AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Najavljuje se da ce Okafor unjesto Rafe, a jovic umjesto Oliviera vcrs startati, Chuk ce biti desno umjesto Pulisica
Super je kad se ima sirina ovolika u napadu pa se moze rotirati, sa klupe onda imas Rafu, Pulisica I Gioruda ako bude trebalo od 60-te minute da ulete
Super je kad se ima sirina ovolika u napadu pa se moze rotirati, sa klupe onda imas Rafu, Pulisica I Gioruda ako bude trebalo od 60-te minute da ulete
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rotacije su nužne, ako misle "preživjeti" ovaj raspored koji od početka sezone nametnut.
Želim im 3 boda večeras i što manje minuta tokom ove pauze.
Želim im 3 boda večeras i što manje minuta tokom ove pauze.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Jel' ovo Jovic spreman da starta a tek Oktobar 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Haman da je vlah sad spreman ako je vjerovati Pioliju
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajmo večeras uzeti to prvo mjesto, vakat je 

- muha milanez
- Kontakt:
Biće teško večeras, očekujem sličnu utakmicu kakvu je Inter odigrao danas.
Genova igra fino, pratio sam par utakmica ove sezone.
Genova igra fino, pratio sam par utakmica ove sezone.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
ova prilika s wne smije propustiti, ovo su utakmice gdje se uzima titula. Jednostavno ekipe ispod 4. mjesta moras dobijati i prvenstvo je tvoje, **** derbije.
Vecerasnjom pobjedom ovo bi bilo sjajmo otvaranje sezone. Mozes zaliti jedino za Newcastlom gdje smo trebali dobiti, ostalo je sve realno. Nama trenitno Inter ne lezi u medjusobnim duelima, eto njima derbi nama titule i vozda
Vecerasnjom pobjedom ovo bi bilo sjajmo otvaranje sezone. Mozes zaliti jedino za Newcastlom gdje smo trebali dobiti, ostalo je sve realno. Nama trenitno Inter ne lezi u medjusobnim duelima, eto njima derbi nama titule i vozda
- Romagnoli13
- Kontakt:
Idealna prilika za Milan. Jeste da nisu imali puno vremena za odmor niti za pripremu ali ko te pita. Na ovakvim stvarima se gradi šampionski tim.
- Beduin
- Kontakt:
Mene je strah promjene cijelog napada, ako zaista tako i bude. Obicno to bude skroz nepovezano, previse soliranja i zelje za dokazivanjem, a onda i sebicnost.
Toga ni pod razno ne smije biti.
Toga ni pod razno ne smije biti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ne mogu da se ne sjetim mnogih drugih prilika kad su rivali kiksali a mi igrali poslije njih.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pioli odmara Leao-a za Portugal izgleda. Mastermind.
Ali opet, u ovakvom meču lani bi počeli Rebić-Origi- Sale, tako da je ovo ogroman upgrade.
Nadam se dobroj partiji i pobjedi.

Ali opet, u ovakvom meču lani bi počeli Rebić-Origi- Sale, tako da je ovo ogroman upgrade.
Nadam se dobroj partiji i pobjedi.
Idemo momci po nova 3 boda 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Pioli ne odmara vec mora uvoditi u ekipu i ostale igrace, a igra se svaka 3 dana, e sad da je Rafa poceo uvu tekmu povrijedio se u 15min napisao bi ti ovdje Pioli mastermind ne odmara Rafu protiv Genove, jednostavno pojedinima nista ne valja samo negativa
Ovaj Florenzi je ubleha teška, ima u našoj ligi istih ovakvih bekova. Nisam u toku šta je sa Kaluluom? Nije valjda da je izgubio skroz mjesto.
Penal napravio klocina čist. Sreća pa sudija slijep.
Penal napravio klocina čist. Sreća pa sudija slijep.
Bas tako ,ne valja kad ne odmara, ne valja kad odmara 
Theo se mora sacuvati zutog, inace propusta Juve sljedecu

Theo se mora sacuvati zutog, inace propusta Juve sljedecu
Nema govora o penalu, sudija nije slijep. Kalulu povrijedjen !
Nema njega protiv juventusa, kako glup mozes biti da na 90m od svog gola dobijes zuti
Samo sto napisa, on me demantova, yebi se Theo
Dva glupa žuta Thea u dvije utakmice zaredom, i eto ga, propušta Juventus.
Ma on igra svakako preko khurca od početka sezone. Nije ovo pad forme ili slično.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.