Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja vjerujem da su mu ovo zadnje šanse do polusezone koje mu daje Zekić da promijeni tok budućnosti, ako se dokaže nek ostane, ako ne, vjerujem da će biti fokus na Turkešu, a pritom imaš Gulija i Kyeremeha koji mogu odigrat u drugoj formaciji napadača i plus malog Andreja koji je u Radniku sad.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 nov 2024, 20:02Prvo bila prica Penaranda ga yebe,evo otisao onaj kloc Renan sve isto.Do duse u Konjicu je davao neke znakove zivota ali nista vaooo.Svakako mislim da su mu ovo zadnje sedmice kod nas.Da Bog da ga sad procepilo da zabije 10 golova do polusezone ali vjerovatno je to to.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑02 nov 2024, 19:59Vjerovatno si upravu brate , meni je sve jasno i da se ispadne iz forme i to al on je presto da bude onaj renan od kad je bila prica o njegovom transferu mislim da je ovo više posto njegov bezobrazluk nego da nije u formiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 nov 2024, 19:55
Soldo ima 2 zuta i mora ga cuvati za Zrinjski sto je pametno.Jos pametnije bi bilo da pratimo ko ima 2 zuta i cistimo kad nam odgovara ali mi to odavno ne radimo iz nekog razloga.Soldo je mogao komotno kao Bubanja dobiti karton da danas ne igra.Evo svakako ne igra a mogao se rijesiti tereta ovako ce propustiti neku utakmicu
Renan ispricana prica,guraju ga da zabije par utakmica i da ga gurnu negdje na zimu bar da vrate pare sto su dali za njega.Valjda zabije negdje,makar cajnoslu
Sudjenje za sad top
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], supervizor i 40 gostiju.