HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Mandrake
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Mandrake » 23 jun 2015, 11:05

SAMOMOSTAR je napisao/la:HŠK Zrinjski Mostar će u četvrtak u 18:00 odigrati prijateljsku utakmicu protiv FK Željezničar iz Sarajeva.
Utakmica se igra na stadionu pod Bijelim Brijegom.
Ulaz na utakmicu je besplatan, te pozivamo navijače da dođu na stadion u velikom broju pozdraviti igrače pred skorašnje europske dvoboje !
:salut:

Ulomak iz Šulinog intervjua od danas:

Zrinjski je još uvijek u potrazi za nogometašima koji ih mogu pojačati za nastup u 1. pretkolu Europske lige. Jasno su određeni i prioriteti.

"Imamo mogućnost dva dana prije početka prve utakmice u Europi prijaviti još jednog igrača, što ćemo nadam se i napraviti. Potreban nam je jedan stoper koji bi u stoperskom paru igrao lijevom nogom. Takav igrač nam je prioritet. Druga opcija je još jedan centralni napadač, ali sve te igračke nedoumice analizirat ćemo u internom dogovoru sa stručnim stožerom, rekao je Šulenta.

Potrebniji nam je taj stoper, lijeva noga. Možemo li očekivati povratak Kataneca ili možda neko novo stopersko ime? :D

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 23 jun 2015, 13:32

Laštro je u igri ili jedan srbin a od Kataneca nema ništa. Sutra će se definitivno znati za Bilbiju :)

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 23 jun 2015, 13:42

Gdje je ono Laštro igrao?Poznato mi je ime ali ne mogu se sjetiti za koga je igrao.
Kakve su ovo povrede Nikolića i Radulovića , ako ne prođu kompletne pripreme imat će problema čitavu polusezonu.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 23 jun 2015, 14:08

Laštro iz Osijeka dolazi bio standardan. Karakteristike igra glavom, jak, nije neki tehnicar po kvaliteti u rangu Radeljica. Nikolić Radulović milim da će od petka poceti sa full treninzima

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 23 jun 2015, 16:38

ZrinjskiMostar je napisao/la:Laštro iz Osijeka dolazi bio standardan. Karakteristike igra glavom, jak, nije neki tehnicar po kvaliteti u rangu Radeljica. Nikolić Radulović milim da će od petka poceti sa full treninzima
Pa je li ljevak?

I samo jako...
I have a dream

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 23 jun 2015, 16:50

zanimljivo je to da on nije ljevak...

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 23 jun 2015, 17:49

primasquadra je napisao/la:zanimljivo je to da on nije ljevak...
Ma bitno je da je on kvalitetan stoper, a to što nije ljevak, oprostit ćemo mu :thumbup: Ionako su nam Graovac - Radeljić udarni i uigrani tandem, ali treba imati kvalitetnu i provjerenu zamjenu :thumbup:

modric

Post Postao/la modric » 23 jun 2015, 18:19

Lastro je odlican igrac.sve sto je odigrao za Siroki je bilo exstra.dolaskom Pandje izgubio je status prvotimca.po meni neopravdano

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 24 jun 2015, 15:13

Nogometaši Zrinjskog u srijedu su se vratili s Kupresa i nastavljaju se pripremati u Mostaru. Tu će biti sve do utorka kada kreću na “put u nepoznato” – u Armeniju na susret sa Shirakom.

“U ponedjeljak smo saznali protivnika i trenutno pokušavamo doći do što više informacija o njima. Istina da još ne znamo puno o njima, ali na nama je da se što bolje pripremimo i nadamo se prolazu dalje”, kaže za Dnevni list Pero Stojkić.

Dalek put nije nešto što ga previše opterećuje, ali…

“Normalno da je put bitna stavka, ali bez obzira na to, optimistični smo. Moramo biti. Zrinjski je prije par godina igrao u Kazahstanu, ali mislim da tu ne treba tražiti usporedbe s Armencima. Kazahstanska liga je kvalitetnija od armenske, a vjerujem da je i Premier liga. Zrinjski bi trebao biti bolji, ali vidjet ćemo”.

Iako je optimističan po pitanju prolaska dalje, Stojkić ne želi gledati prema 2. pretkolu, u kojem će čekati bolji iz duela finske Vaase i AIK-a iz Stockholma.

“Ne bih o tomu sada. Pričat ćemo kada izbacimo Armence”. :salut: Tako je Pero! Korak po korak...

Šiljeg nije na popisu za EL, znači službeno imamo Antinog brata (Stjepan Radeljić op.a. :D ) kao rezervnu opciju na mjestu stopera, znači da rezimiramo... Tandem Graovac - A.Radeljić treba osigurati sa jednim provjerenim stoperom! Ako je to Laštro, nek više potpisuje, da odradi koji trening s ekipom!

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 24 jun 2015, 15:36

jel postoji mogucnost da bude neki stream na hercegovina live sutra ?

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 24 jun 2015, 15:55

zubar je napisao/la:jel postoji mogucnost da bude neki stream na hercegovina live sutra ?
Sumnjam... Ako nisu dosad najavili, a nisu, ništa od streama nažalost.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 24 jun 2015, 17:38

Mandrake je napisao/la:
zubar je napisao/la:jel postoji mogucnost da bude neki stream na hercegovina live sutra ?
hercegovina live trebaš angažirat da dođu stream radit koliko ja znam
zar vi nema svoj tv?

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 24 jun 2015, 18:48

brig je napisao/la:
Mandrake je napisao/la:
hercegovina live trebaš angažirat da dođu stream radit koliko ja znam
zar vi nema svoj tv?
imamo ali rade ikljucivo izvjestaje od 10-tak minuta nakon zavrsetka utakmice, ne znam da ima klub u bih da radi direktne prenose prijateljskih utakmica. ;)

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 24 jun 2015, 18:50

Mesanovic dobrodosao.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 24 jun 2015, 19:00

Lillard je napisao/la:Mesanovic dobrodosao.
lillard jel ovo ozbiljno?
goveđigulašmajka

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 24 jun 2015, 19:01

izgleda da je, uskoro bi trebalo biti oficijalno :kafa:
#SuningOUT

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 24 jun 2015, 19:02

super :clap:
goveđigulašmajka

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 24 jun 2015, 19:14

zubar je napisao/la: imamo ali rade ikljucivo izvjestaje od 10-tak minuta nakon zavrsetka utakmice, ne znam da ima klub u bih da radi direktne prenose prijateljskih utakmica. ;)
ima, Široki koje su na Pecari ;)
kontao sam da neće biti jer sam gledao Zrinjski - Olimpic Kup kad je bio

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 24 jun 2015, 19:38

Nadam se da nije istina... ljudi nama treba stoper ko suho zlato, imamo 3 stopera! I to taj treći je izlazni junior! Nemam ništa protiv Mešanovića, nego logika zdravog razuma nalaže da prvo popunimo deficitaran kadar, a ne gomilat napadače! Prvo što se Mešanović neće naigrati kraj Steve nikako, a drugo i to malo minuta će uzeti Aćimoviću... Po mom mišljenju, nepotrebno... ali dabogda mi Mešanović dokazao suprotno, zabijajući ko Rajović birvaktile :D

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 24 jun 2015, 20:08

Mandrake je napisao/la:
Nadam se da nije istina... ljudi nama treba stoper ko suho zlato, imamo 3 stopera! I to taj treći je izlazni junior! Nemam ništa protiv Mešanovića, nego logika zdravog razuma nalaže da prvo popunimo deficitaran kadar, a ne gomilat napadače! Prvo što se Mešanović neće naigrati kraj Steve nikako, a drugo i to malo minuta će uzeti Aćimoviću... Po mom mišljenju, nepotrebno... ali dabogda mi Mešanović dokazao suprotno, zabijajući ko Rajović birvaktile :D
U pravu si za stopera , mora se dovesti još jedan i ja mislim da će ga do, ako Bog da , drugog pretkola LE i dovesti ali ista logikai vrijedi i za napadača.Evo Nikolić se već muči sa povredom, Aćimović jeste potencijal ali neiskusan a Krešo na zalasku karijere.Ako mislimo gurati na dva-tri fronta , a mislimo , onda nam treba napadač ali u svakom slučaju stoper se mora dovesti i ako ne može Katanec onda je možda taj Laštro najbolje rješenje.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.