurdo ode iz Zvijezde, necemo se zadugo oporavit, strmoglavo cemo propadati, do opstinske lige.U ovom trenutku ne vidim niti jednu osobu u Gradaccu koja bi ga mogla dostojno zamjeniti.
Moguce da je covjeku prekipjelo, zasto bi on u ovako teskim ekonomskim trenutcima u BiH, ulagao svoj novac i pri tome trpio uvrede od pojedinaca.
Pojedinci ce biti zadovoljni, gledace propale domace igrace pred 100-tinjak gledalaca, iz nadaleko poznate Zvijezdine skole fudbala, a iole kvalitetniji domaci igraci oticice igrati za sitnu lovu u obliznjim klubovima poput Radnickog Lukavca,Bratstva,Gradine ili jos gore u nekim seoskim klubovima.
Zalit cemo se kako su nas pokrale sudije u Doboj Istoku,Jelahu,kako nismo imali srece protiv Mramora,Celica,...
Izgubit ce se interes za Zvijezdom,Red dragonsi ce se svesti na grupicu entuzijasta koja ce vise pratiti rukomet i odbojku, a na ovom forumu cemo se prisjecati premijerligaskih trenutaka i utakmica sa Zeljom,Sarajevom,Celikom,Sirokim,.....
Bilo je gresaka i u rukovodjenju kluba,vjerujem da su i oni toga sami svjesni,kod postavljanja odredjenih osoba na pozicije u klubu, ali to nije razlog da se ljudi koji ulazu novac u klub napadaju.
Vec nekoliko dana pisem da se strasti smire i da nam citava ova negativna atmosfera oko kluba nije potrebna, i da ne ide u korist niti kluba niti navijaca, trebamo biti jedinstveni kada nam je najteze, a ne prepucavati se preko medija i ici utuk na utuk i tako dalje siriti antagonizam.
Samo se nadam da se taj scenario nece desiti i da ce Nurdo i dalje ostati u klubu.
NAVIJACIMA PREDLAZEM DA SE PISMENO OBRATE KLUBU I DA ZAHTJEVAJU SASTANAK SA RUKOVODSTVOM KLUBA I RIJESE NESUGLASICE.
MOZDA JE OVO POSLJEDNJA PRILIKA DA SE SPASI KLUB.
PRUZIMO RUKU JEDNI DRUGIMA, ZAKOPAJMO RATNE SJEKIRE,RAZGOVOR RJESAVA SVE PROBLEME!
NURDO OSTANI!
Eto bice zakazana sjednica opstinskog vijeca, pa ko god misli da ljudi u zvijezdi rade pogresno bice u mogucnosti da postane sponzor i pomogne u boljem poslovanju, bas me zanima koliko ce nas otic dole i ponudit pomoc da se to javno dobro odrzi........ svi se fataju za tu rijec da je Zvijezda javno dobro svih gradjana a niko da dadne koju marku.....

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 avg 2013, 08:30

Kada bi izbrojali karte bar od Prve lige pa ovamo ostali bi iznenađeni cifrom koju smo kroz ulaznice ostavili klubu.Stadion je po prosjeku imao 2-3 hiljade gledaoca.Bilo bi i dalje toliko da se ima sta vidjet.Halalim svaku plaćenu ulaznicu kao i svi dole sto dolaze i dolazit će.Vjerujem da bi svaki ljubitelj Zvijezde da je u poziciji ko Nurdo isto radio.Zato,cilj nam svima mora biti isti-da gledamo igru,a ne cirkus.Mi dolazimo i plaćamo karte da gledamo igru,a dotični plaćaju igrače za ne igru.Kada budemo imali isti cilj,onda neće biti problema na relaciji navijači-uprava.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 avg 2013, 08:32

sory za ponovljeni post :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 avg 2013, 08:50

vatreni je napisao/la:Kada bi izbrojali karte bar od Prve lige pa ovamo ostali bi iznenađeni cifrom koju smo kroz ulaznice ostavili klubu.Stadion je po prosjeku imao 2-3 hiljade gledaoca.Bilo bi i dalje toliko da se ima sta vidjet.Halalim svaku plaćenu ulaznicu kao i svi dole sto dolaze i dolazit će.Vjerujem da bi svaki ljubitelj Zvijezde da je u poziciji ko Nurdo isto radio.Zato,cilj nam svima mora biti isti-da gledamo igru,a ne cirkus.Mi dolazimo i plaćamo karte da gledamo igru,a dotični plaćaju igrače za ne igru.Kada budemo imali isti cilj,onda neće biti problema na relaciji navijači-uprava.
Tad je navijacima bio besplatan ulaz, i tad ih je bilo najvise, bar na ulazu

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 14 avg 2013, 09:32

Tkanton je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Kada bi izbrojali karte bar od Prve lige pa ovamo ostali bi iznenađeni cifrom koju smo kroz ulaznice ostavili klubu.Stadion je po prosjeku imao 2-3 hiljade gledaoca.Bilo bi i dalje toliko da se ima sta vidjet.Halalim svaku plaćenu ulaznicu kao i svi dole sto dolaze i dolazit će.Vjerujem da bi svaki ljubitelj Zvijezde da je u poziciji ko Nurdo isto radio.Zato,cilj nam svima mora biti isti-da gledamo igru,a ne cirkus.Mi dolazimo i plaćamo karte da gledamo igru,a dotični plaćaju igrače za ne igru.Kada budemo imali isti cilj,onda neće biti problema na relaciji navijači-uprava.
Ti samo ljagaj navijače sve ti j e b e m doci ce dan kad ces biti otkriven ko si.... Djubre jedno bezobrazno, otkaci se više od navijača pravis se prepametan...

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 14 avg 2013, 09:34

Bosanski zmaj je napisao/la:Ako Nurdo ode iz Zvijezde, necemo se zadugo oporavit, strmoglavo cemo propadati, do opstinske lige.U ovom trenutku ne vidim niti jednu osobu u Gradaccu koja bi ga mogla dostojno zamjeniti.
Moguce da je covjeku prekipjelo, zasto bi on u ovako teskim ekonomskim trenutcima u BiH, ulagao svoj novac i pri tome trpio uvrede od pojedinaca.
Pojedinci ce biti zadovoljni, gledace propale domace igrace pred 100-tinjak gledalaca, iz nadaleko poznate Zvijezdine skole fudbala, a iole kvalitetniji domaci igraci oticice igrati za sitnu lovu u obliznjim klubovima poput Radnickog Lukavca,Bratstva,Gradine ili jos gore u nekim seoskim klubovima.
Zalit cemo se kako su nas pokrale sudije u Doboj Istoku,Jelahu,kako nismo imali srece protiv Mramora,Celica,...
Izgubit ce se interes za Zvijezdom,Red dragonsi ce se svesti na grupicu entuzijasta koja ce vise pratiti rukomet i odbojku, a na ovom forumu cemo se prisjecati premijerligaskih trenutaka i utakmica sa Zeljom,Sarajevom,Celikom,Sirokim,.....
Bilo je gresaka i u rukovodjenju kluba,vjerujem da su i oni toga sami svjesni,kod postavljanja odredjenih osoba na pozicije u klubu, ali to nije razlog da se ljudi koji ulazu novac u klub napadaju.
Vec nekoliko dana pisem da se strasti smire i da nam citava ova negativna atmosfera oko kluba nije potrebna, i da ne ide u korist niti kluba niti navijaca, trebamo biti jedinstveni kada nam je najteze, a ne prepucavati se preko medija i ici utuk na utuk i tako dalje siriti antagonizam.
Samo se nadam da se taj scenario nece desiti i da ce Nurdo i dalje ostati u klubu.
NAVIJACIMA PREDLAZEM DA SE PISMENO OBRATE KLUBU I DA ZAHTJEVAJU SASTANAK SA RUKOVODSTVOM KLUBA I RIJESE NESUGLASICE.
PRUZIMO RUKU JEDNI DRUGIMA, ZAKOPAJMO RATNE SJEKIRE,RAZGOVOR RJESAVA SVE PROBLEME!
NURDO OSTANI!
Dopis je slat dosad milion putan ikada nismo dobili odgovora, čak sam nosio na ruke pojedincima prime opečate i ništa

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 avg 2013, 09:36

ciro_ciro je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:
Ti samo ljagaj navijače sve ti j e b e m doci ce dan kad ces biti otkriven ko si.... Djubre jedno bezobrazno, otkaci se više od navijača pravis se prepametan...
Ne blatim ja navijace, pravih navijaca je tad bilo mozda do 100, a minimalno ih je se jos toliko kacilo da udju besplatno i kad dodju na tribinu odvoje se

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 14 avg 2013, 10:00

Siguran sam da Slavija nije nista kvalitetnija od nas.Ovdje samo moras znati dobro proanalizirati protivnika,postaviti dobru taktiku,a meni i remi je ravan pobjedi nakon svega sta se desavalo.Sve bi to vratilo vjeru među navijače,samopouzdanje igračima i pred okrsaj sa jednom od najkvalitetnijih ekipa lige na domaćem terenu ostvariti pobjedu i mislim da bi tada krenulo u pozitivnom smjeru.Gaćinović jos uvijek luta u pronalasku igre ne osvrćući se puno na slabosti i prednosti protivnika što je dovelo do loših rezultata.Obzirom da je MOZAK ekipe prilično disfunkcionalan i da se kroz sredu ne moze puno uraditi mislim da jedino rjesenje igrati klasičan bunker,biti bliže igračima,postaviti praktično flastere na ključne igrače protivnika te destruktivnom formacijom koja je u ovom trenutku najbolja čekati gresku a onda brziom kontrama sa dvojicom isturenih rijesavati mečeve.Jednostavno,nismo ekipa koja moze organizovati kvalitetan napad,jer i kada se organizuje sto povlači bekove i stopere naprijed prema protivniku,nismo u stanju da se brzo vratimo nazad sto nam stvara velike probleme sto se najbolje moglo vidjet u susretu sa Zrinjskim.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 14 avg 2013, 10:45

vatreni je napisao/la:Ne brinite,neće Nurdo tek tako lahko okrenuti leđa klubu.Istina je da je on većim dijelom održava u najvisem rangu,ali ima neko ko je doveo do najviseg ranga,odrzavao i jos odrzava.Općina ima veliki interes da se promovise kroz najviši rang.Dosta je para uloženo kako u infrastrukturu,tako i u igrače.Biti glavni sponzor nije isto kao dječija igra,kada hoću ja ću se igrati kada neću ja odo.Preozbiljna je ovo situacija da bi tek tako neko bio nonšalantan.Zato mislim,da će svi ohladiti glave,povući najpametnije poteze i na kraju naći zajednički jezik za dobrobit kluba. ;) ;)
Opcinu boli briga za Zvijezdom, neka sutra ostanu bez glavnog sponzora nece mrdnuti guzicom,jer tu sjede mahom nesposbni ljudi koji ne bi radili niti u jednoj privatnoj firmi pa su svoje uhljebljenje nasli u opcini.Opcina je izdvajala do sada oko 40 000 KM za Zvijezdu sto nije dovoljno da se kupe i operu dresovi.Sto se tice gradnje stadiona ni tu opcina gotovo nista nije uradila.Pa kako ce opcina pomagati Zvijezdi kad su svi dosadasnji nacelnici i bivsi i sadasnji i svi oko njih, ljudi koji su vecinom sa sela,oni nikada nisu ni navijali za Zvijezdu,nemaju taj osjecaj prema tom klubu.
Tkanton je napisao/la:
NURDO OSTANI!
Eto bice zakazana sjednica opstinskog vijeca, pa ko god misli da ljudi u zvijezdi rade pogresno bice u mogucnosti da postane sponzor i pomogne u boljem poslovanju, bas me zanima koliko ce nas otic dole i ponudit pomoc da se to javno dobro odrzi........ svi se fataju za tu rijec da je Zvijezda javno dobro svih gradjana a niko da dadne koju marku.....
Kakve veze ima sjednica opcinskog vijeca sa funkcionisanjem kluba, valjda mislis na SKUPSTINU KLUBA????? Gdje se i kada i na jednom opcinskom vijecu raspravljalo o funkcionisanju jednog kluba.To bi isto bilo kada bi opcinsko vijece raspravljalo o radu u lovackom ili planinarskom drustvu.Nisu sposobni da rjesavaju zivotna pitanja gradjana, a da rjesavaju u fudbalu.Svaki Klub je udruzenje gradjana i opcinsko vijece nema nikakve veze sa radom jednog kluba.
Sta se moze desiti na toj skupstini kluba??? Jednostavno dosadasnja garnitura kluba moze podnijeti ostavke i napustiti klub,klub moze ostati bez uprave jer tesko je danas naci ljude koji bi u tolikom iznosu finansirali fudbalski klub.Velika su ocekivanja pojedinaca od skupstine kluba, a ja mislim upravo suprotno, da se ljudi spremaju da izadju iz kluba, cak su to najavili kroz svoje saopstenje, da se pridruze klubu oni koji mogu finansijski pomoci klubu i preuzeti ga,....a onda smo ga tek najebali,.... samo se nadam da se to nece desiti.

klixonja
Kontakt:

Post Postao/la klixonja » 14 avg 2013, 11:57

legijaRD07 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Meni jarane iskreno zaboli neka stvara i za tobom i za zvijezdom.... Ti se uderas u prsa sto si lupo bubnjom 8 godina.... a ljdui koji su dosad dali milione jos nigdje nisam vidio da se javno kurce sa tim..... nit je tebe ko natjero da lupas u bubanj nit je ove da daju pare za zvijezdu... a ti sad skontaj sam ko ima vise prava ti stu lupas bubanj 8 godina ili onaj sto daje pare da ti imas osnova da lupas u taj bubanj
joj al imas muda :D joj Boze dragi :D jesi frajer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! svojim parama moze obrisat guzicu lagano, cisca je nasa guzica od njegova obraza :D upravo nije me niko natjero' jer JA VOLIM OVAJ KLUB :) ja imam vise prava :D JA!!!!!!!!!!!!!!! ovo je moj grad, moja carsija, moj klub :) on ce sutra uzet kes i ode ja ostajem, igraci odu, ja ostajem, uprava ode, ja ostajem, trener ode ja ostajem..... sad vidi ko vise pripada klubu jarane.... a te pare sto ti spominjes mogu okacit macku o rep :* :* :* :* al imas muda sigurno, samo ne stoje ti na forumu
Inace je legija poznat po casti i postenju i obrazu o kome naveliko pise na forumu, a ne pise kako ce najebati kad ga uhvati momak od cure koju je zvao? Frajer si u grupi i krijes se iza njih, sta ces kad te on uhvati kad te ne bude niko branio? Imat ces ti onda i obraz i facu, samo sto ce biti poderana :D :lol: onda cemo se cuti, momcino s mudima :twisted: naravno ako ti ostanu na mjestu :*

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 14 avg 2013, 12:50

Opaa evo sapunice, taman da malo pratim ionako je dosadno...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 avg 2013, 13:38

Ovdje i prijetnje počele da se objavljuju.Zašto ovo nema Emira dj-ea na ovoj temi?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 avg 2013, 14:04

aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam pratio temu, pa bih upitao u cemu je problem. Navijaci zele da se njih nesto pita, koliko sam na brzinu pohvatao. Zele djaba ulaz, zele dolaziti na trening kad je njima cejf. Dajte budite realni, gdje to ima. Idite Nurdi noge ljubite, izvinite mu se ako ste ga uvrijedili i molite Boga da promijeni misljenje, odnosno da ostane u klubu, a kako mi se cini, vec je donio odluku koja ce vas pokopati.
I po mogućnosti da Pešta ostane. :D
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 14 avg 2013, 14:42

Mancini je napisao/la:Ovdje i prijetnje počele da se objavljuju.Zašto ovo nema Emira dj-ea na ovoj temi?
samo vam gledam :D

durgut
Kontakt:

Post Postao/la durgut » 14 avg 2013, 14:57

Bosanski zmaj je napisao/la:Pojedinci ce biti zadovoljni, gledace propale domace igrace pred 100-tinjak gledalaca, iz nadaleko poznate Zvijezdine skole fudbala, a iole kvalitetniji domaci igraci oticice igrati za sitnu lovu u obliznjim klubovima poput Radnickog Lukavca,Bratstva,Gradine ili jos gore u nekim seoskim klubovima.[/b]
Koja ti je ta "nadaleko poznate Zvijezdine skole fudbala" matere ti, de nemoj se udarat u grudi kad pises koliko da se pise nesto izmedju ostalog, djeca treniraju oko drveca pored puta a ti mi pricas o nekoj "nadaleko cuvenoj Zvijezdinoj skoli fudbala", ako pricas onda pricaj kako jeste.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 14 avg 2013, 15:03

To je zmaj napisao ironično ako se ne varam. ;)
Smoke Weed Everyday!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 14 avg 2013, 15:03

durgut je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Pojedinci ce biti zadovoljni, gledace propale domace igrace pred 100-tinjak gledalaca, iz nadaleko poznate Zvijezdine skole fudbala, a iole kvalitetniji domaci igraci oticice igrati za sitnu lovu u obliznjim klubovima poput Radnickog Lukavca,Bratstva,Gradine ili jos gore u nekim seoskim klubovima.[/b]
Koja ti je ta "nadaleko poznate Zvijezdine skole fudbala" matere ti, de nemoj se udarat u grudi kad pises koliko da se pise nesto izmedju ostalog, djeca treniraju oko drveca pored puta a ti mi pricas o nekoj "nadaleko cuvenoj Zvijezdinoj skoli fudbala", ako pricas onda pricaj kako jeste.
HAHAHAHA nisi me dobro razumio, namjerno sam tako ironicno pisao o Zvijezdinoj skoli fudbala koja 25 godina, jos od Ismeta Mulavdica - Mrkog nije izbacila igraca.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 avg 2013, 15:19

@BosanskiZmaj---- Nisam ja rekao da cu ja sazvat sjednicu opstinskog vijeca, pise ti u onom saopstenju, a to je valjda receno zato sto svi kukaju na rukovodstvo da rade na svoju ruku i td i svi govore da je Zvijezda javno dobro, opstinsko vijece zastupa sve gradjane gradacca pa eto valjda time zele da se jos neko prikljuci u radu Zvijezde to jest u finansiranju, bas ce bit interesantno hocel neko doc na to uopste

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.