Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
rio_Ferdy88
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la rio_Ferdy88 » 30 jan 2013, 09:40
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
scudetto
-
Kontakt:
Zanima me jedna stvar kad je Balo u pitanju a to je da li ce napokon poceti proslavljati postignute golove ili ce nastaviti po starom
4-2-3-1 po meni bi bila najbolja
-
Titova-Juga
-
Kontakt:
Postao/la Titova-Juga » 30 jan 2013, 12:14
scudetto je napisao/la:Zanima me jedna stvar kad je Balo u pitanju a to je da li ce napokon poceti proslavljati postignute golove ili ce nastaviti po starom
4-2-3-1 po meni bi bila najbolja
Meni je sasvim ok onakvo nešto kao protiv Švaba, samo da nema karton prethodno

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
-
francobaresi
-
Kontakt:
Postao/la francobaresi » 30 jan 2013, 12:27
Mislim da nema nikakve šanse da se formacija mjenja , uostalom mjenjati formaciju u krucialnom djelu sezone je glupost . Ova formacija 4-3-3 je donijela rezultate u zadnjih 10-ak utakmica , i ne vjerujem da će se menjati .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-
pesmaster
-
Kontakt:
Da , samo što bi se rotirali Pazzini i Balotelli (eventualno krkic) te Niang i Robinho. Faraon je siguran na lijevoj strani

Sloboda Tuzla !!!
-
francobaresi
-
Kontakt:
Postao/la francobaresi » 30 jan 2013, 12:31
Shaarawy/Binho - Pazzini/Balo - Niang/Bojan - 6 napadača , odlični za rotaciju i za kombiniranje , rijetko koja ekipa to ima . Doduše s obzirom da ima još 30 h do kraja Mercata , ne bi me čudilo da jedan od njih i ode

-Rui Costa-
-
pesmaster
-
Kontakt:
Mada bi ja Krkica više volio vidjeti kao AMF. Nekako je preslab u duelima za napadaca.
Sloboda Tuzla !!!
-
UrbyEmanuelson
-
Kontakt:
Postao/la UrbyEmanuelson » 30 jan 2013, 14:05
------------ Abbiati -------------
De Sciglio-Zapata-Mexes-Constant
----------- Montolivo -----------
-- Flamini ----------Boateng --
Niang ------------------ El Sharaawy
----------- Balotelli --------------

-
Shevchenko4ever
-
Kontakt:
Postao/la Shevchenko4ever » 30 jan 2013, 14:15
UrbyEmanuelson je napisao/la:------------ Abbiati -------------

to je taj sastav, samo jarane kako tebe ne bode u oci taj Flamini, pa on ne moze ni u jednoj kombinaciji, mislim jeste da se bori i sve al stavrno ne zna covjek, umjesto njega ti ide Muntari koji je mislim spreman napokon, a u najboljoj opciji tu ide Ricardo Kaka - uhhh kako bi to valjalo

Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
-
UrbyEmanuelson
-
Kontakt:
Postao/la UrbyEmanuelson » 30 jan 2013, 14:22
Shevchenko4ever je napisao/la:UrbyEmanuelson je napisao/la:------------ Abbiati -------------

to je taj sastav, samo jarane kako tebe ne bode u oci taj Flamini, pa on ne moze ni u jednoj kombinaciji, mislim jeste da se bori i sve al stavrno ne zna covjek, umjesto njega ti ide Muntari koji je mislim spreman napokon, a u najboljoj opciji tu ide Ricardo Kaka - uhhh kako bi to valjalo

znam brate i bode u oci vjeruj,al et stavio sam ga samo radi trenutne forme i tako to,da hoce jos Kaka doci i eto

ja da se pitam,al sad je kasno,forsirao bih Boatenga na Flaminijevo mjesto a na mjesto Boatenga bi isao Urby,al jbg

-
sanjingr
-
Kontakt:
UrbyEmanuelson je napisao/la:Shevchenko4ever je napisao/la:UrbyEmanuelson je napisao/la:------------ Abbiati -------------

znam brate i bode u oci vjeruj,al et stavio sam ga samo radi trenutne forme i tako to,da hoce jos Kaka doci i eto

ja da se pitam,al sad je kasno,forsirao bih Boatenga na Flaminijevo mjesto a na mjesto Boatenga bi isao Urby,al jbg

Neki dan citam Contstant vam otiso u Genovu,jel istina ili spekulacija
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
-
betton
-
Kontakt:
@sanjin
Acerbi je otisao put Genoe,a mi smo dobili Constant-ov ugovor tako da je on sad 100% igrac Milana.
btw

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
-
A_d_0
-
Kontakt:
Kaka veceras najvjerovatnije na klupi Reala, tako da ako je ovo tacno po mom misljenju saga oko njegovog dolaska je zavrsena. Ostaje u Realu.
-
francobaresi
-
Kontakt:
Postao/la francobaresi » 30 jan 2013, 15:00
A_d_0 je napisao/la:Kaka veceras najvjerovatnije na klupi Reala, tako da ako je ovo tacno po mom misljenju saga oko njegovog dolaska je zavrsena. Ostaje u Realu.
Nije gotovo , dok ćelo na kaže tako

-Rui Costa-
-
Shevchenko4ever
-
Kontakt:
Postao/la Shevchenko4ever » 30 jan 2013, 15:14
UrbyEmanuelson je napisao/la:Shevchenko4ever je napisao/la:UrbyEmanuelson je napisao/la:------------ Abbiati -------------

ma i ja sma najvise za tu opciju bio jer je urby pokazao da zasluzuje mjesto u prvih 11, narocito pored konkurencije kakvu ima, ali eto nesto ga allegri nije gotivio, volim zbog njega sto ide na posudbu u englesku ligu, samo me strah da se ne pokaze tamo pa da ga chealsea ili manchester ne maznu, jer gallianiju ako posalju dobru ponudu nece taj odbiti

iskreno mislim da ima buducnosti u MIlanu i bolej je da onda igra u Fulhamu nego da sjedi na klupi kod nas
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
-
IlCapitano
-
Kontakt:
Postao/la IlCapitano » 30 jan 2013, 15:47
Spominje se da bi mogao Pazzini doći na posudbu u Juve. Milanisti, kakav je vaš dojam o njemu, objektivno? Jeste li zadovoljni odnosom šansi u kojima se našao i procentom realiziranja istih?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
francobaresi
-
Kontakt:
Postao/la francobaresi » 30 jan 2013, 15:56
IlCapitano je napisao/la:Spominje se da bi mogao Pazzini doći na posudbu u Juve. Milanisti, kakav je vaš dojam o njemu, objektivno? Jeste li zadovoljni odnosom šansi u kojima se našao i procentom realiziranja istih?
Realno , nisam njegov fan ili tako nešto , ali da momak zna svoj posao i da zna iskoristiti šansu to stoji . 11 golova u svim takmičenjima je dobra brojka , ono što mu se ponudi to najčešće i iskoristi , igrač 16 metara
Bez uvrede , ali bolji je realizator od bilo kojeg vašeg napadača .
-Rui Costa-
-
AmiciDiNessuno
-
Kontakt:
Postao/la AmiciDiNessuno » 30 jan 2013, 16:08
IlCapitano je napisao/la:Spominje se da bi mogao Pazzini doći na posudbu u Juve. Milanisti, kakav je vaš dojam o njemu, objektivno? Jeste li zadovoljni odnosom šansi u kojima se našao i procentom realiziranja istih?
Krampa, uvijek bio i ostao.
-
IlCapitano
-
Kontakt:
Postao/la IlCapitano » 30 jan 2013, 16:14
francobaresi je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:Spominje se da bi mogao Pazzini doći na posudbu u Juve. Milanisti, kakav je vaš dojam o njemu, objektivno? Jeste li zadovoljni odnosom šansi u kojima se našao i procentom realiziranja istih?
Realno , nisam njegov fan ili tako nešto , ali da momak zna svoj posao i da zna iskoristiti šansu to stoji . 11 golova u svim takmičenjima je dobra brojka , ono što mu se ponudi to najčešće i iskoristi , igrač 16 metara
Bez uvrede , ali bolji je realizator od bilo kojeg vašeg napadača .
Ma nikakve uvrede ne dolaze u obzir, i ja sam bolji realizator od ovih bogalja.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.