HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
Re: HŠK Zrinjski
8-0...Šćepanović i Aćimović
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- franklampard8
- Kontakt:
Bit će zanimljivo prvenstvo, sigurno je da smo vi i mi prvi favoriti, ali tu su još i Široki i Željo, pa i Olimpic, u svakom slučaju, bit će zanimljivofranklampard8 je napisao/la:Vi i mi cemo se definitivno boriti za titulu. Imate odlicnu ekipu.

Bravo Miloše sine, samo nastaviLillard je napisao/la:Milos hat-trick![]()

Na herc.egovina info pise da je Siljeg zabio jedan a Acimovic 2 komada.Uostalom nije vazno bitno da Vinkec to poslozi.Vidim neki vec lete previsoko a nismo odigrali ni jednu pravu natjecateljsku utakmicu.Ne igraji imena nego citava ekipa zato ja cu biti zadovoljan ako prodjemo prvo pretkolo i ako budemo dobro igrali a dalje....vidjet cemo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Pobjeda je odlična ali znam da se Tomislav tek skupio, tako da nije ovo realnost takodjer nije Stevo igrao a on je prva špica...
Samo nek nastave ovako u svakom slučaju
I samo jako...

I samo jako...
I have a dream
Ma naravno, nitko se ne uzbuđuje previše zbog ove pobjede, nego svi smo nestrpljivi što se tiče ždrijeba i isčekivanja da vidimo ovogodišnji bolji i jači Zrinjskiwestherc je napisao/la:Pobjeda je odlična ali znam da se Tomislav tek skupio, tako da nije ovo realnost takodjer nije Stevo igrao a on je prva špica...
I samo jako...

Znam da ste se odrekli Velibora Djurica... ali nama bi trebao biti od pomoci da ostanemo,ima li jos kvalitete u njemu? 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Dapače, bit će vam ako ne najbolji, onda jedan od najboljih igračaFanVitez je napisao/la:Znam da ste se odrekli Velibora Djurica... ali nama bi trebao biti od pomoci da ostanemo,ima li jos kvalitete u njemu?

I usput rečeno u Tiriću imate također pravog golmana

Hvala na informacijama.. pozdrav za Mostar da osvojite titulu,a mi da ostanemo u ligiMandrake je napisao/la:Dapače, bit će vam ako ne najbolji, onda jedan od najboljih igračaFanVitez je napisao/la:Znam da ste se odrekli Velibora Djurica... ali nama bi trebao biti od pomoci da ostanemo,ima li jos kvalitete u njemu?Ima još snage, a pogotovo znanja u Đukinim nogama
![]()
I usput rečeno u Tiriću imate također pravog golmana

TH 1950
Ima sigurno. Po meni i sad je jedan od pet najboljih ofanzivnih veznjaka u ligi. Ako mu suigrači budu približne kvalitete nema zime za vas.
Pozdrav za Vitez i neka bude po riječima tvojimFanVitez je napisao/la: Hvala na informacijama.. pozdrav za Mostar da osvojite titulu,a mi da ostanemo u ligi

Apsolutno se slažemmiki651 je napisao/la:Ima sigurno. Po meni i sad je jedan od pet najboljih ofanzivnih veznjaka u ligi. Ako mu suigrači budu približne kvalitete nema zime za vas.

-
- Kontakt:
Šiljeg,Galić očajni a ostale koje si nabrojao dobri.Mandrake je napisao/la:Bit će zanimljivo prvenstvo, sigurno je da smo vi i mi prvi favoriti, ali tu su još i Široki i Željo, pa i Olimpic, u svakom slučaju, bit će zanimljivofranklampard8 je napisao/la:Vi i mi cemo se definitivno boriti za titulu. Imate odlicnu ekipu.![]()
Bravo Miloše sine, samo nastaviLillard je napisao/la:Milos hat-trick![]()
Zanima me baš kako su igrali naši ostali mladići, Galić, Vranjić, Šiljeg, S.Radeljić? Karačić i Bandić sačuvali mreže, znači
E vala, osim ždrijeba u ponedjeljak, također jedva čekam prijateljsku sa Željom
Hvala na izvješću, drago mi je da su većina dobro odigrali, a Galić i Šiljeg imaju popravni protiv Želje u četvrtakZrinjskiMostar je napisao/la: Šiljeg,Galić očajni a ostale koje si nabrojao dobri.

ne treba ni ove momke koji su podbacili osudjivati...vjerovatno i teske noge od priprema,tek je pocetak,postignut ce oni radnu temperaturu kroz jos treninga...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Nemanja Stjepanovic zadnji vezni, bio godinu kod vas nekad prije..jel cemu, nesto nisam optimista 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jedan jako dobar zadnji vezni, hajmo ga usporediti sa Ognjenom Vukojevićem... Borac, radnik (kao da nabrajam klubove iz RS-aultrasstyle_tz je napisao/la:Nemanja Stjepanovic zadnji vezni, bio godinu kod vas nekad prije..jel cemu, nesto nisam optimista

SA SLUŽBENE STRANICE:
U sklopu priprema za predstojeće utakmice lige UEFA HŠK Zrinjski će u četvrtak 25.6.2015. odigrati utakmicu s FK Željezničar. Utakmica se igra na stadionu Pod Bijelim brijegom s početkom u 18.00 sati.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ee hvala ti, a to je upravo ono sto nam je i trebalo...osigurac za Zebu i OrdagicaMandrake je napisao/la:Jedan jako dobar zadnji vezni, hajmo ga usporediti sa Ognjenom Vukojevićem... Borac, radnik (kao da nabrajam klubove iz RS-aultrasstyle_tz je napisao/la:Nemanja Stjepanovic zadnji vezni, bio godinu kod vas nekad prije..jel cemu, nesto nisam optimista) baš klasični zadnji vezni, nije pretjerano kreativan, ali to se ni ne očekuje od njega... ali meni je on pravo dobar bio u Zrinjskom
Uparite ga sa nekim kreativcem i amen
![]()
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
VOLIM ZRINJSKI 

-
- Kontakt:
HŠK Zrinjski Mostar će u četvrtak u 18:00 odigrati prijateljsku utakmicu protiv FK Željezničar iz Sarajeva.
Utakmica se igra na stadionu pod Bijelim Brijegom.
Ulaz na utakmicu je besplatan, te pozivamo navijače da dođu na stadion u velikom broju pozdraviti igrače pred skorašnje europske dvoboje !
Utakmica se igra na stadionu pod Bijelim Brijegom.
Ulaz na utakmicu je besplatan, te pozivamo navijače da dođu na stadion u velikom broju pozdraviti igrače pred skorašnje europske dvoboje !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.