Bolji izbor od Gedzica u svakom slucaju. Ne sjecam se da je Sivac negdje nekog zaklo. Nadam se da se necu ugrist za jezik ko za Petrovica

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bolji izbor od Gedzica u svakom slucaju. Ne sjecam se da je Sivac negdje nekog zaklo. Nadam se da se necu ugrist za jezik ko za Petrovica
Sivaz sudija za X. Ako se ne varam kad god je trebalo negdje planski X odsudit, on je bio na zadatku, kasnije ga jos budale hvalile da je posten..
Ja inace se ne sjecam da nas je bandic ikad nesto klao, on je korektan. Barem koliko mi je u glaviNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 okt 2024, 18:12Bandic nam skoro uvijek sudi protiv Slobode i u vecini slucajeva dobro prolazimo s njim
Sivac nadam se da nece biti prodana piq.ka i da ce posteno odraditi posao u srijedu pa sta bude.Ipak se radi o utakmici koja lomi dalji tok sezone.
Iskreno, sa remijem u Mostaru ne bi bio nezadovoljan.plisek je napisao/la: ↑31 okt 2024, 18:13Sivaz sudija za X. Ako se ne varam kad god je trebalo negdje planski X odsudit, on je bio na zadatku, kasnije ga jos budale hvalile da je posten..
A ovo za Ibrakovica, braco moj mi moramo prvo povaljati KS, i postavit 3 svoja covjeka, da bi uopce imali upliva u ovo, momentalno smo bespomocni i bez uticaja
Ni ja,ne mora ni sadboki86 je napisao/la: ↑31 okt 2024, 18:25Ja inace se ne sjecam da nas je bandic ikad nesto klao, on je korektan. Barem koliko mi je u glaviNajvecaRadosti je napisao/la: ↑31 okt 2024, 18:12Bandic nam skoro uvijek sudi protiv Slobode i u vecini slucajeva dobro prolazimo s njim
Sivac nadam se da nece biti prodana piq.ka i da ce posteno odraditi posao u srijedu pa sta bude.Ipak se radi o utakmici koja lomi dalji tok sezone.
A njima dao dva u toku igre
Misljenja sam da ga nebi trebali vracati.
Prop'o
Može kao čunj u Butmiru
Zato je tu celava VAR spodoba.
Ne znam zasto ovakvo prozivanje Ibraka. Ne moze te zastititi trenutno niko. Mi nemamo nikakav uticaj u Savezu i to se ne moze rijesiti nekim imenovanjem. Ima Ibrak dovoljno posla da se stvari unutar kluba dodatno unaprijede. A Savez svakako uskoro dozivljava promjene tako da tu Ibrak i ne mora nista raditi.
Sta ce se Zeljo ukljucivati? Od cega? Pa za bunu treba imati damu, ili para. A oni nemaju ni jedno ni drugo.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑31 okt 2024, 23:08Ne znam zasto ovakvo prozivanje Ibraka. Ne moze te zastititi trenutno niko. Mi nemamo nikakav uticaj u Savezu i to se ne moze rijesiti nekim imenovanjem. Ima Ibrak dovoljno posla da se stvari unutar kluba dodatno unaprijede. A Savez svakako uskoro dozivljava promjene tako da tu Ibrak i ne mora nista raditi.
Politika se ukljucila da zastiti fudbal u Sarajevu da ne budemo vise lopta za nabijanje. Interesantno je da je željkan i dalje neutralan tj na strani Čolpe. Možda im bude kasno da uskoce kada se sve raspetlja.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Mahalac7, nedimmmm1337, PapakIzSa, skoJaa, Tarapi, Tracy3McGrady i 122 gosta.