FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hoce li iko sutra ici na tekmu. Kakvih ba 25 milja
- PitarBordo
- Kontakt:
Naravno da ima. Možda neće biti 25 milja, ali to je najviše krivica menadžmenta oba kluba ove sezone. Što kaže Amaw mi i komšinice i jesmo najveće razočarenje ove godine.VivaLasVegas je napisao/la:Hoce li iko sutra ici na tekmu. Kakvih ba 25 milja
Samo Saraj'vo.
Kiksat će Lištica do kraja iako ima lagan raspored. Naravno, to ne znači da bi mi trebali sutra nešto kalkulisati. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
SARAJEVO
Svi u napad na treće mjesto.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Teško, imaju samo jednu težu utakmicu, a to je gostovanje Olimpiku koji ako ne pobjedi danas, ispada.fico je napisao/la:Kiksat će Lištica do kraja iako ima lagan raspored. Naravno, to ne znači da bi mi trebali sutra nešto kalkulisati. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !
-
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Bil vi bili razočarani remijem sutra?
x na derbiju daje prostor listici da sjedne na 3 poziciju i to je vjerovatno kraj i nama i selji za novu euro avanturu
Puno vece sanse za kiks u nastavku imamo mi i Zeljo, nego Siroki. Nama valja ici Slobodi, a realno tesko da tamo ista mozemo uraditi. Stoga, mi sutra moramo dobiti.
-
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Puno vece sanse za kiks u nastavku imamo mi i Zeljo, nego Siroki. Nama valja ici Slobodi, a realno tesko da tamo ista mozemo uraditi. Stoga, mi sutra moramo dobiti.
Tacno i dodati da mozemo 3 poziciju izgubiti ne samo sutra nego i u Tz. Kone isto tako...sutra ili protiv zrinjskog, sljedece kolo
Pa dobro sta i da popusimo trece idemo ko 4
-
- Kontakt:
Ukoliko Sloboda osvoji kup, onda i 4. mjesto na tabeli vodi u Evropu.
Ali ne treba se oslanjati na to ko će osvojiti kup, samo o pobjedi treba razmišljati.
Ali ne treba se oslanjati na to ko će osvojiti kup, samo o pobjedi treba razmišljati.
A šta Radnik osvoji kup?!bojler je napisao/la:Pa dobro sta i da popusimo trece idemo ko 4
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 23 apr 2016, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Oni jos i Celik u Zenici imaju.svetastrana je napisao/la:Evander je napisao/la:Puno vece sanse za kiks u nastavku imamo mi i Zeljo, nego Siroki. Nama valja ici Slobodi, a realno tesko da tamo ista mozemo uraditi. Stoga, mi sutra moramo dobiti.
Tacno i dodati da mozemo 3 poziciju izgubiti ne samo sutra nego i u Tz. Kone isto tako...sutra ili protiv zrinjskog, sljedece kolo
Realno, Siroki je veliki favorit za ti trece mjesto.
Mislim da je realnije da se nadamo da ce Sloboda uzeti kup i da cemo mi kao cetvrti otici u Europu.
MA oce kiturinu ekipa koja pobjedi nas na Kosevu , i Zelju na Grbavici da popusi kup u 2 tekme ravno da muško rodiSiouxLukavac je napisao/la:Ukoliko Sloboda osvoji kup, onda i 4. mjesto na tabeli vodi u Evropu.
A šta Radnik osvoji kup?!bojler je napisao/la:Pa dobro sta i da popusimo trece idemo ko 4
Nego mi sa pobjedom na Derbiju bi rješili svoje pitanje Evrope , odes Zelji na 5 i to je to taman i da izgubis u Tuzli ove ostale dobijes i 2 boda smo ispred da Zeljo ni 1 ne kiksa
Zadnja izmjena: bojler, dana/u 23 apr 2016, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
jesi nasao gdje da pitaš ,ovdje 70 % ne ide na utakmice a sve znajuVivaLasVegas je napisao/la:Hoce li iko sutra ici na tekmu. Kakvih ba 25 milja
-
- Kontakt:
Niko nije očekivao ni da će Radnik proći Širokog, niko nije očekivao da će taj Široki dobiti Slobodu na Tušnju sa 3 gola razlike.
Lopta je okrugla, ne treba otpisivati Radnik, ali slažem se da je Sloboda favorit i da imaju dosta veće šanse za osvajanje kupa.
Ne treba rizikovati i igrati sigurno (na bod), Široki teško da će do kraja kiksati.
Lopta je okrugla, ne treba otpisivati Radnik, ali slažem se da je Sloboda favorit i da imaju dosta veće šanse za osvajanje kupa.
Ne treba rizikovati i igrati sigurno (na bod), Široki teško da će do kraja kiksati.
Eno i Matko dobio svoje minute na klixu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
a sta mislite o ovoj varijanti da mi dobijemo zelju ,zeljo dobije zrinjskog a sloboda kiksa kod olimpica i okrene se skroz kupu pa i h mi mlatnemo u Tuzli a mi da prizeljkujemo kiks zrinjskog kod mladosti ili da im Husref zapapri u posljednjem kolu

Ja sam gore 100 % + moj sin to su dva sigurica.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 23 apr 2016, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Ali eto ako gledas sa te pozitivne strane da se sve tako poslozi sa pobjedom na Derbiju u Evropi smo 4 kola prije kraja , a ako gledas iznenadjenje i da uzme Radnik onda samo sa pobjedom imas sanse za Evropu + da uzmeš Slobodi 3 boda ( a mozda i bod zavisi ) u svakom slucaju bolje da to Sloboda uzmeSiouxLukavac je napisao/la:Niko nije očekivao ni da će Radnik proći Širokog, niko nije očekivao da će taj Široki dobiti Slobodu na Tušnju sa 3 gola razlike.
-
- Kontakt:
Slažem se s tim da ako dobijemo na derbiju da smo skoro pa sigurno izborili mjesto koje vodi u Evropu. Ekipa bi dobila dosta na samopouzdanju.bojler je napisao/la:Ali eto ako gledas sa te pozitivne strane da se sve tako poslozi sa pobjedom na Derbiju u Evropi smo 4 kola prije kraja , a ako gledas iznenadjenje i da uzme Radnik onda samo sa pobjedom imas sanse za Evropu + da uzmeš Slobodi 3 boda ( a mozda i bod zavisi ) u svakom slucaju bolje da to Sloboda uzmeSiouxLukavac je napisao/la:Niko nije očekivao ni da će Radnik proći Širokog, niko nije očekivao da će taj Široki dobiti Slobodu na Tušnju sa 3 gola razlike.
- bordoakapitar
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Tako je brate! I think so! Samo pozitiva! Deremo sve do kraja...bordobijeli je napisao/la:a sta mislite o ovoj varijanti da mi dobijemo zelju ,zeljo dobije zrinjskog a sloboda kiksa kod olimpica i okrene se skroz kupu pa i h mi mlatnemo u Tuzli a mi da prizeljkujemo kiks zrinjskog kod mladosti ili da im Husref zapapri u posljednjem kolu![]()
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 66 gostiju.