Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Odlicno!
Uvijek sam volio utakmce koje nam manje znace, a gdje se da prilika rezervistima.
Uvijek sam volio utakmce koje nam manje znace, a gdje se da prilika rezervistima.
Srce, čast i ponos!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
Mislio sam ne gledati veceras, ali Dannsa i Chiesu moram. Neki bi rekli da se namjesta PSVu prolaz, ima li kakav talent tamo, da ne bude 3 boda za 10 manje miliona na ljeto za nekog igraca
E vala je mogao i odmorit jednog lijevog beka
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nunez nije isao? Moram gledati zbog ovog napada da vidim kako ce funkcionisati
Pozlilo mu u avionu
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nama trebaju i dva stopera na ljeto
ovaj quansah ništa bolji od rhysa williamsa
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Quansah bas ocajan, i on i Robertson. Patosira ih Bakayoko ko zadnje levate
Srce, čast i ponos!
- SoloControTutti
- Kontakt:
Quansah i Robbo glup i gluplji, uzasno, aj ovaj je i odigra svoje najjace u Liverpoolu ali Quansah je decko totalno pao na najnize grane, kako los igrac i kakav kikser. Bekovi takoder dosta tanki, pogotovo Bradley ovu tekmu los. S druge strane Gakpo i Harvey dosta odskacu od ostatke ekipe, vidi se klasa vise, Chiesa odigrao solidno i oba gola sudosla poslije njegovih akcija u 16ercu.
Cringe zavrsit drugi 

Ma bez dobre odbrane nema nista, izgube i napadaci volju za igrom.SoloControTutti je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:03Quansah i Robbo glup i gluplji, uzasno, aj ovaj je i odigra svoje najjace u Liverpoolu ali Quansah je decko totalno pao na najnize grane, kako los igrac i kakav kikser. Bekovi takoder dosta tanki, pogotovo Bradley ovu tekmu los. S druge strane Gakpo i Harvey dosta odskacu od ostatke ekipe, vidi se klasa vise, Chiesa odigrao solidno i oba gola sudosla poslije njegovih akcija u 16ercu.
Koji mesari u pm
Uzasno je spor za ovako visoku zadnju liniju, kad je Van Dijk tu ne osjeti se toliko jer on sve sustigne. Valja planirati neku dugorocnu zamjenu.
PSG
BREST
MONACO
BENFICA
Mogući protivnici u 1/8
BREST
MONACO
BENFICA
Mogući protivnici u 1/8
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.