FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vakat im je onda Stole, vakat...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
VIDEO: Drugo druženje u "Plavom salonu"
http://fkzeljeznicar.com/plavo-bijeli-k ... salonu.php
edit:brzi si sekundu izbrisi ovaj...
http://fkzeljeznicar.com/plavo-bijeli-k ... salonu.php
edit:brzi si sekundu izbrisi ovaj...
Zadnja izmjena: LIvada, dana/u 08 apr 2010, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
ovako posto znamo svi kaka je finansijska situacija a ceka nas dva gostovanja u 4 dana svi oni koji nece ici nekog razloga a nije finansijske prirode, mogu sutra u 19 i 30 u prostorijama udruzenja pogurat momke koji idu ili ne mogu da idu iz finansijskih razloga...nema stida svaka marka je dobro dosla...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
vidim da mnogi pametuju za preveliki broj postova na ovoj temi i stalno govore kako među 10 postova se jedva nađe jedan pametan...pa ovom prilikom svima onima koji nešto ovako napišu želim reći potrudite se vi sami pa postajte nešto pametno a nemojte pametovati o drugima...ja sam sebe ograničio na max. 5 postova dnevno pa eto prijedlog i za ostale mada rijetko kada pređem 3 posta dnevno al eto...da je neznam kako netko upoznat u situaciju kluba nemože ni on stalno nešto pametno pisati uvijek se može glupost napisati da krenem od sebe samoga neznam jesam li napisao od svojih 300 postova neznam jeli mi 5 postova pametno pa pobogu forum je nije maturski rad(ako ništa ja se ograničavam u svojim glupostima)... KO PRIZNA POLA MU SE PRAŠTA znači 145 mojih glupih postova i za sami kraj želim reči dvica ko neboder u subotu 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Pisi moHa 500 postova dnevno samo stavljaj zarez ponekad 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pa prestao sam spamat mislim da onaj duži post nije niti malo nezreo a to što smo Seyo,ostala raja i ja malo spamali prestali smo.Iz ovog zadnjeg Bistrikovog posta vidim koliki autoritet Seyo ima,svaka čast drug.Bistrik ODLIČAN potpis
! ! !

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Necete dobiti boba za to nabijanje postova.
Zna li neko hoce li Mesanovic biti spreman za Borac, 100% ?
Zna li neko hoce li Mesanovic biti spreman za Borac, 100% ?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
...Ibričiću su (igrač Hajduka potvrdio autoru ovoga teksta) rekli da nema potencijal za Želju...
E. Isanović(sa - x)
E. Isanović(sa - x)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
vazda nam ove "rudarske" ekipe prelamaju ili odluce prvenstvo...
sjetih se sad kakanjskog rudara i kada nam je u sezoni 1998/99. uzeo sva tri boda u prvom kolu na grbavici... pa onda naravno ugljevickog rudara i onog poraza u sezoni 2002/03 koji nas manje vise kostao titule... naravno ima i pozitivnog sjecanja na rudare... u sezoni 2000/01 kada smo definitvno odmakli brotnju na tabeli pobjedom u kaknju 3-2... nadam se pobjedi u prijedoru
sjetih se sad kakanjskog rudara i kada nam je u sezoni 1998/99. uzeo sva tri boda u prvom kolu na grbavici... pa onda naravno ugljevickog rudara i onog poraza u sezoni 2002/03 koji nas manje vise kostao titule... naravno ima i pozitivnog sjecanja na rudare... u sezoni 2000/01 kada smo definitvno odmakli brotnju na tabeli pobjedom u kaknju 3-2... nadam se pobjedi u prijedoru

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Zna se to...jbg dodje igrac ne odradi probnu utakmicu kako treba, jednostavno nije njegov dan i dese se takve stvari...a ni on nije zaigrao u Hajduku odma nego je bio na kaljenju (ne mogu se sjetit gdje)...Željovac je napisao/la:...Ibričiću su (igrač Hajduka potvrdio autoru ovoga teksta) rekli da nema potencijal za Želju...
E. Isanović(sa - x)
Problem je ako se 10 "Ibricica" desi...
Znam i ja za Ibričića da je trenirao s nama, ali ne i da smo ga mi otkačili. Čak sam čuo i da smo cijelu delegaciju slali u Podgrmeč da ga dovedu. Nakon toga je bio na probi u Monacu, gdje se navodno i trener Deschapmps pohvalno izrazio o njemu. Završio u N.K. Zagrebu.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 08 apr 2010, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Željovac je napisao/la:...Ibričiću su (igrač Hajduka potvrdio autoru ovoga teksta) rekli da nema potencijal za Želju...
E. Isanović(sa - x)
Koliko se ja sjecam nasi tadasnji ''strucnjaci'' rekli i za Ermina Zeca da nema kvaliteta za Zelju............
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
O tome se nadugo i naširoko pisalo. Znam da je Faruk rekao da se Zec nije pojavio na potpisivanju ugovora, kako je bilo dogovoreno, a i kasnije je govorio da je bio fizički nespreman. Onako, tek da doda i to. Priča je i da je Buki Zecu ponudio duplo manje od dogovorenog...C.Ronaldo_9 je napisao/la:Koliko se ja sjecam nasi tadasnji ''strucnjaci'' rekli i za Ermina Zeca da nema kvaliteta za Zelju............Željovac je napisao/la:...Ibričiću su (igrač Hajduka potvrdio autoru ovoga teksta) rekli da nema potencijal za Želju...
E. Isanović(sa - x)
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ne sjecas se dobro...pricali smo jednom prilikom sta se desavalo sa njim i nije bolest ni kvalitet u pitanju..."menadjerluk"C.Ronaldo_9 je napisao/la:Željovac je napisao/la:...Ibričiću su (igrač Hajduka potvrdio autoru ovoga teksta) rekli da nema potencijal za Želju...
E. Isanović(sa - x)
Koliko se ja sjecam nasi tadasnji ''strucnjaci'' rekli i za Ermina Zeca da nema kvaliteta za Zelju............
Ibričić, Zec, Alispahić, Neretljak... Neko je spominjao da je i Modrić bio na nekakvoj probi...
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Željovac je napisao/la:Ibričić, Zec, Alispahić, Neretljak... Neko je spominjao da je i Modrić bio na nekakvoj probi...
velika je steta sto ovi momci nisu nikada zaigrali u svetom dresu............
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
bruka, ko je pustio ovom lopovu Silajdzicu da udje u plavi salon, njegova stranka(Besim Mehmedic) nam pokusava da uzme i one jadne pare sto dobivamo od kantona... namiriso lopov lovu... ccc
BRAVE HEART 1979-2005
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Hansestadt i 26 gostiju.