$ - те $ 2 ?,? - те " " 3Neandertalac je napisao/la:
Bice gusto , bice 0 - 2

Moderator/ica: vlakanje
Bice gusto , bice 0 - 2
Samo ti broji nas navijače OLIMPICA,,,,,,,nidi je napisao/la:Trener Borca izjavio da je Borac podlegao atmosferi koju su napravili popularni vukovi,po slobodnoj procjeni negdje oko 159 navijača.
zar ti ne rece, kad je Vlado odlazio s klupe da imas info iz prve ruke da taj Curguz dolaz, tj. po tebi vec je u Borcu jer imas info iz prve ruke. ta tvoja prva ruka je ona s kojom peres zicagu ortak.pabizo je napisao/la:Šta se to dogodilo---nigde taktike nigde poštovanja prema drim timu OLIMPICA.zamjenite trenera ODMAH JER SMO VAS PONIZILI i sada ste videli kako se bore momci GOSPODINA NIJAZA GRACICA............Sve se vraca kad tad .,.,.,.,niste uspeli da smuvate sudije a i mnogi se žale da ste ih prevarili jer niste dali ono što ste obecali.E,naš klub tako ne radi,,,,,,nema štele,nema prevara,,,,,,,dali mi vjerujete da je vec uspostavljen kontakt sa prf.dr.ČURGUZOM.Samo pitanje je dali ce on pristati da dodje u Borac,,,,IgorBL je napisao/la:Cuj Olimpic kvalitetniji.![]()
Budala i krivih drva nikad nece nestati, "dio drugi"
Misleo sam da ti ne odgovorim ali hajde---ZORAN ČURGUZ je bio pozvan na razgovor i u načelu je prihvatio tada dolazak u Borac ali je bio uslov DA NEMA MJEŠANJA OKO SASTAVA NOGOMETAŠA I ŽELEO JE DA SE I ON PITA OKO EVENTUALNIH POJAČANJA----NO,TO U BORCU JE RAK RANA----POJAVI SE g.FIŠER I UBACI U VAŠU SMJEŠNU PRIČU maloga cvetkovića.........narano i to je neki DIL......ali nebitno zato cete od sada pa nadalje JOŠ da gubite tekme jer vaše vrijeme je isteklo A DOLAZI VRIJEME POŠTENIH I ČASNIH KLUBOVA,,,,,,MOJ PAŠA---------jos bolji je napisao/la:zar ti ne rece, kad je Vlado odlazio s klupe da imas info iz prve ruke da taj Curguz dolaz, tj. po tebi vec je u Borcu jer imas info iz prve ruke. ta tvoja prva ruka je ona s kojom peres zicagu ortak.pabizo je napisao/la:Šta se to dogodilo---nigde taktike nigde poštovanja prema drim timu OLIMPICA.zamjenite trenera ODMAH JER SMO VAS PONIZILI i sada ste videli kako se bore momci GOSPODINA NIJAZA GRACICA............Sve se vraca kad tad .,.,.,.,niste uspeli da smuvate sudije a i mnogi se žale da ste ih prevarili jer niste dali ono što ste obecali.E,naš klub tako ne radi,,,,,,nema štele,nema prevara,,,,,,,dali mi vjerujete da je vec uspostavljen kontakt sa prf.dr.ČURGUZOM.Samo pitanje je dali ce on pristati da dodje u Borac,,,,IgorBL je napisao/la:Cuj Olimpic kvalitetniji.![]()
Budala i krivih drva nikad nece nestati, "dio drugi"al do jaja si. nemoj da odustajes.
To volim kada ste pozitivni , puni samopouzdanja . Ko se zadnji smije& & ? 1926 je napisao/la:" "![]()
![]()
![]()
Bice gusto , bice 0 - 2
jel se to javio istjerivac pravde vjerovatno ima nesto reci o penalima protiv leotara i ovaj jucesnji protiv zvijezde te o crvenim kartonima. pitanje je ciji bi trener mogao u subotu pisati ostavkuEngland je napisao/la:Propast Borca, najurit će trenera u subotu.
Presudice jedan razlike za nas ili vas. Remi sumnjam ako bude onda ce biti 0-0Dule 078 je napisao/la:Željo mi je jedan od najdražih gostiju. Ja uopšte ne pamtim kad su oni zadnji put ovdje osvojili bod. Možda 2004,2005,pojma nemam!
A valjda smo i raščistili sa ovim dugovima i vraćanjima oko kupa i lige 2010,tako da konačno malo i gledamo pravi fudbal
zar niste vi 2004 igrali ligu republike srpskenime_tm87 je napisao/la:Presudice jedan razlike za nas ili vas. Remi sumnjam ako bude onda ce biti 0-0Dule 078 je napisao/la:Željo mi je jedan od najdražih gostiju. Ja uopšte ne pamtim kad su oni zadnji put ovdje osvojili bod. Možda 2004,2005,pojma nemam!
A valjda smo i raščistili sa ovim dugovima i vraćanjima oko kupa i lige 2010,tako da konačno malo i gledamo pravi fudbal
Nismo....Bez obzira sto ne pamtim kad ste ovde osvojili bod,ne bojte se,ovaj put najvjerovatnije necete izgubiti.zar niste vi 2004 igrali ligu republike srpske
Davno je to bilo, nije cudo sto se ne sjecas ..Dule 078 je napisao/la:Bez obzira sto ne pamtim kad ste ovde osvojili bod,ne bojte se,ovaj put najvjerovatnije necete izgubiti.
da bi mogli da kupimo sudiju.Armaaa je napisao/la:Zašto se navijači nekadašnjeg drugoligaša ove države protive prenosu utakmice protiv Želje?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.