Procitah negdje Rej KarabegCartman je napisao/la:Ima jakih imena u ovim mladjim selekcijama. Roditelji postalji kreativni krajem 90-ih.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
U16-reprezentativac i igraj SarajevaPrinceofVeresija je napisao/la:Procitah negdje Rej KarabegCartman je napisao/la:Ima jakih imena u ovim mladjim selekcijama. Roditelji postalji kreativni krajem 90-ih.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Bravo U-21 selekciji. Bravo za Marinovica i moram priznati da sam optimistican sa njim. Iako je to bio samo Lihtenstajn opet tih prvih 11 mi se dopada i znamo svi vrlo dobro od kakvih selekcija je ova U-21 ekipa gubila, tako da ovih 6 golova nam samo mogu biti dobar znak 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
U-17
Cestitke za uspjeh, Sakib je pokazao da je Ferguson kao sto neki pisu...drugi put zaredom nije mala stvar, gust veci tim prije sto se prvenstvo igra kod komsija u Hrvatskoj.
U-19
Velika steta, pogotovo jer je rijec o 8 najboljih reprezentacija i prvenstvu koje je dosta propracenije od U17...uz to kvalitet naseg tima na zavidnom nivou...i za mene je glavni krivac Karacic zbog postavke (falilo i srece naravno) ali najprije zbog forsiranja nekih igraca i anonimusa na ustrb nekih koji su ostali na klupi ili kod kuce a zasluzili su igrati prije nekih drugih.
U-21
Start za pozeljeti...ne sumnjam da ce to Marinovic lijepo posloziti...imamo fantastican raspored do kraja ove godine(gostovanje Svicarskoj u junu pa 3 domace tekme)...ako ga iskoristimo nista nije nemoguce s obzirom da bi se tim vec uigrao i bio motivisan kao onomad protiv Grcke, Njemacke...
Samo naprijed.
Cestitke za uspjeh, Sakib je pokazao da je Ferguson kao sto neki pisu...drugi put zaredom nije mala stvar, gust veci tim prije sto se prvenstvo igra kod komsija u Hrvatskoj.
U-19
Velika steta, pogotovo jer je rijec o 8 najboljih reprezentacija i prvenstvu koje je dosta propracenije od U17...uz to kvalitet naseg tima na zavidnom nivou...i za mene je glavni krivac Karacic zbog postavke (falilo i srece naravno) ali najprije zbog forsiranja nekih igraca i anonimusa na ustrb nekih koji su ostali na klupi ili kod kuce a zasluzili su igrati prije nekih drugih.
U-21
Start za pozeljeti...ne sumnjam da ce to Marinovic lijepo posloziti...imamo fantastican raspored do kraja ove godine(gostovanje Svicarskoj u junu pa 3 domace tekme)...ako ga iskoristimo nista nije nemoguce s obzirom da bi se tim vec uigrao i bio motivisan kao onomad protiv Grcke, Njemacke...
Samo naprijed.
Po komentarima ispada da Sakib dva puta zaredom slucajno odvodi kadete na Ep
,a realnost govori da smo zadnja cetri ciklusa svaki put igrali elitni krug kval,i evo drugi put se kval. na zavrsnicu eura (1 pobjeda).Vjerovatno pozitivni omjer pobjeda od 2012g. sa relativno istim protivnicima u prijateljskim(dokaz nesposobnosti saveza).I ja bih volio nekog boljeg i strucnijeg po mogucnosti bivseg repr.(Bajramovic npr.) ali Sakib radi dosta dobar posao.
Cestitke momcima na Ep
Cestitke momcima na Ep
Sakibu se nema šta prigovoriti, dva puta zaredom se naći među najboljih 16 u Europi ipak nije mala stvar za reprezentaciju, odnosno za omladinske selekcije poput naših.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ista je situacija i kod mene.Virtu4l je napisao/la:Joj kakve su danas ove učiteljice, onda se sjetim moje i bude mi mukaarelinho je napisao/la:Yebem ti učiteljicu matematike...
Samo se mora rec hvala Engleska . svima su trpali kako su htjeli , nama su dali onaj jedan sto im treba i znali su vjerovatno stanje da ce nas izbacit ako daju drugi , dali 9 u dvije i 1 nama , svaka cast Englezi
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
moral bit Hrvat jevo vas nacionalni kljuc , covjek nema rezultate a tu je deceniju i po, al eto BarbarezPrinceofVeresija je napisao/la:Koji ima Hrvat trener da je onako edukovan a da moze preuzet kadete?paulus je napisao/la:Veliki uspjeh: Kadeti BiH na Evropskom prvenstvu , jesi vidio sto nas bahili isoripadase , svaka cast Malkocevicu a omoh Kracica treba smjenit vise , covjek selektor u 18 odkad Dzeko je bio u pelenama i nikad nista
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Dok ne potvrdi Uefa ja vam ne vjerujem.
Cek jel ovo Fracuska ispada k ozadji drugoplasiri lolCartman je napisao/la:Elita ide dalje.Virtu4l je napisao/la:
Portugal večeras ispada![]()
![]()
![]()
ne ispada, nego jos nisu zavrsili sa turnirom.
i dosadan si sa svojim komentarima. mora biti hrvat, ne znam jesi li prespavao zadnjih 25 godina, i nece biti barbarez sigurno. i nauci se pisat usput
i dosadan si sa svojim komentarima. mora biti hrvat, ne znam jesi li prespavao zadnjih 25 godina, i nece biti barbarez sigurno. i nauci se pisat usput
Sjajan rezultat u21 repke al nemojte tek tako odmah na prvu uzdizati marinovica. Mislim sjajan je ovo rezultat i ja ocekujem sa njim fine stvari jer mi djeluje posteno i takticki potkovano medjutim lihtenstajn redovno primi barem 4 gola a nekad i vise od 6 tako da je ovo jedna od njihovih klasicnih rezultata. Najbolje ce nam stanje pokazati naredne utakmice. Fino je makar sto je normalan selektor a dalje je sve samo plus.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Pa mora biti jer tako stoji, to nije zelja forumasa... Zalosno, ali eto tako je.paulus je napisao/la:moral bit Hrvat jevo vas nacionalni kljuc , covjek nema rezultate a tu je deceniju i po, al eto BarbarezPrinceofVeresija je napisao/la:Koji ima Hrvat trener da je onako edukovan a da moze preuzet kadete?paulus je napisao/la:Veliki uspjeh: Kadeti BiH na Evropskom prvenstvu , jesi vidio sto nas bahili isoripadase , svaka cast Malkocevicu a omoh Kracica treba smjenit vise , covjek selektor u 18 odkad Dzeko je bio u pelenama i nikad nista
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Marsal
- Kontakt:
Gledo sam danas mlade reprezentativce, onaj Anđušić je bio fantastičan. Odakle je, gdje igra?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
SarajevoMarsal je napisao/la:Gledo sam danas mlade reprezentativce, onaj Anđušić je bio fantastičan. Odakle je, gdje igra?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sarajevo ali tu nesto nije bas najbolji, bio je dobar u Olimpicu prosle sezone.Marsal je napisao/la:Gledo sam danas mlade reprezentativce, onaj Anđušić je bio fantastičan. Odakle je, gdje igra?
Marinovic je nogometni trener koji poznaje ovu igru. Djeluje i kao normalan covjek. Samim tim je napredak prema prethodniku. Danas smo formacijski imali sve igrace na terenu. To se rijetko dogadjalo u Darkovo vrijeme.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Goalgetter, greenwood i 79 gostiju.